kızlar terfi ettim sekreterlikten muhasebeci oldumsinir olduğum aptal kız gidiyor çok yoğunum inanın teslim almaya çalışıyorum beni düşünen düşünmeyen herkesi öpüyorum 1.liğimizi de kutluyorum tebrik ederim hepinizi. sizinli ilgilenicem fakat bugün dönemem anlaşılan sizi seviyorum kusuruma bakmayın olur mu öptümmmm
Merhabalar..Öncelikle sizi çabalarınızdan dolayı tebrik ederek başlamak istiyorum.Ben daha önce Özge arkadaşımla birlikte 6.takımda beraberdim,birlikte güzel kilolar verdik,17 kilo verip talisiz bi kaza geçirip takımdan ayrılmak zorunda kaldım.87 kilodan 70 kiloya kadar düştüm,fakat koruyamayıp üstüne kat kat alarak bugün 93 kiloya kadar çıktım.Epeydir yeniden buralara dönme düşüncesindeyken Özgeyle konuşup kk ya yeniden döndüğünü öğrenince bi heves sardı benimde içimi :) çünkü insan eski arkadaşlarını arıyor açıkcası.Şimdi eğer sizlerde isterseniz ve boş yeriniz varsa takmda aranıza katılmak isterim.Verilecek çok kilo var önümde hep beraber daha kolay olur Ayrıca belirteyim pazartesi itibariyle dukan diyetine,1 ay öncesinden de spor salonuna bosuya başladım,şuan tartıda epey bi oynama var gösteriyor fakat 93.4 en son kilom,kabul ederseniz bende aranıza katılmayı çok isterim..
Canım benim geçmiş olsun ah aynı sorun bende de var ama ben daha gitmeye bile cesaret edemedim :26:bu arada Duru çok tatlı olmuş maşşallah kuzuma
Aramıza hoşgeldinMerhabalar..Öncelikle sizi çabalarınızdan dolayı tebrik ederek başlamak istiyorum.Ben daha önce Özge arkadaşımla birlikte 6.takımda beraberdim,birlikte güzel kilolar verdik,17 kilo verip talisiz bi kaza geçirip takımdan ayrılmak zorunda kaldım.87 kilodan 70 kiloya kadar düştüm,fakat koruyamayıp üstüne kat kat alarak bugün 93 kiloya kadar çıktım.Epeydir yeniden buralara dönme düşüncesindeyken Özgeyle konuşup kk ya yeniden döndüğünü öğrenince bi heves sardı benimde içimi :) çünkü insan eski arkadaşlarını arıyor açıkcası.Şimdi eğer sizlerde isterseniz ve boş yeriniz varsa takmda aranıza katılmak isterim.Verilecek çok kilo var önümde hep beraber daha kolay olur Ayrıca belirteyim pazartesi itibariyle dukan diyetine,1 ay öncesinden de spor salonuna bosuya başladım,şuan tartıda epey bi oynama var gösteriyor fakat 93.4 en son kilom,kabul ederseniz bende aranıza katılmayı çok isterim..
Canım benim geçmiş olsun ah aynı sorun bende de var ama ben daha gitmeye bile cesaret edemedim :26:bu arada Duru çok tatlı olmuş maşşallah kuzuma
Merhabalar..Öncelikle sizi çabalarınızdan dolayı tebrik ederek başlamak istiyorum.Ben daha önce Özge arkadaşımla birlikte 6.takımda beraberdim,birlikte güzel kilolar verdik,17 kilo verip talisiz bi kaza geçirip takımdan ayrılmak zorunda kaldım.87 kilodan 70 kiloya kadar düştüm,fakat koruyamayıp üstüne kat kat alarak bugün 93 kiloya kadar çıktım.Epeydir yeniden buralara dönme düşüncesindeyken Özgeyle konuşup kk ya yeniden döndüğünü öğrenince bi heves sardı benimde içimi :) çünkü insan eski arkadaşlarını arıyor açıkcası.Şimdi eğer sizlerde isterseniz ve boş yeriniz varsa takmda aranıza katılmak isterim.Verilecek çok kilo var önümde hep beraber daha kolay olur Ayrıca belirteyim pazartesi itibariyle dukan diyetine,1 ay öncesinden de spor salonuna bosuya başladım,şuan tartıda epey bi oynama var gösteriyor fakat 93.4 en son kilom,kabul ederseniz bende aranıza katılmayı çok isterim..
