Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya özgem şu çizelgeyi nereye yapıştırıyoduk,profilden çizelge yazan yere yapıştırdım ama çıkmadı yav

bu arada gidip kendime bi çizelge yapayım epeydir yapmamıştım unutmamışımdır inşallah
ah ya bide ben becerebilsem su cizelgeyi,sürekli hata veriyor,umudumu kestim artik cizelgeden
yok cnm ya ümitsizlige düsme,ben seni gaza getirmeye ugrasiyorum,gayet güzel yediklerin,metabolizma hep calisir halde ve düsük kalorili seyler yiyorsun

hic söyleme spor isini,icime bu defa ne kacti bilmiyorum,oturdugum yerde bile kiviriyorum

ben asure yapmadim bu sene ya,korkuyorum aslinda,yaparsam biter o tencere:26:
ögle yerine gecmis kek ve asure o yuzden pek sorun olmaz bence,iddiayi unutma ama
oyy rizeli olarak bence menü süper bende geçen hafta yaptım hamsi pilavını yanınada muhlama hmm
birde mısır ekmeği olsaymış tam olacakmış
özgecigim ya ben hic yemedim hamsi pilavi,ismini duydugum zamanda beni pek cezbetmez,sanki yosun kokulu bir pilavmis gibi hissederim hep ( deniz kokusu gibi yani)
simdi siz öyle bi anlattinizki hamsi pilavini,bi deneyesim geldi acikcasi,bide nasil yaptiginizi tarif ederseniz hafta sonu yapabilirim,ama dedigim gibi benim ve kocisin damak zevkine uyarmi bilmem
mihlama ne olaki:26:
burdayim cnm,temizlikle ugrasiyorum,smdide ögle yemegi hazirlicam,kizlar gelmek üzere okuldan,babisleri gittiki getirsin,
aksam cok olmamismi cnm:18:
karniyarik patlicanini,yagdami kizarttin yoksa firindami,eristede sey biraz yani hmmm hamur ya,bide aksam ögünü olunca daha dikkat etmek lazim
ha dur cnm sen ögle yemeissin biseyyy,tmm o zaman sözlerimi aldim geri
oyy ne tatli oynar onlar,popolarini nasil da kivirirlar,evin prensesleri onlar

ben bu mesaji kacirmisim ya
bence güzel yemissin,sorun yok yani
o aksam muhabbetleri pek bir güzel olur valla,ahhh bacim ahhh nerdesin gelde iki lafin belini kirak

bide sey dicektim,o bosu ne oluyo,benide gebertsin

Ahanda gelebildim nihayet çok aşırı yoğunum yaa ölcem

Dünkü menüm:

Sabah (geç tabi pazar sabahı )(11.30): 2 dilim kepekli ekmek + 2 dilim peynir + domates salatalık + 5 yeşil zeytin.
Ara: yok haliyle geç yaptım kahvaltıyı
Öğle (14.30): 2 tane patlıcan dolma + 1 küçük kase yoğurt
Ara: 1 kase nar
Ara: 1 tane hurma

Akşam yemedim tabi yaa haftasonu ben çok düzensizleşiyorum

Spor: 30 dk eliptik bisiklet ( 500 kcal)
Su: az içtim 1.5 lt falan

toparlarsin sen ya haftasonu oluyor öyle,

ben kactim kizlar kalkip kuzularimin yyemegini hazir edim ve kendi yemegimi hazir edim,öptüm hepinizi,haftaya kesin birincyiz,

kızlar merhaba nolur kusura bakmayın olur mu sizi özledim yumukum hoş geldin sende tatlım.

