Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gel gel gel güzelim gel gel hiçacımıycak

sağol canım, fakat annemin bayramda laz böreği yapmak gibi hain planları var, bir dilimle kurtarmaya çalışcağım. + kiloya şimdilik niyetim yok, umarım eksilerle bitiririm. :))

Kızlar bişi diycem tubiş aradı 2 kilo yağdan 400 gram kilodan gitmiş ve şu anda yağ oranı normale göre daha altındaymış bayramda herşey serbest diyet menüsüde vermemiş istersen bayramda sporda yapma demiş huhuhuuuuu tubişim bravo sana

Son düzenleme:
Eylül'ün de yazdığı gibii bugün muhteşem haberler aldım diyetisyenden. Geçen cumartesi 76.0 çıkmıştım 400 gram vermişim bugün 75.6 çıktım evde 75.4 çıkmıştım ama bilmem tartılar pek uyuşmuyor. Yağ olarak da geçen hafta 26.8 kg yağım vardı vücudumda. bu hafta 24.8 oldu yani 2 kg yağdan gitmiş. Veeee benim normal yağ sınırım 13 ila 25 kg arasında şu an normal yağ sınırları içine girdim üst sınırın 200 gram altındayım çok mutluyummmmm

diyetisyenden muhteşem övgüler aldımm veee bu hafta menü vermedi 3 eylüle kadar takıl kafana göre dedi spor da yapma canın isteyince yap dedi kilo alsan da sorun değil hemen verirsin oturmamış yağı, arada bir bünyeyi şaşırtmak da gerekli dedi ayyyyyyy uçuyorum sevinçtennnnnnnnnnnnnn :119:

tubis87: sana diycek bişi bulamıyorum inanılmaz azimli kararlı bir şekilde devam ediyosun bugün bunun sonucunu en iyi şekilde aldın arkadaşım allah gönlüne göre versin inş. ben ve takım seni çok seviyoruz. bu başarının devamını diliyoruz kaptanım.

tfneyll:kendime gelince düğün için daha çok olduğunu düşünerek sallıyorum ama birazda kilomun artık az kalmasıyla alakalı bir durum olduğuna inanıyorum ben. ama bu hafta ile beraber çikilerim hariç çok iyi bi liste uyguladığıma inanıyorum. dilerim ki kendi adıma daha sağlıklı kilolar vermeye devam ederim sizinle beraber.

pegasus07: pegasus belkide aralarda gizli kalmış yılın annesi diyebilirim.işin hiç kolay değil eşin ve çocuklarına mükemmel ilgi ve alaka gösterip hemde kendin için burada bizimle berabersin. allah nazarlardan korusun aynı zamanda mükemmel kilo veriyosun bence şimdiden ciddi anlamda çıtır bir annesin sen tüm ailenle beraber huzur dolu yaşam diliyorum.(amin)

galanthus:galanthus burada değil ama sebebi belli ben onu daha önceden izin almadan önce biliyorum hem paylaşım anlamında hem kilo anlamında mükemmel bir azmi var. arkim hızlıca yanımıza gel olur mu? senin paylaşımlarını bekliyoruz.

zeburus: canım şekercim inanılmaz gidiyosun takıma geldiğinden beri paylaşımlarınla renk katıyorsun ve katmayada devam ediyorsun. azmime hayranım ah şu rakı balık olmasa? kızmıyorum aslında sana bazen özeniyorum kafa dağıtıyosun mutlusun belli ki huzurlusunda allah daim etsin bu huzurluluğunu. ben bu ara hazırlıktan ne yaptığımı bilmiyorum borçlarla boğuşuyorum senin gibi mutlu olmak istiyorum dilerim ki en yakın zamanda benden sana gelsin o zaman

topraks:üyelerimizden topraks bir mükemmel insan daha zoru başaran evini çekip çeviren mutluluğu hak eden insan ben biliyorum ki verdiğin kilolarla mutluluğuna artı katıcaksın. o kadar iyi gidiyosun ki senin sayende bir kişi daha kazandık(eftalya_blue) kendi paylaşımlarının yanı sıra o senin gibi sen büyük olarak bu şekilde ona örnek ol hep olur mu? iyi ki varsın. ailen ve sen hep mutlu olun evinizden huzur ve bereket eksik olmasın canım (amin)

eftelya_blue: mükemmel teyzos. anneleri çıtır anne sen çıtır teyzos olacaksın ki aslında zaten ölesin takımımızın şirin teyzoşu takıma renk kattın iyi ki geldin. azmin takdir edilecek cinsten sakın kaçamak yapmayın abloşunla tamam mı? ben sizin yapmıycağınızı biliyorum zaten allah gönlüne göre versin canım benim. kalbi temiz insan bravo sana devam ediyoruz 4. takım olarak hep kal bizimle öpüldün

