Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaparız ama bigün yiyorsak bigün az yicez ki dengelicezzz hele bi 36 beden olalım da

evet, aslında benim bir fikrim var; nihayetinde kilo verdikten sonra korumakta önemli o yüzden buradan mezun olanlara da bir bölüm açılıp en azından ayda bir kilo bildirimiyle birbirlerini kilo almamak için motive etmeleri sağlanabilir :))

süper bir öneri ama bunu paylaşım bölümüne taşımak lazım

ahanda taşıyorum sende bana destek ver canım

bu arada trambolinin tepesine çıkcam azzzz sonra

pişirse de kararlıyım valla yemicem banane o kadar uğraşıyorummmmm nisana kadar vermem şarttttttt
cnm bu mesaja cp yazacaktim fakat tekrar okudugumda ay olarak nisanmi yazdin yoksa nisanlaniyormusun onu anlamadim aslinda ben yüzük olan nisan anlamistim ve ne zaman nisanlaniyorsun diye soracaktim umarim dogru anlamisimdir
ahhh ahhh eski günlerrrrr manken gibiydim evlendigimde 50 kg ilk 2 cocukta en fazla 60 olustum 3 cocuk tan sonra duba gibi oldumm insallah yine mankenlige adayim
kesinlikle doğru ,bugün hiç abartmadım, yarın tartıda görücez bakalım marifetleri :))
hadi cnm insallah bu hafta derece aliriz.su satten sonra lütfen kimse bisey yemesin cünki ne yesek kilo olarak kalir tartida iyi cikarsaniz ödül vericem bak
güzel fikir cnm en azindan nasilsa mezun olduk tubisin ve eylülül cezasi yok diyip salmayiz
süper bir öneri ama bunu paylaşım bölümüne taşımak lazım

ahanda taşıyorum sende bana destek ver canım

bu arada trambolinin tepesine çıkcam azzzz sonra

kolay gelsin cnm

paylaşım bölümünü oku bak püsküüt ne yazmış http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-658.html

kizlar yarin sabah alisverise gidcem cocuklar yokken o yüzden fazla zamanim olmayabilir ben menümü simdiden yazayim sabah kilo bildirimde bulunurum
sabah
sade kahve
ögle
salata,1 kakaolu bisküvi,kahve
aksam
2 kasik yogurt,3 tane patates kizartmasi,yarim muz
su
simdiye kadar 1.5 heralde 2 yi tamamlarim
spor
1 saat yürüyüs,50 mekik
mesaj affedin ya hep menümü yazarken saymak aklima geliyo
umarim yarin hepimiz cok iyi kilolar vermis oluruz

sorma sorma.ben de genelde 58 kilo olurdum.nadiren 60 ı görürdüm.hep kiloluymuşum gibi gelirdi.şimdi 70 olsam kendimi manken sanacağım!!!

bu arada aşağıya bakınca göbeği görmemek ne hoşmuş öyle,9 aydır doğrudan ayacıklarımı göremiyordum,özlemişim vallahi:))tartıda ne çıkacak bakalım yarın.80 i devirdiysem tamamdır,75 i çabuk görürüm.deviremediysem diz çöküp ağlarım artık napayım...

bende artık 6'lı kiloları görmek istiyorummmm

Ahanda bugün de bitti sporum bitti ab tronic seansım bitti duşumu da aldımmm yarın görüşmek üzere.

Umarım hepimiz süper kilolar vermişizdir ve birinci oluruz.

Lütfen en geç öğlen 12.00'ye kadar bildirimlerimizi yapalım

Bu arada Eylül 100 gram bile artıda çıkarsa tüm takım teker teker Eylül'e ceza vereceğiz

Herkese tatlı rüyalar

simdi gördüm cnm mesaji baktim ve üzüldüm neden katilim olmadi acaba mezun olan saliyo heralde kendini
bende artık 6'lı kiloları görmek istiyorummmm
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh bende bi 5 leri görseydim

insallah oluruz cnm eylül hakkinda hemfikirim sele
sanada tatli rüyalar

evet birinci olsun takımımız ne güzel olur

bence eylüle herkes bir gelinlik modeli göndersin cezadan daha çok motive olur:))

sana da tatlı rüyalaaaaaaar :))

ben senden fazla kilo ile başlamıştım 87.5 ile geliyor geçiyor o kilolar merak etme yeterki bozma diyetini sporuna dikkat et herşey süper olacakkkk

ben de 92 olmuştum diyete başlamadan önce bir an önce 7 leri görsem süper olacak:)

bence sende kuş kadar mide kalmış arkadaşım nasıl bu kadar yemekle duruyorsun, ama patates kızartması öpüldün :))

günaydın 4. takımın güzelleri
bu sabah erken kalktım menümü yazayım sonra kiloma bakacağım

sabah
kahvaltılık gevrek
süt

öğlen
simit
ayran

ara
2 diyet bisküvi

akşam
barbunya
1 kaşık pilav
salata
ekmeği unutmadım bu sefer yemedim :)

gece sütlü nescafe

su 2.75
spor 15 dk leslie
20 dk trampolin
mesaj 22

kilomu bildiriyim

82.2/81.5/0.7/%0.85

bu hafta daha çok vereceğimi düşünmüştüm aşırı kaçamak da yapmadım, spor da yaptım anlamadım ne oldu?

günaydın kızlar!!!!!!menümle başlayayım güne

sabah

4 tane petibör
1 fincan sade nescafe

ara

1 tane kuru incir

öğle

1 kase yoğurt
salata
100 gr tavuk göğsü
yarım dilim ekmek

ara

1 tane kuru incir

akşam

1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi

gece

yarım armut

spor:45 dk bisiklet,1 saat piloxing
su:3 lt

kilomu bildiriyim

82.2/81.5/0.7/%0.85

bu hafta daha çok vereceğimi düşünmüştüm aşırı kaçamak da yapmadım, spor da yaptım anlamadım ne oldu?

yinede güzel vermişsin.tebrik ederim.diyorlar ya sağlıklı olan haftada yarım ile 1 kilo arası vermek diye.artı vücudun kilo vermeye direnç gösterdiği noktalar var.o noktalar bende en uzun kaldığım kilo olur.mesela doğumdan sonra 80 kiloda birkaç ay kaldım.doğum öncesi 6 yıl kadar 75 kikoda kaldım.şimdi bu ikisi benim direnç noktam olur.80 i devirmek için bu hafta hep farklı sporlar yaparak vücudu şaşırttım.benim yöntemim bu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…