ah ya bide ben becerebilsem su cizelgeyi,sürekli hata veriyor,umudumu kestim artik cizelgedenbu arada gidip kendime bi çizelge yapayımepeydir yapmamıştım unutmamışımdır inşallah
yok cnm ya ümitsizlige düsme,ben seni gaza getirmeye ugrasiyorum,gayet güzel yediklerin,metabolizma hep calisir halde ve düsük kalorili seyler yiyorsungerçekten çok gibi ama leblebi de adamı tutmuyor ki hem de 4-5 tane öğlen de yemek yok sadece çorba, bilmiyorum ama ümitsizliğe düştüm birden spor da yapamadım
Maaşallah spora yüklenmişsin:) ben pek iyi alemde değilim valla, ev işlerinden başka bişey yok
ben asure yapmadim bu sene ya,korkuyorum aslinda,yaparsam biter o tencere:26:dünkü menüm kızlar
sabah
1 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
b.peynir
3 zeytin
çay
akşama kadar
1 dilim kek
1 kase aşure
akşam
yarım dilim tam buğday
1 kase çorba
yarım tabak taze fasulye
su 2.3 lt
spor yokregl bitti artık başlıycam inşallah spora bu da bahane oldu, inanmayın siz bana buraya katıldığımdan beri bu kaçıncı regl hepsinde spor yaptım az çok
bu tamamen tembellik, üstelik diyet yarışındayım, şaşırdım ben galiba:111::111:
özgecigim ya ben hic yemedim hamsi pilavi,ismini duydugum zamanda beni pek cezbetmez,sanki yosun kokulu bir pilavmis gibi hissederim hep ( deniz kokusu gibi yani)oyy rizeli olarak bence menü süperbende geçen hafta yaptım hamsi pilavını yanınada muhlama hmm
birde mısır ekmeği olsaymış tam olacakmış
burdayim cnm,temizlikle ugrasiyorum,smdide ögle yemegi hazirlicam,kizlar gelmek üzere okuldan,babisleri gittiki getirsin,hu huuuuu
neredesiniz kızlar ya
neyse ben dünkü menümü yazayım
sabah
bir dilim börek:26:
bir dilim tam buğday ekmeği üzerine labne peyniri
2 tane zeytin
omlet
çay (şekersiz)
geç kalktık o yüzden öğlen yok
ikindi bir elma
akşam
karnıyarık küçük bir tane
2 kaşık barbunya
erişte 2 kaşık
salata
2 litre su
bol temizlik:)
kızımla 3 kere gamgam style yaptık
yarım saat aerobik hareketleri
stepperım henüz gelmedi sipariş takipten bakıyorum hazırlanıyor diyor sürekli gidip ben paketleyeceğim valla
ahanda becermişim vallaneyse ben kaçar bişeyler yemem lazımdır görüşmek üzere
günaydınn..
hoşbuldum pegasus
hepinize güzel bereketli ve bol kilo vermeli haftalar diliyorum..
dünki menümle başlayayım öncelikle
sabah11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 parça yağsız peynir
1 fincan şekersiz çay
akşam17:00)
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim hamsili pilav
4 hamsi köftesi
yeşil salata
kırmızı biber salatası
2lt su..
bugün dukana kaldığımız yerden devamdukan amcam kaçamaklara hiç izin vermiyor ama mecbur kaldık yapcak bişey yok birde uyku düzenim bozuldu kardeşim geldi tekirdağdan o yüzden öğün saatlerini tutturamıyorum,gece 3-4 anca yatıyorum sabah 10-11 den önce kalkamıyorum böyle oluncada öğünler şaşıyor genelde,günde 2 öğüne düşüyor,o gitmeden de düzene pek girmez tahminim çünkü gurbetlik hasretlik çok zor insan ne kadar çok vakit geçirirsem kar gözüyle bakıyor.
birazdan spora gidicem 1 saat bosu var ve ben geberiyorum onu yaparkenbu ifadedeki kadına dönüyoruz hepimiz
toparlarsin sen ya haftasonu oluyor öyle,Ahanda gelebildim nihayet çok aşırı yoğunum yaa ölcem
Dünkü menüm:
Sabah (geç tabi pazar sabahı)(11.30): 2 dilim kepekli ekmek + 2 dilim peynir + domates salatalık + 5 yeşil zeytin.
