Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada hangi sporla kaç kilo verirsin linkine bayıldımmmm.kullanın kızlar gaza gelirsiniz.paylaşan arkadaşıma teşekkür ediyorummm.yine unuttum kimin mesajında okuduğumu.ben ev işi yapayım bari.aklım oradayken burada ne okuduysam balık kadar hatırlıyorum(

Kızlar kaçamak geldim baktım ama çıkmam lazım offf hayır ya çok işim var benden bi tane daha kopyalasam? Zeburus bu konu hakkında araştırma yaparmısın canım?

boşver ya zaten bir aya kalmaz iyice alışveriş merkezleri ile evlere tıkılacağız soğuyor hava iyice edirne daha da soğuktur eminim menü herzamanki gibi on numara
ben rizeliyim canım kafasını koparınca tutup çekiyorum hamsi köftesi yapıyorum bazen zaten onun içinde çıkıyor yapa yapa alışıyor insan 5 kilo hamsiden hamsi pilavı yapmışlığım var

oh ne güzel misler gibi uyur kuzum şimdi bu arada çok teşekükr ederim Rabbim herkesin evladını güldürsün iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
hahaha bu azimle kesin kazanacaksın piyangoyu:2::2:
benhiç piyango almam talih oyunları oynamam

beğenmene sevindim umarım faydası olur ev işinde kolay gelsin ne güzel

Kızlar kaçamak geldim baktım ama çıkmam lazım offf hayır ya çok işim var benden bi tane daha kopyalasam? Zeburus bu konu hakkında araştırma yaparmısın canım?
ahh eylülül koyun olsaydin bi ihtimal vardi kopya konusunda ama insanlarda durum nasil bilmiyorum

biz burda girdik alisveris merkezlerine off

ay cnm ya rizeli olasim geldi,5 kg hamsiyi nasil temizledinben 2 kg zor temizliyom,yani zor degil de kilcikli temizliyom,ama bulcam netten bi arastirim bakim kilcik nasil cikarilir
ayrica 5 kg balik temizlemekte ayri bir spor olmali bence

aminn cnmm güzel dualarin icin tskrlr
bende hic oynamam sans oyunu yilbasindan yilbasina 1 kupon doldururuz benim kocisle,ondada bisey cikmaz zaten

toprak benden derece bekledigini yazmissin kopyaladm da olmamis burdan yazim cevabi,ben beklemiyorum cnm,100 gr vermisim
yani anlican sansim yok

bu arada 30 dk zumba yaptim,heryeri sildim,süpürdüm,kizlarim pasta istedi beraber pandispanyasini hazirladik,simdide firina atacam,o pisene kadarda oglusu uyuturum,sonrada ütü var.off,sonu gelmiyo islerin yaa,makineye camasir atilacak,bitenler serilecek,cek cek cek iste,sonra gelmeye calisilacakkk

Özgee aklima gelmisken hamsi köftesimi yazdin sen az öncebenim jeton yeni düstü,hamsi köftesidemi var,masallah cnm bu hamsi ne mübarek birseymis valla,yok yok

bide hamsi tatlisi var de tam olsun,düser bayilirim valla

Ben çıkıyorumyavaştan kızlar yani behlül kaçar
uyap açmıyordu ya kk yı bugün izinli saatlede açtı bakın sizinle birlikte oldum ne güzel

eve gidip mantar temizleyeceğim daha:2::2:
salata ve pilav yapacağım
şimdiden yarın akşam ne yapacağım telaşı sardı beni balığım var onu mu yapsam acaba
neyse eve bir gidelim de

bayılmanı istemem ama bak var
Hamsi Köftesi Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

ben bu mesaji kacirmisim ya
bence güzel yemissin,sorun yok yani
o aksam muhabbetleri pek bir güzel olur valla,ahhh bacim ahhh nerdesin gelde iki lafin belini kirak

bide sey dicektim,o bosu ne oluyo,benide gebertsin

bosu stepin toplu hali gibi bişey ama üzerinde durmak çok zor oluyor müthiş kalori yakıyor aynı zamanda da sıkılaştırıyor tavsiye ederim

hoşbuldum

bende kardeşimle birlikte bir komşuma gittim,kendisi 70 yaşında fakat muhteşem bir insandır karşımda o yaşta biri varmış gibi hissedemiyorum hiç bir zaman,çok görgülü kibar ve bir o kadarda düşünceli,şöyle ki;telefon açıp gelmek istediğimizi fakat sıkı bir diyette olduğumu (dukan olduğunu belirttim)ve mümkünse sadece çay içeceğimi söyledim aradan 1 saat geçtikten sonra bildiğin dukan tabağı geldi önüme 2 parça tavuk ızgara 1 kase yağsız yoğurt 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim yağsız peynir.inanamadım böylesine anlayış ve emek takdir edilmiyecek gibi deil.çoğu zaman aman nolcak bi seferden bişey olmaz yemessen darılırım gibi laflar duymaya alışık olduğumdan hayret ettim.yani güzel bir öğleden sonraydı anlayacağınız bu arada çizelgeme 88 yazmışım tartıldıktan sonra kağıda yazmıştım oranları meğer 89 muş:26: bi ara düzelteyim,yani 5.4 deil 4.4 vermişim ama bu bile harika bir sonuç benim için
şimdilik hepinize iyi akşamlar gece yeniden uğrarım,bi çok arkadaş var ve ben hepinizi ayrı ayrı daha iyi tanımak istiyorum fakat kardeşim burda olduğu için daha çok ona vakit ayırıyorum,şayet paylaşımımı az bulursanız bir müddet kusuruma bakmayın.ama sonrasında emin olun bıktırabilirim sizi
hoşçakalınnn

