hayır ben yarım pors. peynirli börek yedim nedense canım tatlı değil hamur işi çakiyo çok fenaCanımmm sen 5leri ben 6ları göreceğiz gelecek hafta inanıyorum bennnnnnnnnnn
eylül de 55i görecek
zeburus zaten bana yetişti
topraks azıcık spor yaparsa 75e az kalır
eftelyam da suyunu içip ödemi atarsa ooo birinciyiz
şampiyon takımımmmmm benimmmmmmmmm mucksssssssss hepinizeeee
ne yaptın çabuk söyleiçimden bi ses çikolata diyor
canım merak etme nette sorun yok artık liste benimdirBENDE ALINMA TARAFTARIYIM CANIM DA SEN BİLİRSİN MORAL OLABİLİR İLETİŞİM OLMUYO AMA VARDIR Bİ TEMEZSIZLIK BENCE AMA TOParlanır anca ilk başlarda oluyor böyle. ben sana şey diycektim ben yarın hastaneye gidiyorum üzgünüm affet beni liste sana kalıyo ama mesajla bildirim yaparım ben.
canım biliyorsun bizim takımımızda dikta yok demokrasi varsizler ne düşünüyorsunuz kızlar özgenin listeye girmesi hakkında ben de bekletmeyi sevmiyorum ama daha önce çok 0 yedik biliyorsunuz o yüzden temkinli davranmaya çalışıyorum.
Yoksa özge hergün buraya uğruyor çabasını görüyorum. Net paketi aldığını da okudum dün.
Düşüncelerinizi bekliyorum.
tamam öğlen yemeğini yemiş oldunhayır ben yarım pors. peynirli börek yedim nedense canım tatlı değil hamur işi çakiyo çok fena((
tamam öğlen yemeğini yemiş oldunafiyet olsun hiçbir şey senin sağlığından, moralinden önemli değil seni seviyoruz tatlım
hayır ben yarım pors. peynirli börek yedim nedense canım tatlı değil hamur işi çakiyo çok fena((
afyet olsun cnm,kac gündür icimdeki canavari susturmaya ugrasiyorum, sabah bagira bagira bu gün kacamak yok dedim kendime ve nihayet bu gün basardim icimdeki ses te benimle ayni seyleri düsünüyor,bu zamana kadar yedikte ne oldu diyor,umarim sende düzelirsin
eylülcüm hayırdır, ciddi bişey yoktur umarım
canım omurga eğriliği var onu kontrole gidicem tatlım
tubişim aradığında açamadım çok büyük tartışmanın içine girdim.
ne oldu cnm ya,kimle tartisiyon,gelimmi yardima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?