çok beğendim, süpeeeeeeeer:) al onu al al :))http://s7.ozncdn.com/evim/photos_products/4736/small_HIGHWAYYESILCR_1.jpg için Google Görsel Sonuçları
KIZLAR LİNKE TIKLAYIP BİR BAKARMISINIZ LÜTFEN KAHVE YEŞİL NEVRESİM TAKIMI NASIL?
kızlar selam gecmısı bırazdan okuyacagım sabah girdım ama arkadasım yardıma cagırdı gıremedım bırazdan okuyacagım ama alıntı yapamıyorum kusura bakmayın bu arada steppèr almaya karar verdım baska turlu spor olmuyor kullanam varmı aranızda
aynen bende bunları düşünüp sporumu severek yapmaya çalışıyorum takıyorum kulağıma mp3'ü süreye bakmıyorum sonra bi bakıyorum 30 dk geçmiş 500 kcal yakmışım çok terlemişim iniyorum bisiklettenkızlar 6'lı kiloları bu hafta göremesem de sanırım güzel şeyler olacak dua ediyorum yarın sabah için
canım bu cuma ödül günü yapıyorsun istediğin herşeyi tıka basa yiyorsun gözün hiçbişeyde kalmıyor çatlayana kadar ye ama cumartesiden itibaren tekrar başla herşeye, haftada 1 gün biraz serbest bırakırsan bu tarz krizler yaşamazsın lütfen bunu uygula
canım ben karayollarındayım sen?
profiterole kızardım da sporu ve suyu görünce vazgeçtim sen bu hafta benim kiloma yetişeceksin gibii kıskanıyorum yapmaaa
günaydın canımm
menü güzell iftarda önce bi çorba içip bi saat bekledikten sonra yersen kilocuklar da giderrrAllah kabul etsinn
selam kizlar
bir kac gündür kirlettigim vucudumu temizlemek icin lapa diyetine baslamistim bu gün,sabah kahvalti yapmayi pek sevmiyorum,mecburiyetten yapiyordum zaten,o yüzden sabah yemedim lapayi,simdi yiyorum tek kelimeyle,öggggggggiiiimmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeebbbbbnööööööööööö yani anlayin artik
salatyla tüketiyorum kendisini,pek anlasamadik ama olsun,bundan sonra her persembeyi lapa günü ilan ediyorum,hayirli ugurlu olsun
kızlar günaydın
sabah
2 galeta,ayran
ara
7li çay
öğlen
tavuk haşlama
az bulgur pilavı
ayran
ara
komposto
7li çay
akşam
az ekmek
peynir zeytin.
oruç için tekrar yedim
bulgur pilavı mercimekli
tavuk
yoğurt
su:1lt
spor: kızlar dün duş aldım yasin okudum yemek yedim tekrar geri yattım oruç tutucam bugün.
tekrar geçmiş olsun güzelimcanım omurga eğriliği var onu kontrole gidicem tatlım
herkesin söylediği kötü söz kendine döner, sen sıkma canını. hakkını yedirme tabi ama sen iyiliğinden şaşma boşver:)tubişim aradığında açamadım çok büyük tartışmanın içine girdim.
allah kabul etsiin.menünde çok güzel olmuş ama iki litreden az su içenlere de ceza gelmesini öneriyorum.oruç da tutacakmışsın,bünyeyi akşama kadar suya hasret yaşatacaksın.
yok arkadaşım bu hafta yetişemem sana sanırsam.regl şişkinliği başladı,uykusuzlukta iyice ödemi arttırdı galiba.bu hafta artı kiloda çıkmazsam zil takıp oynayacağım:))aaa yarın cuma dimi?of of tartılmaya korkuyorum bu hafta göbüşümü gördükçe
Günaydın kızlarr
Dünkü menümle başlayim sonra geçmişe dönücem dün gelemedim kusura bakmayın
Sabah: 1 galeta+1 bardak süt
Ara: 1 mandalina
Öğle: 1 bardak ayran + 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek
Ara: 1 mandalina
Akşam: Ton balıklı salata + 1 galeta
Ara: 1 diş light çikolata
Su: 3 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet + 100 twist + 100 kol hareketi
çok beğendim, süpeeeeeeeer:) al onu al al :))
allah kabul etsiin.menünde çok güzel olmuş ama iki litreden az su içenlere de ceza gelmesini öneriyorum.oruç da tutacakmışsın,bünyeyi akşama kadar suya hasret yaşatacaksın.
tekrar geçmiş olsun güzelim(
herkesin söylediği kötü söz kendine döner, sen sıkma canını. Hakkını yedirme tabi ama sen iyiliğinden şaşma boşver:)
günaydın kızlar:)
dünkü menümü yazayım
sabah
nesfit
süt
öğlen
tombik döner
ayran
akşam
1 tabak barbunya
1 yemek kaşığı pilav
yarım kaşık karışık kızartma- yarım dilim ekmek
su 1,5 lt
spor yok demekten utanıyorum ama yok maalesef
şu regl bitsin acilen spora başlıycam, çok sıkıntılıyım, kendimi sinirli hissediyorum ama neye ve kime sinirli olduğumu bilmiyorum, haftaya kendime yeni bir ben lazım:)))
arada sırada olur öyle takma kafana canım çok çabuk toparlanıp daha hızlı bir şekilde devam ediceksin buna inan... haftada bir gün yani tartı gününden sonra kendine ödül günü yap istediğini ye ki daha sonradan aklın kalmasın sonra da daha sıkı başla hadi bir gayret başarıcaksın
hem menün süper hem sporun süper canım tebrik ediyorum seni
Allah kabul etsin canımşu 7li çaydan hala bulamadık şimdilik yeşil çayla idare ediyorum ama bulucam o çayı da mutlaka
sabah kahvaltısını bomba yapmışsın zaten güne iyi başlamanın yolu süper bir kahvaltıdan geçeryediğin tatlıyı da sporla kapamışsın zaten diyecek söz yok ah bir de ben yapabilsem
.
