boşver ya zaten bir aya kalmaz iyice alışveriş merkezleri ile evlere tıkılacağız soğuyor hava iyice edirne daha da soğuktur eminim menü herzamanki gibi on numaraselam kızlar.dünyaya ancak döndüm,bir bakayım ne alemdesiniz dedim.kızçenin gece uykusunu düzenleyebilmek için 2 gündür ona çin işkencesi yapmak zorunda kaldım.gündüz uykularını kısıtlamaya çalışıyorum ama sıpam uykusu gelince kafasını nereye koyacağını şaşırıyor,hoppidi poppidi oyalamaya çalışıyorum.şimdi de gözleri kapanıyor ama yarım saat daha çekilecek çilesi var.tabi ben de uykusuzluktan geberdim onunla beraber.ev deseniz kedi eniğini kaybetse bulamaz vaziyetinde.herşeyin üstünden atlaya atlaya yürüyorum.hafta sonu kızçeye babası bakarken accık toplanırım diyordum ama hava güzeldi,sokak faaliyetleri daha güzel geldi:)))ah süper loto çıkmadın bana,eve yardımcı alacaktım(menümü de yazayım:
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim pastırma
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı bal
balık tutarken
1 tane bira
akşam
4 parça tavuk pirzola
1 tane domates
yarım dilim ekmek
1 tek rakı
gece
1 kase aşure(yaptım ve yedim,tencerenin geri kalanını dağıttım,kociş gelince aşure arayacak:))))
spor:yok
su:3 litre
ben rizeliyim canım kafasını koparınca tutup çekiyorum hamsi köftesi yapıyorum bazen zaten onun içinde çıkıyor yapa yapa alışıyor insan 5 kilo hamsiden hamsi pilavı yapmışlığım varcok tesekkür ederim cnm
hic soganli pilav denemedim,domatesli olursa koyuyorum tabi sade pilavi yani denemedim,valla okurken bile istehimi kabartti,bide sey sen simdi rizelisin ya ben hamsiler temizlerken kilciklarini temizleyemiyorum yani balik yipraniyor öyle onun bir püf noktasi varmidir bildigin,ay ne cok sordum ya
aa mideyi cok severim ben,tadi ona benziyorsa 10 puan aldi benden
en kisa sürede deneyecegim
eveeeet zorunlu banyo molası verdik ufaklıkla.öğleden sonra uykusuna yatırdım.şimdi de accık evi toparlayayım,çamaşır dağını eritmeye çalışayım.bugün benim spor yatar gibi.daha hiç birşey yapmadan şaftım kayık.
haftasonu yumukum katılmış aramıza.hoşgeldinde geç kaldım ama hoşgeldin:)))
pegasus spora sarılmışsın,bu hafta güzel bir sürprüz bekliyorum senden:))
özge,kızına bayıldım,allah o tatlı gülücüğünü hiç eksik etmesin yüzünden:))
tubis dişin için geçmiş olsun.
terfi alan eylül müydü ya.bak kısa devre yaptı hafızam yine:44:ben tebrik edeyim yine de affınıza sığınarak:))
toprak evrene kilo vermem lazım deme!!!ben ne yersem yiyim zayıflıyorum de,çok süper kilo veriyorum de,harika bir metabolizmam var de ve buna inanarak yaşa:)))çünkü kilo vermem lazım=almaktan veya verememekten korkuyorum anlamına geliyor:))yani korktuğun şeyi çağırıyorsun ve başına geliyor.şahsi olarak denediğim bir yöntem olur kendisi.ne zaman çok yiyip de ya kilo alcam şimdi desem alırım,aynı şeyleri anam ne kadar dengeli yedim kesin zayıflamışımdır desem tartıda eksi çıkar:))konu hakkında hiçbirşey düşünmesem sonuç nötrdür,ne artı ne eksi:)))ben seviyorum bu felsefeyi ya süper loto haricinde nadiren yanılttı beni.ama ısrarla söylüyorum herhangi bir piyangodan en az 1 milyon lira kazanacağım 2020 yılına kadar.biliyorum:)))
bu arada hangi sporla kaç kilo verirsin linkine bayıldımmmm.kullanın kızlar gaza gelirsiniz.paylaşan arkadaşıma teşekkür ediyorummm.yine unuttum kimin mesajında okuduğumu.ben ev işi yapayım bari.aklım oradayken burada ne okuduysam balık kadar hatırlıyorum(
ahh eylülül koyun olsaydin bi ihtimal vardi kopya konusunda ama insanlarda durum nasil bilmiyorumKızlar kaçamak geldim baktım ama çıkmam lazım offf hayır ya çok işim var benden bi tane daha kopyalasam? Zeburus bu konu hakkında araştırma yaparmısın canım?
