Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkür ederim o hain planlar gerçekleşmedi ne kadar güzel oldu değil mi? sen yok titizlikle alakalı hasta olmuşsun haftaya yok da bakalım hayırlısı belki haftaya yine sonuncu olurum yine başarı yada başarısızlık yazılır ne dersiniz?

bende 2.73 buldum

bende tebrik ediyorum,bayram şekeri gibi oldu bak bu takıma

henüz sonuçlar belli olmadı ama listeyi inceledim biz birinciyiz bireyselde eylül birinci pegasus 4üncü oldu tebriklerrr

kızlar benim mesai bitti yavaş yavaş kaçar kendinize iyi bakınnn

ödülünüzü hatırlatayım tüm takıma birer çikolatalı gofret

ben yarın yicem ödülümü çünkü yarın diyetisyen var

yarın görüşmek üzereee

herkesi tebrik ederimmm devamını beklerim

ay inş ben böle bir hafta birinci 1 hafta sonuncu devam ederim işte bakalım hayırlısı ya kızlar mükemmelsiniz

bende tebrik ediyorum,bayram şekeri gibi oldu bak bu takıma

ne bayram şekeri mi?

kızlar hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum hem paylaşım anlamında hemde kilo verme anlamında mükemmelsiniz gerçekten bravo hepimize

herkesi tebrik ediyorum,şimdi çok vaktim yok hepinizin mesajlarını okudum fakat cevap veremiycem, boş bi vaktimde gelirim. şimdi sporumu yapıp annemin yanına gidicem, sabah bi 5 dk gördüm işe gittim, teyzemde kalacak bu akşam onlardayız yemekte :))
görüşürüz, hepinizi öpüyorum

Valizim hazir.yarin ekmek elden su golden rehavetinde olacagim.menumu yazayim simdiden

saba

2 tane petibor
sade kahve

ogle

1kase tarhana
1dilim ekmek
5tane yesil zeytin
1kase yogurt

aksam

6yemek kasigi havuc yemegi
1kase yogurt

aralarda 3 tane kuru incir 2 tane mandakina

spor 1saat bisiklet
su 3lt

ii akşamlar kızlarrrrr:

tebrik ederim bu hafta 1.olmuşsunuz.eylülcüm senide ayrıcaa tebrik ediyorumm.maşallah incecik bir gelin olacaksın.

.bulantılarım yüzünden hala pc başına geçemiyorum.sıkıntı basıyor.marttta aranızdayım inşallah.çok çok öpüldünüz

git bakalım annenin şefkatli kollarına:) iyi yolculuklar, mamalara dikkat!!

günaydın benim sevgili şampiyon takımım :)))

kızım uyanmadan menümü yazayım,
sabah
kahvaltılık gevrek
süt

ara
1 diyet bisküvi

öğlen
barbunya
2 yemek kaşık pilav
yoğurt

ara
1 diyet çikolata( 140 kalori) ödül niyetine

akşam
1 dilim ekmek
tarhana çorbası
kapuska
yoğurt

su 2,5 lt
spor 20 dk trampolin
mesaj10

görüşmek üzere

kızlar hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum hem paylaşım anlamında hemde kilo verme anlamında mükemmelsiniz gerçekten bravo hepimize
bende bende bende gurur duyuyorum dün gelemedim birinciliğimizi kutlayamadımm lazer epilasyona gitmiştim iş çıkışı geç döndüm geldiğimde de misafir vardı oyyy ne yoğun bi gündü dünn

