Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet zaten birinize yorum yaparken iki keremi yazıyorum diye hep düşünüyorum gayet güzel olmuş cnm çikiyide yemişsin oh mis valla

cnm yoruma bakacaktım ama inan unuttum çok yoğunum yani neden böle anlık kilo alıp verdiğim ortada olduğu için susuyorum ben

gayet güzel olmuş canım bravo sana cezanıda vermişsin öpüldün

normal spordan daha fazla enerji harcamışsındır bence güzel olmuş cnm benim.

bayramda izinli gibiyiz mağlum misafir gelen giden gezmeler sıkıntı yok cnm özletme kendini rakı mı gördüm yine sanki ama akşam yemeği çok iyi

kalçanı nasıl incelttin hemen anlat banada o bacaklar nasıl inceldi söle hadi hadi anlatsana

şu titreşimli karın aletinden alalım

alalım alalım

süpersin nnnnnnnnnn huhuhuhuhu bravo valla

istanbul mu bnde gelmek istiyorummm offff menünü bile okuyamıyorum

sende tatlım bnim kolay gelsinnn

beni atladınnnnnnn

süt ayran yoğurt hepsi bir arada ne güzelll menün güzelmiş

diyete devam anlaşılan :) çok güzel

canım spor güzel menü de güzel alkışlıyorum helal olsun

günaydınlar güneşli bir mersin sabahından ara öğünlerde meyve ye lütfenn yoksa çok afedersin kabız olacaksın
çok teşekkür ederim tatlım, sıkı spor yaptım cidden bana göre tabi :)

ah güzelim kolay gelsin bitirme kendini çocuklu evde iki gün sonra yaptığın anlaşılmıyor bile (

Kızlar az önce şu elbiseyi aldım internetten nasıl dün bitane elbise geldi 40 beden ve oldu ama bikaç kilo verirsem daha iyi olacak gibii

Eki Görüntüle 538302
süpeeeeeeeeeeersin, darısı başımıza :)) bu arada elbise çok güzel

canım teşekkür ederim, cezalarımı da yaptım. Bu arada bacaklar konusunda biz genetik olarak göbek problemliyiz,spor yapmasam da zaten kilo verince hemen bacak ve kalça eriyor, göbek gitmiyor bir türlü ( eğer zaten bir bayanın kalça ve bacak sorunu varsa zayıflayınca göbeği beli gidiyo, eğer göbek sorunu varsa kalça bacak gidiyo, bu nasıl şey anlamadım.

Kızlar cafede iddia var 3 kasım listesine birinci olmak için iddiaya gireyim mi size güveniyorum
eveeeeeeeeeeeeeeeet :))

Son düzenleme:

sizlere güvendiğim için iddiaya girdim zaten hadi kızlar 3 kasım bildiriminde herkes elinden geleni yapsın birinci olalımmm

iyi geceler, gelen giden kimse yok bakıyorum, burada da bir fırtına var ev sallanıyo gök gürültüsünden. bu akşam spor yapmıycam heran elektrik kesilebilir, tembellik hakkımı kullanıyorum :))
sabaha görüşürüz

iyi geceler kizlar cok yorgunummmmmm daha yeni oturdum artik kalanda yarina kalsin dedim uyumadan önce bi bakim de öyle uyim bari
nasilsiniz güzellikler
tubiscigim cok iyi yapmissin iddaya girmekle hem banada bir bahane olur bu günlerde fena saldim cünki
yarindan tezi yok eski düzene döynüyorum arti callen ve 30 dk lik egzersiz programiyla
kizlar gözlerim kapaniyo valla hepinize tatli rüyalarr benim ufaklik kalkmadan bikac saat uyim

Tatlı rüyalar canım lütfen salma tamam temizlik spor oluyor ama yediklerine dikkat etmezsen hiçbir anlamı olmaz ben haftasonu yedim acayip vicdan azabı duydum bayramda da dikkat edeceğim inşallahhh bayramda kilo alan olmaz da şu iddiayı kazanırız yoksa hepimiz 1 hafta boyunca hergün 30 dk ek spor yapacağız biz kazanırsak 2. takım yapacak lütfen beni mahçup etmeyinnn şampiyon takımın şampiyon üyeleri

Kızlar herkese iyi geceler yarın pek buralarda olamayabilirim malum arife işlerim olabilir hazır tatilken öptüm hepiniziii yarın bayramlaşırızzz

Defalarca uyarıyorum başınızı şişirdim ama lütfen lütfen lütfen bayram nasılsa salalım demeyin tabiki esneklikler olacak ama abartmayalım her ikram edileni yemeyelim. Kebaplar için doktor iki şiş yiyebilirsin ama ekmeği az tut demişti belki size de fikir verebilir. Tatlıları fazla kaçırmayalım şu bayramı atlatıp tam gaz sporumuza diyetimize dönelim 3 kasıma kadar toparlayalım kendimizi veeeee iddiayı kazanalımmm

Ha bu arada bugünkü menümü de yazayımmm

Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 125 gram light yoğurt
Öğle: 5 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek + 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam: 80 gr light ton balığı + 3 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek
Ara: 1 tane fruttare hindistan cevizli (95 kcal + 3.6 gram yağ) (ayy çok lezzetli tavsiye ederim tatlı krizleri için birebir)

Su: 3 lt
Spor: yapmadım biraz ara verip metabolizmayı şaşırtmakta fayda var (doktor tavsiyesi)

Son düzenleme:

iyi geceler güzelim, ara sıra kaçamaklar yapsam da şimdilik iyi gidiyor bu sabah tartıldım 600 gr vermişim ama regl dönemim yaklaşıyor umarım tartılcağımız güne kadar olur ve biter yoksa yandım, şiş çıkarım kesin (
yarın bebişlere alışverişe çıkabilirim havanın durumuna bağlı, yoksa evdeyim görüşürüz

Günaydın Kızlarrr,

dünkü menümü yazıyım bugün yarım gün şirketteyim fırsat bulamayabilirim.

Sabah: 3 küçük dilim patatesli börek ( şirketten bir arkadaşım porsiyon almıştı ondan 3 taneciğini yedim
çay

Öğle: mercimek çorbası
lahana sarma
yoğurt
salata

Ara: süt
Akşam:1 dilim kepek ekmeği- taze fasulye- salata

Ara: 1 tane küçük çikolata yedim bayram çikolarından:)

Su: 1,5 lt
Spor: yapmadım yağmurdan elektriklerin kesilme olasılığı vardı voltajlar çok düşüktü
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…