Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yumyukum madem 89 kg geldin başlangıç kilonu 89 alıyorum ve paylaşımlarını yeterli görüyorum alacağım bu hafta seni listeye

kızlar oylama yapalım lütfen?

günaydin kizlarrr,bu gün kocisin isi vardi,arabayi aldi,bende yürüyerek götürdüm prenseslerimi okula,hava biraz sertti ama olsun,güzel oldu,hemde yürüyüs yapmis oldum

hemn dün yediklerimide yazim
sabah
1 bardak cay
1 elma
ögle
200 gr tavuk ciger teflonda yagsiz
2 dl ekmek
közlenmis domates,biber
aksam
nohut salatasi
2 saat sonra 4 tane bisküvi,toplamda 100 kalori yapiyordu,yani üzerinde öyle yaziyordu
1 fincan kahve
aralarda
3 kupa besibiryerde,1 mandalina
spor
30 dk zumba,10 dk gangnam style,30 dk yürüyüs,ve bir sürü ev isi
su
4 lt hemen hemen,yani sayarken karistirdim aslinda,3 bitti,4 oldumu bilmiyorum

pegasusss başına saksı mı düştü süper spor yapıyosunnnnnnnnn ben toprakla sizin sonuçları bu hafta çok merak ediyorum bakalım kim 2 kg vercek

yumyukum madem 89 kg geldin başlangıç kilonu 89 alıyorum ve paylaşımlarını yeterli görüyorum alacağım bu hafta seni listeye

kızlar oylama yapalım lütfen?
uygundur cnm,bende dicektim de simdi herseye karismis olmim dedim
bide hangi hafta ayrilmis arkadas,onada bakalim,gecen haftaki gibi yanlislik olmasin sonra,birinciyiz derken ikinci olmusuz

kasmamak lazım sanırım ben bu sabah iyiyim:)) sen de kasma
yok cnm ya kasmiyorum zaten,sen kazandin diye sevinirim
:18::18:

Ha bu arada bugün tartıda 72.3 çıktım demekki şişlikmiş ve iniyo çok şükürrr
ah ne güzel cnm,senden inip bana biniyor heral de,bende bu sabah 100 gr arti ciktim
cumaya kadar iner umarim bendeki sislik te yoksa persembe yine lapa yapmayi düsünüyorum
diyetisyenmi verdi bu listeyi,aksam az olmus sanki
cok sevindim cnm,ne güzel tartida gülmüs sana:18:
sen gececen beni valla bak demedi deme
gayette güzel yemissin,sporada baslanmis,su da süper,hadi bakalim cumaya az kaldi

cok güzel cnm
suyu arttirabildigin kadar arttir,ay bide wc ye gitme olmasa 5 lt icerim heralde

Son düzenleme:
pegasusss başına saksı mı düştü süper spor yapıyosunnnnnnnnn ben toprakla sizin sonuçları bu hafta çok merak ediyorum bakalım kim 2 kg vercek

ay koptum cnm ya
yok bisey düsmedi basima,cafede iddia var ya kendimi spora alistirmaya calisiyorum ama bende ters tepiyor heralde spor isi,gidecegine geliyor

canım diyetisyen akşamı böyle vermedi ama zaten aşure ile dengeledim

kalkip besibiryerde cayimi hazirlim,termosa doldurup,bir de elmami alip geliyorum

ahh bu arada söylemeyi unuttum,benim pc var di ya artik yok
oglusum sag olsun hakladi,kendisinin oyuncak laptopu var,onun dügmesine basip acip kapiyor,bsandalyeye cikmisti sabah baktim ki benim laptopu acip kapiyor,bende kapadim kapayis o kapayis bir daha acilmadi,kocisi bekliyorum,o gelsin,cok beceriklidir,yaparsa iyi olur yapamasada,yenisini alir artik
yani kocisin pc ye kalirsam,o olmadigi zamanlar gelirim demek istiyorum,off ne cok uzattim ya:44:

gayet güzel hatta çok güzel canım:))

canım benim yanlış anladın sanırım ben kendimi kastıkça kilo vermem lazım diye yemesemde kilo veremiyorum. Sen de rahat bırakırsan gider kilolar dedim, ikimiz de versek süper olur:)))

ay koptum cnm ya
yok bisey düsmedi basima,cafede iddia var ya kendimi spora alistirmaya calisiyorum ama bende ters tepiyor heralde spor isi,gidecegine geliyor
kas oluyodur, kaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssss

afiyet olsun, benim bilgisayrada evdeki yani gitti gidecek ama ben son demlerine kadar kullanıyım, sonra ben de eşimin bilgisayarına el koyucam şimdiden yol yapıyorum:))

Son düzenleme:
kızlar bu sabah karar verdim; şimdiki hızla yani orta karar :) kilo vermeye devam edersem Mayısın sonunda 63 kilo olabilirim. 15 yılı devirdiğim evlilik yıldönümünde evlendiğim kiloda olmuş olurum.
Süper olacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:))

inallah kas oluyordur,yoksa kasacam valla,,
ay bu kaslar birbirine girdi

insallah veririz cnm,bakalim belki cumaya kadar bikacyüz gr veririm,kilodan gectim artik

ahh ahh su kocislerden pc isteme yokmu,yag ceke ceke,onlarda sanki canini verecek gibi kiymetlendirirler ya kendilerini
neyse ya biz isimizi biliriz,bir yolunu bulur aldiririm ben ona yenisini

oglumda uyudu,kalkmadan biraz zumba yapim,ay ben buldum sporumu ya,hem cok terletiyo,hemde eglendiriyo

insallah cnm,bende bi evlenmeden önceki kilomu görseydim yok cnm 49-50 kg dum o zaman zayif kaliyordum,55 olim yeter bana

yok cnm ya icimdeki spor sevgisini öldürüyo bu cocuk,tam heveslendim,ohh,kaprimi giydim,tsörtüde,eee oglus kalkti,hevesim kusagim da kaldi

bu çocuklar tombul anne seviyo galiba bizimki de sensörlü ben de sabah çok erken kalkıp yapabilirsem ve eve erken gidip onlar gelmeden yapabilirsem yapıyorum:))

ben ciktim
kizlari okuldan alicam,1:30 da yine götürecem 3 de yine alicam,temizlik felan derken gelebilirmiyim bilmiyorum
hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…