Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben edirnede oturuyorum,adım da nilay:))yok bizimkisinin 24 saat kesintisiz nöbet değil allahtan.gece tekmilini alıp benden önce uyuyor.mesai varsa ertesi gün mesaiye devam ediyor,haftasonuysa doğru gezme tozmaya.yok öle uyumak:)))

tmm cicim söylemedim say zaten öyle bi yaris yapsak zeburus bizi dumana katar

benim kadar boş zamanınız yoksa kızlar 1 saat piloxing yapın sizde.ben bisikletle üç saatte 900 kalori yakıyorum,piloxingle 1 saatte yakılıyormuş.kızçe genelde ayağımın altında olduğu için o kadar hareketli spor yapamıyorum yoksa onu da yapçam yani:))

OLEYY KIZLARRR YENİ GÖRDÜM DAHA BİRİNCİYİZZZ DEMEKKK

NİCE BAŞARILARA HERKESİ KUTLUYOR VE ÖPÜYORUM

mesai bitti ben kaçıyorum bugün yoğundum gelemedim
eftelyam ve toprağımmm lütfen sporlarınıza yüklenin haftaya tüm bireyseller ve birincilikler bizim olsunnn yeni hedefimiz bu 4. takım olarak yakalım ortalığı

sonuclar aciklandi kizlar
tekrardan hepinizi kutluyorumm

tubis cnm senide 3,lügünden dolayi ayrica kutluyorum
ayyy 3. olmuşum pek bi sevindirik oldum bireysel derecem 1 kere olmuştu ilk geldiğim haftalar teşekkürler canımmm ben de hepimizi kutluyorum sende haftaya süper kilo vereceksin inanıyorumm

canım hesaplamak çok kolay aslında bak bir örnekle anlatim benim bugünkü ve geçen haftaki kilomu baz alalım mesela:

geçen hafta 72.1
bu hafta 70.9
aradaki fark 1.2

1.2'yi 100 ile çarpıyoruz 120 buluyoruz. Onu geçen haftaki kilomuza bölüyoruz 120/72.1=1.664 onu %1.66 olarak yazıyoruz ama 1.664teki 4 yerine 5 yada daha büyük bi rakam çıkarsa onu %1.67 yazarak yuvarlardık. umarım açıklayıcı olmuşturr.

pegasusum aç bi ankara havası benim yerime 30 dk oyna

cocuklari uyutup spor yapiyorumm,,gökceeee duyyy bak spor yapiyorummm,sen ne alemdesinn,hehehe dizilerin önünde otur sen anca verirsin o iki kiloyu
vayyyy spor yapıyosun helalll

ay sürekli bişeyler içiyoruz böbrekler iflas etmesin

kizlar bide cafede kendime hedef belirledim,28 aralik 58 diye,ayy bide rezil olmak var demi isin ucunda,siz bana bol bol ceza verin kizlar ne olurrrrr,yoksa sporu zorla kalkip yapiyorumm
çok iyi yapmışsın bende yıl sonuna kadar ki hedefimi belirledim inşallah başaracağız canım

tubiş seni de tebrik ediyorum.hadi darısı önümüzdeki cumaya 1.liğe:)))))))
teşekkürler canım bence haftaya 1. sen olursun

tamam canım sen toprakla yap 2şerli grup olarak yapalım yenenler kendi aralarında yarışsınlar bir dahaki haftada ne dersiniz

var mı benle yarışacak kızlarrrr
haa bu arada sicilim 128binlerdeydi 2009 eylülde başladım 2010 temmuzda istifa ettim özge

vallahi benimkiler iflas etmediyse kimsenin etmez:))üniversitede okurken 5 lt lik su alırdım içmek için her gün bi başıma bitirirdim.öyle bardak bardak su içmeyi oldum olası sevmem, 5 lik şişeyi dikerdim tepeme,arkadaşlar gülerdi.3-4 fincan nescafe,kilolarca çay,hergün 2 litre kola da olurdu yanında yani:))şimdi de bi kola yok içeceklerimin içinde,çay kahve de o kadar çok değil.ama likit şeyler yine de 5 lt yi buluyordur.böbreklerim hala yaşıyor:))

alemsin 5 lt su ben içemem herhalde 3 lt istiyor ama artık vücut alıştımm.

