ahh ya bu hafta azıcık daha iyi verseydim tek birinci olacaktıkneyse ben bu hafta bu bile olmaz demiştim ama çok iyiyiz
haftaya açık ara fark atarız biz yarıştayız pegasusla, senle nilay da 6 lara göz diktiniz. Diğerleri desen öyle:)))
2. takıma yine iddia teklif ettim girerlerseeee haftaya herkes süper kilo vermelie çok alıştık artık birinciliklere:)))haftaya da büyük iddialar var takımımızda şahsen ben rekorlar bekliyorum önümüzdeki cumaya:)))
tebrik ediyorum kizlar hepinizi2. takımla ortalamamız aynı çıktı iki takım da birinci:119: haftaya daha iyi ortalamalar bekliyorum kızlarrrrr yuppiiiiiiiiiii
ah evet canim ya,hadi bakalim nasil kilo verilirmis gösterelim herkeseahh ya bu hafta azıcık daha iyi verseydim tek birinci olacaktıkneyse ben bu hafta bu bile olmaz demiştim ama çok iyiyiz
haftaya açık ara fark atarız biz yarıştayız pegasusla, senle nilay da 6 lara göz diktiniz. Diğerleri desen öyle:)))
afiyet olsun cicim,her agzina attigin lokmada iddia aklina gelsinben çıkıyorum kızlar, yarım saate evde olmam gerek:)) açııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
insallah cnm ya, cok emek veriyorsun,insallah istedigin olur,haftaya herkes kendi rekorunu kirmaya cabalasine çok alıştık artık birinciliklere:)))haftaya da büyük iddialar var takımımızda şahsen ben rekorlar bekliyorum önümüzdeki cumaya:)))
gelmeselerde yine biz süper kilolari verelim2. takıma yine iddia teklif ettim girerlerseeee haftaya herkes süper kilo vermeli
OLEYY KIZLARRR YENİ GÖRDÜM DAHA BİRİNCİYİZZZ DEMEKKK
NİCE BAŞARILARA HERKESİ KUTLUYOR VE ÖPÜYORUM
mesai bitti ben kaçıyorum bugün yoğundum gelemedim
284. Etap Dereceye Giren Takımlar
17-23 KasımTakım Dereceleri
1- 4.ve 2. Takım %0.63
2-6. Takım %0,52
3-9. Takım %0,51
Bireysel Dereceler
1- 2. Takımdan kelebekcearzum %4,24:109:
2- 9. Takımdan NoRaaa %2.85
3- 1. Takımdan tubis87%1.66 13. Takımdan lafraise%1.66
Etap Sonuncusu:7. Takım %0,05:18::18::127:
merhaba kızlar dün fazla kalamadım burada;menümü size aktarayım
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
4 tane yeşil zeytin
çay
2 dilim tam buğday kızarmış ekmek
öğle
2 yemek kaşığı etli sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2 kaşık pilav
ara
1 tane elma
akşam
1 kase çorba 2 dilim ekmek
1 kaşık yağla kızarmış yoğurtlu biber
gece
1 portakal
su:3 lt
spor
30 dk bisiklet,40 dk yürüyüş
teşekkür ederim öncelikle yüzde hesaplamayı da öğrenirim inşallahhhhsorun değil canım ben hesapladım o kadarını bildirmen bile yeterli öğretirim yüzde hesaplamayı sanalisteye girdin takımımıza hoşgeldin tekrardan bol paylaşım ve azim bekliyorum spora başlama azmin hoşuma gitti
ayyyyy adliyede katiptim ben 10 ay çalıştım sözleşmeliydim kadrolu olarak karayollarına atanınca istifa ettim adliyeden. İşin zor Allah sabır versin. Katip alımı olursa haberim olsun kuzenim girecek o sınavaa
canım kolay gelsin listeye aldım azmine inanıyorum elinden geldiğince de paylaşım yapacağına inanıyorum hem takım ve ben seni istiyoruz.
