Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayır ben yarım pors. peynirli börek yedim nedense canım tatlı değil hamur işi çakiyo çok fena((

canım merak etme nette sorun yok artık liste benimdir sen niye doktora gidiyorsun?

bu arada özge yarın öğlen 12ye kadar mutlaka kilonu bildir. yarın sabah aç karna tartılırsan süper olur

geçen hafta 87.5'tu, hedef 75 aldım gitti.

bence de alınabilir, mazeretini söylemişti daha önce:))

hayır ben yarım pors. peynirli börek yedim nedense canım tatlı değil hamur işi çakiyo çok fena((

afyet olsun cnm,kac gündür icimdeki canavari susturmaya ugrasiyorum, sabah bagira bagira bu gün kacamak yok dedim kendime ve nihayet bu gün basardim icimdeki ses te benimle ayni seyleri düsünüyor,bu zamana kadar yedikte ne oldu diyor,umarim sende düzelirsin

sağol tatlım, inan bu hafta kendimi tutmasaydım ben de aynen dünyayı yiyebilirdim, ara sıra kaçamaklarla idare ettim, ama kendimi zor tutuyorum ezelinden beri moralim bozukken ben kendimi yemeğe veririm, siz olmasaydınız bu hafta bana 2 kiloya mal olurdu kesin.haftaya kendimi toplamaya çalışıcam:)

selam kizlar
bir kac gündür kirlettigim vucudumu temizlemek icin lapa diyetine baslamistim bu gün,sabah kahvalti yapmayi pek sevmiyorum,mecburiyetten yapiyordum zaten,o yüzden sabah yemedim lapayi,simdi yiyorum tek kelimeyle,öggggggggiiiimmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeebbbbbnööööööööööö yani anlayin artik
salatyla tüketiyorum kendisini,pek anlasamadik ama olsun,bundan sonra her persembeyi lapa günü ilan ediyorum,hayirli ugurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…