canım ben yatar sabhın köründe dişçiye gitcem yine kendine iyi bak

KIZLAR TAKIMIMIZI TEKRAR TEKRAR KUTLUYORUMM

selam, tam geldim kız uyandı, tekrar uyuttum şimdi bir geçmişe bakayım:))

ehe ehe benimki 11 de uyandı hiç uyuyası yok,yine 3 e kadar ayaktayız sanırsambiz ne zaman düzene gireceğiz ya:44:

nilay senin kızın kaç aylık zamanla düzene girer benim kızım 2,5 yaşında ben hiç gece uykusuzluğu çekmedim
hep rahat uyudu bebekken yatakta dönünce bile kalkardım o ağlamadan verdim hep memeyi inanmazsın ama duru 8-9 aylıkken ağlamayı bilmiyordu garip sesler çıkartıyordu dr. bana bırak ağlasın demişti ama geç uyuyor sıpa 11-12 de yoruluyorum ama sağlıkları iyi olsunda bırak uyumasınlar

kuzenimin çocuğu 4 yaşında Allahım hepimizin çocuklarını korusun MLD hastalığı çıkmış genlerle ilgili bir hastalık ve sinsi dünyada 2000 kişide varmış ve tedavisi çok zor bilmiyorum hiç kurtulan varmı ama çok korkuyorlar Almanyada yaşıyorlar eşi dr. kuzenimin ama kendi çocuğuna hiçbirşey yapamıyor dün italyaya gittiler kemiğinden ilik almışlar danimarkaya gidecekler amerikada bir klinik 1 milyon dolar istemiş o parayı verebilmek neredeyse imkansız ki kesin tedavi de yok belki olur belki olmaz çok kötü çok üzüntülüyüz
velhasıl kelam keşke uykusuz bir çocuk olsada sağlıklı olsa zaten birkaç sene sonra bol bol yorulupuyuyacak kuzum elleşmeeeeee

alemsin 5 lt su ben içemem herhalde 3 lt istiyor ama artık vücut alıştımm.

canım ben yatar sabhın köründe dişçiye gitcem yine kendine iyi bak

KIZLAR TAKIMIMIZI TEKRAR TEKRAR KUTLUYORUMM

kolay gelsin, ben de seni tebrik ediyorum 3. olmuşsun

bu hafta spor yapmazsam zaten kesin kaybederim iddayı, o yüzden spor yapılacak

bu kadar ağır sporlar bana uymaz sanırım yine de araştırıcam:)

tmm cicim söylemedim say zaten öyle bi yaris yapsak zeburus bizi dumana katar
bence de söylemediiiiinnnn :))

olur,bana uyar yani böyle kapisirsak ben 28 araliga 55 bile olurum

bide kim cok spor yapar diyemi yarissak acaba,o ise geldimi biraz üseniyorum
bu ne arkadaş yarış içinde yarış, sen çok gaza geldin bakıyorum, bana psikolojik baskı mı yapıyosun bakıyım sen:))

ben de askerlerin içinde büyüdüm, annem askeriyede memurdu. Şimdi de çise askerlerin içinde çalışıyo:))

bunu biliyorum, teyzem içiyo, işe yarıyor diyor. Selahattin miydi adı bir diyetisyen vardı, onun tarifi:)

cocuklari uyutup spor yapiyorumm,,gökceeee duyyy bak spor yapiyorummm,sen ne alemdesinn,hehehe dizilerin önünde otur sen anca verirsin o iki kiloyu
ben de mutfağı döktüm, dolaplar falan giriştim temizliğe, benim televizyonla pek aram yok, bi tek pazartesi o ses türkiye, başka sürekli seyrettiğim bişey yok. Sen bas benim damarıma bas bakalım:)))

görünüşe göre ikimiz kalmışız başbaşa bu yarışta, hadi hayırlısı

nasılllll o listeyi bende istiyorummm

kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum
tubişş
mşallahhh sana
hemen yazıyorum:))

sabah 7:30 1 bardak su

kahvaltı 8-8:30
2 ceviz (4 gün)
1 yumurta(3 gün)
1 dilim tam buğday
4 zeytin
1 dilim b.peynir
domates-salatalık
şekersiz çay

saat 10:30
evdeysen: yarım dilim tam buğday
1 kaşık labne
dışarıdaysan: 9-10 leblebi
1 ayran

saat00
1 çay bardağı sütlü kahve
4-5 leblebi

13:30
1. seçenek
1 kase cacık
1 dilim tam buğday

2. seçenek
1 kase çorba
1 dilim tam buğday
1 ayran

3. seçenek
ızgara balık
1 dilim tam buğday

15:00 1 kupa bitki çayı

17.00
1 dilim tam buğday
1 dilim b.peynir
1 köz kırmızı biber
dom-salatalık-köy biberi
çay

