Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hepinize iyi geceler,hoşbuldum gökçe teşekkür ederim.inşallah hep birlikte vereceğiz.gecenin bir yarısı ben yarınki misafirlerime ikram hazırladım ve burayada bir bakayım dedim yatmadan önce,ve ikramların tadına bakmadım merak eden varsa şayet :))liste vermeye ne zaman başlamalıyım ben bilemedim ki şuan bana cevap verecek kimse yok ben yinede vereyim;

sabah
08:00 1 fincan 9lu çay
11:00 2 yumurta ve 1.5 kaşık yulaf kepeği bir tutam maydonozdan oluşmuş krep ve yağsız peynir 1 fincan şekersiz çay(krepin yarısını bitiremedim)
14:00 1 fincan türk kahvesi
15:00 göğüs sote yoğurt ve kalan kreple oluşturulmuş iskender modeli verilmiş bir yaratıcılık örneği
21:00 1 fincan türk kahvesi
23:00 tarçınlı yağsız süt
1.5 lt su(su az oldu bugün ama normalde en az 2.5,3 lt içiyorum)

akşam yemeği yok çünkü ona vakit bulamadım bir dünürcülük işimiz vardı bakalım sonuç ne olacak hayırlısı

hepinize iyi geceler..

Ayy canım iyiki takımımızdasın valla bizimle olduğun için biz de mutluyuz

Allah bağışlasın kızını 35 yaşında ve 15 yıllık evli ayyyyyy ben evde mi kaldım nee

valla kocaman oldu bak senin için duru hanım
ayyyyyyy çok şirin hanımefendi öp yerimeee

canım eylülün durumunda düzelme varmış ama dikkat etmezse gerileme olabilirmiş o nedenle hareketlerine dikkat edecek Eylülcüğüm

bugün çok iyiyimmmm gökçeciğim yaklaşık 13 saat uyku bana iyi geldi

pegasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssss
hayırdır inzivaya mı çekildin yoksa bütün gün spor mu yaptın:))
ne sürprizler hazırlıyosun bakıyım bana
pegasus kesin spor yapıyor seni geçecek sen hala spora başlamadın mı yoksa

canım bu hafta sporlarımıza daha bir asılacağızz dimiii sen bana yetiş benden sana ödül 1 70'lik rakı

canım dukan mı yapıyorsun sen protein ağırlıklı olmuş güzelll bir de spor eklesen daha güzel olacak.

ben de hergün 2,5 -3lt su içiyorum ama haftasonları biraz azalıyor iş olmadığı için düzensizleşiyorum sanıyorum

o cıslardan yarın yememen dileğiylee tatlı rüyalar uyuyosundur kesinn

Kızlar ben dünkü menümü yazmıcam çünkü dediğim gibi ödül günü yaptım ne bulursam yedim tartıda yine 2 kg fazla çıkıyorum ama beni bilirsiniz ki cumaya yine düşecek o kilo bu hafta 6'lı kilolara merhaba demek için elimden geleni yapacağım hatta şimdi eliptik bisikletime geçiyorum akşam da trambolin yapacam özledim keratayı

menüleri genelde sabah yazıyoruz, senin yaptığın gibi gece geç saattede de girdiğimizde yazabiliyoruz:)
menü akşamda yemediğin için az gibi geldi bana, hafta sonları insanın dengesi bozuluyor:) bugün hazırladığın ikramlara dayanmak nasıl olacak bakalım:))

cidden geçer mi dersin çünkü ben gerçekten spora başlayamdım henüz bugün aşure pişirdim bir kase ile kalmayı diliyorum:))

bir gün yiyince ertesi gün fazla çıkıyo tartıda insan ama hemen kilo olmaz ya bu meretler spor yapıyosun bugün nede olsa:))

ben de cumartesi menümü yazayım
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
2 zeytin
domates
salaalık
kırmızı biber

ara
yarım dilim tam buğday
üzerine pınar beyaz

öğlen
1 dilim tam buğday
domates çorbası
ayran

aralar
1 fincan yeşil çay
3 kuru kayısı

5-6 beyaz leblebi
sütlü neskafe

1 dilim tam buğday
b.peynir
domates- salatalık
çay

akşam
1,5 fırın patates içinde yumurta
akşam yemeğinde teyzem değişik bir tarif aldım dedi bu patatesli yemeği yapmış
başka birşey yemeden onu denedim ama çok başarılı olduğunu söyleyemem
en azında akşam için uygun değil bence belki sabah kahvaltısına olabilir:)

ara
1 avuç kabak çekirdeği
1 çay bardağı süt

su 2.5 lt

bu arada daha önce de söylediğim gibi bu listeyi daha önce yapmıştım. Listeyi diyetisyenden alan kişi 2.5 kilo verdi ben 2 kilo vermiştim.
Ancak şimdi bana sanki çok yiyormuşum hissi veriyor, gerçi öğünler pek doyurucu değil ama sürekli bişeyler yiyorum, nasıl olacak bakalım:))