boşver ya zaten bir aya kalmaz iyice alışveriş merkezleri ile evlere tıkılacağız soğuyor hava iyice edirne daha da soğuktur eminim menü herzamanki gibi on numara
ben rizeliyim canım kafasını koparınca tutup çekiyorum hamsi köftesi yapıyorum bazen zaten onun içinde çıkıyor yapa yapa alışıyor insan 5 kilo hamsiden hamsi pilavı yapmışlığım var
oh ne güzel misler gibi uyur kuzum şimdi bu arada çok teşekükr ederim Rabbim herkesin evladını güldürsün iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
hahaha bu azimle kesin kazanacaksın piyangoyu:2::2:
benhiç piyango almam talih oyunları oynamam
toprak benden derece bekledigini yazmissin kopyaladm da olmamis burdan yazim cevabi,ben beklemiyorum cnm,100 gr vermisim
yani anlican sansim yok
bu arada 30 dk zumba yaptim,heryeri sildim,süpürdüm,kizlarim pasta istedi beraber pandispanyasini hazirladik,simdide firina atacam,o pisene kadarda oglusu uyuturum,sonrada ütü var.off,sonu gelmiyo islerin yaa,makineye camasir atilacak,bitenler serilecek,cek cek cek iste,sonra gelmeye calisilacakkk
Özgee aklima gelmisken hamsi köftesimi yazdin sen az öncebenim jeton yeni düstü,hamsi köftesidemi var,masallah cnm bu hamsi ne mübarek birseymis valla,yok yok
bide hamsi tatlisi var de tam olsun,düser bayilirim valla
bayılmanı istemem ama bak var
Hamsi Köftesi Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
ben bu mesaji kacirmisim ya
bence güzel yemissin,sorun yok yani
o aksam muhabbetleri pek bir güzel olur valla,ahhh bacim ahhh nerdesin gelde iki lafin belini kirak
bide sey dicektim,o bosu ne oluyo,benide gebertsin
kızlar merhaba nolur kusura bakmayın olur mu sizi özledim yumukum hoş geldin sende tatlım.
fakat gelemiyorum muhasebeyi devralıyorum onun için hazırlıklar felan derken çok kalabalık başım. menümede dikkat ediyorum arasıra bakmaya çalışıcam a bu arada hep aklımdasınız fakat gelemiyorum
spor da olsaymış menü süpermişşş tekrar arayı açıyorumm şişliğim inmeye başladı bugün 72.3 geldim yarın 71.3 gelsem perşembe toparlarım cuma da yine bana yetişemezsinkiieveet saatten de anlayacağınız gibi uyku düzenini oturtma çalışmalarım bugün de gümledi.kimin inadı baskın gelecek bakalım????
menüme gelirsek:
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 er çay kaşığı bal ve kaymak
çay
öğle
2 kepçe tarhana çorbası
4 yemek kaşığı pazı
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 tane elma
akşam
1 avuç fındık
1 tane elma
spor:evimi toparladım anca,başka bişeye mecalim kalmadı((
suyu 3 litre yapsan süperrrrrr olurduuu spora da başlamışsın tebriklergünaydın kızlar birazdan işe gideceğim hemen menümü yazayım
dün sabah
1 dilim tam bugday ekmeği üzerine labne - zeytin
nescafe
öğlen
taze fasülye 4 kaşık kadar 2 kaşık pilav yoğurt
ara bir mandalina
akşam 4 yk mantarsote - salata
2 lt. su
yarım saat spor hareketleri 150 mekik
2 üçgen peynire kızardım pilav ve ekmeğe kızardım ama spor kurtarmış afferinnnnnnnngünaydıııııın hanımlar:)
sporumu yapıp yeşil çayımı yudumlarken ve tartının bana yaptığı güzeelikten memnun bir şekilde menümü yazayım:))
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
çay
öğlen
1 simit
2 üçgen peynir
çay
ara
yeşil çay
4 diyet bisküvi
akşam
kıymalı bezelye
1 dilim tam buğday
accıcık pilav
yoğurt
su 3 lt
spor
yarım saat leslie
yarım saat trampolin
öpüyorum hepinizi
canım bence güzel bir menü olmuş, spor da balamışgünaydın kızlar birazdan işe gideceğim hemen menümü yazayım
dün sabah
1 dilim tam bugday ekmeği üzerine labne - zeytin
nescafe
öğlen
taze fasülye 4 kaşık kadar 2 kaşık pilav yoğurt
ara bir mandalina
akşam 4 yk mantarsote - salata
2 lt. su
yarım saat spor hareketleri 150 mekik
olsun canım o da spor kadar yoruyor insanı, akşam yememişsin zaten iyisin yine :))eveet saatten de anlayacağınız gibi uyku düzenini oturtma çalışmalarım bugün de gümledi.kimin inadı baskın gelecek bakalım????
