Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senin bisiklet ne marka modem bi bakim

benim kızım 1 aylık uykusuzluğunun acısını mı çıkartıyor acep??7 de uyandı,mamasını yedi,uyudu.12 de uyandı mamasını yedi uyudu.mama yeme süresi de maksimum on dakika sürdü.hala uyuyor.canım sıkıldı yahu,alışık değilim bu kadar sessizliğe.

bu arada kızlar süper loto 22 milyona doğru gidiyormuş.evrennnnn sana sesleniyorumm.haftaya mutfağımı ve banyomu yaptıracağım,model bakıyorum.ankarada güzel bir otel arıyorum.ankaraya uçak saatlerine bakıyorum ve araba kiralama firmaları araştırıyorum.annemi de götürsemmi diye düşünüyorum.o kızçeye bakar biz işimizi hallederken,çocuk üşümesin ankaralarda.bak her hazırlığım tamam.cumartesi yola çıkabilirim,pazartesi ikramiyemi genel müdürlükten alabilirim.duy beni evrennnn:)))

3 hafta falan önceydi galiba.sanırsam süper loto 8 milyon civarındaydı.rüyamda milli piyango web sitesine girdim.süper lotoda kazanan numaraların çıktığı yuvarlaklar dönüyordu ama daha numaralar belirmemişti.ben de 6 bilene ne vermiş diye bakıyordum.23 milyon küsürdü.tam sayılar açılacaktı kızçenin sesine uyandım.sıpa 1 dk daha uyusa ölürdü.kocişe dedim ki süper 23 milyon olunca bizde,o da o kadar devretmez demişti.neredeyse o kadar devretti ama ben sayıları göremediiiim((ak sakallı dede nerdesiiin???

ben çok beğendim.oldum bittim yeşile hastayımdır zaten.çeyiz hazırlıkları mı????

teşekkür ederim evet çeyiz hazırlığı.

geçmiş olsun arkadaşım.iyi haberlerle dönersin umarım.

inşallah canım.

koptum gel gel bizdede kalırsın canım ben saklarım paraları

kızlar ben çıkıyorum işten, eve geçicem gelebilirmiyim bilmiyorum. Umarım yarın hepimiz için güzel olur:))

yine benim kek savaşları yarışmam başladı.yarışanlar profesyonel kek aşçıları ve hatunların hepsi yarım porsiyonlar,incecikler ya.hiçmi yaptığın kekleri yemiyorsun be kardeşim????bu işin sırrını çözmem lazım:)))

slm kizlar
bu gün ugrayamadim,bakiyorum da herkesi bi cuma heyecani sarmis
ben de 6 da dükkani kapattim,belki cok aclik hissederesem 1 elma yiyebilirim,hafif bas agrisi oluyor gibi sanki,erken uyurum artik iyi olur

eylül nevresim cok hos cnm

zeburus yinemi loto sansin acik olsun cnm,cikarsa bizi unutma

büyük bir ihtimalle yarin tartida fazla cikacam kizlar,bu gün ne kadar telafi etmeye calistiysam da öyle hissediyorum,simdiden hepinizden özür diliyorum,nefsime yenik düstügüm icin

(umarim tersi olur 5 lere bu kadar yaklasmisken yukari gitmek istemiyorumm)

canım bu hafta artı çıksan da kızmıcam çünkü insanın arada dinlenmeye ihtiyacı var sen ödül yapsaydın haftada 1, şu durum yaşanmayacaktı. ben bu hafta ödül yapmayı da düşünmüyorum 6lara düşünce güzel bi ödül yapacam çocukluğumdan beri 6lı kilo görmedim çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…