canım insan kaynaklarındayım ben belgelerden anlamamtubiscim mersinde karayollarında çalıştığını yazmışsın, biz de eşimle karayolları yetki belgeleri konusunda danışmanlık yapıyoruz, sen de böyle bir bölümde misin?
toprak danışmanlık diye google da aratırsan görebilirsin.
sıcak suya mı yoksa soğuk suya mıbir bardak suya 1 dal tarçın at beklet cnm dene yada ballı süt iç 1bardak süte 1 çay kaşığı bal yada 1 elmaya tarçın dök ye cnm bnm
bende isterim zeburus bak valla küserim haaderhal hesaplayalım.hiçbirşey yapmayıp yan gelip yatsan ortalama 1400 kalori harcıyorsundur.yani spor hariç gün içinde oturduğunu varsaysam -826 kaloridesin.gün içinde her halukarda en az 500 kalori yakıyorsundur.
örn:1 saat kitap okuma 85 cal.
1 saat tv izlemek 65 cal harcatıyor gibi
dolayısıyla sana kalan enerji en az -1326 kaloridir.1 kilo vermek için 7000 kalori harcamak gerektiğine göre böyle bir düzenle yaklaşık 5.5 günde 1 kilo verebilirsin.
çalış beynim yak glikozlarımı:)))
he geldim valla cok güzel olmusKızlar cafe light'a da gelin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi.html
böyle durumlardada ne denir bilmemkievet iyimiş valla ha ama ben üstüme yemek döktüm mutsuzum dostlarım mutsuzum mutsuz.
gayet güzel bir menü olmuş arkadaşım tebriklerşu brokoliyi bi türlü sevemedim gitti biliyorum çok sağlıklı da işteee
ben bilmem valla karptan bilirMerhaba kızlar ,
Yeni gittiğim takımda motivasyonum çok düştü grubumuz dağılmaya başladı ve bu da benim diyetimi çok etkiledi.. yeniden bu takıma dönmek istiyorum kabul ederseniz.
ayy cnm okurken kendimi gördüm sanki ayni seyler ayni hatalar ve ayni kilolara kadar cikmisiz umarim sende 36 bedene düsersinkızlar sizinle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum.bildiğiniz gibi 6 ay önce doğum yaptım.75 kiloyla hamile kalmıştım,91 le doğuma girdim.evime geldiğimde 86 kiloydum.ilk 2 ay boyunca sütüm artsın diye günde 4-5 fincan rezene çayı içiyordum.daha bir buçuk ay bitmeden 78 kiloya düşmüştüm ki yediklerime dikkat etmiyordum,kızçeyle yapışık olduğumuz dönem olduğu için kısa sürede yencek yüksek kalorili şeylere gidiyordu elim.gece emzirmeye kalktığımda bile 1 muzla 1 bardak süt içiyordum.sonra rezeneyi bıraktım.tabi hareketsiz bir yaşam ve aburcuburlarla 84 kiloya çıktım.şimdi ben nasıl 78 kilo oldum diye düşünüyordum,çünkü o dönem hakikaten çok yiyordum.aklıma rezene geldi.bir bakayım özelliklerine dedim.kendisi metabolizma hızını arttırıyormuş,ödem söktürüyormuş.iştah açıcı olduğu da söyleniyor ama ben bu tarz bir etkisini görmedim.şimdi bir daha rezene deneyeyim bakayım aynı etkiyi görebilecekmiyim.
bende öyle bir istek olmuyor cnm ben aci eski istiyorum sorunlumuyum sizceKızlarrrrrr bişey sorucam sizlere adet döneminizde tatlı yeme isteğinizi nasıl bastırıyorsunuz?
