yaparız ama bigün yiyorsak bigün az yicez ki dengelicezzz hele bi 36 beden olalım da
süper bir öneri ama bunu paylaşım bölümüne taşımak lazımevet, aslında benim bir fikrim var; nihayetinde kilo verdikten sonra korumakta önemli o yüzden buradan mezun olanlara da bir bölüm açılıp en azından ayda bir kilo bildirimiyle birbirlerini kilo almamak için motive etmeleri sağlanabilir :))
cnm bu mesaja cp yazacaktim fakat tekrar okudugumda ay olarak nisanmi yazdin yoksa nisanlaniyormusun onu anlamadimpişirse de kararlıyım valla yemicem banane o kadar uğraşıyorummmmm nisana kadar vermem şarttttttt
ahhh ahhh eski günlerrrrr manken gibiydim evlendigimde 50 kg ilk 2 cocukta en fazla 60 olustumaynen canım ya toprağa hamile kalana kadar yani 26 yaşına kadar 63 kiloydum hatta bir ara 59 a kadar düşmüştüm, ama bana bu ceza çünkü o zamanlar hep kiloluyum çok kiloluyum diyordum Allah'ta bana dedi ki al sana kilo değerini anla(
hadi cnm insallah bu hafta derece aliriz.su satten sonra lütfen kimse bisey yemesin cünki ne yesek kilo olarak kalir tartida iyi cikarsaniz ödül vericem bakkesinlikle doğru ,bugün hiç abartmadım, yarın tartıda görücez bakalım marifetleri :))
güzel fikir cnm en azindan nasilsa mezun olduk tubisin ve eylülül cezasi yok diyip salmayizevet, aslında benim bir fikrim var; nihayetinde kilo verdikten sonra korumakta önemli o yüzden buradan mezun olanlara da bir bölüm açılıp en azından ayda bir kilo bildirimiyle birbirlerini kilo almamak için motive etmeleri sağlanabilir :))
süper bir öneri ama bunu paylaşım bölümüne taşımak lazım
ahanda taşıyorum sende bana destek ver canım
bu arada trambolinin tepesine çıkcam azzzz sonra
evet, aslında benim bir fikrim var; nihayetinde kilo verdikten sonra korumakta önemli o yüzden buradan mezun olanlara da bir bölüm açılıp en azından ayda bir kilo bildirimiyle birbirlerini kilo almamak için motive etmeleri sağlanabilir :))
paylaşım bölümünü oku bak püsküüt ne yazmışcnm bu mesaja cp yazacaktim fakat tekrar okudugumda ay olarak nisanmi yazdin yoksa nisanlaniyormusun onu anlamadimaslinda ben yüzük olan nisan anlamistim ve ne zaman nisanlaniyorsun diye soracaktim umarim dogru anlamisimdir
ahhh ahhh eski günlerrrrr manken gibiydim evlendigimde 50 kg ilk 2 cocukta en fazla 60 olustum3 cocuk tan sonra duba gibi oldumm insallah yine mankenlige adayim
hadi cnm insallah bu hafta derece aliriz.su satten sonra lütfen kimse bisey yemesin cünki ne yesek kilo olarak kalir tartida iyi cikarsaniz ödül vericem bak
güzel fikir cnm en azindan nasilsa mezun olduk tubisin ve eylülül cezasi yok diyip salmayiz
kolay gelsin cnm
aynen canım ya toprağa hamile kalana kadar yani 26 yaşına kadar 63 kiloydum hatta bir ara 59 a kadar düşmüştüm, ama bana bu ceza çünkü o zamanlar hep kiloluyum çok kiloluyum diyordum Allah'ta bana dedi ki al sana kilo değerini anla(
bende artık 6'lı kiloları görmek istiyorummmmbu arada aşağıya bakınca göbeği görmemek ne hoşmuş öyle,9 aydır doğrudan ayacıklarımı göremiyordum,özlemişim vallahi:))tartıda ne çıkacak bakalım yarın.80 i devirdiysem tamamdır,75 i çabuk görürüm.deviremediysem diz çöküp ağlarım artık napayım...
bende artık 6'lı kiloları görmek istiyorummmm
ben senden fazla kilo ile başlamıştım 87.5 ile geliyor geçiyor o kilolar merak etme yeterki bozma diyetini sporuna dikkat et herşey süper olacakkkkbirşey kalmamış 6 lara ya.7 kilocuk,ne güzel.yok kıskandım,bende 76 kiloda olup "6 ları görmek istiyorum" demek istiyorum
simdi gördüm cnm mesaji baktim ve üzüldüm neden katilim olmadi acaba mezun olan saliyo heralde kendinipaylaşım bölümünü oku bak püsküüt ne yazmışhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-658.html
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh bende bi 5 leri görseydimbende artık 6'lı kiloları görmek istiyorummmm
Ahanda bugün de bitti sporum bitti ab tronic seansım bitti duşumu da aldımmm yarın görüşmek üzere.
Umarım hepimiz süper kilolar vermişizdir ve birinci oluruz.
Lütfen en geç öğlen 12.00'ye kadar bildirimlerimizi yapalım
Bu arada Eylül 100 gram bile artıda çıkarsa tüm takım teker teker Eylül'e ceza vereceğiz
Herkese tatlı rüyalar
Ahanda bugün de bitti sporum bitti ab tronic seansım bitti duşumu da aldımmm yarın görüşmek üzere.
Umarım hepimiz süper kilolar vermişizdir ve birinci oluruz.
Lütfen en geç öğlen 12.00'ye kadar bildirimlerimizi yapalım
Bu arada Eylül 100 gram bile artıda çıkarsa tüm takım teker teker Eylül'e ceza vereceğiz
Herkese tatlı rüyalar
ben senden fazla kilo ile başlamıştım 87.5 ile geliyor geçiyor o kilolar merak etme yeterki bozma diyetini sporuna dikkat et herşey süper olacakkkk
bence sende kuş kadar mide kalmış arkadaşım nasıl bu kadar yemekle duruyorsun, ama patates kızartmasıkizlar yarin sabah alisverise gidcem cocuklar yokken o yüzden fazla zamanim olmayabilir ben menümü simdiden yazayim sabah kilo bildirimde bulunurum
sabah
sade kahve
ögle
salata,1 kakaolu bisküvi,kahve
aksam
2 kasik yogurt,3 tane patates kizartmasi,yarim muz
su
simdiye kadar 1.5 heralde 2 yi tamamlarim
spor
1 saat yürüyüs,50 mekik
mesaj affedin ya hep menümü yazarken saymak aklima geliyo
umarim yarin hepimiz cok iyi kilolar vermis oluruz
paylaşım bölümünü oku bak püsküüt ne yazmışhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-658.html
kilomu bildiriyim
82.2/81.5/0.7/%0.85
bu hafta daha çok vereceğimi düşünmüştüm aşırı kaçamak da yapmadım, spor da yaptım anlamadım ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?