Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım üzülme bu hafta fazla da çıksan haftaya telafi edersin, ama çok aç kalıpta savunmaya geçirme vücudu dikkat et

günaydın arkadaşlar:)

Az spor, az su, biraz kaçamak, regl olmanın dayanılmaz huzursuzluğu ve işte sonuç, üzgünüm

79.2/79.0/0.2/%0.25

haftaya daha iyi olucam inşallah
öpüyorum hepinizi, umarım diğerleriniz benden iyidir.

merhabalar
bir elimde çorabım bir elimde pc. yazmaya çalışıyorum

öncelikle benim takıma katılmama gönüllü olana herkese tek tek en kocamanından teşekkür ediyorum

tfneylll seçtiğin nevresimi gördüm gerçekten çok güzel bu arada orucunu Allah kabul etsin ben kaçırdım ne yazıkki 24-25 inde de mi tutulabiliyormuş öyle okudum gibi sanki bir daha kontrol edeceğim bakim

toprakcım günaydın az veren candan:)

ben hesaplamayı bilmiyorum ama

87.5 7 87/ 0,5/
yüzdesini bilmiyorum ama kiloyum bu hafta
haftaya ençok kilo veren ben olacağım demek isterdim ama
şu stepperım gelsin o zaman görün siz beni:2::2::2:

pegasus içindeki fil ne alemde var mi azalma iştahta
tubi87ben adliyedeyim canım bir ay sonra adliye yeniden katip alımlarına başlaşr ben komisyondayım sınav başvuralır falan ben alıyorum tek başıma cinnet dönemim geliyor yani 11 lere kadar çalışıyorum o dönem bakalım ne olacak
zeburus o kadar kek , pasta düşünüp üstüne yapıp yiyip hala zayıflıyorsun ya süpersin ne diyeyim maşallah sana

kızlar dün kardeşimin doğum günüydü
sabah nesfit yedim
öğlen bamya ,yemeği, brokoli
akşam pasta yemem gerekir diye birşey yemedim yarım dilim pasta

bir şişlik var nedenini anlayamadığım lapa yapmam lazım ellerimi bile zor kapatıyorum öyle yani neyse ben işe kaçar yavaş yavaş

bu arada tubiş takıma aldığın için teşekkürler kaygılarını anlıyorum ama ilk önce bana sormuşsun ya ben bu kadarım yani daha fazlası zor çıkar benden o yüzden istersen ben çıkayım bile derdim inan o kadar çok beraber olmak istiyorum ki sizlerle ...

insanın takıma ısınması çok önemli dedim ya ben eski takımımdakilerle hala görüşüyorum onları çok seviyorum ve inanın hepinize kanım kaynadı kanım kaynadı biraz saçma oldu sanırsam sizinle beraber olmak beni mutlu ediyor hepinizin tek tek gerçekten çok iyi kalpli insanlar olduğunuzu düşünüyorum bunları inanın bütün kalbimle düşünüyor hissediyorum

zeburusun evreeeeeeeeeenni var ya benim kulağıma böyle fısıldıyor işte:)neyse

tubi sana sadece daha fazla spor sözü veriyor ve sevgiyle yine geç kaldığım işime gitmek üzere öpüyorum sizleri

merhaba kızlar dün fazla kalamadım burada;menümü size aktarayım

sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
4 tane yeşil zeytin
çay
2 dilim tam buğday kızarmış ekmek

öğle

2 yemek kaşığı etli sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2 kaşık pilav

ara
1 tane elma

akşam

1 kase çorba 2 dilim ekmek
1 kaşık yağla kızarmış yoğurtlu biber

gece
1 portakal

su:3 lt
spor
30 dk bisiklet,40 dk yürüyüş

Günaydın kızlar listemizle başlayalım ondan sonrasında devam ederiz. Lütfen herkes öğlen 12'ye kadar kilo bildirimini yapsın öğlen arası listeyi tamamlayabileyim.

***4. TAKIM 284. ETAP**

tubis87: ( 72.1 / 70.9 / 1.2 / %1.66)
tfneyll: ( 58.5 / 58.1 / 0.4 / %0.68)
pegasus07: (60.9 / / / %)
zeburus: ( 74.7 / / / %)
topraks: ( 79.2 / 79.0 / 0.2 / %0.25)
eftelya_blue: ( 65.8 / / / %)
ozgekrd: (87.5 / 87 / 0.5 / %0.57) Yeni Üye Hedef: 75

4. TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
kizlar gunaydın hastaneye gtmdn tlfnla bldrmek istmdm kilomu. uzgunum ama 58.1
canım üzülme şu kilodan sonra yavaş vermen çok normal benim bile vermem zorlaştı baksana nerdeyse tüm hafta aç gezdim sporumu ihmal etmedim gide gide 1.2 kg gitmiş Doktordan iyi haberlerle dönmeni diliyorum