çok teşekkür ederim arkadaşım, seni buralarda görmek ne kadra güzel
kızlar ayşegül yani yumukum:) benim eski takımımdan hala görüştüğüm ve çok sevdiğim bir arkadaşım
bilmiyorum takımda bir yer varmı ancak ben azmi ve hızlı kilo vermesi konusunda kefilim vakti zamanında ortalığı toz duman etmişliği vardır:) istikrarı ve uyumu ile sizlerin çok seveceğinize inanıyorum
bugün sohbet ederken eski takımdan konuşuyorduk ben o kıvamda içime sinen güzelbir takıma girdiğimi söyleyince o da sıcak baktı,
aeben, yumukum ben hey gidi günler güzel vakit geçiriyorduk yaa
Kızlar çok kötüyüm sabahın 7sinde kalktım 9da dişçide randevum vardı diş kestirdim köprü için ve hastaneye gittim diyetisyen içindi ama stresten yüzümde kırmızı kırmızı yaralar olmuştu cildiyeye gireyim bi dedim. cildiyeciye gittim birsürü ilaç verdi stres yok dedisonra diyetisyene gittim kilom dünkü gibi ama 2 kg yağdan gitmiş eliptik bisikletin yağ yaktırdığını kanıtlamış oldum böylece
cevap veremedim geçmişe hem dişim çok sızlıyor hem de çok uykusuzum sarhoş gibiyim ve bugün ödül günü verdi doktor yine ne bulursam yedim pişman değilim diyete devam edebilmem için bu ödül gerekliydi. Öptüm hepinizi seviyorum
ayşegüll,ösgeeeeenasılsınız fıstıklar ayy sizi gördüğüme ne çok sevindimm
bu arada kirazz_z ben
burada olduğunuza göre sizde benim gibi hala kilolarla boğuşuyorsunuzbende 1.takımdayım,eskiden aynı takımdaydık,şimdi rakip takımlarda
Aramıza hoşgeldin2 hafta deneme süren var yeterli paylaşımda bulunursan ki ben bulunacağına inanıyorum listede olursun.
Bu arada ben Tuğba takım kaptanıyım. 25 yaşındayım bekarım 70.9 kiloya düştüm daha yolum varTakımımıza hoşgeldinnn.
çok teşekkür ederim arkadaşım, seni buralarda görmek ne kadra güzel
kızlar ayşegül yani yumukum:) benim eski takımımdan hala görüştüğüm ve çok sevdiğim bir arkadaşım
bilmiyorum takımda bir yer varmı ancak ben azmi ve hızlı kilo vermesi konusunda kefilim vakti zamanında ortalığı toz duman etmişliği vardır:) istikrarı ve uyumu ile sizlerin çok seveceğinize inanıyorum
bugün sohbet ederken eski takımdan konuşuyorduk ben o kıvamda içime sinen güzelbir takıma girdiğimi söyleyince o da sıcak baktı,
aeben, yumukum ben hey gidi günler güzel vakit geçiriyorduk yaa
kirazııımm naber yaaa anam eskilerin hepsi dobişko olarak geri dönmüş
anam rakip mi olduk senle dur çizelgene bakim bi kaç kilo olmuşsun evlilik nasıl gidiyor bu arada
teşekkür ederim Tuğbacım.hoşbuldum,çok sevindim şuanpaylaşım konusunda sıkıntı olmaz merak etmeyin
ah ah neydi o günlerherkesler yine buralarda ama dağılmış olsun yine buluruz birbirimizi inş. bak kirazımda gelmiş sağol canım arkadaşım vesile oldun inş. yeniden aynı istikrarla kilo vermeye başlıyorum Allah'ın izniyle
evettt eskiler toplaştık yeniden,monti topiğinde referans ve aeben ablaylada konuşuyoruz...nazlımla zaten 1 takımda beraberdik ama o şimdi
valla şekercim evlilik gayet güzel,2 sene bitti bileçolu çombalak şimdilik yok,hala kilolarla boğuşuyorum,geçen sene yılbaşında dukanla 70 e kadar inmiştim ama bırakınca 18 kg birden aldım
şimdi diyetisyene gidiyorum,bakalım iyi gidiyo,malum kk olmadan motive olunmuyo,inş.yine birlikte kurtuluruz kilocuklardan
sende durumlar nasıl canım,duru muz nasıl,oyyy şimdi nasıl tatlı olmuştur o
hoşgeldin yumukum sana kendimden bahsedeyim mi
evettt eskiler toplaştık yeniden,monti topiğinde referans ve aeben ablaylada konuşuyoruz...nazlımla zaten 1 takımda beraberdik ama o şimdi
valla şekercim evlilik gayet güzel,2 sene bitti bileçolu çombalak şimdilik yok,hala kilolarla boğuşuyorum,geçen sene yılbaşında dukanla 70 e kadar inmiştim ama bırakınca 18 kg birden aldım
şimdi diyetisyene gidiyorum,bakalım iyi gidiyo,malum kk olmadan motive olunmuyo,inş.yine birlikte kurtuluruz kilocuklardan
sende durumlar nasıl canım,duru muz nasıl,oyyy şimdi nasıl tatlı olmuştur o
merhaba, ben anlattığınız duruma çok üzüldüm geçmiş olsun ve Allah sabır versin. Kuzeninizi ben tanımıyorum fakat ben takıma yeni katıldığımda adının geçtiğini hatırlıyorum. Ayrıca kaptanımızın ve yardımcımızın kendisini defalarca aradığını biliyorum. Eminim konu ile ilgili kendileri size daha net cevap verecektir.Merhabalar,bu foruma ilk defa giriyorum ve umarım doğru yere yazıyorumdur.
