ben tarçına bayılıyorum ya arada gider koklarım o derece yani
valla vardiyalı çalışmak kötü ya senin için daha kötü şimdi nöbetten çıkınca eve gelecek gündüz uyuyacak zor valla zeburuş
bu arad abende bir soru sorayım hangi şehirde oturuyorsun ve gerçek adın ne
tmm cicim söylemedim sayzaten öyle bi yaris yapsak zeburus bizi dumana katar
eftelyam ve toprağımmm lütfen sporlarınıza yüklenin haftaya tüm bireyseller ve birincilikler bizim olsunnn yeni hedefimiz buOLEYY KIZLARRR YENİ GÖRDÜM DAHA BİRİNCİYİZZZ DEMEKKK
NİCE BAŞARILARA HERKESİ KUTLUYOR VE ÖPÜYORUM
mesai bitti ben kaçıyorum bugün yoğundum gelemedim
ayyy 3. olmuşum pek bi sevindirik oldum bireysel derecem 1 kere olmuştu ilk geldiğim haftalarsonuclar aciklandi kizlar
tekrardan hepinizi kutluyorumm
tubis cnm senide 3,lügünden dolayi ayrica kutluyorum
canım hesaplamak çok kolay aslında bak bir örnekle anlatim benim bugünkü ve geçen haftaki kilomu baz alalım mesela:Merhaba dilek hoşgeldin bende takımda yeniyim menün bence çok dengeli ve güzel olmuş en önemlisi benim bir türlü zaman bulup beceremediğim spor ile desteklemişsin menünü maşallah sana
teşekkür ederim öncelikle yüzde hesaplamayı da öğrenirim inşallahhhh
141 li sicillilerden miydin?? bende sözleşmeliyim bu arada 4 haziran mağdurlarından diyelim dava açtık biz danıştayda şimdi bakalım ne olacak . ben asliye cezada başladım sonra komisyona geçtim
katip alımlarında tabiki haber veririm gerçi ben o gün gelmese diye bakıyorum çok zor bir süreç benim için yorucu oluyor çok her sene olduğu gibi aralığın son haftası açıklanır ocak ayında da başvurular başlar cte alımlara başladı yakında bekliyoruz
sen adliyeyi sevmedin mi? gerçi çok zor gerçekten insanın bazen psikolojisi bozuluyor(
süpeeeeerrr maşallahhhh
bende kendime bir cengaver arıyorum :)
gofret ve muhallebiyi görmezsem süper :)
pegasusum aç bi ankara havası benim yerime 30 dk oynaay cnmm sende gel,biz topraks la basladik,haftaya kadar 2 ser kilo hedef koyduk,kazanan kaybedene 30 dk lik istedigi bir sporu ceza olarak verecek,bütün hafta yapilacak,ikimizde kaybedersek ikimizde yapicaz sporlari
sende haftaya kadar hedefini söyle,senlede kapisiriz
bu gün stedigm kadar kisamadim ama gittikce dahada gaza geliyorumm
vayyyy spor yapıyosun helalllcocuklari uyutup spor yapiyorumm,,gökceeee duyyy bak spor yapiyorummm,sen ne alemdesinn,hehehe dizilerin önünde otur sen anca verirsin o iki kiloyu
ay sürekli bişeyler içiyoruz böbrekler iflas etmesinkızçem uyudu,kociş nöbetçi,ne kadar sessiz bir ev oldu burası böyle.ben de nette zayıflamaya yardımcı içecek tariflerine bakıyorum.birini gözüme kestirdim,daha önce annemin diyetisyeni de annemin listesine eklemişti bu çaydan.ödem attırıcı ve metabolizma hızlandırıcıymış karışım.bilmeyenler için tarifini ekleyeyim:
1 tane elma
1 tane limon
3-4 tane kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
3 lt suya limon ve elmayı çekirdekleri ve kabuklarıyla beraber 4 e bölüp koyun,diğer malzemeleri de ekleyip 20 dk kaynatın.yemeklerden önce ve sonra 1 er bardak tüketin.
karanfil benim bağırsakları tatile çıkartır ama 1-2 gün deneyeceğim,sorun olursa bırakırım,olmazsa devam ederim.
