1 çay kaşığı amaofffff en iyisi nutella zatennnn yaşasınnn teşekkür ederim
ablaaaaaa duydun muu nutella yicemmmmm
ye canım bi çay kaşığı, ama nutella olacak çokokrem sarelle bilmem ne yeme dedi diyetisyen sadece nutellaya izin verdi neden bilmem
ve geleyim menüme
sabah
4 tane petibör
1 fincan rezene çayı
öğle
4 yemek kaşığı patlıcan
1 porsiyon şehriye çorbası
1 porsiyon yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 tane armut
akşam
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
4 yemek kaşığı yoğurt
gece
2 tane mandalina
spor:45 dk tae-bo
su:3 lt
ben de yemek istiyorum nutella nolur nolurrr 1 kaşıkçık yiyim tatlı krizinden ölücem yoksaaaaa
diyetisyende nutellacıymış demek.ah elime geçince kavanozun yarısına geliyorum hemen.sarelleyle karşılaştırınca sarelle daha iyi gibi görünüyor ama nutellanın artısı lif ve sodyum içeriyor olması.belki tercihi bu ikisi etkiliyordur.
yaparız ama bigün yiyorsak bigün az yicez ki dengelicezzz hele bi 36 beden olalım dane zevk ama değil mi :)) kavanozu özgürce kaşıklamak, acaba 36 beden olunca arasıra böyle abartı kaçamaklar yapabilecek miyiz?:26::26:
bu vicdan azabi sana yeter zaten cnm bi daha tekrarlamaman icinhatta yüzüm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum, içip sabaha kadar bayılmak istiyorum, caddelerde dolaşıp bağırmak istiyorum, nay nay nay !!! nerden yedim o ekmekle çiki yiiiiiiii
tebrik ediyorum cnm böyle devam lütfenve geleyim menüme
sabah
4 tane petibör
1 fincan rezene çayı
öğle
4 yemek kaşığı patlıcan
1 porsiyon şehriye çorbası
1 porsiyon yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 tane armut
akşam
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
4 yemek kaşığı yoğurt
gece
2 tane mandalina
spor:45 dk tae-bo
su:3 lt
yok cnm hic acikmadim hatta sütüde icmicektimde müsriflik olmasin diye ictimsüt ve yoğurt ikisi de light yemeklerim çok az yağlı (1 kg yemekse 1 yemek kaşığı yağ, yarım kg yemekse 1 tatlı kaşığı yağ), ekmeğim de light ekmek
vay vay vayy menü güzel tae bo neymiş ya
aç yaşamışsın aççç
1 tatli kasigiyla kalacaksan ye cnmben de yemek istiyorum nutella nolur nolurrr 1 kaşıkçık yiyim tatlı krizinden ölücem yoksaaaaa
rezene bende istah aciyordu ya emzirirken icmistim heralde bünyeden bünyeye degisiyor:44:menü gayet güzel şu rezene yi ben de denicem
cnm nutella gercekten kaliteli cnm icindeki yag dan sanirim yani nutella bir alman markasi ve digerleriyle karsilastirilan bir programini izlemistim burda bi kanalda icindeki yagi vücuttan daha kolay atiyorsun diyordu tabi tr deki nutella burdanmi gidiyor yoksa ordami üretiliyor onu bilmiyorumye canım bi çay kaşığı, ama nutella olacak çokokrem sarelle bilmem ne yeme dedi diyetisyen sadece nutellaya izin verdi neden bilmem
yine bahane yine bahaneya çok yemedim ki ama ya
çiki malesef ki çikolataama yeme sen
ben bakıyorum öle dur bişiler bulcam gelinlikle alakalıvarsa model yollayın az kaldı
yüüüüürrrrrüüüü beeee kim tutar seni
işte bu besüpersin
spor yapamadım yağmur yağıyodu alıveriş ve işe gelip giderken hızlı hızlı yürüdüm ortalama 20dk. yapıyor.