fakat gelemiyorum muhasebeyi devralıyorum onun için hazırlıklar felan derken çok kalabalık başım. menümede dikkat ediyorum arasıra bakmaya çalışıcam a bu arada hep aklımdasınız fakat gelemiyorum

oo yakınız yani ben ardeşenliyim dipdibeyiz ne güzel
anne laz mı gerçekten bizde dil bilen lazlardanız tüm karadenize laz demelerine uyuz olanlardanım da

ya özgem şu çizelgeyi nereye yapıştırıyoduk,profilden çizelge yazan yere yapıştırdım ama çıkmadı yav
yapmışsın hemde pek güzel yapmışsın

hamsi pilavını hemen vereyim canım
hamsileri kılçıklarını çıkartarak temizle
mesela ben misafir gelemeycek sadece bize yapacaksam bir kilo hamsi kullanıyorum

temizledikten sonra pilavını yapıyorsun 1 kiloya 1.5 bardak pirinç yeterli 2 büyük soğanı yağda pembeleştir sonra pirinçleri at istersen kuş üzümü koyabilirsin ama benim eşim sevmediği için ben kullanmıyorum dereotu,karabiber , tuz ile pilavı yap

işin püf noktası bol soğan ve karabiber lezzet veren o

sonra yağlanmış borcama hamsileri diz yan taraflara da dik olarak koy içine pilavı koy yanları kapat ve üstüne de hamsi diz bol diz çünkü çekiyor biraz yanlar boş kalmasın sonra üstüne tereyağ parçaları koy fırında ortalama 50dak. pişir hmm enfess

benim eşim selanik göçmeni bizim yemeklerden hiç haz etmez ama hamsi pilavı , laz böreği ve mıhlamayı koy önüne bayılır hamsi pilavına yerken limon sıkarsan midyeye benziyormuş ben hiç midye yemedim gerçi tadını bilmiyorum

mıhlama da özel bir peynirle yapılıyor böyle uzuyor uzuyor uzuyoooor:) süper birşey
birde laz böreğimiz var börek ama şerbetli bir tatlı tatlı ama içinde karabiber var garip birşey yani:)

Son düzenleme:
ben bu mesaji kacirmisim ya
bence güzel yemissin,sorun yok yani
o aksam muhabbetleri pek bir güzel olur valla,ahhh bacim ahhh nerdesin gelde iki lafin belini kirak

bide sey dicektim,o bosu ne oluyo,benide gebertsin
bosu pilates tarzı birşey pilatesin topu gibi bişeyle yapılıyor bende internetten baktım valla zıp zıp eğlenceli birşeye benziyor

bence süper şu artıdan da kurtulsan tubişim on numara olacak

Bu sabah tartıda 74 çıktım napim ben kendimi şimdi
prinç lapası yapsan acaba bir faydası olur mu

kolay gelsin canım inşallah kısa sürede yoluna girer herşey

selam kızlar.dünyaya ancak döndüm,bir bakayım ne alemdesiniz dedim.kızçenin gece uykusunu düzenleyebilmek için 2 gündür ona çin işkencesi yapmak zorunda kaldım.gündüz uykularını kısıtlamaya çalışıyorum ama sıpam uykusu gelince kafasını nereye koyacağını şaşırıyor,hoppidi poppidi oyalamaya çalışıyorum.şimdi de gözleri kapanıyor ama yarım saat daha çekilecek çilesi var.tabi ben de uykusuzluktan geberdim onunla beraber.ev deseniz kedi eniğini kaybetse bulamaz vaziyetinde.herşeyin üstünden atlaya atlaya yürüyorum.hafta sonu kızçeye babası bakarken accık toplanırım diyordum ama hava güzeldi,sokak faaliyetleri daha güzel geldi:)))ah süper loto çıkmadın bana,eve yardımcı alacaktım(menümü de yazayım:

sabah

2 dilim ekmek
2 dilim pastırma
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı bal

balık tutarken

1 tane bira

akşam

4 parça tavuk pirzola
1 tane domates
yarım dilim ekmek
1 tek rakı

gece

1 kase aşure(yaptım ve yedim,tencerenin geri kalanını dağıttım,kociş gelince aşure arayacak:))))