çok iyi yapmışsın bende yıl sonuna kadar ki hedefimi belirledim inşallah başaracağız canımkizlar bide cafede kendime hedef belirledim,28 aralik 58 diye,ayy bide rezil olmak var demi isin ucunda,siz bana bol bol ceza verin kizlar ne olurrrrr,yoksa sporu zorla kalkip yapiyorumm
teşekkürler canım bence haftaya 1. sen olursuntubiş seni de tebrik ediyorum.hadi darısı önümüzdeki cumaya 1.liğe:)))))))
haa bu arada sicilim 128binlerdeydi 2009 eylülde başladım 2010 temmuzda istifa ettim özgetamam canım sen toprakla yap 2şerli grup olarak yapalım yenenler kendi aralarında yarışsınlar bir dahaki haftada ne dersiniz
var mı benle yarışacak kızlarrrr
eftelyam ve toprağımmm lütfen sporlarınıza yüklenin haftaya tüm bireyseller ve birincilikler bizim olsunnn yeni hedefimiz bu4. takım olarak yakalım ortalığı
ayyy 3. olmuşum pek bi sevindirik oldum bireysel derecem 1 kere olmuştu ilk geldiğim haftalarteşekkürler canımmm ben de hepimizi kutluyorum sende haftaya süper kilo vereceksin inanıyorumm
canım hesaplamak çok kolay aslında bak bir örnekle anlatim benim bugünkü ve geçen haftaki kilomu baz alalım mesela:
geçen hafta 72.1
bu hafta 70.9
aradaki fark 1.2
1.2'yi 100 ile çarpıyoruz 120 buluyoruz. Onu geçen haftaki kilomuza bölüyoruz 120/72.1=1.664 onu %1.66 olarak yazıyoruz ama 1.664teki 4 yerine 5 yada daha büyük bi rakam çıkarsa onu %1.67 yazarak yuvarlardık. umarım açıklayıcı olmuşturr.
pegasusum aç bi ankara havası benim yerime 30 dk oyna
vayyyy spor yapıyosun helalll
ay sürekli bişeyler içiyoruz böbrekler iflas etmesin
alemsin 5 lt suvallahi benimkiler iflas etmediyse kimsenin etmez:))üniversitede okurken 5 lt lik su alırdım içmek için her gün bi başıma bitirirdim.öyle bardak bardak su içmeyi oldum olası sevmem, 5 lik şişeyi dikerdim tepeme,arkadaşlar gülerdi.3-4 fincan nescafe,kilolarca çay,hergün 2 litre kola da olurdu yanında yani:))şimdi de bi kola yok içeceklerimin içinde,çay kahve de o kadar çok değil.ama likit şeyler yine de 5 lt yi buluyordur.böbreklerim hala yaşıyor:))
olur,bana uyar yaniböyle kapisirsak ben 28 araliga 55 bile olurum
bide kim cok spor yapar diyemi yarissak acaba,o ise geldimi biraz üseniyorum
selam, tam geldim kız uyandı, tekrar uyuttum şimdi bir geçmişe bakayım:))
hoşgeldin canım bemde şimdi uyuttum fıstığımı
ehe ehe benimki 11 de uyandı hiç uyuyası yok,yine 3 e kadar ayaktayız sanırsambiz ne zaman düzene gireceğiz ya:44:
alemsin 5 lt suben içemem herhalde 3 lt istiyor ama artık vücut alıştımm.