Benim adım Derya,Mine’nin kuzeniyim.
Bugün onu ziyarete gittim ve sizinle irtibata geçmemi rica etti.
Durumlardan ne kadar haberdarsınız bilmiyorum ama ben kısaca baştan anlatayım.
3 ekimde Mine ve halam(onun teyzesi oluyor) evde başbaşayken halam fenalaşıyor ve mine panikleyip ambulans çağırıyor,herşey 5-10dk içinde gelişmiş ve ambulans gelemeden halam Minenin ellerinde maalesef son nefesini veriyor  Doktorlar onun yada gelen ekibin pekde bişe yapamayacagını defalarca söyleselerde önü alınamaz bir sürece girdik.
Eğer bilinçli olup bişeyler yapabilse halamın ölmeyeceği düşüncesine girdi maalesef, kendi yüzünden öldüğünü düşünüp psikolojiini altüst etti. Bir yandan onu kaybettiğine üzülürken bi yandanda kendini suçlaması içinden çıkılamaz bi duruma getirdi. Adana’da bi rehabilitasyon merkezinde 1,5 aydır yatılı olarak tedavi görüyor. Son 2 haftadır ziyaret edebiliyoruz, maalesef okuludu uzamak zorunda kaldı.
Bu sürecin başında ben,ablası ve bir diğer kuzenim zaman zaman telefonuna bakmaya cevaplamaya çalıştık fakat hasta bir kuzenimizin yanında birde cenazemiz vardı ve takdir edersinizki cevaplayamadıgımız,yeterli olamadıgımız zamanlar oldu. Birkaç hafta sorasındada işleri daha karmaşık hale getirmemek için telefonu kapattık.
Bu süreç içinde sizlerden biriyle ben hatırlamıyorum ama ablası yada diğer kuzenim konuşmuş olabilir,cevaplayamadıgımız telefonlardan olabilirsiniz,kapattığımız süre içinde aramış olabilirsiniz. Yada bana kalırsa hiç aramamış olabilirsiniz ama nedense mutlaka aramış oldugunuzu düşünüyor.
Son bi haftadır doktoru telefonunu açmasını ve çevresiyle irtibata geçmesini istedi fakat telefonu sürekli sessizde,kendiside kimseyi aramıyor. Duyacaklarından çekindiğini düşünüyorum,bir başsağlığı bütün süreci başa alıp herşeyi yerle bir etmeye yetiyor çünkü. Allah kalanlara ömür versin,mekanı cennet olsun gibi cümleler yeniden atak geçirmesine yetip artıyor bile.
Ve sizden şahsi ricam;bugünlerde olacagını sanmıyorum ama olurda birgün irtibata geçerseniz halacığımın ölümüyle ilgili detaya girmemeniz. Nasıl oldugunu,nasıl gerçekleştiğini bile bile ilk ağzıdan duyma çabasında olan meraklı insanlar inatla ilk ağızdan duyma gayretiyle mahvettiler kızı. Hastanede ziyaretine gidipte başın sağolsun diyen insanlar oldu bu hafta biliyormusunuz,insanlar ne kadar garip hayret ediyorum.Birkaç hafta içinde eve çıkarmayı planlıyoruz, umarım bu süreçte dengesiz insanlar çıkıpta dengeyi bozmazlar.
Halamızı kaybettiğimize mi üzülelim yoksa kuzenimin hayatını mahvetmesine bilemedik. Birkaç anlayışlı hocasının haricinde birçok dersinden şimdiden devamsızlıktan kalmış görünüyor ve bu durum okulunun uzadıgını anlamına gelip iyice canımızı sıkıyor.