evet dukan yapıyorum ayrıca sporda çok yoğun devam ediyor bosu yapıyorum haftada 3 gün 2 günde aletler var

hafta sonları eşim ve çocuktan misafirden pek zaman kalmıyor bana ondan gece yazdım akşam malesef evde deildim geldiğimdede çok geçti yemedim

bugünki ikramlardan ağzıma koymadım :26: ama gündüz yemeğe davetliydik arkadaşlara sipariş üstüne hamsi pilavı yaptı arkadaşın eşi ve dukan bugün biraz tırtladı benim isteğim üzerine davet edildiğimiz için dukan diyetindeyim gelemeyizde denmiyor bir dilim yedim yani ve muhteşemdi yahu ama saat 5 itibariyle başka birşey yemedim yine 2 öğün oldu bugünde sabahleyin menümü yazarım madem sabah yazılıyor bende sabah yazıcam benim neyim eksik hatta fazlam bile var

hepinize iyi geceler..

günaydiinnnnnnnnn

haftasonu yogundum gelemedim hepinizi cook özledim

hemen aklima geldigi kadar yediklerimi yazim sonrada gecmisi okurum

cuma gününü hatirlamiyorum ama hafif yedim onu biliyorum

cumartesi kayinvalidecigimdeydik
sabah (saat 10:30- 11 gibiydi
1 krep,biraz tereyagli yumurta,biraz cökelek
aksam
1 tabaktan az taze fasulye.3 kask kadar pirinc,bir kac parca tavuk
ara
1 su bardagi kadar patlamis misir
2 dl sucuk
gündüz aralarda 2 yesil elma
su:4 lt yakin
spor
2 saat yürüyüs
30 dk zumba
30 dk body workout

pazar

sabah
2 krep.2 caykasigi tereyagi,2 tatli kasigi cökelek
ögle yine yok kahvalti yaptigimda 12 di

aksam
2 patatesle yapilmis patates salatasi,70 gr hindi gögsü
aralarda
1 elma.biraz hurma ama ne kadardi saymadim4 tane kücük kuru pasta
su
4 lt
spor
kondisyon bisikletim yoktu o yüzden ev ahalisi bisikletlerimizi aldik,bi tek oglusum süremiyo daha onuda bisikletin cocuk koltuguna attik,ohh temiz havada 2 saat gezdik
30 dk yürüyüs
30 dk zumba
1 saat ütü

toprak cicim sen ne alemdesin bakimm

cok gecmisolsun cnm
temizlikte bir spordur o gözle bak hemencecik bitiveriyor isler
hayirli olsun
tebrik ederim tubisim ya 2 kg yag masallah sana

disin icinde gecmisolsun cnm
bu mesaja koptum cnm
h.g aysegül,bende 28 e 4 ayi kalmis ve 5 ay sonra 10 yillik evliligini doldurmus olacak biriyim nasil bir cümle olduysa artik anlamaya calisin 3 cocuk annesiyim ve zayiflama icin burdayim
zamanla daha iyi taniriz birbirimiz,saglikli kilo vermeler
dogru yere yazdin,mineyi cok merak ettik evet,bir kac defa ulasmaya calistik fakat olmadi,bizde artik burda olmak istemedigni düsündük.
hepinize cokkkk gecmis olsun ve basiniz sagolsun
minenin babasinin durumu nsil oldu:26:
ne zaman kendini toparlarsao zaman yeri hazir burda,cokk selam söyle
valla kocaman oldu bak senin için duru hanım
oyy masallah
bendemi koyim resim heveslendim bak
pegasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssss
hayırdır inzivaya mı çekildin yoksa bütün gün spor mu yaptın:))
ne sürprizler hazırlıyosun bakıyım bana
ay cicim spor cok bende acildim sayende
hadi kal yerinden trampoline hadiii
menüler güzel de cnm ögün atlama derim,yani bazen hepimizde oluyor ama elinden geldigince dikkat et:44:
sen bu menüyle 2 kg verirsen varyaa bende balkondan atlarim
ee bu senin normal yediklerinden cokkk:26:
hadi hayirlisi cnm ben kendimi kazanmis sayim o zaman

dukan duydum da deneme cesaretinde bulunamadim,sen yap bakim bende baslarim belki senle beraber

günaydınn..
hoşbuldum pegasus
hepinize güzel bereketli ve bol kilo vermeli haftalar diliyorum..
dünki menümle başlayayım öncelikle

sabah11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 parça yağsız peynir
1 fincan şekersiz çay

akşam17:00)
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim hamsili pilav
4 hamsi köftesi
yeşil salata
kırmızı biber salatası