canım ben yatar sabhın köründe dişçiye gitcem yine kendine iyi bak
KIZLAR TAKIMIMIZI TEKRAR TEKRAR KUTLUYORUMM
bu hafta spor yapmazsam zaten kesin kaybederim iddayı, o yüzden spor yapılacakeftelyam ve toprağımmm lütfen sporlarınıza yüklenin haftaya tüm bireyseller ve birincilikler bizim olsunnn yeni hedefimiz bu4. takım olarak yakalım ortalığı
ayyy 3. olmuşum pek bi sevindirik oldum bireysel derecem 1 kere olmuştu ilk geldiğim haftalarteşekkürler canımmm ben de hepimizi kutluyorum sende haftaya süper kilo vereceksin inanıyorumm
canım hesaplamak çok kolay aslında bak bir örnekle anlatim benim bugünkü ve geçen haftaki kilomu baz alalım mesela:
geçen hafta 72.1
bu hafta 70.9
aradaki fark 1.2
1.2'yi 100 ile çarpıyoruz 120 buluyoruz. Onu geçen haftaki kilomuza bölüyoruz 120/72.1=1.664 onu %1.66 olarak yazıyoruz ama 1.664teki 4 yerine 5 yada daha büyük bi rakam çıkarsa onu %1.67 yazarak yuvarlardık. umarım açıklayıcı olmuşturr.
pegasusum aç bi ankara havası benim yerime 30 dk oyna
vayyyy spor yapıyosun helalll
ay sürekli bişeyler içiyoruz böbrekler iflas etmesin
bu kadar ağır sporlar bana uymaz sanırım yine de araştırıcam:)benim kadar boş zamanınız yoksa kızlar 1 saat piloxing yapın sizde.ben bisikletle üç saatte 900 kalori yakıyorum,piloxingle 1 saatte yakılıyormuş.kızçe genelde ayağımın altında olduğu için o kadar hareketli spor yapamıyorum yoksa onu da yapçam yani:))
bence de söylemediiiiinnnn :))tmm cicim söylemedim sayzaten öyle bi yaris yapsak zeburus bizi dumana katar
bu ne arkadaş yarış içinde yarış, sen çok gaza geldin bakıyorum, bana psikolojik baskı mı yapıyosun bakıyım sen:))olur,bana uyar yaniböyle kapisirsak ben 28 araliga 55 bile olurum
bide kim cok spor yapar diyemi yarissak acaba,o ise geldimi biraz üseniyorum
ben de askerlerin içinde büyüdüm, annem askeriyede memurdu. Şimdi de çise askerlerin içinde çalışıyo:))kabuk tarçın o kadar yoğun aroma vermiyor ama ya.bak kan şekerini de dengeliyor.tatlı isteğini azaltıyor dolayısıyla,yaaa.ben yoğurda bile tarçın döküyorum vallahi seviyorum muhteremi.benim kociş asker milletinden,ondandır yalnızlığım((
bunu biliyorum, teyzem içiyo, işe yarıyor diyor. Selahattin miydi adı bir diyetisyen vardı, onun tarifi:)kızçem uyudu,kociş nöbetçi,ne kadar sessiz bir ev oldu burası böyle.ben de nette zayıflamaya yardımcı içecek tariflerine bakıyorum.birini gözüme kestirdim,daha önce annemin diyetisyeni de annemin listesine eklemişti bu çaydan.ödem attırıcı ve metabolizma hızlandırıcıymış karışım.bilmeyenler için tarifini ekleyeyim:
1 tane elma
1 tane limon
3-4 tane kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
3 lt suya limon ve elmayı çekirdekleri ve kabuklarıyla beraber 4 e bölüp koyun,diğer malzemeleri de ekleyip 20 dk kaynatın.yemeklerden önce ve sonra 1 er bardak tüketin.
karanfil benim bağırsakları tatile çıkartır ama 1-2 gün deneyeceğim,sorun olursa bırakırım,olmazsa devam ederim.
