Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***7. TAKIM 284. ETAP***

pasam3405 (80,7/80/0.7/%0.87)
maviyesil1999 (68,8/70/-1,2/-%1.74)
anşaa (73/72,6/0,4/0,55)
ecemavi (72.8/73/-0.2/-%0.27)
ananee (71.1/70,6/0,5/%0,70)
gerbera1987 (91,1/90,9/0,2/0,22)
vıdıvıdı (80/)izinli

7. Takım Ortalaması: %0,05

anşaanın oranınıda kontrol edebilirmisiniz

hayirli olsun bakalim full gaz spora basliyorum,siki bir diyetle bakalim kim kac kilo verecek

korkutma beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)) ben de bi ara bir liste yapmıştım, 2 kilo vermiştim ama çok aç kalmıştım o listeyi istedim tekrar deniycem bakalım

hepsi doğru canım

hepsi doğru canım

hepsi doğru canım

hepsi doğru canım

hepsi doğru canım

7 tane takım liste bildirdi şu an birinciyiz 7. takımın ortalaması da bizden düşük

6. ve 2. takım bizden yüksek çıkarmazsa birinciyiz ben az takımları ziyaret edeyim

1 hafta sonra 6lı kilolardasın düşünsene öyle bişey olsa ne güzel olur

olmaz mı yaaa.bu arada ben tarihimin en istikrarlı kilosunu veriyorum.hiç gitmeyecekmiş gibi gelen 24 kilo fazlayla girdim takıma,göz açıp kapayana kadar,üstelik sıkılmadan yarıya geldim neredeyse.ilk çizelgeyi hazırladığımda amanin nasıl verilir bu kadar kilo dediydim.şimdi ne kadar muhteşem olduğumu düşünüp kendimi şımartıyorum.senin kilonu da yakalarsam beşlik simit gibi gezerim artık:)))

Beni yakalamasan bile valla o kadar kısa sürede ve sağlıklı verdin ki tebrik ederim muhteşem bi başarı ki ben kaçamakları yapmasan beni yakalayacağını düşünüyorum

Beni yakalamasan bile valla o kadar kısa sürede ve sağlıklı verdin ki tebrik ederim muhteşem bi başarı ki ben kaçamakları yapmasan beni yakalayacağını düşünüyorum

işte işin sırrı orada.kaçamakları yapmasam devam edemezdim:))ben hep çok fena diyete başlıyorum diyip üç gün sonra freni boşalmış kamyon gibi buzdolabına dalıyordum.bu sefer çok fena diyete başlamadım,ne istiyorsan yiyebilirsin nilaycım ama kalorisine bak sporunu yap dedim.kafasız ben bunu niye daha önce yapmadıysam.boşuna geçti zamanım!!!!bir parça çikolatada 100 kalori mi var,yeee,bin bisikletine yaaaak.bu kadar güzel işte:)))

2. takımla ortalamamız aynı çıktı iki takım da birinci :119: haftaya daha iyi ortalamalar bekliyorum kızlarrrrr yuppiiiiiiiiiii

ahh ya bu hafta azıcık daha iyi verseydim tek birinci olacaktık neyse ben bu hafta bu bile olmaz demiştim ama çok iyiyiz

haftaya açık ara fark atarız biz yarıştayız pegasusla, senle nilay da 6 lara göz diktiniz. Diğerleri desen öyle:)))

ben çıkıyorum kızlar, yarım saate evde olmam gerek:)) açııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))

2. takımla ortalamamız aynı çıktı iki takım da birinci :119: haftaya daha iyi ortalamalar bekliyorum kızlarrrrr yuppiiiiiiiiiii

e çok alıştık artık birinciliklere:)))haftaya da büyük iddialar var takımımızda şahsen ben rekorlar bekliyorum önümüzdeki cumaya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…