arkadaş siz napmışınız ya???balıklar demişiniz,rizeler demişiniz...rizeyi görmek kısmet olmadı ama babamdan ötürü 2 yıl trabzonda kalmıştık.hayatımda ben o kadar güzel hamsi,mezgit yememiştim.oradan ayrılınca neredeyse 15 yıl balık koymadım ağzıma.anca hamile kalınca bebişe yarasın diye yemeğe başladım.ah o tat ahhhhh!!!!özledim vallahi.kısmet olsa da tekrar görsem oraları...

eveet saatten de anlayacağınız gibi uyku düzenini oturtma çalışmalarım bugün de gümledi.kimin inadı baskın gelecek bakalım????
menüme gelirsek:

sabah

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 er çay kaşığı bal ve kaymak
çay

öğle

2 kepçe tarhana çorbası
4 yemek kaşığı pazı
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara

1 tane elma

akşam

1 avuç fındık
1 tane elma

spor:evimi toparladım anca,başka bişeye mecalim kalmadı((
su:3 litre

günaydın kızlar birazdan işe gideceğim hemen menümü yazayım
dün sabah
1 dilim tam bugday ekmeği üzerine labne - zeytin
nescafe

öğlen
taze fasülye 4 kaşık kadar 2 kaşık pilav yoğurt

ara bir mandalina

akşam 4 yk mantarsote - salata

2 lt. su
yarım saat spor hareketleri 150 mekik

günaydıııııın hanımlar:)
sporumu yapıp yeşil çayımı yudumlarken ve tartının bana yaptığı güzeelikten memnun bir şekilde menümü yazayım:))

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
çay

öğlen
1 simit
2 üçgen peynir
çay

ara
yeşil çay
4 diyet bisküvi

akşam
kıymalı bezelye
1 dilim tam buğday
accıcık pilav
yoğurt

su 3 lt
spor
yarım saat leslie
yarım saat trampolin

öpüyorum hepinizi

günaydıııııın hanımlar:)
sporumu yapıp yeşil çayımı yudumlarken ve tartının bana yaptığı güzeelikten memnun bir şekilde menümü yazayım:))

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
çay

öğlen
1 simit
2 üçgen peynir
çay

ara
yeşil çay
4 diyet bisküvi

akşam
kıymalı bezelye
1 dilim tam buğday
accıcık pilav
yoğurt

su 3 lt
spor
yarım saat leslie
yarım saat trambolin

öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlar hemen dünkü menüm

Sabah: 1 kuru kayısı + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 galeta + 1 dilim peynir + domates + 3 zeytin
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina
Akşam: 1 kase şehriye çorbası (yağsız)
Ara: 1 kase aşure

Su: 3 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet + 5 dk twist ve kol çalışması + 1 saat ab tronic x2
Ceza: Aşureden dolayı ceza verdim kendime çok hızlı bi şekilde bisiklete yüklendim saat 21.30 civarı tekrar bisiklete bindim 150 kcal yaktım hızlıca.

spor da olsaymış menü süpermişşş tekrar arayı açıyorumm şişliğim inmeye başladı bugün 72.3 geldim yarın 71.3 gelsem perşembe toparlarım cuma da yine bana yetişemezsinkii

suyu 3 litre yapsan süperrrrrr olurduuu spora da başlamışsın tebrikler

2 üçgen peynire kızardım pilav ve ekmeğe kızardım ama spor kurtarmış afferinnnnnnnn pegasusu geçeceksin sen

canım bence güzel bir menü olmuş, spor da balamış

olsun canım o da spor kadar yoruyor insanı, akşam yememişsin zaten iyisin yine :))

sorma ben de küçükken Rizeye gitmiştim, bu sene kuzenlerim Karadeniz turuna çıkıp bi de facede yayınladılar resimleri içim gitti, çok istiyorum Karadeniz turu, kısmet olur inş. bigün:))

seviindim canım ben akşam saatlerinde çoğu zaman eşlik edemiyorum sizlere, ama aklım kalıyo valla:))

kasmamak lazım sanırım ben bu sabah iyiyim:)) sen de kasma

bence de tam zeburusluk bir konu:)))

ben de baktım ama hesap yapamadım, bir ara bakıcam tekrar Özgeye teşekkür:))

söylediklerine kesinlikle katılıyorum ve bende daha önce yaşadım şu an beynimle savaş halindeyim, düşünmemeye çalışıyorum, spor yapıp yeşil çay içiyorum kilo veriyoruuuuum diye kendime bağırıyorum:))

tubiscim seni gördüm fakat kızım içerden anne diye bağırıyo gitmem gerek, öptüm, bu arada sende de şişlik gitmiş çok sevindim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…