2 gündür çıldırmak üzereyim acayip tatlı yeme isteğim var durduruyorum kendimi ama ne kadar dayanıcam bilmiyorum
önceden 1 kalıp çikolatayı ya da 1 kase profetrol yemiştim şimdiye kadarrrrr
pegasus07 sana küstümsen niye benim arkadaşlık davetimi günlerdir kabul etmiyosun
bende isterim zeburus bak valla küserim haa
yaptığım hesaplamalara göre sen nasıl yaşıyorsun!!!443 kalori almışsın.584 kalori yakmışsın.bazal metabolizmayı netten hesaplayabilirsin ama ben ortalama 1400 olduğunu varsayıyorum.-1541 kalori.artı gün içinde yaptığın irili ufaklı faaliyetler en az 500 kaloridir.-2041 kalori çıkıyor ki yaklaşık 3.5 günde 1 kilo verebilirsin anlamına geliyor.
canım insan kaynaklarındayım ben belgelerden anlamam
sıcak suya mı yoksa soğuk suya mıbiz de seni seviyoruzzz
günaydıııııııııııııııııııın kıııııııııııııızlaaaaaaar :)))
dünkü menümü yazayım
sabah
kahvaltılık gevrek
süt
ara
2 diyet bisküvi
öğlen
yarım pors. çorba
yarım porss. mantarlı tavuk
1 yemek kaşığı makarna
yarım dilim ekmek
ara
3 diyet biküvi
akşam
ıspanaklı yumurta
yoğurt
su 2.5lt
spor
15 dk leslie
50 mekik ( cezama karşılık :)
mesaj 14
bende isterim zeburus bak valla küserim haa
he geldim valla cok güzel olmus
böyle durumlardada ne denir bilmemki
ben bilmem valla karptan bilir
ayy cnm okurken kendimi gördüm sanki ayni seyler ayni hatalar ve ayni kilolara kadar cikmisiz umarim sende 36 bedene düsersin
bu arada rezene bende acayip istah aciyordu bildireyim
bende öyle bir istek olmuyor cnm ben aci eski istiyorum sorunlumuyum sizce
sen bana arkadaslikmi gönderdin:26::26:
ay cnm hic bakmamki ben oralara siz gönderdiginizde söyleyin ben hemen kabul edim
hemencecik kabul ediyorum
dünkü menümü yazayım
sabah
kahvaltılık gevrek
süt
ara
2 diyet bisküvi
öğlen
yarım pors. çorba
1 yemek kaşığı makarna
yarım dilim ekmek
ara
3 diyet biküvi
akşam
ıspanaklı yumurta
yoğurt
su 2.5lt
spor
15 dk leslie
mesaj 14
bende bende bendebende isterim zeburus bak valla küserim haa
yaptığım hesaplamalara göre sen nasıl yaşıyorsun!!!443 kalori almışsın.584 kalori yakmışsın.bazal metabolizmayı netten hesaplayabilirsin ama ben ortalama 1400 olduğunu varsayıyorum.-1541 kalori.artı gün içinde yaptığın irili ufaklı faaliyetler en az 500 kaloridir.-2041 kalori çıkıyor ki yaklaşık 3.5 günde 1 kilo verebilirsin anlamına geliyor.az sonra menümü yazacam ona göre hesaplar mısın
istanbul bölge çook büyük yaa hiç gitmedimtamam canım biz de istanbul bölgeyle çalışıyoruz.