Son düzenleme:

tatlım gerçekten çooooook sevindim, seni tebrik ediyorum. başarının tadını çıkar güzellik, öptüm

hepimiz adına bir amin diyorum. Sabahtan beri temizlik yapıyorum ama işim bitince ilk burayı açtım (bağımlı oldum artık) ve senin bu güzel mesajını görünce yorgunluğum bile hafifledi arkadaşım, teşekkür ederim güzel dileklerin için. Senin de ömrün kalbin kadar güzel olsun

merhaba canım bu güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum takımınız girdiğimden beri hepinizin azmi ve kararlılığı beni çok etkiledi ayrıca hepinizin ayrı ayrı sıcaklığı ve samimiyeti için de teşekkür ediyorum evliliğinde de bir ömür mutlu olmanı diliyorum şimdiden tebrikler bol kilo vermeli günler diliyorum hepimiz hedefimize ulaşalım mutlu olalım

süpersinnnn işte böyle azmin zaferiiii

selam kızlar dün kü temizlik ardından her yanım ağrılı bir şekilde uyandım ama yine de spor gibi olduğu için mutluyum veeebugün de teyzemlerin evini temizlicez artı bir spor daha olcak bizim için

işe başlamadan dün kü menümü yazıyım:)

1dilim tam buğday
peynir
3 zeytin
çay

ara
yoğurt içine salatalık ve 1 galete

öğle
kepek ekmekli tost

akşam
kuru fasulye
2 tatlı kaşığı pilav
yoğurt

2 lt su
msg hatırlayamadım
spor ( temizlikten canım çıktığı için o spor sayılır die düşündüm:))

bu kadar hatırlayamadığım bişi olduysa ablam sağolsun hatırlatır

günaydın arkadaşlar, herkese iyi hafta sonları diliyorum

dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
beyaz peynir
2 zeytin
çay

ara
yoğurt içine salatalık ve galeta

öğlen
kepekli tost
yarım bardak ice tea

akşam
kuru fasulye
2 kaşık pilav
yoğurt

kare çikolatanın 1 küçük parçası (5 gr. 25 kalori )

su 2.75 lt
spor yok( bütün gün temizlik)

menümü yazarken çok güldüm çünkü dün bütün gün beraber olduğumuz için kardeşimle aynı menüyü yazdığımı farkettim. Muhtemelen bugün de aynı olacak :))

öpüldünüz...

merhaba kizlar
cuma gününden beri gelemiyorum temizlik yapa yapa öldüm ve daha bitmedi
topraks sizi kiskaniyorum cnm bazen:26:ne güzel iki kardes iki koldan girisip bitiriyorsunuz isleri
off ben bir yandan toparliyorum 3 canavarlar dagitiyo
firsat bulmusken gelim dedim birazdan hali silcem ütü yapacam yani yine ugrayamam
bu arada birinciligimizi kutlayamadim hepinizi tek tek tebrik edyorum kizlar,eylül senide ayrica tebrik ediyorum,diger kizlari hic kafana takma sen hasetliklerinden söylüyorlar, bayrami en az hasarla atlatmaya özen gösterelim
bide rüyamda tv ye cikiyom nedir acaba
bide m.ali alabora kizkardesimi ariyo kadir inanirla bi basrol teklif ediyo ona
neyse hemen menülerimi yazim dicem ama menüler berbat bana 3 günlük toplu bir ceza programi ayarlayin simdi yazmakla yormayin beni hic dikkat etmedim tatli tuzlu ne varsa yedim yani anlayin iste

Son düzenleme:

aminnn cnm cok tesekkür ederim iyi dleklerin icin
yilin annesine gelince utandimmi ne,yok cnm ya daha haftanin annesi olarak idare ediyorum
ayni sekilde umarim cok mutlu olacagin bir evlilik yaparsin, allah pismanlik vermesin cnm, her zaman birbirinizin gözünün icine bakin,birlikte gülüp birlikte aglayin

kolay gelsin güzelim, rüyanı da Allah hayırlara yazsın inş., yemeklere dikkaaaaat :))

Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..

Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.

Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.

Eksiğim, yanlışım varsa affola..

Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813

Dilerim motive edici olacaktır.

Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim.

günaydın kızlaaaarrrrrrrr :))
iyi haftalar diliyorum ve erkenden menümü yazayım spor yapacağım

sabah
2 dilim tam buğday
dil peyniri+krem peynir
elimin yarısı kadar sucuklu yumurta
domates
salatalık
kırmızı biber

ara
1 küçük top bitter çikolata

öğlen
simit
ayran

ara
1 damla sakızlı kurabiye ( annem ayvalıktan getirmiş meşhurudur oranın bir tane yedim)

akşam
1 yumurtalı menemen
1 dilim tam buğday
makarna ( çok az değildi orta karar yarım porsiyon gibi)

su 1.3 lt
mesaj 2
spor maalesef yine temizlik başka bişey yok

dünkü menümdeki kaçamaklar için kendime ceza verdim: normal sporumun haricinde 100 mekik+15 dk diğer karın hareketleri+ 5dk twist

görüşmek üzere :)))

Günaydın kızlar

Dünkü ve cumartesi günkü menülerimi yazmıcam çünkü gerçekten saldım çayıra bi rehavet bi rehavet.

Bugün iyice arsızlaşan metabolizmamı terbiye etme günü. Söz veriyorum size tekrar herşeye kaldığım yerden devam edecem kasıma toparlanmış gircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…