Ara: yok haliyle geç yaptım kahvaltıyı
Öğle (14.30): 2 tane patlıcan dolma + 1 küçük kase yoğurt
Ara: 1 kase nar
Ara: 1 tane hurma
Akşam yemedim tabi yaa haftasonu ben çok düzensizleşiyorum
Spor: 30 dk eliptik bisiklet ( 500 kcal)
Su: az içtim 1.5 lt falan
Bu sabah tartıda 74 çıktım napim ben kendimi şimditoparlarsin sen ya haftasonu oluyor öyle,
oo yakınız yani ben ardeşenliyim dipdibeyiz ne güzeloy oy oy muhlama:)) çok lezzetli ama tehlikeli
canım benim baba tarafı bulgar göçmeni ama anne tarafı rize-pazar:))
ben kesinlikle karadeniz kültürünü benimsiyorum:)) babam bile laz yemeklerini sever:)) hanım köylü
yapmışsın hemde pek güzel yapmışsınya özgem şu çizelgeyi nereye yapıştırıyoduk,profilden çizelge yazan yere yapıştırdım ama çıkmadı yav
ah ya bide ben becerebilsem su cizelgeyi,sürekli hata veriyor,umudumu kestim artik cizelgeden
yok cnm ya ümitsizlige düsme,ben seni gaza getirmeye ugrasiyorum,gayet güzel yediklerin,metabolizma hep calisir halde ve düsük kalorili seyler yiyorsun
hic söyleme spor isini,icime bu defa ne kacti bilmiyorum,oturdugum yerde bile kiviriyorum
ben asure yapmadim bu sene ya,korkuyorum aslinda,yaparsam biter o tencere:26:
ögle yerine gecmis kek ve asure o yuzden pek sorun olmaz bence,iddiayi unutma ama
özgecigim ya ben hic yemedim hamsi pilavi,ismini duydugum zamanda beni pek cezbetmez,sanki yosun kokulu bir pilavmis gibi hissederim hep ( deniz kokusu gibi yani)
simdi siz öyle bi anlattinizki hamsi pilavini,bi deneyesim geldi acikcasi,bide nasil yaptiginizi tarif ederseniz hafta sonu yapabilirim,ama dedigim gibi benim ve kocisin damak zevkine uyarmi bilmem
mihlama ne olaki:26:
burdayim cnm,temizlikle ugrasiyorum,smdide ögle yemegi hazirlicam,kizlar gelmek üzere okuldan,babisleri gittiki getirsin,
aksam cok olmamismi cnm:18:
karniyarik patlicanini,yagdami kizarttin yoksa firindami,eristede sey biraz yani hmmm hamur ya,bide aksam ögünü olunca daha dikkat etmek lazim
ha dur cnm sen ögle yemeissin biseyyy,tmm o zaman sözlerimi aldim geri
oyy ne tatli oynar onlar,popolarini nasil da kivirirlar,evin prensesleri onlar
bosu pilates tarzı birşey pilatesin topu gibi bişeyle yapılıyor bende internetten baktım valla zıp zıp eğlenceli birşeye benziyorben bu mesaji kacirmisim ya
bence güzel yemissin,sorun yok yani
o aksam muhabbetleri pek bir güzel olur valla,ahhh bacim ahhh nerdesin gelde iki lafin belini kirak
bide sey dicektim,o bosu ne oluyo,benide gebertsin
Ahanda gelebildim nihayet çok aşırı yoğunum yaa ölcem
Dünkü menüm:
Sabah (geç tabi pazar sabahı)(11.30): 2 dilim kepekli ekmek + 2 dilim peynir + domates salatalık + 5 yeşil zeytin.
prinç lapası yapsan acaba bir faydası olur muBu sabah tartıda 74 çıktım napim ben kendimi şimdi
kızlar merhaba nolur kusura bakmayın olur mu sizi özledim yumukum hoş geldin sende tatlım.
