daha sonuclar belli olmadi ama 1. eylül büyük bir ihtimalle
tebrik ederim eylül
haftaya yine ayni basariyi bekliyoruz senden. haftaya yarisma yoktu demi :26:
bu arada bende cocuklarin odasina bi girdim cikamadim daha bu gidisle aksama anca cikarim size iyi sohbetler ben gidim daha dolaplar tolanacak,kitaplar düzenlenecek,hali silinecek,,cek de ceeeekkkkk
tubiss cnm ordamisin ordaysan bisey dicem
sonuc listelerine bakiyodum bi yandanda yüzde hesaplamalara bakiyodum sanirsam 2. takimdan kelebekcearzum isimli üyenin yüzdesi yanlismi bi sen baksana ben kendim hesaplamaya calistim 2.82 cikti acaba benmi yanlis baktim bi göz atarmisin
hani takim ortalamasini etkiliyo diye dedim
teşekkür ederim o hain planlar gerçekleşmedi ne kadar güzel oldu değil mi? sen yok titizlikle alakalı hasta olmuşsun haftaya yok da bakalım hayırlısı belki haftaya yine sonuncu olurum yine başarı yada başarısızlık yazılır ne dersiniz?
henüz sonuçlar belli olmadı ama listeyi inceledim biz birinciyiz bireyselde eylül birinci pegasus 4üncü oldu tebriklerrrteşekkür ederim o hain planlar gerçekleşmedi ne kadar güzel oldu değil mi? sen yok titizlikle alakalı hasta olmuşsun haftaya yok da bakalım hayırlısı belki haftaya yine sonuncu olurum yine başarı yada başarısızlık yazılır ne dersiniz?
henüz sonuçlar belli olmadı ama listeyi inceledim biz birinciyiz bireyselde eylül birinci pegasus 4üncü oldu tebriklerrr
Kızlar benim mesai bitti yavaş yavaş kaçar kendinize iyi bakınnn
ödülünüzü hatırlatayım tüm takıma birer çikolatalı gofret
Ben yarın yicem ödülümü çünkü yarın diyetisyen var
Yarın görüşmek üzereee
Herkesi tebrik ederimmm devamını beklerim
bende tebrik ediyorum,bayram şekeri gibi oldu bak bu takıma
git bakalım annenin şefkatli kollarına:) iyi yolculuklar, mamalara dikkat!!Valizim hazir.yarin ekmek elden su golden rehavetinde olacagim.menumu yazayim simdiden
saba
2 tane petibor
sade kahve
ogle
1kase tarhana
1dilim ekmek
5tane yesil zeytin
1kase yogurt
aksam
6yemek kasigi havuc yemegi
1kase yogurt
aralarda 3 tane kuru incir 2 tane mandakina
spor 1saat bisiklet
su 3lt
bende bende bende gurur duyuyorum dün gelemedim birinciliğimizi kutlayamadımm lazer epilasyona gitmiştim iş çıkışı geç döndüm geldiğimde de misafir vardı oyyy ne yoğun bi gündü dünnkızlar hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum hem paylaşım anlamında hemde kilo verme anlamında mükemmelsiniz gerçekten bravo hepimize
canım yediklerine dikkattt en az zararla atlatalım şu bayramııı annene de selamlarherkesi tebrik ediyorum,şimdi çok vaktim yok hepinizin mesajlarını okudum fakat cevap veremiycem, boş bi vaktimde gelirim. şimdi sporumu yapıp annemin yanına gidicem, sabah bi 5 dk gördüm işe gittim, teyzemde kalacak bu akşam onlardayız yemekte :))
görüşürüz, hepinizi öpüyorum
teşekkür ederiz canımmmcanlar tebrik ediyorumEylülcüm seni ayrıca tebrik ediyorum
afiyet olsun canımmm spor güzel su güzel menü güzel paylaşım güzel daha ne olsun iyi yolculuklarrr sen de dikkat et yediklerineValizim hazir.yarin ekmek elden su golden rehavetinde olacagim.menumu yazayim simdiden
saba
2 tane petibor
sade kahve
ogle
1kase tarhana
1dilim ekmek
5tane yesil zeytin
1kase yogurt
aksam
6yemek kasigi havuc yemegi
1kase yogurt
aralarda 3 tane kuru incir 2 tane mandakina
spor 1saat bisiklet
su 3lt
evet kesinlikle bayramı mümkün olabildiğince az + kiloyla atlatalımmgit bakalım annenin şefkatli kollarına:) iyi yolculuklar, mamalara dikkat!!
