Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar selam gecmısı bırazdan okuyacagım sabah girdım ama arkadasım yardıma cagırdı gıremedım bırazdan okuyacagım ama alıntı yapamıyorum kusura bakmayın bu arada steppèr almaya karar verdım baska turlu spor olmuyor kullanam varmı aranızda

ben kullanmadım canım, bacak mı çalıştırıyor sadece acaba?? iyi araştırdın mı kalori harcatıyor muymuş? biz trambolinden çok memnunuz onu da düşün bence:)

yok arkadaşım bu hafta yetişemem sana sanırsam.regl şişkinliği başladı,uykusuzlukta iyice ödemi arttırdı galiba.bu hafta artı kiloda çıkmazsam zil takıp oynayacağım:))aaa yarın cuma dimi?of of tartılmaya korkuyorum bu hafta göbüşümü gördükçe

hayırlı uğurlu olsun bakalım, ama hiç benlik değil:) bu kadar yemeyi seven biri olarak diyetimi de güzel tatlarla yapmalıyım yoksa hiç yapamam sanırım:)

allah kabul etsiin.menünde çok güzel olmuş ama iki litreden az su içenlere de ceza gelmesini öneriyorum.oruç da tutacakmışsın,bünyeyi akşama kadar suya hasret yaşatacaksın.

allah kabul etsiin.menünde çok güzel olmuş ama iki litreden az su içenlere de ceza gelmesini öneriyorum.oruç da tutacakmışsın,bünyeyi akşama kadar suya hasret yaşatacaksın.

bu aralar en çok ceza bana o zaman hem su az hem spor yok oh oh oh :)

çıkmazssın sen, regl bile dayanmaz o spora:))

senin menülerine hastayım ya,hep çok dengeli.spordan da vazgeçmiyorsun ne güzel.senin bisikletin markasını söyler misin?şu kalori farkı kafamı karıştırıyor.hız göstergesi de varsa bisikletinde ortalama hızını da söylersen sevinirim.benim cihaz mı arızalıdır nedir bi araştırayım.

çok beğendim, süpeeeeeeeer:) al onu al al :))

aldım aldım da size sormak ve göstermek istedim yok güzel değil derseniz değiştircektim bide 70,00 tl

ah canım şu bitki çayları ile baya bişi içtiğim için içmemiyorum ne ceza mı

tekrar geçmiş olsun güzelim(

herkesin söylediği kötü söz kendine döner, sen sıkma canını. Hakkını yedirme tabi ama sen iyiliğinden şaşma boşver:)

çok saol tatlım öle bide adam içer sarhoş pislik uydurmuş neler neler beni iyice düşürmüş anlayın işte bide ona ve diğerlerine hep iyi davrandım ama neden yaptı anlamadım? üzüldüm ama

ya bu kadınların çilesi ne bilmiyorum.her ay öncesi sırası neredeyse 10 gün sinirler uçlarda gezer,neymiş hormonlarmış.e bu doğurganlık çağının=gençliğinin üçte biri ediyor zaten.hamile kalırsın vara yoka kızarsın,ağlarsın.neymiş hormonlarmış.e o da dokuz ay ediyor.ölünce hormonlar yüzünden zehir olan her günümü yeniden yaşamayı talep etmeyi düşünüyorum.ya da o kadar süreliğine beni cennete göndersinler

7 otlu çayı ben kipada bulmuştum.bitki çayları reyonunda.ama özellikle aramamıştım,bi deneyeyim diye almıştım.arayınca bulunmaz mübarekler:))

hoşgeldin aramıza.geçmiş olsun öncelikle.ben nilay.32 yaşındayım,8 ay önce anne oldum,2 aydır takımımın üyesiyim ve bu süre içinde 10 kiloya yakın kilo kaybım oldu.kortizon tedavisi gördüğü halde başarılı şekilde kilo veren arkadaşlarım oldu.eminim sen de başaranlardan olacaksın.

ben de özgenin alınması taraftarıyım.onun da azimli olduğunu düşünüyorum.tam bizlik:))

toprak trambolını nereye koyacagim bılemdım bel ve bacak calıstıyormus benım bacak kısmı daha şorunlu arastırıyorum

http://s7.ozncdn.com/evim/photos_products/4736/small_HIGHWAYYESILCR_1.jpg için Google Görsel Sonuçları

KIZLAR LİNKE TIKLAYIP BİR BAKARMISINIZ LÜTFEN KAHVE YEŞİL NEVRESİM TAKIMI NASIL?
Eylülllll çok güzelmiş sakın değiştirmeeeeeeee

lapa günün hayırlı uğurlu olsun canım benim .... Oley oley oley:124::124::124::124: Aynı zaman da dileklerin için teşekkür ederim... Iş yerinde benim hakkımda hoş olmayacak şekilde konuşuluyormuş da.
ayyyyy takılma kim ne desin gelir döverim onları haaaaaaaa

sen öyle bi spor yapıyosun ki hiç zannetmiyorum artı çıkacağınııı

ben evet diyorum

sizler ne dersiniz 2 ltden az su içene ceza olayına?

voit white 320 marka ve model bu. ortalama hız saatte 22 falan ancak çıkabiliyorum ama en sert ayarda yapıyorum. 500 kcal gösteriyor 30 dk civarında bazen 28 dkda bazen 30 dkda bazen 25te. 500ü gördüğümde su gibi terlemiş oluyorum iç çamaşırıma kadar... sıksan suyu çıkacak o kadar yani.

bir de ayakta yapıyorum ben 5 dk da 30 sn oturuyorum sadece.

ben de özgenin alınması taraftarıyım.onun da azimli olduğunu düşünüyorum.tam bizlik:))
alınmasına karar verdik zaten yarın öğlen 12ye kadar kilosunu bildirirse alacam listeye.

toprak trambolını nereye koyacagim bılemdım bel ve bacak calıstıyormus benım bacak kısmı daha şorunlu arastırıyorum
canım trambolini al boş bi yere daya kullanacağın zaman ortaya çıkarırsın bak bende de var çok memnunum trambolin tek bi bölgeyi değil tüm vücudu çalıştırıyor ama bacak en çok çalıştırdığı bölge yada eliptik bisiklet al ikiside bende mevcut oturarak kullanırsan eliptik bisikleti daha çok bacak çalıştırıyo.

ben de bu hafta bisikleti ayakta kullanmaya başladım ama kalori göstergesinde bir fark yok.hıza ve km ye göre kalori harcamasını gösteriyor sanırsam.birazdan en sert ayarını deneyeyim bakayım fark olacak mı.ben orta sertlikte kullanıyorum.vallahi saatte 600 kaloriye çıkarsa bu demektir ki sporla harcadığım kalori net 2 katına çıkacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…