Lafı uzattım biliyorum ama ne yaşadıgımızı bir bilseniz anlarsınız,sanki hiçbişey anlatamamış gibi hissediyorum kendimi.
Doktoru sadece son bi haftadır ziyarete izin veriyor ve zaten oda bi haftadır çat pat bizimle konuşuyor. Bugün benden size en kısa zamanda ulaşmamı rica etti ama çokda detaylı konuşamadıgımız için söylemem gereken iletmem gereken bişe varmı bilemiorum. Beni mutlaka aramışlardır,durumu açıklarsan sevinirim deyip şifresi ve kullanıcı adını verdi,doğru yere yazdıgımdan bile emin deilim.
Umarım en kısa zamanda kendini toparlayıp sizleri kendisi arar,mesaj atar ne bileyim işte,ondan hayat belirtisi görmeyi o kadar özledimki 
Hepinize iyi günler diliorum.
Takımımıza hoşgeldin öncelikle, ben gökçe, 34 yaşındayım, ben de senin gibi evlilikte 15 yılı deviriyorum:)) 8 yaşında bir oğlum ve 1,5 yaşında bir kızım var, umarım birlikte çok güzel kilolar veririz. Görüşmek üzerekirazıııımmmmnaber canım benim çok sevindim seni gördüğüme,inş vericez yine hep beraber
dur ben bahsedeyim tanımayan arkadaşlar için
arkadaşlar ismim özgede söyledi zaten ayşegül,35 yaşındayım 15 yıllık evliyim 13 yaşında bir kızım var izmirde yaşıyorum ev hanımıyım,zamanla bende sizleri tanırım inşallah.
şimdilik hepinize iyi akşamlar eşim beni bekliyor dışarı çıkıyoruz çok teşekkür ediyorum herkese
geçmiş olsun canımçok geçmiş olsun tubi çok yoğun bir gün olmuş senin için stepperım gelmedi benimde gelsin aslında eliptik bisiklete fonksiyon olarak benziyor sanırım benimde dişim kırıldı azı dişim yakında dişçi beni çağırıyor galiba
diş için sana da geçmiş olsun canım, diyetisyenden gelen iyi haberlere çok sevindim, öpüldün:))Kızlar çok kötüyüm sabahın 7sinde kalktım 9da dişçide randevum vardı diş kestirdim köprü için ve hastaneye gittim diyetisyen içindi ama stresten yüzümde kırmızı kırmızı yaralar olmuştu cildiyeye gireyim bi dedim. cildiyeciye gittim birsürü ilaç verdi stres yok dedisonra diyetisyene gittim kilom dünkü gibi ama 2 kg yağdan gitmiş eliptik bisikletin yağ yaktırdığını kanıtlamış oldum böylece
cevap veremedim geçmişe hem dişim çok sızlıyor hem de çok uykusuzum sarhoş gibiyim ve bugün ödül günü verdi doktor yine ne bulursam yedim pişman değilim diyete devam edebilmem için bu ödül gerekliydi. Öptüm hepinizi seviyorum
canım tebrik ediyorum seni hayırlısı olsun inşallah, bu arada doktor randevun için tubise de sormuştuk ama umarım güzel haberlerle gelirsin.kızlar terfi ettim sekreterlikten muhasebeci oldumsinir olduğum aptal kız gidiyor çok yoğunum inanın teslim almaya çalışıyorum beni düşünen düşünmeyen herkesi öpüyorum 1.liğimizi de kutluyorum tebrik ederim hepinizi. sizinli ilgilenicem fakat bugün dönemem anlaşılan sizi seviyorum kusuruma bakmayın olur mu öptümmmm
sana da iyi geceler, ben de bi bakıyım öyle yatıyım dedim:) görüşürüz, umarım bu gece mışıl mışıl uyur sen de uyursunselam kızlarrr.menümü yazayım sonra sıpacığımı uyutmaya çalışıyım.uyumasa da ben azıcık uyuyayım:)))
sabah (sabah dediğime bakmayın saat 11 di)
2 dilim ekmek
4 yemek kaşığı sucuklu yumurta
çay
1 dilim kaşar peyniri
akşam
100 gr antrikot
3 yemek kaşığı yoğurtlu kızartma
1 tek rakı
spor:1 saat yürüyüş (kızçeyi attım babasına açık havanın tadını çıkarttım:)))
su:3 litre
haydi ben savaşa kaçar,iyi geceler,mutlu pazarlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?