menüme gelirsek:
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 er çay kaşığı bal ve kaymak
çay
öğle
2 kepçe tarhana çorbası
4 yemek kaşığı pazı
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 tane elma
akşam
1 avuç fındık
1 tane elma
spor:evimi toparladım anca,başka bişeye mecalim kalmadı((
sorma ben de küçükken Rizeye gitmiştim, bu sene kuzenlerim Karadeniz turuna çıkıp bi de facede yayınladılar resimleri içim gitti, çok istiyorum Karadeniz turu, kısmet olur inş. bigün:))arkadaş siz napmışınız ya???balıklar demişiniz,rizeler demişiniz...rizeyi görmek kısmet olmadı ama babamdan ötürü 2 yıl trabzonda kalmıştık.hayatımda ben o kadar güzel hamsi,mezgit yememiştim.oradan ayrılınca neredeyse 15 yıl balık koymadım ağzıma.anca hamile kalınca bebişe yarasın diye yemeğe başladım.ah o tat ahhhhh!!!!özledim vallahi.kısmet olsa da tekrar görsem oraları...
seviindim canım ben akşam saatlerinde çoğu zaman eşlik edemiyorum sizlere, ama aklım kalıyo valla:))Ben çıkıyorumyavaştan kızlar yani behlül kaçar
uyap açmıyordu ya kk yı bugün izinli saatlede açtı bakın sizinle birlikte oldum ne güzel
eve gidip mantar temizleyeceğim daha:2::2:
salata ve pilav yapacağım
şimdiden yarın akşam ne yapacağım telaşı sardı beni balığım var onu mu yapsam acaba
neyse eve bir gidelim de
kasmamak lazım sanırım ben bu sabah iyiyim:)) sen de kasmatoprak benden derece bekledigini yazmissin kopyaladm da olmamis burdan yazim cevabi,ben beklemiyorum cnm,100 gr vermisim
yani anlican sansim yok
bu arada 30 dk zumba yaptim,heryeri sildim,süpürdüm,kizlarim pasta istedi beraber pandispanyasini hazirladik,simdide firina atacam,o pisene kadarda oglusu uyuturum,sonrada ütü var.off,sonu gelmiyo islerin yaa,makineye camasir atilacak,bitenler serilecek,cek cek cek iste,sonra gelmeye calisilacakkk
Özgee aklima gelmisken hamsi köftesimi yazdin sen az öncebenim jeton yeni düstü,hamsi köftesidemi var,masallah cnm bu hamsi ne mübarek birseymis valla,yok yok
bide hamsi tatlisi var de tam olsun,düser bayilirim valla
bence de tam zeburusluk bir konu:)))Kızlar kaçamak geldim baktım ama çıkmam lazım offf hayır ya çok işim var benden bi tane daha kopyalasam? Zeburus bu konu hakkında araştırma yaparmısın canım?
ben de baktım ama hesap yapamadım, bir ara bakıcam tekrar Özgeye teşekkür:))bu arada hangi sporla kaç kilo verirsin linkine bayıldımmmm.kullanın kızlar gaza gelirsiniz.paylaşan arkadaşıma teşekkür ediyorummm.yine unuttum kimin mesajında okuduğumu.ben ev işi yapayım bari.aklım oradayken burada ne okuduysam balık kadar hatırlıyorum(
eveeeet zorunlu banyo molası verdik ufaklıkla.öğleden sonra uykusuna yatırdım.şimdi de accık evi toparlayayım,çamaşır dağını eritmeye çalışayım.bugün benim spor yatar gibi.daha hiç birşey yapmadan şaftım kayık.
haftasonu yumukum katılmış aramıza.hoşgeldinde geç kaldım ama hoşgeldin:)))
pegasus spora sarılmışsın,bu hafta güzel bir sürprüz bekliyorum senden:))
özge,kızına bayıldım,allah o tatlı gülücüğünü hiç eksik etmesin yüzünden:))
tubis dişin için geçmiş olsun.
terfi alan eylül müydü ya.bak kısa devre yaptı hafızam yine:44:ben tebrik edeyim yine de affınıza sığınarak:))
toprak evrene kilo vermem lazım deme!!!ben ne yersem yiyim zayıflıyorum de,çok süper kilo veriyorum de,harika bir metabolizmam var de ve buna inanarak yaşa:)))çünkü kilo vermem lazım=almaktan veya verememekten korkuyorum anlamına geliyor:))yani korktuğun şeyi çağırıyorsun ve başına geliyor.şahsi olarak denediğim bir yöntem olur kendisi.ne zaman çok yiyip de ya kilo alcam şimdi desem alırım,aynı şeyleri anam ne kadar dengeli yedim kesin zayıflamışımdır desem tartıda eksi çıkar:))konu hakkında hiçbirşey düşünmesem sonuç nötrdür,ne artı ne eksi:)))ben seviyorum bu felsefeyi ya süper loto haricinde nadiren yanılttı beni.ama ısrarla söylüyorum herhangi bir piyangodan en az 1 milyon lira kazanacağım 2020 yılına kadar.biliyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?