spor:yok
su:3 litre

cok tesekkür ederim cnm
hic soganli pilav denemedim,domatesli olursa koyuyorum tabi sade pilavi yani denemedim,valla okurken bile istehimi kabartti,bide sey sen simdi rizelisin ya ben hamsiler temizlerken kilciklarini temizleyemiyorum yani balik yipraniyor öyle onun bir püf noktasi varmidir bildigin,ay ne cok sordum ya

aa mideyi cok severim ben,tadi ona benziyorsa 10 puan aldi benden
en kisa sürede deneyecegim

menü güzel bence arada öğle yok ama hafta sonu zaten böyle oluyo:) spora başlamışsın hayırlı olsun:))

olmuş:) olmuş:))

canım bence de dene çok lezzetli yemek:))
aşureyi de ben yaptım hemen dağıttım, evdekilere ayırdım ben de bir tane yedim:))

aynen herkeste aynı sorun var tubisim, insan ne yediğini bilemiyor bazen, su azzzz olmuş

ben kactim kizlar kalkip kuzularimin yyemegini hazir edim ve kendi yemegimi hazir edim,öptüm hepinizi,haftaya kesin birincyiz,
iyi alıştık birinciliğe bakıyorum, sizden derece bekliyoruz hanfendi:)))

Bu sabah tartıda 74 çıktım napim ben kendimi şimdi
ben de ne zaman kilo vermem lazım diye kendimi sıksam takılıyo tartı, psikolojik sanırım, hafta sonu sadece 100 gr verebilmişim(

canım kolay gelsin, işlerini toparla görüşürüz bol bol :))

bizde de lazca bilenler var, anne tarafı laz olduğu için biz laz olmuyoruz tabi ama müziğini, yemeklerini çok seviyorum. Bayramda laz böreği yapmıştı annem, yarım dilimle geçiştirdim ama süper bir lezzet:))

afiyet olsun, Allah kabul etsin. Kızçeyi çok ağlatma bak ben cezalara karışmıyorum ama ben sana ceza vericem yoksa

sana ne yazacağımı unuttum:26: yap ye de diyetin bozulsun

eveeeet zorunlu banyo molası verdik ufaklıkla.öğleden sonra uykusuna yatırdım.şimdi de accık evi toparlayayım,çamaşır dağını eritmeye çalışayım.bugün benim spor yatar gibi.daha hiç birşey yapmadan şaftım kayık.

haftasonu yumukum katılmış aramıza.hoşgeldinde geç kaldım ama hoşgeldin:)))

pegasus spora sarılmışsın,bu hafta güzel bir sürprüz bekliyorum senden:))

özge,kızına bayıldım,allah o tatlı gülücüğünü hiç eksik etmesin yüzünden:))

tubis dişin için geçmiş olsun.

terfi alan eylül müydü ya.bak kısa devre yaptı hafızam yine:44:ben tebrik edeyim yine de affınıza sığınarak:))

toprak evrene kilo vermem lazım deme!!!ben ne yersem yiyim zayıflıyorum de,çok süper kilo veriyorum de,harika bir metabolizmam var de ve buna inanarak yaşa:)))çünkü kilo vermem lazım=almaktan veya verememekten korkuyorum anlamına geliyor:))yani korktuğun şeyi çağırıyorsun ve başına geliyor.şahsi olarak denediğim bir yöntem olur kendisi.ne zaman çok yiyip de ya kilo alcam şimdi desem alırım,aynı şeyleri anam ne kadar dengeli yedim kesin zayıflamışımdır desem tartıda eksi çıkar:))konu hakkında hiçbirşey düşünmesem sonuç nötrdür,ne artı ne eksi:)))ben seviyorum bu felsefeyi ya süper loto haricinde nadiren yanılttı beni.ama ısrarla söylüyorum herhangi bir piyangodan en az 1 milyon lira kazanacağım 2020 yılına kadar.biliyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…