ins. cnim.ck saolcanım kolay gelsin, iyi haberlerle gel inşallah, öptüm
canım üzülme bu hafta fazla da çıksan haftaya telafi edersin, ama çok aç kalıpta savunmaya geçirme vücudu dikkat etslm kizlar
bu gün ugrayamadim,bakiyorum da herkesi bi cuma heyecani sarmis
ben de 6 da dükkani kapattim,belki cok aclik hissederesem 1 elma yiyebilirim,hafif bas agrisi oluyor gibi sanki,erken uyurum artik iyi olur
eylül nevresim cok hos cnm
zeburus yinemi lotosansin acik olsun cnm,cikarsa bizi unutma
büyük bir ihtimalle yarin tartida fazla cikacam kizlar,bu gün ne kadar telafi etmeye calistiysam da öyle hissediyorum,simdiden hepinizden özür diliyorum,nefsime yenik düstügüm icin
(umarim tersi olur 5 lere bu kadar yaklasmisken yukari gitmek istemiyorumm)
dun bilysunuz oructm kzlar 4.37 de okunu ezan 2 tbk corba ictm tbisn iznyle cocuk burgr yedm
canım üzülme şu kilodan sonra yavaş vermen çok normal benim bile vermem zorlaştı baksana nerdeyse tüm hafta aç gezdim sporumu ihmal etmedim gide gide 1.2 kg gitmişkizlar gunaydın hastaneye gtmdn tlfnla bldrmek istmdm kilomu. uzgunum ama 58.1
bence de artık başlaman lazımmmmmözendim valla spora başlamam gerek artık:)
olsun haftaya ödemi atar spora başlar daha iyi olursun canımmmgünaydın arkadaşlar:)
Az spor, az su, biraz kaçamak, regl olmanın dayanılmaz huzursuzluğu ve işte sonuç, üzgünüm
79.2/79.0/0.2/%0.25
haftaya daha iyi olucam inşallah
öpüyorum hepinizi, umarım diğerleriniz benden iyidir.
merhabalar
bir elimde çorabım bir elimde pc. yazmaya çalışıyorum
öncelikle benim takıma katılmama gönüllü olana herkese tek tek en kocamanından teşekkür ediyorum
sorun değil canım ben hesapladım o kadarını bildirmen bile yeterli öğretirim yüzde hesaplamayı sanatoprakcım günaydın az veren candan:)
ben hesaplamayı bilmiyorum ama
87.5 7 87/ 0,5/
yüzdesini bilmiyorum ama kiloyum bu hafta
haftaya ençok kilo veren ben olacağım demek isterdim ama
şu stepperım gelsin o zaman görün siz beni:2::2::2:
ayyyyy adliyede katiptim ben 10 ay çalıştım sözleşmeliydim kadrolu olarak karayollarına atanınca istifa ettim adliyeden. İşin zor Allah sabır versin. Katip alımı olursa haberim olsun kuzenim girecek o sınavaapegasus içindeki fil ne alemde var mi azalma iştahta
tubi87ben adliyedeyim canım bir ay sonra adliye yeniden katip alımlarına başlaşrben komisyondayım sınav başvuralır falan ben alıyorum tek başıma cinnet dönemim geliyor yani 11 lere kadar çalışıyorum o dönem bakalım ne olacak
zeburus o kadar kek , pasta düşünüp üstüne yapıp yiyip hala zayıflıyorsun yasüpersin ne diyeyim maşallah sana
canım kolay gelsin listeye aldım azmine inanıyorum elinden geldiğince de paylaşım yapacağına inanıyorum hem takım ve ben seni istiyoruz.kızlar dün kardeşimin doğum günüydü
sabah nesfit yedim
öğlen bamya ,yemeği, brokoli
akşam pasta yemem gerekir diye birşey yemedim yarım dilim pasta
bir şişlik var nedenini anlayamadığım lapa yapmam lazım ellerimi bile zor kapatıyorum öyle yani neyse ben işe kaçar yavaş yavaş
bu arada tubiş takıma aldığın için teşekkürler kaygılarını anlıyorum ama ilk önce bana sormuşsun ya ben bu kadarımyani daha fazlası zor çıkar benden o yüzden istersen ben çıkayım bile derdim inan o kadar çok beraber olmak istiyorum ki sizlerle ...