TEBRİK EDİYORUM BAŞARILARIMIZIN DEVAMINI DİLİYORUMMM

canım yediklerine dikkattt en az zararla atlatalım şu bayramııı annene de selamlar

canlar tebrik ediyorum Eylülcüm seni ayrıca tebrik ediyorum
teşekkür ederiz canımmm

afiyet olsun canımmm spor güzel su güzel menü güzel paylaşım güzel daha ne olsun iyi yolculuklarrr sen de dikkat et yediklerine

git bakalım annenin şefkatli kollarına:) iyi yolculuklar, mamalara dikkat!!
evet kesinlikle bayramı mümkün olabildiğince az + kiloyla atlatalımm

afiyet olsunn herşey yolunda gibi

kızlar günaydın bildiğiniz gibi geçen hafta sonuncu bu hafta birinci oldum :119:

geçen hafta regl döneminde olduğum için vucudum şişti ben buraya başladığımdan beri diyorum arkadaşlar regl döneminde ben 2 duruma göre 3 kilo nedendir bilinmez fazla çıkıyorum. regl dönemi bitti belkide en düzenli beslendiğim hafta bu hafta onunda etkisiyle ortalamam işte böle çıktı.

sayın takım kaptanım tubiş arkadaşım pegasusun hain planlarını bozduğum için özür dilerim.
aynı zamanda bütün 4. takım kızlarını hem paylaşım hemde azimleri verdikleri kilolar için tebrik ediyorum geldiğim günden beri en hareketli takım oldu . kızlar duyun sesimi hepinizi çok seviyyooooorrruuuummmm

4.takım kaptan yardımcısı
eylül

Günaydın 1. takımın incecik kız adayları

hemen dünkü menüm:

sabah: 1 tost (kepekli ekmek + az kaşar) + 1 bardak çay
ara: 1 bardak ayran
öğle: 5 kaşık patlıcan yemeği + 1 dilim ekmek + 125 gr yoğurt
ara: 1 bardak ayran
akşam: 1 paket light çubuk (156 kcal, 0.2 gram yağ) + 1 bardak ayran (lazere gidecektim işyerinde yedim mecburen)
ara: 2 tane yer fıstığı + 2 tane kuru üzüm

su: 3-3.5 lt
spor: yapamadım sadece 40 dk ab tronic
mesajj: çoooook

HEPİMİZİ TEKRAR TEKRAR TEBRİK EDİYORUM VEEE BİREYSEL BİRİNCİMİZ EYLÜLL ÖZELLİKLE SENİ

ahhh cnm bizde seni tebrik ediyoruzda bu diğer takım kızları geçen hafta sonuncu şimdi birince olunca dalavere yaptığımızı sanıyor galiba çok sinirim bozuldu ya

sabah : 15 dk yürüyüş
08:30 : 2dilim kepek ekmeği ile tost
az peynir ve
2 parça domates koydum içine
6 zeytin
açık çay
10:21 : sade şekersiz kahve

13:00 : 1tabak yoğurt çorbası
azcık patates oturtma
1 çatal arkinin yumurtasından
1,5 dilim kepek ekmegi
14:30 : soda(sade)
16:00 : mandalina aradan bir avuç antep fıstığı

20:00 : 1 porsiyon balık bol salata
2 parça karnabahar
2 çatal yoğurt

spor : kaynanama gittim çok fena grip oldum ama 50 mekik anca dayandım :2::2::2:
su : yarım litre

TEKRAR TEKRAR TEBRİK EDERİM çikolata ile zayıflayan nadir insanlardan birisin

günaydınnnn şampiyon takımın şampiyon kızları:)

dünkü menümü paylaşıyım hemen bugün temizlik günü bi nevi spor olcak ablam tüm gün canımı çıkarcak nasılsa

sabah
1 dilim kepek ekmeği
kalper
çay

ara
nescafe

öğle
mercimek çorbası yarım kase
izmir köfte
2 tatlı kaşığı pilav
salata

akşam
1 dilim tam buğday
kapuska
yoğurt

su 1 lt
spor ablam sayesinde yalan oldu bebişi uyuturken onu bekledim ben de uyuya kalmışım meğerse o da yapmış zaten işten gelince

biz de seni seviyooooruuuuuuuzzzzz şampiyon:)) ayrıca diğer takımdaki kızlara sirilenme boşuna çekemeyenler .......... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…