fakat gelemiyorum muhasebeyi devralıyorum onun için hazırlıklar felan derken çok kalabalık başım. menümede dikkat ediyorum arasıra bakmaya çalışıcam a bu arada hep aklımdasınız fakat gelemiyorum
Bu sabah tartıda 74 çıktım napim ben kendimi şimdi
cok tesekkür ederim cnmhamsi pilavını hemen vereyim canım
hamsileri kılçıklarını çıkartarak temizle
mesela ben misafir gelemeycek sadece bize yapacaksam bir kilo hamsi kullanıyorum
temizledikten sonra pilavını yapıyorsun 1 kiloya 1.5 bardak pirinç yeterli 2 büyük soğanı yağda pembeleştir sonra pirinçleri at istersen kuş üzümü koyabilirsin ama benim eşim sevmediği için ben kullanmıyorum dereotu,karabiber , tuz ile pilavı yap
işin püf noktası bol soğan ve karabiber lezzet veren o
sonra yağlanmış borcama hamsileri diz yan taraflara da dik olarak koy içine pilavı koy yanları kapat ve üstüne de hamsi diz bol diz çünkü çekiyor biraz yanlar boş kalmasın sonra üstüne tereyağ parçaları koy fırında ortalama 50dak. pişir hmm enfess
benim eşim selanik göçmeni bizim yemeklerden hiç haz etmez ama hamsi pilavı , laz böreği ve mıhlamayı koy önüne bayılır hamsi pilavına yerken limon sıkarsan midyeye benziyormuş ben hiç midye yemedim gerçi tadını bilmiyorum
mıhlama da özel bir peynirle yapılıyor böyle uzuyor uzuyor uzuyoooor:) süper birşey
birde laz böreğimiz var börek ama şerbetli bir tatlı tatlı ama içinde karabiber var garip birşey yani:)
menü güzel bence arada öğle yok ama hafta sonu zaten böyle oluyo:) spora başlamışsın hayırlı olsun:))hu huuuuu
neredesiniz kızlar ya
neyse ben dünkü menümü yazayım
sabah
bir dilim börek:26:
bir dilim tam buğday ekmeği üzerine labne peyniri
2 tane zeytin
omlet
çay (şekersiz)
geç kalktık o yüzden öğlen yok
ikindi bir elma
akşam
karnıyarık küçük bir tane
2 kaşık barbunya
erişte 2 kaşık
salata
2 litre su
bol temizlik:)
kızımla 3 kere gamgam style yaptık
yarım saat aerobik hareketleri
stepperım henüz gelmedi sipariş takipten bakıyorum hazırlanıyor diyor sürekli gidip ben paketleyeceğim valla
olmuş:) olmuş:))ya özgem şu çizelgeyi nereye yapıştırıyoduk,profilden çizelge yazan yere yapıştırdım ama çıkmadı yav
canım bence de dene çok lezzetli yemek:))ah ya bide ben becerebilsem su cizelgeyi,sürekli hata veriyor,umudumu kestim artik cizelgeden
yok cnm ya ümitsizlige düsme,ben seni gaza getirmeye ugrasiyorum,gayet güzel yediklerin,metabolizma hep calisir halde ve düsük kalorili seyler yiyorsun
hic söyleme spor isini,icime bu defa ne kacti bilmiyorum,oturdugum yerde bile kiviriyorum
ben asure yapmadim bu sene ya,korkuyorum aslinda,yaparsam biter o tencere:26:
ögle yerine gecmis kek ve asure o yuzden pek sorun olmaz bence,iddiayi unutma ama
özgecigim ya ben hic yemedim hamsi pilavi,ismini duydugum zamanda beni pek cezbetmez,sanki yosun kokulu bir pilavmis gibi hissederim hep ( deniz kokusu gibi yani)
simdi siz öyle bi anlattinizki hamsi pilavini,bi deneyesim geldi acikcasi,bide nasil yaptiginizi tarif ederseniz hafta sonu yapabilirim,ama dedigim gibi benim ve kocisin damak zevkine uyarmi bilmem
mihlama ne olaki:26:
burdayim cnm,temizlikle ugrasiyorum,smdide ögle yemegi hazirlicam,kizlar gelmek üzere okuldan,babisleri gittiki getirsin,
aksam cok olmamismi cnm:18:
karniyarik patlicanini,yagdami kizarttin yoksa firindami,eristede sey biraz yani hmmm hamur ya,bide aksam ögünü olunca daha dikkat etmek lazim
ha dur cnm sen ögle yemeissin biseyyy,tmm o zaman sözlerimi aldim geri
oyy ne tatli oynar onlar,popolarini nasil da kivirirlar,evin prensesleri onlar
aynen herkeste aynı sorun var tubisim, insan ne yediğini bilemiyor bazen, su azzzz olmuşAhanda gelebildim nihayet çok aşırı yoğunum yaa ölcem
Dünkü menüm:
iyi alıştık birinciliğe bakıyorum, sizden derece bekliyoruz hanfendi:)))ben kactim kizlar kalkip kuzularimin yyemegini hazir edim ve kendi yemegimi hazir edim,öptüm hepinizi,haftaya kesin birincyiz,
ben de ne zaman kilo vermem lazım diye kendimi sıksam takılıyo tartı, psikolojik sanırım, hafta sonu sadece 100 gr verebilmişimBu sabah tartıda 74 çıktım napim ben kendimi şimdi
canım kolay gelsin, işlerini toparla görüşürüz bol bol :))kızlar merhaba nolur kusura bakmayın olur mu sizi özledim yumukum hoş geldin sende tatlım.