özendim valla spora başlamam gerek artık:)
bence de artık başlaman lazımmmmm

olsun haftaya ödemi atar spora başlar daha iyi olursun canımmm teşekkürler erken bildirim içinnn

merhabalar
bir elimde çorabım bir elimde pc. yazmaya çalışıyorum

öncelikle benim takıma katılmama gönüllü olana herkese tek tek en kocamanından teşekkür ediyorum

sorun değil canım ben hesapladım o kadarını bildirmen bile yeterli öğretirim yüzde hesaplamayı sana listeye girdin takımımıza hoşgeldin tekrardan bol paylaşım ve azim bekliyorum spora başlama azmin hoşuma gitti

ayyyyy adliyede katiptim ben 10 ay çalıştım sözleşmeliydim kadrolu olarak karayollarına atanınca istifa ettim adliyeden. İşin zor Allah sabır versin. Katip alımı olursa haberim olsun kuzenim girecek o sınavaa

canım kolay gelsin listeye aldım azmine inanıyorum elinden geldiğince de paylaşım yapacağına inanıyorum hem takım ve ben seni istiyoruz.

süper valla gayet dengeli bi menü su ve sporda tamam tebrik ediyorummm

Gelelim benim dünkü menüme

Sabah: 1 tost (2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı) + domates + çay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 4 kaşık ıspanak kavurması (çok az yağlı) + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 mandalina
Akşam: Ton balıklı salata
Ara: 7 otlu çay + 1 mandalina

Su: 3 lt
Spor: 20 dk yürüyüş + 30 dk eliptik bisiklet + 5 dk twist ve kol hareketi + 50 dk ab tronic kemer bağlıydı

günaydin kizlar

kilomu bildireyim affedin bu hafta beni
61.5

haftaya 5 leri görme sözü veriyorum,yarismak isteyen varmi benimle

özgecigim icimdeki fili sakinlestirdim ama gec oldu

eylül cnm hayirli haberlerle gel cnm

kizlar ben kahvalti hazirlamaya kactim,ugrarim sonra

***4. TAKIM 284. ETAP**

tubis87: ( 72.1 / 70.9 / 1.2 / %1.66)
tfneyll: ( 58.5 / 58.1 / 0.4 / %0.68)
pegasus07: (60.9 / 61.5 / -0.6 / -%0.99)
zeburus: ( 74.7 / / / %)
topraks: ( 79.2 / 79.0 / 0.2 / %0.25)
eftelya_blue: ( 65.8 / / / %)
ozgekrd: (87.5 / 87 / 0.5 / %0.57) Yeni Üye Hedef: 75

4. TAKIM ORTALAMASI: %

pegasusçummm sıkma canını az bile çıkmış valla tebrik ederim.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım, bizde dört gözle bekliyoruz senin stepperı:))

canım tekrar hoşgeldin takımımıza, ben de dün akşam yemek yemedim gündüz kaçırdım diye ama gece 3'te uyandığımda midem kazınıyordu:) yine de yemedim biraz su içip yattım. Şişlik için lapa iyi mi ben bilmiyorum ama hiç bana göre değil hayatta yiyemem:))

gayet güzel bir menü olmuş arkadaşım, başarılar diliyorum:))

desteğin için teşekkürler, bu hafta spor ve su tam gaz zeburus kadar olmasa da yapıcaz bişeyler artık. bu arada dikkatten kaçmışsa su cezasına okey diyorum:))

çok çok çok iyi, örnek bir lider:)))

günaydin kizlar

kilomu bildireyim affedin bu hafta beni
61.5

haftaya 5 leri görme sözü veriyorum,yarismak isteyen varmi benimle
üzülme canım bu hafta telafi edeceksin eminim ben buna, kolay gelsin:)) ben yarışırım

özgecigim icimdeki fili sakinlestirdim ama gec oldu

eylül cnm hayirli haberlerle gel cnm

kizlar ben kahvalti hazirlamaya kactim,ugrarim sonra
kolay gelsiiiiiiiiiiiiin, görüşürüz

bugün benim sevgili iş arkadaşım yine hasta gelmedi, ben işlerimin başına döneyim, öpüldünüz:)

üzülme canım bu hafta telafi edeceksin eminim ben buna, kolay gelsin:)) ben yarışırım

kolay gelsiiiiiiiiiiiiin, görüşürüz

tskrlr kizlar
ay ne güzel olur valla yarisalim,ben haftaya 2 kg veririm diyorum
sende iddiani koy ortaya
kaybeden dgerinin verdigi 30 dk lik bir sporu 1 hafta boyunca yapsin
ikimizde kaybedersek ikimizde yapalim ne dersin
ay bak cok gaza geldim simdi

bu arada hedefimi cok koydum ki en azindan az bir rakam diyip salmim kendimi,yani o kadar veremesem bile cabalamis olacam

2 yigit cikti meydaneeeeeeeeeeeee
ikiside birbirinden merdaneeeeeeeeeeee

ay cok hos yaa yokmu katilan,bahsi kapatiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…