:
süpeeeeerrr maşallahhhhGelelim benim dünkü menüme
Sabah: 1 tost (2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı) + domates + çay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 4 kaşık ıspanak kavurması (çok az yağlı) + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 mandalina
Akşam: Ton balıklı salata
Ara: 7 otlu çay + 1 mandalina
Su: 3 lt
Spor: 20 dk yürüyüş + 30 dk eliptik bisiklet + 5 dk twist ve kol hareketi + 50 dk ab tronic kemer bağlıydı
günaydin kizlar
kilomu bildireyim affedin bu hafta beni
61.5
haftaya 5 leri görme sözü veriyorum,yarismak isteyen varmi benimle
günaydın Kızlarrrrr,
önce kilomu yazıyım bu sefer yarım kilo vermişim tebrik ettim kendimi ödemim gitti sanırım bu su ve yeşil çay sayesinde
65.0/65.3/0,5/%0,76
dünkü menüm;
sabah
çeyrek simit
çay
ara
yeşil çay
öğle
dana haşlama
2 tatlı kaşığı pilav
ara
1 çikolatalı gofret
akşam
1 dilim tam buğday
ıspanak
yoğurt
muhallebi
2,5 lt su
spor yapamadım
nasılllll o listeyi bende istiyorummmkorkutma beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)) ben de bi ara bir liste yapmıştım, 2 kilo vermiştim ama çok aç kalmıştımo listeyi istedim tekrar deniycem bakalım
kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorumsonuclar aciklandi kizlar
tekrardan hepinizi kutluyorumm
tubis cnm senide 3,lügünden dolayi ayrica kutluyorum
bende kendime bir cengaver arıyorum :)
kızçem uyudu,kociş nöbetçi,ne kadar sessiz bir ev oldu burası böyle.ben de nette zayıflamaya yardımcı içecek tariflerine bakıyorum.birini gözüme kestirdim,daha önce annemin diyetisyeni de annemin listesine eklemişti bu çaydan.ödem attırıcı ve metabolizma hızlandırıcıymış karışım.bilmeyenler için tarifini ekleyeyim:
1 tane elma
1 tane limon
3-4 tane kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
3 lt suya limon ve elmayı çekirdekleri ve kabuklarıyla beraber 4 e bölüp koyun,diğer malzemeleri de ekleyip 20 dk kaynatın.yemeklerden önce ve sonra 1 er bardak tüketin.
karanfil benim bağırsakları tatile çıkartır ama 1-2 gün deneyeceğim,sorun olursa bırakırım,olmazsa devam ederim.
ay cnmm sende gel,biz topraks la basladik,haftaya kadar 2 ser kilo hedef koyduk,kazanan kaybedene 30 dk lik istedigi bir sporu ceza olarak verecek,bütün hafta yapilacak,ikimizde kaybedersek ikimizde yapicaz sporlari
sende haftaya kadar hedefini söyle,senlede kapisiriz
bu gün stedigm kadar kisamadim ama gittikce dahada gaza geliyorumm
cok güzel cnm insallah ise yarar,tarcin olmasaydi iyiydide
tarcin varsa ben yokum yani o kadarikimizden birini tercih etmelisin dermisim
senin kocis ne is yapiyo cicim ayiptir sormasi,yani merak ettim istemezsen söyleme
tamam canım sen toprakla yap 2şerli grup olarak yapalım yenenler kendi aralarında yarışsınlar bir dahaki haftada ne dersiniz
var mı benle yarışacak kızlarrrr
kabuk tarçın o kadar yoğun aroma vermiyor ama ya.bak kan şekerini de dengeliyor.tatlı isteğini azaltıyor dolayısıyla,yaaa.ben yoğurda bile tarçın döküyorum vallahi seviyorum muhteremi.benim kociş asker milletinden,ondandır yalnızlığım((
olur,bana uyar yaniböyle kapisirsak ben 28 araliga 55 bile olurum
bide kim cok spor yapar diyemi yarissak acaba,o ise geldimi biraz üseniyorum
ben mimliyim bu konuda karıştırma şimdi sen onu suussss:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?