insanın takıma ısınması çok önemli dedim ya ben eski takımımdakilerle hala görüşüyorum onları çok seviyorum ve inanın hepinize kanım kaynadıkanım kaynadı biraz saçma oldu sanırsam sizinle beraber olmak beni mutlu ediyor hepinizin tek tek gerçekten çok iyi kalpli insanlar olduğunuzu düşünüyorum bunları inanın bütün kalbimle düşünüyor hissediyorum
zeburusun evreeeeeeeeeenni var ya benim kulağıma böyle fısıldıyor işte:)neyse
tubi sana sadece daha fazla spor sözü veriyor ve sevgiyle yine geç kaldığım işime gitmek üzere öpüyorum sizleri
süper valla gayet dengeli bi menü su ve sporda tamam tebrik ediyorummmmerhaba kızlar dün fazla kalamadım burada;menümü size aktarayım
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
4 tane yeşil zeytin
çay
2 dilim tam buğday kızarmış ekmek
öğle
2 yemek kaşığı etli sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2 kaşık pilav
ara
1 tane elma
akşam
1 kase çorba 2 dilim ekmek
1 kaşık yağla kızarmış yoğurtlu biber
gece
1 portakal
su:3 lt
spor
30 dk bisiklet,40 dk yürüyüş
teşekkür ederim canım, bizde dört gözle bekliyoruz senin stepperı:))toprakcım günaydın az veren candan:)
ben hesaplamayı bilmiyorum ama
87.5 7 87/ 0,5/
yüzdesini bilmiyorum ama kiloyum bu hafta
haftaya ençok kilo veren ben olacağım demek isterdim ama
şu stepperım gelsin o zaman görün siz beni:2::2::2:
canım tekrar hoşgeldin takımımıza, ben de dün akşam yemek yemedim gündüz kaçırdım diye ama gece 3'te uyandığımda midem kazınıyordu:) yine de yemedim biraz su içip yattım. Şişlik için lapa iyi mi ben bilmiyorum ama hiç bana göre değil hayatta yiyemem:))kızlar dün kardeşimin doğum günüydü
sabah nesfit yedim
öğlen bamya ,yemeği, brokoli
akşam pasta yemem gerekir diye birşey yemedim yarım dilim pasta
bir şişlik var nedenini anlayamadığım lapa yapmam lazım ellerimi bile zor kapatıyorum öyle yani neyse ben işe kaçar yavaş yavaş
bu arada tubiş takıma aldığın için teşekkürler kaygılarını anlıyorum ama ilk önce bana sormuşsun ya ben bu kadarımyani daha fazlası zor çıkar benden o yüzden istersen ben çıkayım bile derdim inan o kadar çok beraber olmak istiyorum ki sizlerle ...
insanın takıma ısınması çok önemli dedim ya ben eski takımımdakilerle hala görüşüyorum onları çok seviyorum ve inanın hepinize kanım kaynadıkanım kaynadı biraz saçma oldu sanırsam sizinle beraber olmak beni mutlu ediyor hepinizin tek tek gerçekten çok iyi kalpli insanlar olduğunuzu düşünüyorum bunları inanın bütün kalbimle düşünüyor hissediyorum
zeburusun evreeeeeeeeeenni var ya benim kulağıma böyle fısıldıyor işte:)neyse
tubi sana sadece daha fazla spor sözü veriyor ve sevgiyle yine geç kaldığım işime gitmek üzere öpüyorum sizleri
gayet güzel bir menü olmuş arkadaşım, başarılar diliyorum:))merhaba kızlar dün fazla kalamadım burada;menümü size aktarayım
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
4 tane yeşil zeytin
çay
2 dilim tam buğday kızarmış ekmek
öğle
2 yemek kaşığı etli sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2 kaşık pilav
ara
1 tane elma
akşam
1 kase çorba 2 dilim ekmek
1 kaşık yağla kızarmış yoğurtlu biber
gece
1 portakal
su:3 lt
spor
30 dk bisiklet,40 dk yürüyüş
desteğin için teşekkürler, bu hafta spor ve su tam gaz zeburus kadar olmasa da yapıcaz bişeyler artık. bu arada dikkatten kaçmışsa su cezasına okey diyorum:))canım üzülme şu kilodan sonra yavaş vermen çok normal benim bile vermem zorlaştı baksana nerdeyse tüm hafta aç gezdim sporumu ihmal etmedim gide gide 1.2 kg gitmişDoktordan iyi haberlerle dönmeni diliyorum
bence de artık başlaman lazımmmmm
olsun haftaya ödemi atar spora başlar daha iyi olursun canımmmteşekkürler erken bildirim içinnn
sorun değil canım ben hesapladım o kadarını bildirmen bile yeterli öğretirim yüzde hesaplamayı sanalisteye girdin takımımıza hoşgeldin tekrardan bol paylaşım ve azim bekliyorum spora başlama azmin hoşuma gitti
ayyyyy adliyede katiptim ben 10 ay çalıştım sözleşmeliydim kadrolu olarak karayollarına atanınca istifa ettim adliyeden. İşin zor Allah sabır versin. Katip alımı olursa haberim olsun kuzenim girecek o sınavaa
canım kolay gelsin listeye aldım azmine inanıyorum elinden geldiğince de paylaşım yapacağına inanıyorum hem takım ve ben seni istiyoruz.
süper valla gayet dengeli bi menü su ve sporda tamam tebrik ediyorummm
çok çok çok iyi, örnek bir lider:)))Gelelim benim dünkü menüme
Sabah: 1 tost (2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı) + domates + çay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 4 kaşık ıspanak kavurması (çok az yağlı) + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 mandalina
Akşam: Ton balıklı salata
Ara: 7 otlu çay + 1 mandalina
Su: 3 lt
Spor: 20 dk yürüyüş + 30 dk eliptik bisiklet + 5 dk twist ve kol hareketi + 50 dk ab tronic kemer bağlıydı
üzülme canım bu hafta telafi edeceksin eminim ben buna, kolay gelsin:)) ben yarışırımgünaydin kizlar
kilomu bildireyim affedin bu hafta beni
61.5
haftaya 5 leri görme sözü veriyorum,yarismak isteyen varmi benimle
kolay gelsiiiiiiiiiiiiin, görüşürüzözgecigim icimdeki fili sakinlestirdim ama gec oldu
eylül cnm hayirli haberlerle gel cnm
kizlar ben kahvalti hazirlamaya kactim,ugrarim sonra
üzülme canım bu hafta telafi edeceksin eminim ben buna, kolay gelsin:)) ben yarışırım
kolay gelsiiiiiiiiiiiiin, görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?