2lt su..

bugün dukana kaldığımız yerden devam dukan amcam kaçamaklara hiç izin vermiyor ama mecbur kaldık yapcak bişey yok birde uyku düzenim bozuldu kardeşim geldi tekirdağdan o yüzden öğün saatlerini tutturamıyorum,gece 3-4 anca yatıyorum sabah 10-11 den önce kalkamıyorum böyle oluncada öğünler şaşıyor genelde,günde 2 öğüne düşüyor,o gitmeden de düzene pek girmez tahminim çünkü gurbetlik hasretlik çok zor insan ne kadar çok vakit geçirirsem kar gözüyle bakıyor.
birazdan spora gidicem 1 saat bosu var ve ben geberiyorum onu yaparken bu ifadedeki kadına dönüyoruz hepimiz

sana da güzel bir hafta diliyorum, menü güzel hamsi pilavını uzun zamandır yemedim, annem çok güzel yapar, ahhhhhh anne neredesin:))

gerçekten çok gibi ama leblebi de adamı tutmuyor ki hem de 4-5 tane öğlen de yemek yok sadece çorba, bilmiyorum ama ümitsizliğe düştüm birden spor da yapamadım

Maaşallah spora yüklenmişsin:) ben pek iyi alemde değilim valla, ev işlerinden başka bişey yok(

afiyet olsun, hamsi piavı da yenmez mi kardeşim:)))
ev, çocuklar vs. vs. hafta sonları hepimiz aynı durumdayız, merak etme:))

dünkü menüm kızlar

sabah
1 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
b.peynir
3 zeytin
çay

akşama kadar
1 dilim kek
1 kase aşure

akşam
yarım dilim tam buğday
1 kase çorba
yarım tabak taze fasulye

su 2.3 lt
spor yok regl bitti artık başlıycam inşallah spora bu da bahane oldu, inanmayın siz bana buraya katıldığımdan beri bu kaçıncı regl hepsinde spor yaptım az çok
bu tamamen tembellik, üstelik diyet yarışındayım, şaşırdım ben galiba:111::111:

bu ne tatlılık maaşallah,
çok teşekkür ederiz teyzesi
güzel bir seyir menüsü olmuş o yulaf kepeğini yiyebilmek herkesin harcı değil denemiş birisi olarak
spora hangi günler gidiyorsun

Ayy canım iyiki takımımızdasın valla bizimle olduğun için biz de mutluyuz
inan bende mutluyum:)

olsun sen çok azimlisin maşallah hemen telafi edersin sabahtan beri 1 lt. su içtim insanın içtikçe içesi geliyorda şu wc olayı yok mu

oyy rizeli olarak bence menü süper bende geçen hafta yaptım hamsi pilavını yanınada muhlama hmm
birde mısır ekmeği olsaymış tam olacakmış

spor hafta içi hergün ama 3 gün bosu 2 gün kardiyo çalışması var aletlerle,bugün bosu vardı ve mahvolmuş bir haldeyim ayrıca bugün yeniden tartıldım salonda 93.4 tüm 15 kasımda bugün 88 geldim aslında ayda bir tartılıyoruz tartı bi ilginç eline bi alet veriyolar yağın kasın her bi haltın çıkıyo piyasaya bende dukan yağdanmı kastanmı götürüyo diye merak ettim ve yağdan gitmiş kasım aynı su oranım çok düşük çıktı suyu fazlalaştırmam lazım,şimdi daha bir azimle dukana devam

oyy rizeli olarak bence menü süper bende geçen hafta yaptım hamsi pilavını yanınada muhlama hmm
birde mısır ekmeği olsaymış tam olacakmış

oy oy oy muhlama:)) çok lezzetli ama tehlikeli

nerelisin sen toprak
canım benim baba tarafı bulgar göçmeni ama anne tarafı rize-pazar:))
ben kesinlikle karadeniz kültürünü benimsiyorum:)) babam bile laz yemeklerini sever:)) hanım köylü

hu huuuuu
neredesiniz kızlar ya
neyse ben dünkü menümü yazayım
sabah
bir dilim börek:26:
bir dilim tam buğday ekmeği üzerine labne peyniri
2 tane zeytin
omlet
çay (şekersiz)

geç kalktık o yüzden öğlen yok

ikindi bir elma
akşam
karnıyarık küçük bir tane
2 kaşık barbunya
erişte 2 kaşık
salata
2 litre su

bol temizlik:)
kızımla 3 kere gamgam style yaptık
yarım saat aerobik hareketleri

stepperım henüz gelmedi sipariş takipten bakıyorum hazırlanıyor diyor sürekli gidip ben paketleyeceğim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…