ben de mutfağı döktüm, dolaplar falan giriştim temizliğe, benim televizyonla pek aram yok, bi tek pazartesi o ses türkiye, başka sürekli seyrettiğim bişey yok. Sen bas benim damarıma bas bakalım:)))cocuklari uyutup spor yapiyorumm,,gökceeee duyyy bak spor yapiyorummm,sen ne alemdesinn,hehehe dizilerin önünde otur sen anca verirsin o iki kiloyu
görünüşe göre ikimiz kalmışız başbaşa bu yarışta, hadi hayırlısıay cnmm sende gel,biz topraks la basladik,haftaya kadar 2 ser kilo hedef koyduk,kazanan kaybedene 30 dk lik istedigi bir sporu ceza olarak verecek,bütün hafta yapilacak,ikimizde kaybedersek ikimizde yapicaz sporlari
sende haftaya kadar hedefini söyle,senlede kapisiriz
bu gün stedigm kadar kisamadim ama gittikce dahada gaza geliyorumm
hemen yazıyorum:))nasılllll o listeyi bende istiyorummm
kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum
tubişş
mşallahhh sana
öyle deme iyi gaz verdin cidden görücez sonuçlarını haftaya inştebrik ediyorum kizlar hepinizi,demekki bende biraz verseymisim yine tek birinci bizdik
haftaya artik ne diyelim saglik olsun
ah evet canim ya,hadi bakalim nasil kilo verilirmis gösterelim herkese
afiyet olsun cicim,her agzina attigin lokmada iddia aklina gelsin
insallah cnm ya, cok emek veriyorsun,insallah istedigin olur,haftaya herkes kendi rekorunu kirmaya cabalasin
gelmeselerde yine biz süper kilolari verelim
takimin yüz karasi olarak,bende seni kutluyorum cnm,
bize de haber ver canımBen yavaştan toparlanim mesai 17.30da biter. Eylül'ü arıcam bide bakalım doktor ne demiş gelemedi merak ettim
biz kesin vericez de girerler mi acaba???2. takıma yine iddia teklif ettim girerlerseeee haftaya herkes süper kilo vermeli
e çok alıştık artık birinciliklere:)))haftaya da büyük iddialar var takımımızda şahsen ben rekorlar bekliyorum önümüzdeki cumaya:)))
çok geçmiş olsun tatlım, Allah şifa versin, oralarda imkanlar daha fazla bir çaresi bulunurnilay senin kızın kaç aylık zamanla düzene girer benim kızım 2,5 yaşında ben hiç gece uykusuzluğu çekmedim
hep rahat uyudu bebekken yatakta dönünce bile kalkardım o ağlamadan verdim hep memeyi inanmazsın ama duru 8-9 aylıkken ağlamayı bilmiyordu garip sesler çıkartıyordudr. bana bırak ağlasın demişti ama geç uyuyor sıpa 11-12 de yoruluyorum ama sağlıkları iyi olsunda bırak uyumasınlar
kuzenimin çocuğu 4 yaşında Allahım hepimizin çocuklarını korusun MLD hastalığı çıkmış genlerle ilgili bir hastalık ve sinsi dünyada 2000 kişide varmış ve tedavisi çok zor bilmiyorum hiç kurtulan varmı ama çok korkuyorlar Almanyada yaşıyorlar eşi dr. kuzenimin ama kendi çocuğuna hiçbirşey yapamıyor dün italyaya gittiler kemiğinden ilik almışlar danimarkaya gidecekler amerikada bir klinik 1 milyon dolar istemiş o parayı verebilmek neredeyse imkansız ki kesin tedavi de yok belki olur belki olmaz çok kötü çok üzüntülüyüz
velhasıl kelam keşke uykusuz bir çocuk olsada sağlıklı olsa zaten birkaç sene sonra bol bol yorulupuyuyacak kuzum elleşmeeeeee
ehe ehe benimki 11 de uyandı hiç uyuyası yok,yine 3 e kadar ayaktayız sanırsambiz ne zaman düzene gireceğiz ya:44:
sana diyet listesini yazdım canım:)hoşgeldin canım bemde şimdi uyuttum fıstığımı
nilay senin kızın kaç aylık zamanla düzene girer benim kızım 2,5 yaşında ben hiç gece uykusuzluğu çekmedim
