Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet iyimiş valla ha ama ben üstüme yemek döktüm mutsuzum dostlarım mutsuzum mutsuz.

kusura bakmadı da seni vucudun affetsın ceza alacaksın 150 mekik 30dk pilates.

ama ama napıyım arkadaşım hamile hamile kalkmış hazırlık yapmış yemesem ayıp olurdu valla bi parçacık yedimmmm

gayet güzel bir menü olmuş arkadaşım tebrikler şu brokoliyi bi türlü sevemedim gitti biliyorum çok sağlıklı da işteee

Merhaba kızlar ,

Yeni gittiğim takımda motivasyonum çok düştü grubumuz dağılmaya başladı ve bu da benim diyetimi çok etkiledi.. yeniden bu takıma dönmek istiyorum kabul ederseniz.

kızlar sizinle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum.bildiğiniz gibi 6 ay önce doğum yaptım.75 kiloyla hamile kalmıştım,91 le doğuma girdim.evime geldiğimde 86 kiloydum.ilk 2 ay boyunca sütüm artsın diye günde 4-5 fincan rezene çayı içiyordum.daha bir buçuk ay bitmeden 78 kiloya düşmüştüm ki yediklerime dikkat etmiyordum,kızçeyle yapışık olduğumuz dönem olduğu için kısa sürede yencek yüksek kalorili şeylere gidiyordu elim.gece emzirmeye kalktığımda bile 1 muzla 1 bardak süt içiyordum.sonra rezeneyi bıraktım.tabi hareketsiz bir yaşam ve aburcuburlarla 84 kiloya çıktım.şimdi ben nasıl 78 kilo oldum diye düşünüyordum,çünkü o dönem hakikaten çok yiyordum.aklıma rezene geldi.bir bakayım özelliklerine dedim.kendisi metabolizma hızını arttırıyormuş,ödem söktürüyormuş.iştah açıcı olduğu da söyleniyor ama ben bu tarz bir etkisini görmedim.şimdi bir daha rezene deneyeyim bakayım aynı etkiyi görebilecekmiyim.

sil bari şimdilik idareten Geçmiş olsunnn

nazar değdiriyo bence işyerindekiler sana

ya üstm beyazdı salçalı oldum

kusura bakmadı da seni vucudun affetsın ceza alacaksın 150 mekik 30dk pilates.

Ama ama napıyım arkadaşım hamile hamile kalkmış hazırlık yapmış yemesem ayıp olurdu valla bi parçacık yedimmmm

pilates ne yahu?ben öle mi yazmısım ne? Aaaa tmm hadi yapma bu sefer

canım iç bitkiler fazla abartılmadığı sürece diyet ve sporla gerçekten zayıflamaya yardım ediyor hadi bakalım dene iyi gelirse bende içeyim

Kızlarrrrrr bişey sorucam sizlere adet döneminizde tatlı yeme isteğinizi nasıl bastırıyorsunuz?

2 gündür çıldırmak üzereyim acayip tatlı yeme isteğim var durduruyorum kendimi ama ne kadar dayanıcam bilmiyorum
önceden 1 kalıp çikolatayı ya da 1 kase profetrol yemiştim şimdiye kadarrrrr

sabah kalkınca kuru meyve ye kayısı yada incir onlar kan şekerini dengeler bir de ara öğünün birinde bi parça çikolata at ağzına yada eylülün yöntemi tarçınlı su

tubiscim mersinde karayollarında çalıştığını yazmışsın, biz de eşimle karayolları yetki belgeleri konusunda danışmanlık yapıyoruz, sen de böyle bir bölümde misin?
toprak danışmanlık diye google da aratırsan görebilirsin.

kızlar ben cıkıyorum ve szı çok seviyorum szınle gıdıyo bu kılolar ama nişanlım hırslandırıyo kıymam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…