20:00
1. seçenek
haşama tavuk veya et
1 dilim tam buğday
1 bardak ayran

2. seçenek
1 tabak salata
160 gr ton veya 6 köfte
1 dilim tam buğday
1 bar. ayran

22:00 1 kase cacık ben süt ve meyve yiyordum

gün içinde çay soda ayran serbest bir de akşamları bir avuç kabak çekirdeği

off ne yazdım be:)) yazarken şimdi bana çok gibi geldi ama ben bunu yaptığımda bayağı aç kalmıştım:26:

öyle deme iyi gaz verdin cidden görücez sonuçlarını haftaya inş

Ben yavaştan toparlanim mesai 17.30da biter. Eylül'ü arıcam bide bakalım doktor ne demiş gelemedi merak ettim
bize de haber ver canım

2. takıma yine iddia teklif ettim girerlerseeee haftaya herkes süper kilo vermeli
biz kesin vericez de girerler mi acaba???

e çok alıştık artık birinciliklere:)))haftaya da büyük iddialar var takımımızda şahsen ben rekorlar bekliyorum önümüzdeki cumaya:)))

çok mütevazi bir takımız maaşallah:)) bence de biz efsane takım olmalıyız

çok geçmiş olsun tatlım, Allah şifa versin, oralarda imkanlar daha fazla bir çaresi bulunur

ehe ehe benimki 11 de uyandı hiç uyuyası yok,yine 3 e kadar ayaktayız sanırsambiz ne zaman düzene gireceğiz ya:44:

az daha dayan, yaşına yaklaşırken düzelir tahminimce, günde bir kez uyumaya başlayınca genelde gece de kalmıyorlar, hasta olmadıkları sürece tabi:))

hoşgeldin canım bemde şimdi uyuttum fıstığımı
sana diyet listesini yazdım canım:)

ay ya çok geçmiş olsun.ah allahım çaresiz bırakmasın.

benim sıpam 8 aylık.ben de doğduğundan beri hiç uyku konusunda problem yaşamamıştım.daha 2 aylıktı odasını ayırdım.en geç dokuz buçukta uyurdu sabah 7 ye kadar uyanmazdı bir daha.nolduysa kurban bayramından sonra oldu.dengeyi bir şaşırttık düzeltemedik bir daha.benimkide ağlamayan bebek.ne zaman uyandığını bile bilmem,bir bakarım uyanmış yatağında oynuyor.geçen gün doktora götürdük noluyor diye.diş çıkartacak dedi.işin tuhafı gündüz uykuları hala aynı düzende gidiyor.gece sapıtıyor.dişinin acısı falan da değil,3 e kadar gaz çıkarmaya,kaka yapmaya çalışıyor.allahtan hala ağlamayı bilmiyor,oynaya oynaya yapıyor yapacağını:))

ben balkona bir molası:))

teşekkürler canım gel beraber içelim yanında bir türk kahvesi ama şekersiz tabii

41 kere maşallah kuzuma demek o şaşırmış annesi düzene girer yeniden hep böyle sorunsuz bir evlat olsun inşallah şu oda ayırmayı becerebilenlere hayranım benim sıpa hala aramızda yatıyor gerçi bizim de ayırma çabamız yok mutluyuz biz benim sırt ağrılarım dışında ama çocuğun arada yatması ilişkiyi gerçekten zedeliyor duruya kim sarılacak kavgası yapıyoruz hep önce kapan sarılıyor o kendine çekiyor ben kendime garibim bi haber uyuyor

tekrar düzelir ama gece oynamaya alıştırma bence sonra alışkanlık ediniyorlar, uyku ortamından ayırmadan tekrar uyutmayı dene, gerçi her bebeğin huyu farklı oluyor, ona uymaktan başka çare kalmıyor çoğu zaman.

biz de aynen birlikte yatıyoruz, ben çok tereddüt ediyordum ama hoşuma gidiyordu. Herkes bişeyler söylüyor ben yine de gönlüme göre karar verip ayırmadım. Birkaç gün önce bir pedagog dinledim, bebeklerinizi 2 yaşına kadar koynunuzda yatırın her mızıldanıp uyandığında size dokunup kokusunu duydun diyor, bilmem ne kadar doğru ama anne böyle şeylerde hislerine göre hareket etmeli bence, ayırmak iyi geliyorsa ayıracak, birlikte yatmak istiyorsa onun tadını çıkaracak, her kafadan bi ses çıkyo yoksa ne yapılacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…