fakat gelemiyorum muhasebeyi devralıyorum onun için hazırlıklar felan derken çok kalabalık başım. menümede dikkat ediyorum arasıra bakmaya çalışıcam a bu arada hep aklımdasınız fakat gelemiyorum
bizde de lazca bilenler var, anne tarafı laz olduğu için biz laz olmuyoruz tabi ama müziğini, yemeklerini çok seviyorum. Bayramda laz böreği yapmıştı annem, yarım dilimle geçiştirdim ama süper bir lezzet:))oo yakınız yani ben ardeşenliyim dipdibeyiz ne güzel
anne laz mı gerçekten bizde dil bilen lazlardanız tüm karadenize laz demelerine uyuz olanlardanım da
yapmışsın hemde pek güzel yapmışsın
hamsi pilavını hemen vereyim canım
hamsileri kılçıklarını çıkartarak temizle
mesela ben misafir gelemeycek sadece bize yapacaksam bir kilo hamsi kullanıyorum
temizledikten sonra pilavını yapıyorsun 1 kiloya 1.5 bardak pirinç yeterli 2 büyük soğanı yağda pembeleştir sonra pirinçleri at istersen kuş üzümü koyabilirsin ama benim eşim sevmediği için ben kullanmıyorum dereotu,karabiber , tuz ile pilavı yap
işin püf noktası bol soğan ve karabiber lezzet veren o
sonra yağlanmış borcama hamsileri diz yan taraflara da dik olarak koy içine pilavı koy yanları kapat ve üstüne de hamsi diz bol diz çünkü çekiyor biraz yanlar boş kalmasın sonra üstüne tereyağ parçaları koy fırında ortalama 50dak. pişir hmm enfess
benim eşim selanik göçmeni bizim yemeklerden hiç haz etmez ama hamsi pilavı , laz böreği ve mıhlamayı koy önüne bayılır hamsi pilavına yerken limon sıkarsan midyeye benziyormuş ben hiç midye yemedim gerçi tadını bilmiyorum
mıhlama da özel bir peynirle yapılıyor böyle uzuyor uzuyor uzuyoooor:) süper birşey
birde laz böreğimiz var börek ama şerbetli bir tatlı tatlı ama içinde karabiber var garip birşey yani:)
afiyet olsun, Allah kabul etsin. Kızçeyi çok ağlatma bak ben cezalara karışmıyorum ama ben sana ceza vericem yoksaselam kızlar.dünyaya ancak döndüm,bir bakayım ne alemdesiniz dedim.kızçenin gece uykusunu düzenleyebilmek için 2 gündür ona çin işkencesi yapmak zorunda kaldım.gündüz uykularını kısıtlamaya çalışıyorum ama sıpam uykusu gelince kafasını nereye koyacağını şaşırıyor,hoppidi poppidi oyalamaya çalışıyorum.şimdi de gözleri kapanıyor ama yarım saat daha çekilecek çilesi var.tabi ben de uykusuzluktan geberdim onunla beraber.ev deseniz kedi eniğini kaybetse bulamaz vaziyetinde.herşeyin üstünden atlaya atlaya yürüyorum.hafta sonu kızçeye babası bakarken accık toplanırım diyordum ama hava güzeldi,sokak faaliyetleri daha güzel geldi:)))ah süper loto çıkmadın bana,eve yardımcı alacaktım(menümü de yazayım:
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim pastırma
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı bal
balık tutarken
1 tane bira
akşam
4 parça tavuk pirzola
1 tane domates
yarım dilim ekmek
1 tek rakı
gece
1 kase aşure(yaptım ve yedim,tencerenin geri kalanını dağıttım,kociş gelince aşure arayacak:))))
spor:yok
su:3 litre
sana ne yazacağımı unuttum:26: yap ye de diyetin bozulsuncok tesekkür ederim cnm
hic soganli pilav denemedim,domatesli olursa koyuyorum tabi sade pilavi yani denemedim,valla okurken bile istehimi kabartti,bide sey sen simdi rizelisin ya ben hamsiler temizlerken kilciklarini temizleyemiyorum yani balik yipraniyor öyle onun bir püf noktasi varmidir bildigin,ay ne cok sordum ya
aa mideyi cok severim ben,tadi ona benziyorsa 10 puan aldi benden
en kisa sürede deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?