afiyet olsunn herşey yolunda gibigünaydın benim sevgili şampiyon takımım :)))
kızım uyanmadan menümü yazayım,
sabah
kahvaltılık gevrek
süt
ara
1 diyet bisküvi
öğlen
barbunya
2 yemek kaşık pilav
yoğurt
ara
1 diyet çikolata( 140 kalori) ödül niyetine
akşam
1 dilim ekmek
tarhana çorbası
kapuska
yoğurt
su 2,5 lt
spor 20 dk trampolin
mesaj10
görüşmek üzere
Günaydın 1.takımın incecik kız adayları
hemen dünkü menüm:
sabah: 1 tost (kepekli ekmek + az kaşar) + 1 bardak çay
ara: 1 bardak ayran
öğle: 5 kaşık patlıcan yemeği + 1 dilim ekmek + 125 gr yoğurt
ara: 1 bardak ayran
akşam: 1 paket light çubuk (156 kcal, 0.2 gram yağ) + 1 bardak ayran (lazere gidecektim işyerinde yedim mecburen)
ara: 2 tane yer fıstığı + 2 tane kuru üzüm
su: 3-3.5 lt
spor: yapamadım sadece 40 dk ab tronic
mesajj: çoooook
HEPİMİZİ TEKRAR TEKRAR TEBRİK EDİYORUM VEEE BİREYSEL BİRİNCİMİZEYLÜLL ÖZELLİKLE SENİ
TEKRAR TEKRAR TEBRİK EDERİMkızlar günaydın bildiğiniz gibi geçen hafta sonuncu bu hafta birinci oldum :119:
geçen hafta regl döneminde olduğum için vucudum şişti ben buraya başladığımdan beri diyorum arkadaşlar regl döneminde ben 2 duruma göre 3 kilo nedendir bilinmez fazla çıkıyorum. regl dönemi bitti belkide en düzenli beslendiğim hafta bu hafta onunda etkisiyle ortalamam işte böle çıktı.
sayın takım kaptanım tubiş arkadaşım pegasusun hain planlarını bozduğum için özür dilerim.
aynı zamanda bütün 4. takım kızlarını hem paylaşım hemde azimleri verdikleri kilolar için tebrik ediyorum geldiğim günden beri en hareketli takım oldu. kızlar duyun sesimi hepinizi çok seviyyooooorrruuuummmm
4.takım kaptan yardımcısı
eylül
biz de seni seviyooooruuuuuuuzzzzz şampiyon:)) ayrıca diğer takımdaki kızlara sirilenme boşuna çekemeyenler .......... :))))kızlar günaydın bildiğiniz gibi geçen hafta sonuncu bu hafta birinci oldum :119:
geçen hafta regl döneminde olduğum için vucudum şişti ben buraya başladığımdan beri diyorum arkadaşlar regl döneminde ben 2 duruma göre 3 kilo nedendir bilinmez fazla çıkıyorum. regl dönemi bitti belkide en düzenli beslendiğim hafta bu hafta onunda etkisiyle ortalamam işte böle çıktı.
sayın takım kaptanım tubiş arkadaşım pegasusun hain planlarını bozduğum için özür dilerim.
aynı zamanda bütün 4. takım kızlarını hem paylaşım hemde azimleri verdikleri kilolar için tebrik ediyorum geldiğim günden beri en hareketli takım oldu. kızlar duyun sesimi hepinizi çok seviyyooooorrruuuummmm
4.takım kaptan yardımcısı
eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?