Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben sabahları karnını doyurup alıyorum bizim yatağa.o bizim keyif saatlerimiz oluyor.oynaşıp duruyoruz.acayip keyifli.babasına tattırmıyorum o keyfi,alışmasın:)))

canlar size iyi geceler, tatlı rüyalar ben gidiyim artık, sabah erken kalkıcam, haftasonu herkes uyumak istiyor o yüzden sabahları minik kızımla ben başbaşayız, görüşürüz:))

kesinlikle her anne ve her bebek ayrı.önseziye güvenmek lazım.teoride söylenenler pratiğe uymuyor ikili ilişkilerde:)))benimkisi özgür ruhlu,kucakta bile duramaz fazla:))

ben sabahları karnını doyurup alıyorum bizim yatağa.o bizim keyif saatlerimiz oluyor.oynaşıp duruyoruz.acayip keyifli.babasına tattırmıyorum o keyfi,alışmasın:)))

sen bütün gün berabersin ya şanslısın, biz de geceleri kapatıyoruz açığı, gerçi sabah ben de işe çok erken gitmediğim için mutlaka yatak keyfi yapıyoruz, cidden çok keyifli:))

kesinlikle katılıyorum o çocuk ve annenin ortak kararı pedegoglar halt etmiş
maşallah uslu demek bütün çocuklar anneye düşkün olsun boşverin:)
canlar size iyi geceler, tatlı rüyalar ben gidiyim artık, sabah erken kalkıcam, haftasonu herkes uyumak istiyor o yüzden sabahları minik kızımla ben başbaşayız, görüşürüz:))
tamam canım sanada iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz inşallhhh ben yarın ev temizleyeceğim arada bakarım size

kesinlikle her anne ve her bebek ayrı.önseziye güvenmek lazım.teoride söylenenler pratiğe uymuyor ikili ilişkilerde:)))benimkisi özgür ruhlu,kucakta bile duramaz fazla:))

ben bu zaman kadar bir sürü kitap okudum çocuk yetiştirmeyle ilgili, sürekli de okuyorum ama maalesef bilimsel olamıyorum çocuklara karşı :) ortaya bir çeşni yapıyorum öğrendiklerimden ama yine de duygularıma bakıyorum, gönlümü takip ediyorum, umarım doğru yapıyorumdur:)) Oğlum konusunda etraftan olumlu tepkiler alıyorum ama o da şimdi ön ergenlikte biraz zorluyor beni, kıskançlıkta var şimdi biraz, napıyım bunlar da geçecek:))

ben bu zaman kadar bir sürü kitap okudum çocuk yetiştirmeyle ilgili, sürekli de okuyorum ama maalesef bilimsel olamıyorum çocuklara karşı :) ortaya bir çeşni yapıyorum öğrendiklerimden ama yine de duygularıma bakıyorum, gönlümü takip ediyorum, umarım doğru yapıyorumdur:)) Oğlum konusunda etraftan olumlu tepkiler alıyorum ama o da şimdi ön ergenlikte biraz zorluyor beni, kıskançlıkta var şimdi biraz, napıyım bunlar da geçecek:))

ben sadece sabiha paktunaninkileri mantıklı buluyorum yakından takip etmeye çalışıyorum

hayret uyudu,nazar değdirdim:)))menümü de yazıp ben de uyuyayım erkencikten:)

sabah

2 tane profiterol(bitirdim)
1 fincan nescafe

öğle

1 tabak fırın karnıbahar

ara

1 tane muz

akşam

1 avuç fındık
1 tane deveci armudu (öksüz doyuran büyüklüğünde)
2 tane mandalina

su:3 litre
spor:90 dk bisiklet,650 mekik

hepinize neşeli hafta sonları diliyorum

merhaba tuğba benim 1 haftalık şehir dışı (antalya) toplantım var
yarın başlıyıyor.bilgi vermek istedim.uygun zamanlarda paylaşımda bulunmaya çalışırım.................

günaydınnn
dünkü menümü aktarayım sizlere

sabah

2 dilim kızarmış ekmek bulunmaya
1 fincan çay
küçük dilim dil peyniri
domates
2 tane ceviz

öğle

1 tane az kaşarlı tost ve çay

ara

1 tane portakal

akşam

4 yemek k.lahana (kapuska etsiz )yemeği
1 dilim kepekli ekmek
2 kaşık yoğurt
ara
2 tane mandalina

su:2 litre
spor:45 dk bisiklet
40 dk yürüyüş

hepinize neşeli hafta sonları diliyorum

menü çok güzel dilekcim .. iyi yolculuklar bu arada

ay kızlar dişim kırıldı:18: ya ağrırsa çok korkuyorum dolgu yaptırdığım dişim birkaç ay idare etse idi bari tam harcamaların çok olduğu zaman

eyyyy evreeeeeennnn duy sesimii 2 3 ay idare et dişimi

aslında bir ay idare etsede olur malum 21 aralıkta gümleyebiliriz diye bir inanış var ya

ben evimi temizleyeyim ara ara bakaacağım savaş alanına dönmüş bir ev nasıl temizlenirse

2 hafta öncesine kadar bir bayan geliyordu cuma günler eve geliyordum ohh mis gibi kokuyordu jilet gibi herşey fabrikaya girdi kaldım bir başıma

kızlar fazla takılamıycam, benim kızımın sensörleri çalıştı yine ben bilg. açtım o uyandı.Hemen menümü yazayım

sabah
yarım pors. peynirli börek

öğlen
kepekli tost

akşam
1 kase çorba
2 küçük kıymalı biber dolma
yarım dilim tam buğday
1 yemek kaşığı şehriye pilavı

su 2.7 lt

kızlar terfi ettim sekreterlikten muhasebeci oldum sinir olduğum aptal kız gidiyor çok yoğunum inanın teslim almaya çalışıyorum beni düşünen düşünmeyen herkesi öpüyorum 1.liğimizi de kutluyorum tebrik ederim hepinizi. sizinli ilgilenicem fakat bugün dönemem anlaşılan sizi seviyorum kusuruma bakmayın olur mu öptümmmm

tebrikler canım bu arada ayağın nasıl oldu

tebrikler canım bu arada ayağın nasıl oldu

Merhabalar..Öncelikle sizi çabalarınızdan dolayı tebrik ederek başlamak istiyorum. Ben daha önce Özge arkadaşımla birlikte 6.takımda beraberdim,birlikte güzel kilolar verdik,17 kilo verip talisiz bi kaza geçirip takımdan ayrılmak zorunda kaldım.87 kilodan 70 kiloya kadar düştüm,fakat koruyamayıp üstüne kat kat alarak bugün 93 kiloya kadar çıktım.Epeydir yeniden buralara dönme düşüncesindeyken Özgeyle konuşup kk ya yeniden döndüğünü öğrenince bi heves sardı benimde içimi :) çünkü insan eski arkadaşlarını arıyor açıkcası.Şimdi eğer sizlerde isterseniz ve boş yeriniz varsa takmda aranıza katılmak isterim.Verilecek çok kilo var önümde hep beraber daha kolay olur Ayrıca belirteyim pazartesi itibariyle dukan diyetine,1 ay öncesinden de spor salonuna bosuya başladım,şuan tartıda epey bi oynama var gösteriyor fakat 93.4 en son kilom,kabul ederseniz bende aranıza katılmayı çok isterim..

Canım benim geçmiş olsun ah aynı sorun bende de var ama ben daha gitmeye bile cesaret edemedim :26:bu arada Duru çok tatlı olmuş maşşallah kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…