kızlar selam gecmısı bırazdan okuyacagım sabah girdım ama arkadasım yardıma cagırdı gıremedım bırazdan okuyacagım ama alıntı yapamıyorum kusura bakmayın bu arada steppèr almaya karar verdım baska turlu spor olmuyor kullanam varmı aranızda
senin bisiklet ne marka modem bi bakimben de bu hafta bisikleti ayakta kullanmaya başladım ama kalori göstergesinde bir fark yok.hıza ve km ye göre kalori harcamasını gösteriyor sanırsam.birazdan en sert ayarını deneyeyim bakayım fark olacak mı.ben orta sertlikte kullanıyorum.vallahi saatte 600 kaloriye çıkarsa bu demektir ki sporla harcadığım kalori net 2 katına çıkacak:))
senin bisiklet ne marka modem bi bakim
hımmm şimdi gördüm ben bunu ykmde denemiştim pedalleri çok hafifti hızlı çevriliyodu en sert ayarında bile, benim bisikletin pedalleri baya ağır ondan benimki fazla kalori yakıyor sanırım, zor çevriliyor daha fazla kalori yaktırıyoraltis pl35000 benimkiside.
ben çok beğendim.oldum bittim yeşile hastayımdır zaten.çeyiz hazırlıkları mı????
geçmiş olsun arkadaşım.iyi haberlerle dönersin umarım.
benim kızım 1 aylık uykusuzluğunun acısını mı çıkartıyor acep??7 de uyandı,mamasını yedi,uyudu.12 de uyandı mamasını yedi uyudu.mama yeme süresi de maksimum on dakika sürdü.hala uyuyor.canım sıkıldı yahu,alışık değilim bu kadar sessizliğe.
bu arada kızlar süper loto 22 milyona doğru gidiyormuş.evrennnnn sana sesleniyorumm.haftaya mutfağımı ve banyomu yaptıracağım,model bakıyorum.ankarada güzel bir otel arıyorum.ankaraya uçak saatlerine bakıyorum ve araba kiralama firmaları araştırıyorum.annemi de götürsemmi diye düşünüyorum.o kızçeye bakar biz işimizi hallederken,çocuk üşümesin ankaralarda.bak her hazırlığım tamam.cumartesi yola çıkabilirim,pazartesi ikramiyemi genel müdürlükten alabilirim.duy beni evrennnn:)))
3 hafta falan önceydi galiba.sanırsam süper loto 8 milyon civarındaydı.rüyamda milli piyango web sitesine girdim.süper lotoda kazanan numaraların çıktığı yuvarlaklar dönüyordu ama daha numaralar belirmemişti.ben de 6 bilene ne vermiş diye bakıyordum.23 milyon küsürdü.tam sayılar açılacaktı kızçenin sesine uyandım.sıpa 1 dk daha uyusa ölürdü.kocişe dedim ki süper 23 milyon olunca bizde,o da o kadar devretmez demişti.neredeyse o kadar devretti ama ben sayıları göremediiiim((ak sakallı dede nerdesiiin???
http://s7.ozncdn.com/evim/photos_products/4736/small_HIGHWAYYESILCR_1.jpg için Google Görsel Sonuçları
KIZLAR LİNKE TIKLAYIP BİR BAKARMISINIZ LÜTFEN KAHVE YEŞİL NEVRESİM TAKIMI NASIL?
yine benim kek savaşları yarışmam başladı.yarışanlar profesyonel kek aşçıları ve hatunların hepsi yarım porsiyonlar,incecikler ya.hiçmi yaptığın kekleri yemiyorsun be kardeşim????bu işin sırrını çözmem lazım:)))
yapmaktan yemeye hevesleri kalmıyodur
yenmezmi o güzellikler yahu??amanin benim öyle bir mesleğim olsa fil kare olurdum herhalde:)))
canım bu hafta artı çıksan da kızmıcam çünkü insanın arada dinlenmeye ihtiyacı var sen ödül yapsaydın haftada 1, şu durum yaşanmayacaktı. ben bu hafta ödül yapmayı da düşünmüyorum 6lara düşünce güzel bi ödül yapacamslm kizlar
bu gün ugrayamadim,bakiyorum da herkesi bi cuma heyecani sarmis
ben de 6 da dükkani kapattim,belki cok aclik hissederesem 1 elma yiyebilirim,hafif bas agrisi oluyor gibi sanki,erken uyurum artik iyi olur
eylül nevresim cok hos cnm
zeburus yinemi lotosansin acik olsun cnm,cikarsa bizi unutma
büyük bir ihtimalle yarin tartida fazla cikacam kizlar,bu gün ne kadar telafi etmeye calistiysam da öyle hissediyorum,simdiden hepinizden özür diliyorum,nefsime yenik düstügüm icin
(umarim tersi olur 5 lere bu kadar yaklasmisken yukari gitmek istemiyorumm)
Sporumu yaptım iyi terledim yineŞimdi de ab tronic kemerimi taktım 7 otlu çayımı yudumluyorum
kizlar gunaydın hastaneye gtmdn tlfnla bldrmek istmdm kilomu. uzgunum ama 58.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?