Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gayet ölçülü bir menü olmuş fıstık, aralarda yoğurt iyi fikir olabilir ben bazen yoğurdun içine salatalık doğrayıp veya bir galeta ufalayıp yiyordum önceden, tekrar menüme ekleyebilirim. Tabi rejimde olmasam Kanlıca'nın meşhur pudra şekerli yoğurdunu tercih edebilirim, boğaza karşı ohhhh :))

bende zaman hatası oldu tatlım o zaman geri çekiyorum sözlerimi

vallahi unutmuşum akşam yemeğindeki ekmekle, yediğim bitter çikolatayı

ne çiki çiki mi?

süpersinnnnn

eylülüm menü güzel ama o cikonun her parcasi icin 50 mekik alalim cnm
göbekli bir gelin olmak istemezsin dimi

şu çiki neymiş güzellik söyle bizde yiyelim, zayıflatıyor mu bari

herkese günaydin ciciler menümü yazip kahvalti hazirlicam
sabah
uyuyordum hic birsey yiyemedim
ögle
1 dilim ekmek,1 fincaan sade sütsüz kahve
ara
1 siyah erik
aksam 2 kasik kadar tavuk sote ve pirinc pilavi karisimi,1 porsiyon salata
yemekten sonrada yogurt yaptim 1 bardak kadar süt kalmisti onu ictim
su
1.5 lt
spor
2 saate yakin yürüyüs
sonra gelmeye calisirim

maşallah diyorum ve ben susuyorum menün konuşsun

bende zaman hatası oldu tatlım o zaman geri çekiyorum sözlerimi

ne çiki çiki mi?

süpersinnnnn

hatta yüzüm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum, içip sabaha kadar bayılmak istiyorum, caddelerde dolaşıp bağırmak istiyorum, nay nay nay !!! nerden yedim o ekmekle çiki yiiiiiiii

eveeeet.süt ve yoğurdu standart yoğurt diye düşündüm,light diye belirtmemişsin.1032 kalori almışsın.trambolinle ilgili acayip değişken bilgiler var.bir yerde 27 dk trambolin 100 dk harcatır diyor,bir yerde 5 dk 500 kalori diyor(bence bu bilgi hatalı),başka yerde 30 dk da 500 kalori diyor.bilemedim şimdi.güvendiğin bir kaynak veya kaç kalori harcadığını gösteren saatin varsa onun hesaplamasını sana bırakıyorum.bazal metabolizma hızı ve günlük basit aktiviteler eklenince yaklaşık -868 kaloridesin.trambolinde harcadığın kaloriyi de düş içinden,dediğim gibi ben hangisi doğrudur bilemedim.
trambolin 30 dk da 500 kalori yaktırıyorsa:-1368 = 5 günde 1 kilo yağdan kurtulabilirsin
trambolin 30 dk da 100 kalori yaktırıyorsa:-968 = 7 günde 1 kilo yağdan kurtulabilirsin

ve geleyim menüme

sabah

4 tane petibör
1 fincan rezene çayı

öğle

4 yemek kaşığı patlıcan
1 porsiyon şehriye çorbası
1 porsiyon yoğurt
1 dilim ekmek

ara

1 tane armut

akşam

2 yemek kaşığı yulaf kepeği
4 yemek kaşığı yoğurt

gece

2 tane mandalina

spor:45 dk tae-bo
su:3 lt

süt ve yoğurt ikisi de light yemeklerim çok az yağlı (1 kg yemekse 1 yemek kaşığı yağ, yarım kg yemekse 1 tatlı kaşığı yağ), ekmeğim de light ekmek

vay vay vayy menü güzel tae bo neymiş ya

aç yaşamışsın aççç

ben de yemek istiyorum nutella nolur nolurrr 1 kaşıkçık yiyim tatlı krizinden ölücem yoksaaaaa

spor az ama menü çooooook sağlıklı tebrikler canım

cok güzel cnm nutella sabah yediysen o sporla buhar olmustur.benim de cikoyla pek aram yoktur aramam ama kahvaltida nutella gördümmü cnm istiyo gözümü kapiyom:26:
canım nutella bu hafta diyet menümde var 1 çay kaşığı sabahları ama ben ilk kez yedim dün

menü gayet güzel şu rezene yi ben de denicem

eylülüm menü güzel ama o cikonun her parcasi icin 50 mekik alalim cnm
göbekli bir gelin olmak istemezsin dimi

ya çok yemedim ki ama ya

şu çiki neymiş güzellik söyle bizde yiyelim, zayıflatıyor mu bari

çiki malesef ki çikolata ama yeme sen

2013 gelinlik modasında dantel ve ince beller için gelinlik kemerleri çok modaymış bilginize:))

ben bakıyorum öle dur bişiler bulcam gelinlikle alakalı varsa model yollayın az kaldı

yüüüüürrrrrüüüü beeee kim tutar seni

işte bu be süpersin

spor az ama menü çooooook sağlıklı tebrikler canım

canım nutella bu hafta diyet menümde var 1 çay kaşığı sabahları ama ben ilk kez yedim dün

spor yapamadım yağmur yağıyodu alıveriş ve işe gelip giderken hızlı hızlı yürüdüm ortalama 20dk. yapıyor.

o halde 889.93 kalori almışsın.142 kalori daha düşecek benim kaba hesabımdan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…