günaydın canım menü kusursuz olmuş aferingünaydıııııııııııııııııııın kıııııııııııııızlaaaaaaar :)))
dünkü menümü yazayım
sabah
kahvaltılık gevrek
süt
ara
2 diyet bisküvi
öğlen
yarım pors. çorba
1 yemek kaşığı makarna
yarım dilim ekmek
ara
3 diyet biküvi
akşam
ıspanaklı yumurta
yoğurt
su 2.5lt
spor
15 dk leslie
mesaj 14
geçmiş olsun canım neyin varrr? su az ceza olarak bugün 2,5 lt sugünaydın kızlarr
menümü yazıyım;
sabah
1 dilim tam buğday
kalper peyniri ( diet)
çay
Ara
nescafe
diet bisküvi
öğlen
çorba
1 dilim kepek ekmeği
salata
ara
nescafe
akşam
1çöp tavuk şiş
mercimek
ıcetea
ara
bitter çikolata ( şirketten verdiler de küçük bir parça)
su 1 lt
spor yapamadım dün akşamdan beri çok ağrım var
mesaj hatırlamıyorummenü fena değill
çığlık atılır
ıspanaklı yumurta ekmeksiz mi yenildi?eğer evetse sıkıntı yok devaam edelim 15 dk değil 30dk olsun leslie olur mu kuzucuk
ayyyy inş canım benim
bu menü de bişey mi eksik neneyi yazmadın bakıyım
bende bende bendeaz sonra menümü yazacam ona göre hesaplar mısın
istanbul bölge çook büyük yaa hiç gitmedim
günaydın canım menü kusursuz olmuş aferin
geçmiş olsun canım neyin varrr? su az ceza olarak bugün 2,5 lt sumenü fena değill
aferini kaçırdığıma üzülücem ama kusurları yazmayı unutmuşum, tamamen polyanna yüzünden :))
bana soruyorsan bu aralar yürüyüs disinda spor yapamiyorumteşekkürler canımspor yaptın mı bakim sen
tskrlr cnmbende isterim zeburus bak valla küserim haa
yaptığım hesaplamalara göre sen nasıl yaşıyorsun!!!443 kalori almışsın.584 kalori yakmışsın.bazal metabolizmayı netten hesaplayabilirsin ama ben ortalama 1400 olduğunu varsayıyorum.-1541 kalori.artı gün içinde yaptığın irili ufaklı faaliyetler en az 500 kaloridir.-2041 kalori çıkıyor ki yaklaşık 3.5 günde 1 kilo verebilirsin anlamına geliyor.
dünkü menümü yazayım
sabah
kahvaltılık gevrek
süt
ara
2 diyet bisküvi
öğlen
yarım pors. çorba
1 yemek kaşığı makarna
yarım dilim ekmek
ara
3 diyet biküvi
akşam
ıspanaklı yumurta
yoğurt
su 2.5lt
spor
15 dk leslie
mesaj 14cok güzel cnm spora yapabildigin kadar yüklen zaman bulursan tabi
sanada muklar cnm insallah olabiliriz
menü gayet iyi fakat o aksam arasi hic iyi olmamis kac defa dedik ama demi ciko tüketecekseniz ögle saatlerinde tüketin göbeciginiz cikmasingünaydın kızlarr
menümü yazıyım;
sabah
1 dilim tam buğday
kalper peyniri ( diet)
çay
Ara
nescafe
diet bisküvi
öğlen
çorba
1 dilim kepek ekmeği
salata
ara
nescafe
akşam
1çöp tavuk şiş
mercimek
ıcetea
ara
bitter çikolata ( şirketten verdiler de küçük bir parça)
su 1 lt
spor yapamadım dün akşamdan beri çok ağrım var
mesaj hatırlamıyorum
cnm ekmek sorun olmazda sende cikoyu aksam yediysen yukardakiler senin icinde gecerli lütfen ögleden önce kalorli seyleri tüketelim aksama daha hafif atlatalimhayıııır sabah sabah uyanamamışım 1 dilim tam buğday
ayrıca bir parça bitter çikolata da yemiştim
leslie için de ilk hafta 1 mil olanı yapın ikinci haftadan sonra 3 mile geçin diyordu ilk haftam bu hafa sonu bitecek 30 veya yapabilirsem 45 dk yapacağım :)
Dünkü menüm
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt + 1 çay kaşığı nutella
Ara: 125 gram yoğurt
Öğle: 5 kaşık kuru fasulye + 1 dilim ekmek
Ara: 125 gram yoğurt
Akşam: 4 kaşık patlıcan yemeği + 1 dilim ekmek
Ara: 3 yudum süt + 2 tane üzüm.
Su: 3 lt
Spor: 30 dk trambolin + 30 dk ab tronic x2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?