heeee duymustur valla ben bile duydum burdanofffff en iyisi nutella zatennnn yaşasınnn teşekkür ederim
ablaaaaaa duydun muu nutella yicemmmmm
ayyy cnm valla türkiyedeki sise suyunda bile lagam suyu karisimi bulundu:120: yani ben sahsen ordaki hicbiseye güvenemiyorum kimbilir o s arallelerin icinde ne karistirmislardirdiyetisyende nutellacıymış demek.ah elime geçince kavanozun yarısına geliyorum hemen.sarelleyle karşılaştırınca sarelle daha iyi gibi görünüyor ama nutellanın artısı lif ve sodyum içeriyor olması.belki tercihi bu ikisi etkiliyordur.
eftelyacigim abladan vize cikmadibişey olmaaaaaaaaaaaaz, o nutella bizim eve gelmesin lütfenben şu an onu kaşıklamaktan kendimi alıkoyabileceğimi zannetmiyorum. Sicilim kötü, bi oturuşta yarım kavanoz yemişliğim var. Tatlı bi derece de çikolataya dayanamıyorummmmmmmmmmmm.
ne zevk ama değil mi :)) kavanozu özgürce kaşıklamak, acaba 36 beden olunca arasıra böyle abartı kaçamaklar yapabilecek miyiz?:26::26:
bişey olmaaaaaaaaaaaaz, o nutella bizim eve gelmesin lütfenben şu an onu kaşıklamaktan kendimi alıkoyabileceğimi zannetmiyorum. Sicilim kötü, bi oturuşta yarım kavanoz yemişliğim var. Tatlı bi derece de çikolataya dayanamıyorummmmmmmmmmmm.
ya acı bana yaaa ölüyom kaç gündür tatlı diye banane izin verdiler nutellaya banane yaaaaaa
ne zevk ama değil mi :)) kavanozu özgürce kaşıklamak, acaba 36 beden olunca arasıra böyle abartı kaçamaklar yapabilecek miyiz?:26::26:
sen nutellayi is yerinde birak en iyisi cnm o da hakli kontrolden cikar mazallah siseyi yariya indirir
her ödülde 1 cay kasigi tüketirsin olmadi cantana koy ablana gösterme
ay bende isbirlikcimi oldum ne:44:
işte bu ya işte bu , zeburus sahalara geri döndü :))
işyerinde bırak eve götürme hem işyerinde yarım kavonoz falan yiyemezsin utanırsınya acı bana yaaa ölüyom kaç gündür tatlı diye banane izin verdiler nutellaya banane yaaaaaa
bak süpersinsen nutellayi is yerinde birak en iyisi cnm o da hakli kontrolden cikar mazallah siseyi yariya indirir
her ödülde 1 cay kasigi tüketirsin olmadi cantana koy ablana gösterme
ay bende isbirlikcimi oldum ne:44:
o günlerini düşün ve incel işte bu bile motivasyondurrbak şimdi maziye gittim.yıl 2003.ben o sıralarda çalışıyorum.işyerinin yemekhanesinde yemek yiyoruz.ben toplu yemek görünce ve o karışmış kokuları duyunca iştahım kesilir.işyerinin lojmanında kalıyorum.orada mutfak gibi lüksümüz yok,sadece oda ve banyo tuvalet.hayatta kalacak kadar yemek yiyordum,lojmana giderkende çikolata,tatlı alıp gece onları yiyordum.bizimkilerin yanına gittim bir hafta sonu,tartıya bir çıktım ki 53 kilo olmuşum.mavi jeans tek beden kalmış ürünlerde indirim yapmıştı,birini giydim 27 beden,cuk diye olmuştu,onu almıştım..aaahhhh ah ben nasıl geldim bu hallere(((
kızlar lütfen bayramda da kontrolümüzü kaybetmeyelim tabi biraz esneklik payı olacak bayram sonuçta ama lütfen irademize hakim olalım her ikram edilene evet dersek yanarıztam bayram öncesi sahalara döndüm ya inşallah bayramda kırmızı kart görmem.annemlere gidiyoruz 1 hafta.hatun bize özel bişey yapmaz ama mübareğin evinde peynir ekmek bile bu kadar lezzetlimi olur kardeşim!!
