Günaydın kızlar bende aynı durumdayım şu 2 gün bayramı zehir edecekler gibiiKızlar bugün çok yoğun ben gelicem ama biraz bekleyin nerde diye merak etmeyin gelcem ben
Günaydın kızlar bende aynı durumdayım şu 2 gün bayramı zehir edecekler gibii
tubis87:sana diycek bişi bulamıyorum inanılmaz azimli kararlı bir şekilde devam ediyosun bugün bunun sonucunu en iyi şekilde aldın arkadaşım allah gönlüne göre versin inş. ben ve takım seni çok seviyoruz. bu başarının devamını diliyoruz kaptanım.
tfneyll:kendime gelince düğün için daha çok olduğunu düşünerek sallıyorum ama birazda kilomun artık az kalmasıyla alakalı bir durum olduğuna inanıyorum ben. ama bu hafta ile beraber çikilerim hariç çok iyi bi liste uyguladığıma inanıyorum. dilerim ki kendi adıma daha sağlıklı kilolar vermeye devam ederim sizinle beraber.
pegasus07: pegasus belkide aralarda gizli kalmış yılın annesi diyebilirim.işin hiç kolay değil eşin ve çocuklarına mükemmel ilgi ve alaka gösterip hemde kendin için burada bizimle berabersin. allah nazarlardan korusun aynı zamanda mükemmel kilo veriyosun bence şimdiden ciddi anlamda çıtır bir annesin sentüm ailenle beraber huzur dolu yaşam diliyorum. (amin)
galanthus:galanthus burada değil ama sebebi belli ben onu daha önceden izin almadan önce biliyorum hem paylaşım anlamında hem kilo anlamında mükemmel bir azmi var. arkim hızlıca yanımıza gel olur mu? senin paylaşımlarını bekliyoruz.
zeburus: canım şekercim inanılmaz gidiyosun takıma geldiğinden beri paylaşımlarınla renk katıyorsun ve katmayada devam ediyorsun. azmime hayranım ah şu rakı balık olmasa?kızmıyorum aslında sana bazen özeniyorum kafa dağıtıyosun mutlusun belli ki huzurlusunda allah daim etsin bu huzurluluğunu. ben bu ara hazırlıktan ne yaptığımı bilmiyorum borçlarla boğuşuyorum senin gibi mutlu olmak istiyorum dilerim ki en yakın zamanda benden sana gelsin o zaman
topraks:üyelerimizden topraks bir mükemmel insan daha zoru başaran evini çekip çeviren mutluluğu hak eden insan ben biliyorum ki verdiğin kilolarla mutluluğuna artı katıcaksın. o kadar iyi gidiyosun ki senin sayende bir kişi daha kazandık(eftalya_blue) kendi paylaşımlarının yanı sıra o senin gibi sen büyük olarak bu şekilde ona örnek ol hep olur mu? iyi ki varsın. ailen ve sen hep mutlu olun evinizden huzur ve bereket eksik olmasın canım(amin)
eftelya_blue: mükemmel teyzos.anneleri çıtır anne sen çıtır teyzos olacaksın ki aslında zaten ölesin takımımızın şirin teyzoşu takıma renk kattın iyi ki geldin. azmin takdir edilecek cinsten sakın kaçamak yapmayın abloşunla tamam mı? ben sizin yapmıycağınızı biliyorum zaten allah gönlüne göre versin canım benim. kalbi temiz insan bravo sana devam ediyoruz 4. takım olarak hep kal bizimle öpüldün
selam kızlar
sabah işe gittim elektrikler kesik, akşama kadar da gelmeyecekmiş ben de telefonu yönlendirdim eve geldim evden çalışıcam bugün, arada da kendime verdiğim cezaları yapayım bari :))
daha çok kalçam ve bacaklarım incelmiş biraz daha karın çalışayım bari asıl bende karın çok( önerisi olan ??
iki gün ara verdikten sonra menümü de yazayım
sabah
2 tane krep
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
çay
domates
ara
1 tane kurabiye
akşam
50 gr balık
50 gr deniz börülcesi
2 tane biber kızartması
1 kadeh rakı(evet akşamcı oldum)
spor:1 saat çarşı gezmesi
su:2 lt
mesajım yooook:26:
ayın 27 sinde evime döneceğim,eve dönene kadar eskisi gibi paylaşım yapamayabilirim ama en azından günlük menülerimi yazmaya çalışırım.umarım problem olmaz.
Günaydın kızlar
Dünkü ve cumartesi günkü menülerimi yazmıcam çünkü gerçekten saldım çayıra bi rehavet bi rehavet.
Bugün iyice arsızlaşan metabolizmamı terbiye etme günü. Söz veriyorum size tekrar herşeye kaldığım yerden devam edecem kasıma toparlanmış gircem
börekler çikolatalar profiteroller pilavlarmenüleri yazsaydın da biz de ne yemicez onu görseydik
2 gün aradan sonra gelenden gidenden ancak sıra bana geldi,hoş kimse bana gelmiyor,kızçeye geliyorlar ama konu mankeni olarak bekliyoruz.burayı açıpta mesajını görünce
duygu duygu oldum.hiç yüzyüze gelmesede insanlar birbirini tanıyabilirmiş dedim.çok teşekkür ederim güzel sözlerin iyi dileklerin için.allah en az benimki kadar mutlu ve huzurlu bir hayat nasip etsin sana,hepinize.ama sana bir tek şey söyleyeyim,herşey dört dörtlük olmak zorunda değil,olduğu kadar,yetebildiğin kadar.ağzının tadı yerindemi,sağlığın yerindemi tamam işte.gerisi ister olsun ister olmasın.
canım spor güzel menü de güzel alkışlıyorum helal olsungünaydın kızlar, kızım uyanmadan menümü yazayım spor yapacağım
sabah
kepekli tost
çay
ara
2 diyet bisküvi
öğlen
2 dilim ekmek krem peynir
ara
1 diyet bisküvi
akşam
patlıcanlı sandal sefası ( valla kalorisini aradım bulamadım ama bu kadar lezzetli bir yemek masum olamaaaaaaaaz :)
1 yemek kaşığı patatees kavurması
su 2 lt
spor 30 dk leslie, 25 dk trampolin, 80 mekik, 5 dk twist, 10 dk yer karın egzersizleri
mesaj 2
görüşmek üzere, sevgiler :))
günaydınlar güneşli bir mersin sabahındanGÜNAYDIN ŞEKERLERRRR:)
yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese merhaba:)
dünkü menüm;
sabah
1 dilim kepek ekmeği
kalper
çay
öğlen
ızgara tavuk
salata
ara 15.30
1dilim kepek ekmeği
kalper peyniri
çay
akşam
yarım patlıcanlı sandal sefası ( patlıcanını bile tam yemedim diyebilirim)
1 dilim kepek ekmeği
salata
su 2 lt
spor 25 dk trampolin,50 mekik,
mesaj 4
sevgiler
Kolay gelsin canımmm biz de seni seviyoruz yorma kendini bu kadargünaydin kizlar
kac gündür gelemiyorum.ben bittim su temizlik bitmedi her gün bir oda bitiyor bu gün son olarak oturma odasi kaldi.kalkip biraz ütü var onu yapp vitrini indirecem sonra camlar sonrada tuvalet ve banyo fayanslarini silecem yani bu gunde ugrayamam
menülere gelince hic yazmim kizlar o yorgunlukla elime ne gecse yiyorum o kadar berbat yani
ben kalkim kizlar isler beni bekler hepinizi cok seviyorummmmmmmm kendinize cici bakinnnnnnn cissssllaaarrdan uzak durunnnnnn en basta bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?