Ben 36 yaşındayım.Hemşireyim .2 yıl önce beyin tümörü opp geçirdim .iyi huylu bir tümördü ama kortizon kullanımı nedeniyle çok kilo aldım.fakat :ne yapıysam veremedim.sizlerle motive olacağıma inanıyorum.
kolay gelsin
canım biliyorsun bizim takımımızda dikta yok demokrasi varsizler ne düşünüyorsunuz kızlar özgenin listeye girmesi hakkında ben de bekletmeyi sevmiyorum ama daha önce çok 0 yedik biliyorsunuz o yüzden temkinli davranmaya çalışıyorum.
Yoksa özge hergün buraya uğruyor çabasını görüyorum. Net paketi aldığını da okudum dün.
Düşüncelerinizi bekliyorum.
http://s7.ozncdn.com/evim/photos_products/4736/small_HIGHWAYYESILCR_1.jpg için Google Görsel Sonuçları
KIZLAR LİNKE TIKLAYIP BİR BAKARMISINIZ LÜTFEN KAHVE YEŞİL NEVRESİM TAKIMI NASIL?
canım omurga eğriliği var onu kontrole gidicem tatlım
Eylülllll çok güzelmiş sakın değiştirmeeeeeeeehttp://s7.ozncdn.com/evim/photos_products/4736/small_HIGHWAYYESILCR_1.jpg için Google Görsel Sonuçları
ayyyyy takılma kim ne desin gelir döverim onları haaaaaaaalapa günün hayırlı uğurlu olsun canım benim .... Oley oley oley:124::124::124::124: Aynı zaman da dileklerin için teşekkür ederim... Iş yerinde benim hakkımda hoş olmayacak şekilde konuşuluyormuş da.
sen öyle bi spor yapıyosun ki hiç zannetmiyorum artı çıkacağınıııyok arkadaşım bu hafta yetişemem sana sanırsam.regl şişkinliği başladı,uykusuzlukta iyice ödemi arttırdı galiba.bu hafta artı kiloda çıkmazsam zil takıp oynayacağım:))aaa yarın cuma dimi?of of tartılmaya korkuyorum bu hafta göbüşümü gördükçe
ben evet diyorumallah kabul etsiin.menünde çok güzel olmuş ama iki litreden az su içenlere de ceza gelmesini öneriyorum.oruç da tutacakmışsın,bünyeyi akşama kadar suya hasret yaşatacaksın.
voit white 320 marka ve model bu. ortalama hız saatte 22 falan ancak çıkabiliyorum ama en sert ayarda yapıyorum. 500 kcal gösteriyor 30 dk civarında bazen 28 dkda bazen 30 dkda bazen 25te. 500ü gördüğümde su gibi terlemiş oluyorum iç çamaşırıma kadar... sıksan suyu çıkacak o kadar yani.senin menülerine hastayım ya,hep çok dengeli.spordan da vazgeçmiyorsun ne güzel.senin bisikletin markasını söyler misin?şu kalori farkı kafamı karıştırıyor.hız göstergesi de varsa bisikletinde ortalama hızını da söylersen sevinirim.benim cihaz mı arızalıdır nedir bi araştırayım.
alınmasına karar verdik zaten yarın öğlen 12ye kadar kilosunu bildirirse alacam listeye.ben de özgenin alınması taraftarıyım.onun da azimli olduğunu düşünüyorum.tam bizlik:))
canım trambolini al boş bi yere daya kullanacağın zaman ortaya çıkarırsın bak bende de var çok memnunum trambolin tek bi bölgeyi değil tüm vücudu çalıştırıyor ama bacak en çok çalıştırdığı bölge yada eliptik bisiklet al ikiside bende mevcut oturarak kullanırsan eliptik bisikleti daha çok bacak çalıştırıyo.toprak trambolını nereye koyacagim bılemdım bel ve bacak calıstıyormus benım bacak kısmı daha şorunlu arastırıyorum
Eylülllll çok güzelmiş sakın değiştirmeeeeeeee
ayyyyy takılma kim ne desin gelir döverim onları haaaaaaaa
sen öyle bi spor yapıyosun ki hiç zannetmiyorum artı çıkacağınııı
ben evet diyorum
sizler ne dersiniz 2 ltden az su içene ceza olayına?
voit white 320 marka ve model bu. ortalama hız saatte 22 falan ancak çıkabiliyorum ama en sert ayarda yapıyorum. 500 kcal gösteriyor 30 dk civarında bazen 28 dkda bazen 30 dkda bazen 25te. 500ü gördüğümde su gibi terlemiş oluyorum iç çamaşırıma kadar... sıksan suyu çıkacak o kadar yani.
bir de ayakta yapıyorum ben 5 dk da 30 sn oturuyorum sadece.
alınmasına karar verdik zaten yarın öğlen 12ye kadar kilosunu bildirirse alacam listeye.
canım trambolini al boş bi yere daya kullanacağın zaman ortaya çıkarırsın bak bende de var çok memnunum trambolin tek bi bölgeyi değil tüm vücudu çalıştırıyor ama bacak en çok çalıştırdığı bölge yada eliptik bisiklet al ikiside bende mevcut oturarak kullanırsan eliptik bisikleti daha çok bacak çalıştırıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?