41 kere maşallah kuzuma demek o şaşırmış annesidüzene girer yeniden hep böyle sorunsuz bir evlat olsun inşallah şu oda ayırmayı becerebilenlere hayranım benim sıpa hala aramızda yatıyor gerçi bizim de ayırma çabamız yok mutluyuz biz benim sırt ağrılarım dışında ama çocuğun arada yatması ilişkiyi gerçekten zedeliyor duruya kim sarılacak kavgası yapıyoruz hep önce kapan sarılıyor o kendine çekiyor ben kendime garibim bi haber uyuyor
biz de aynen birlikte yatıyoruz, ben çok tereddüt ediyordum ama hoşuma gidiyordu. Herkes bişeyler söylüyor ben yine de gönlüme göre karar verip ayırmadım. Birkaç gün önce bir pedagog dinledim, bebeklerinizi 2 yaşına kadar koynunuzda yatırın her mızıldanıp uyandığında size dokunup kokusunu duydun diyor, bilmem ne kadar doğru ama anne böyle şeylerde hislerine göre hareket etmeli bence, ayırmak iyi geliyorsa ayıracak, birlikte yatmak istiyorsa onun tadını çıkaracak, her kafadan bi ses çıkyo yoksa ne yapılacak:))
ben sabahları karnını doyurup alıyorum bizim yatağa.o bizim keyif saatlerimiz oluyor.oynaşıp duruyoruz.acayip keyifli.babasına tattırmıyorum o keyfi,alışmasın:)))
kesinlikle katılıyorum o çocuk ve annenin ortak kararı pedegoglar halt etmişbiz de aynen birlikte yatıyoruz, ben çok tereddüt ediyordum ama hoşuma gidiyordu. Herkes bişeyler söylüyor ben yine de gönlüme göre karar verip ayırmadım. Birkaç gün önce bir pedagog dinledim, bebeklerinizi 2 yaşına kadar koynunuzda yatırın her mızıldanıp uyandığında size dokunup kokusunu duydun diyor, bilmem ne kadar doğru ama anne böyle şeylerde hislerine göre hareket etmeli bence, ayırmak iyi geliyorsa ayıracak, birlikte yatmak istiyorsa onun tadını çıkaracak, her kafadan bi ses çıkyo yoksa ne yapılacak:))
maşallah uslu demek bütün çocuklar anneye düşkün olsun boşverin:)ben sabahları karnını doyurup alıyorum bizim yatağa.o bizim keyif saatlerimiz oluyor.oynaşıp duruyoruz.acayip keyifli.babasına tattırmıyorum o keyfi,alışmasın:)))
tamam canım sanada iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz inşallhhh ben yarın ev temizleyeceğimcanlar size iyi geceler, tatlı rüyalar ben gidiyim artık, sabah erken kalkıcam, haftasonu herkes uyumak istiyor o yüzden sabahları minik kızımla ben başbaşayız, görüşürüz:))
kesinlikle her anne ve her bebek ayrı.önseziye güvenmek lazım.teoride söylenenler pratiğe uymuyor ikili ilişkilerde:)))benimkisi özgür ruhlu,kucakta bile duramaz fazla:))
sen bütün gün berabersin ya şanslısın, biz de geceleri kapatıyoruz açığı, gerçi sabah ben de işe çok erken gitmediğim için mutlaka yatak keyfi yapıyoruz, cidden çok keyifli:))
kesinlikle her anne ve her bebek ayrı.önseziye güvenmek lazım.teoride söylenenler pratiğe uymuyor ikili ilişkilerde:)))benimkisi özgür ruhlu,kucakta bile duramaz fazla:))
canlar size iyi geceler, tatlı rüyalar ben gidiyim artık, sabah erken kalkıcam, haftasonu herkes uyumak istiyor o yüzden sabahları minik kızımla ben başbaşayız, görüşürüz:))
toprak senin çocuk bir tane mi 2 tane mi??
ben bu zaman kadar bir sürü kitap okudum çocuk yetiştirmeyle ilgili, sürekli de okuyorum ama maalesef bilimsel olamıyorum çocuklara karşı :) ortaya bir çeşni yapıyorum öğrendiklerimden ama yine de duygularıma bakıyorum, gönlümü takip ediyorum, umarım doğru yapıyorumdur:)) Oğlum konusunda etraftan olumlu tepkiler alıyorum ama o da şimdi ön ergenlikte biraz zorluyor beni, kıskançlıkta var şimdi biraz, napıyım bunlar da geçecek:))
merhaba tuğba benim 1 haftalık şehir dışı (antalya) toplantım var
yarın başlıyıyor.bilgi vermek istedim.uygun zamanlarda paylaşımda bulunmaya çalışırım.................
günaydınnn
dünkü menümü aktarayım sizlere
sabah
2 dilim kızarmış ekmek bulunmaya
1 fincan çay
küçük dilim dil peyniri
domates
2 tane ceviz
öğle
1 tane az kaşarlı tost ve çay
ara
1 tane portakal
akşam
4 yemek k.lahana (kapuska etsiz )yemeği
1 dilim kepekli ekmek
2 kaşık yoğurt
ara
2 tane mandalina
su:2 litre
spor:45 dk bisiklet
40 dk yürüyüş
hepinize neşeli hafta sonları diliyorum
ben sadece sabiha paktunaninkileri mantıklı buluyorum yakından takip etmeye çalışıyorum
kızlar terfi ettim sekreterlikten muhasebeci oldumsinir olduğum aptal kız gidiyor çok yoğunum inanın teslim almaya çalışıyorum beni düşünen düşünmeyen herkesi öpüyorum 1.liğimizi de kutluyorum tebrik ederim hepinizi. sizinli ilgilenicem fakat bugün dönemem anlaşılan sizi seviyorum kusuruma bakmayın olur mu öptümmmm
kızlar terfi ettim sekreterlikten muhasebeci oldumsinir olduğum aptal kız gidiyor çok yoğunum inanın teslim almaya çalışıyorum beni düşünen düşünmeyen herkesi öpüyorum 1.liğimizi de kutluyorum tebrik ederim hepinizi. sizinli ilgilenicem fakat bugün dönemem anlaşılan sizi seviyorum kusuruma bakmayın olur mu öptümmmm
menü çok güzel dilekcim .. iyi yolculuklar bu arada
ay kızlar dişim kırıldı:18: ya ağrırsa çok korkuyorum dolgu yaptırdığım dişimbirkaç ay idare etse idi bari tam harcamaların çok olduğu zaman
eyyyy evreeeeeennnn duy sesimii 2 3 ay idare et dişimi
aslında bir ay idare etsede olur malum 21 aralıkta gümleyebiliriz diye bir inanış var ya
ben evimi temizleyeyim ara ara bakaacağım savaş alanına dönmüş bir ev nasıl temizlenirse
2 hafta öncesine kadar bir bayan geliyordu cuma günler eve geliyordum ohh mis gibi kokuyordu jilet gibi herşey fabrikaya girdi kaldım bir başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?