Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın şekerlerrrrr:)menümü yazayım hemen

sabah
1dilim tam buğday
krem peynir
1 adet haşlanmış yumurta
domates
salatalık

ara
1 küçük top bitter çikolata

öğlen
simit
ayran

akşam
1 yumurtalı menemen
1 dilim tam buğday
makarna çok az

gece
sütlü nescafe

su 1 lt
mesaj 3
spor temizlikten canım çıktı spor niyetine

2 gün aradan sonra gelenden gidenden ancak sıra bana geldi,hoş kimse bana gelmiyor,kızçeye geliyorlar ama konu mankeni olarak bekliyoruz.burayı açıpta mesajını görünce
duygu duygu oldum.hiç yüzyüze gelmesede insanlar birbirini tanıyabilirmiş dedim.çok teşekkür ederim güzel sözlerin iyi dileklerin için.allah en az benimki kadar mutlu ve huzurlu bir hayat nasip etsin sana,hepinize.ama sana bir tek şey söyleyeyim,herşey dört dörtlük olmak zorunda değil,olduğu kadar,yetebildiğin kadar.ağzının tadı yerindemi,sağlığın yerindemi tamam işte.gerisi ister olsun ister olmasın.

iki gün ara verdikten sonra menümü de yazayım

sabah

2 tane krep
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
çay
domates

ara

1 tane kurabiye

akşam

50 gr balık
50 gr deniz börülcesi
2 tane biber kızartması
1 kadeh rakı(evet akşamcı oldum)

spor:1 saat çarşı gezmesi
su:2 lt
mesajım yooook:26:

ayın 27 sinde evime döneceğim,eve dönene kadar eskisi gibi paylaşım yapamayabilirim ama en azından günlük menülerimi yazmaya çalışırım.umarım problem olmaz.

selam kızlar
sabah işe gittim elektrikler kesik, akşama kadar da gelmeyecekmiş ben de telefonu yönlendirdim eve geldim evden çalışıcam bugün, arada da kendime verdiğim cezaları yapayım bari :))
daha çok kalçam ve bacaklarım incelmiş biraz daha karın çalışayım bari asıl bende karın çok ( önerisi olan ??

şu titreşimli karın aletinden alalım

hem krep hem ekmek mi yedin ben mi yanlış anladım

menüleri yazsaydın da biz de ne yemicez onu görseydik

kızlar bugün hiç gelemedim kusura bakmayın öyle yoğundum kiii ayaklarımın üzerine basamıyorum resmennn ama diyetime harfiyen uydum akşam da sporumu yapacam inşallahh

lütfen siz de sporlarınızı aksatmayınnn 2 kasımda birinci olalım yine

söylediğim sözler gözümü yaşarttı duygulandım çok saol valla amin hepimize o olsunda ben bişi düşünmüyorum tek isteğim huzur.

günaydın kızlar, kızım uyanmadan menümü yazayım spor yapacağım

sabah
kepekli tost
çay

ara
2 diyet bisküvi

öğlen
2 dilim ekmek krem peynir

ara
1 diyet bisküvi

akşam
patlıcanlı sandal sefası ( valla kalorisini aradım bulamadım ama bu kadar lezzetli bir yemek masum olamaaaaaaaaz :)
1 yemek kaşığı patatees kavurması

su 2 lt
spor 30 dk leslie, 25 dk trampolin, 80 mekik, 5 dk twist, 10 dk yer karın egzersizleri
mesaj 2

görüşmek üzere, sevgiler :))

GÜNAYDIN ŞEKERLERRRR:)
yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese merhaba:)

dünkü menüm;

sabah
1 dilim kepek ekmeği
kalper
çay

öğlen
ızgara tavuk
salata

ara 15.30
1dilim kepek ekmeği
kalper peyniri
çay

akşam
yarım patlıcanlı sandal sefası ( patlıcanını bile tam yemedim diyebilirim)
1 dilim kepek ekmeği
salata

su 2 lt
spor 25 dk trampolin,50 mekik,
mesaj 4

sevgiler

Günaydın kızlar

Dünkü menüm

Sabah: 1 galeta + 1 bardak light süt
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 5 kaşık bezelye yemeği + 1 dilim ekmek + 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 4 kaşık patlıcan yemeği + 1 dilim ekmek + 1 diş bitter çikolata
Ara: 5 tane üzüm

Su: 3 lt
Spor: 7 kat merdiven çıkma + 30 dk trambolin + 15 dk yürüyüş
Mesaj çok az

canım spor güzel menü de güzel alkışlıyorum helal olsun

günaydınlar güneşli bir mersin sabahından ara öğünlerde meyve ye lütfenn yoksa çok afedersin kabız olacaksın

günaydin kizlar
kac gündür gelemiyorum.ben bittim su temizlik bitmedi her gün bir oda bitiyor bu gün son olarak oturma odasi kaldi.kalkip biraz ütü var onu yapp vitrini indirecem sonra camlar sonrada tuvalet ve banyo fayanslarini silecem yani bu gunde ugrayamam
menülere gelince hic yazmim kizlar o yorgunlukla elime ne gecse yiyorum o kadar berbat yani
ben kalkim kizlar isler beni bekler hepinizi cok seviyorummmmmmmm kendinize cici bakinnnnnnn cissssllaaarrdan uzak durunnnnnn en basta bennn

Kolay gelsin canımmm biz de seni seviyoruz yorma kendini bu kadar

Kızlar az önce şu elbiseyi aldım internetten nasıl dün bitane elbise geldi 40 beden ve oldu ama bikaç kilo verirsem daha iyi olacak gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…