hep rahat uyudu bebekken yatakta dönünce bile kalkardım o ağlamadan verdim hep memeyi inanmazsın ama duru 8-9 aylıkken ağlamayı bilmiyordu garip sesler çıkartıyordudr. bana bırak ağlasın demişti ama geç uyuyor sıpa 11-12 de yoruluyorum ama sağlıkları iyi olsunda bırak uyumasınlar
kuzenimin çocuğu 4 yaşında Allahım hepimizin çocuklarını korusun MLD hastalığı çıkmış genlerle ilgili bir hastalık ve sinsi dünyada 2000 kişide varmış ve tedavisi çok zor bilmiyorum hiç kurtulan varmı ama çok korkuyorlar Almanyada yaşıyorlar eşi dr. kuzenimin ama kendi çocuğuna hiçbirşey yapamıyor dün italyaya gittiler kemiğinden ilik almışlar danimarkaya gidecekler amerikada bir klinik 1 milyon dolar istemiş o parayı verebilmek neredeyse imkansız ki kesin tedavi de yok belki olur belki olmaz çok kötü çok üzüntülüyüz
velhasıl kelam keşke uykusuz bir çocuk olsada sağlıklı olsa zaten birkaç sene sonra bol bol yorulupuyuyacak kuzum elleşmeeeeee
çok geçmiş olsun tatlım, Allah şifa versin, oralarda imkanlar daha fazla bir çaresi bulunur
az daha dayan, yaşına yaklaşırken düzelir tahminimce, günde bir kez uyumaya başlayınca genelde gece de kalmıyorlar, hasta olmadıkları sürece tabi:))
sana diyet listesini yazdım canım:)
ben balkona birmolası:))
teşekkürler canım gel beraber içelim yanında bir türk kahvesi ama şekersiz tabii
ay ya çok geçmiş olsun.ah allahım çaresiz bırakmasın.
benim sıpam 8 aylık.ben de doğduğundan beri hiç uyku konusunda problem yaşamamıştım.daha 2 aylıktı odasını ayırdım.en geç dokuz buçukta uyurdu sabah 7 ye kadar uyanmazdı bir daha.nolduysa kurban bayramından sonra oldu.dengeyi bir şaşırttık düzeltemedik bir daha.benimkide ağlamayan bebek.ne zaman uyandığını bile bilmem,bir bakarım uyanmış yatağında oynuyor.geçen gün doktora götürdük noluyor diye.diş çıkartacak dedi.işin tuhafı gündüz uykuları hala aynı düzende gidiyor.gece sapıtıyor.dişinin acısı falan da değil,3 e kadar gaz çıkarmaya,kaka yapmaya çalışıyor.allahtan hala ağlamayı bilmiyor,oynaya oynaya yapıyor yapacağını:))
ay ya çok geçmiş olsun.ah allahım çaresiz bırakmasın.
benim sıpam 8 aylık.ben de doğduğundan beri hiç uyku konusunda problem yaşamamıştım.daha 2 aylıktı odasını ayırdım.en geç dokuz buçukta uyurdu sabah 7 ye kadar uyanmazdı bir daha.nolduysa kurban bayramından sonra oldu.dengeyi bir şaşırttık düzeltemedik bir daha.benimkide ağlamayan bebek.ne zaman uyandığını bile bilmem,bir bakarım uyanmış yatağında oynuyor.geçen gün doktora götürdük noluyor diye.diş çıkartacak dedi.işin tuhafı gündüz uykuları hala aynı düzende gidiyor.gece sapıtıyor.dişinin acısı falan da değil,3 e kadar gaz çıkarmaya,kaka yapmaya çalışıyor.allahtan hala ağlamayı bilmiyor,oynaya oynaya yapıyor yapacağını:))
41 kere maşallah kuzuma demek o şaşırmış annesidüzene girer yeniden hep böyle sorunsuz bir evlat olsun inşallah şu oda ayırmayı becerebilenlere hayranım benim sıpa hala aramızda yatıyor gerçi bizim de ayırma çabamız yok mutluyuz biz benim sırt ağrılarım dışında ama çocuğun arada yatması ilişkiyi gerçekten zedeliyor duruya kim sarılacak kavgası yapıyoruz hep önce kapan sarılıyor o kendine çekiyor ben kendime garibim bi haber uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?