ayyy yarami desdin cnm yabak şimdi maziye gittim.yıl 2003.ben o sıralarda çalışıyorum.işyerinin yemekhanesinde yemek yiyoruz.ben toplu yemek görünce ve o karışmış kokuları duyunca iştahım kesilir.işyerinin lojmanında kalıyorum.orada mutfak gibi lüksümüz yok,sadece oda ve banyo tuvalet.hayatta kalacak kadar yemek yiyordum,lojmana giderkende çikolata,tatlı alıp gece onları yiyordum.bizimkilerin yanına gittim bir hafta sonu,tartıya bir çıktım ki 53 kilo olmuşum.mavi jeans tek beden kalmış ürünlerde indirim yapmıştı,birini giydim 27 beden,cuk diye olmuştu,onu almıştım..aaahhhh ah ben nasıl geldim bu hallere(((
tam bayram öncesi sahalara döndüm ya inşallah bayramda kırmızı kart görmem.annemlere gidiyoruz 1 hafta.hatun bize özel bişey yapmaz ama mübareğin evinde peynir ekmek bile bu kadar lezzetlimi olur kardeşim!!
yarisma yok ama evden cikmayanlar gelip paylasim yapiyor demiişyerinde bırak eve götürme hem işyerinde yarım kavonoz falan yiyemezsin utanırsın
bak süpersinişyerinde bıraksın kokusunu alır topraks çantana falan koyma
o günlerini düşün ve incel işte bu bile motivasyondurr
kızlar lütfen bayramda da kontrolümüzü kaybetmeyelim tabi biraz esneklik payı olacak bayram sonuçta ama lütfen irademize hakim olalım her ikram edilene evet dersek yanarız
bu arada yarın öğlen 12'ye kadar kilo bildirimlerinizi yaparsanız çok iyi olurrrr
haftaya cuma yarışma yok bayram diye
tam bayram öncesi sahalara döndüm ya inşallah bayramda kırmızı kart görmem.annemlere gidiyoruz 1 hafta.hatun bize özel bişey yapmaz ama mübareğin evinde peynir ekmek bile bu kadar lezzetlimi olur kardeşim!!
benim de annem geliyor yarın, yandık ki ne yandık, pişirir de pişirir:))
bak şimdi maziye gittim.yıl 2003.ben o sıralarda çalışıyorum.işyerinin yemekhanesinde yemek yiyoruz.ben toplu yemek görünce ve o karışmış kokuları duyunca iştahım kesilir.işyerinin lojmanında kalıyorum.orada mutfak gibi lüksümüz yok,sadece oda ve banyo tuvalet.hayatta kalacak kadar yemek yiyordum,lojmana giderkende çikolata,tatlı alıp gece onları yiyordum.bizimkilerin yanına gittim bir hafta sonu,tartıya bir çıktım ki 53 kilo olmuşum.mavi jeans tek beden kalmış ürünlerde indirim yapmıştı,birini giydim 27 beden,cuk diye olmuştu,onu almıştım..aaahhhh ah ben nasıl geldim bu hallere(((
kesinlikle doğru ,bugün hiç abartmadım, yarın tartıda görücez bakalım marifetleri :))bu vicdan azabi sana yeter zaten cnm bi daha tekrarlamaman icin
tebrik ediyorum cnm böyle devam lütfen
yok cnm hic acikmadim hatta sütüde icmicektimde müsriflik olmasin diye ictim
1 tatli kasigiyla kalacaksan ye cnm
rezene bende istah aciyordu ya emzirirken icmistim heralde bünyeden bünyeye degisiyor:44:
cnm nutella gercekten kaliteli cnm icindeki yag dan sanirim yani nutella bir alman markasi ve digerleriyle karsilastirilan bir programini izlemistim burda bi kanalda icindeki yagi vücuttan daha kolay atiyorsun diyordu tabi tr deki nutella burdanmi gidiyor yoksa ordami üretiliyor onu bilmiyorum
yine bahane yine bahaneeylül yagmur disarda yagiyo cnm evde degil sporla alakasi ne anlamadim kaldiki sen yagmurlu havalari daha bi seversin
heeee duymustur valla ben bile duydum burdan
ayyy cnm valla türkiyedeki sise suyunda bile lagam suyu karisimi bulundu:120: yani ben sahsen ordaki hicbiseye güvenemiyorum kimbilir o s arallelerin icinde ne karistirmislardir
eftelyacigim abladan vize cikmadi
yok cnm hic yemiyorsun cunki o kilolari ne zorluklarla vrerdigin ak.lina geliyor ama tatmin olmak icin tadina bakarsin:131:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?