evet kesinlikle.ya spor yapan arkadaşlar için birşey daha önereceğim ama forum kurallarını çiğnermiyim diye düşünüyorum.zayıflama hapı falan değil, sporla beraber kullanılan bir besin desteği.spor olmazsa etkisi yok.
ben de şu an yeşil çayın içine diyet bisküvi banıyorum, aynı tat olmasa dasüpersin!!!hedefe tek haneli rakamların kaldığı günleri görmeye kaldıracağım yarın kadehimi:)))
geçmiş olsun.kış geldi ya artılk hane halkına rahat yok.kızına da başarılar diliyorum.sana da bol bol kolay gelsin...hem hasta bak,hem çocuklarla ilgilen,hem ev işiyle uğraş,hem spor,diyet vs.enerjine hayranımkilo kaybın için de tebrik ediyorum ah tartıda o rakamları bir görsem,ah görsem..zil takıp oynayacam vallahi..
sana da benden bir alkış gelsintebrik ediyorum.
negronun yanında nescafe yok muydu????1 numaralı öğrencilik günleri yemeğimdi.1 paket N**** (Siyahi)+nescafe,bandır bandır ye:))
hepinize hayırlı cumalar..
bende önce kilo bildirimimi yapayımbugün yarın hastalanıcam ondan aslında tam kilom olmamakla birlikte 87.2 şuanki kilom birde rica etsem şu yumyukumu değiştirseniz yumukum olacak bi arkadaşım takmıştı onu bana gülünce gözlerim yumuk oluyomuş diye
tebrikler iyi kilo vermişsin, yanlış hatırlamıyorsam 89 idin:)
evet sanırım pazartesiydi spor salonunda tartılmıştım,5 günde nerdeyse 2 kilo gayet iyi ama açıkcası daha fazla olduğunu biliyorum,bişey farkettim evelsi gün 2.5 lt dün 2 lt su içtim benim nerdeyse saat başı wcye koşturmam gerekirdiyok vücudumda bi yerlere doluştu onlar çıkmıyolar ödem topluyo sanki vücudum o yüzden bi iki kilo daha gitmiş olabilir
kızlar ÇOK FENA DURUMDAYIMMMMM AAAAAAAAAAAAAA ÇIĞLIK ATICAM ŞİMDİ TUBİŞİM PATRONUN YANINDAYIM
kızlar ÇOK FENA DURUMDAYIMMMMM AAAAAAAAAAAAAA ÇIĞLIK ATICAM ŞİMDİ TUBİŞİM PATRONUN YANINDAYIM
aslında ben daha fazlasını ümit ediyordum sabah 8 de kalktım felaket geç kalmışım saat 5 ten itibaren pek uyuyamadım durucuğum öksürdü sürekli ona ıhlamur falan kaynattım öyle işteah kıyamam,geçmiş olsun.
kilo kaybın için de tebrik ederim.gece tartılmana rağmen ekside olman çok güzel:))
kızlar hepinize günaydın!!!!önce kilo bildirimimi yapayım.sonra geçmişte dolanayım,dün hiç uğrayamadım.
73.6/72.9/0.700/%0.95
tubiş bu hafta da sana yetişemedim(
ohh ne güzel her zaman böylebir de unutmadan dünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
çay
saat 15.30 da
yarım puf böreği
2 yemek kaşığı patates salatası
yarım porsiyon kabak tatlısı
akşam
1 tane tost
1 bardak ayran
spor:yok
su:2 litre
menümde hiç adam gibi yemek yok farkındayım.dün güne gideceğim diye öğlen yemeğini yemedim.akşam da kocişin canı tost istedi e ben kusur kalır mıyım ben de tost yedim.:))bu arada günlerden nefret ediyorum diyordum ya vazgeçtim,bayılıyorum:))küçük hanım orada laf dinlyeceğim diye ne uyudu ne mama yedi.akşam da saat 8 de sızdı sabah 7 de ben uyandırdım.vallahi kemiklerim dinlenmiş,2 ayın sonunda 8 saat kesintisiz uyudum:))
hadi bakalım tek tek güzel haberlerinizi bekliyorum.toprakla pegasusu bu hafta çok merak ediyorum:))
kızlaaar çizelgemi değiştirdim fark ettim ki tam ortaya gelmişim:)))
valla bu sefer kuru kuru oldu bir dahakine artıksüpersin!!!hedefe tek haneli rakamların kaldığı günleri görmeye kaldıracağım yarın kadehimi:)))
geçmiş olsun.kış geldi ya artılk hane halkına rahat yok.kızına da başarılar diliyorum.sana da bol bol kolay gelsin...hem hasta bak,hem çocuklarla ilgilen,hem ev işiyle uğraş,hem spor,diyet vs.enerjine hayranımkilo kaybın için de tebrik ediyorum ah tartıda o rakamları bir görsem,ah görsem..zil takıp oynayacam vallahi..
sana da benden bir alkış gelsintebrik ediyorum.
negronun yanında nescafe yok muydu????1 numaralı öğrencilik günleri yemeğimdi.1 paket N**** (Siyahi)+nescafe,bandır bandır ye:))
neymişşş o cla yada l karnitin miii ikisini de araştırdım da çok pahalı şuan alacak durumum yok özellikle cla karın yağlarını eritiyomuş düzenli sporla amaa alamıyorumevet kesinlikle.ya spor yapan arkadaşlar için birşey daha önereceğim ama forum kurallarını çiğnermiyim diye düşünüyorum.zayıflama hapı falan değil, sporla beraber kullanılan bir besin desteği.spor olmazsa etkisi yok.
tebrikler canım iyi kilo vermişsinnnhepinize hayırlı cumalar..
bende önce kilo bildirimimi yapayımbugün yarın hastalanıcam ondan aslında tam kilom olmamakla birlikte 87.2 şuanki kilom birde rica etsem şu yumyukumu değiştirseniz yumukum olacak bi arkadaşım takmıştı onu bana gülünce gözlerim yumuk oluyomuş diye
iki kardeş yaparsınız artık sporlarıha haaaaaa ben 2 kilo veremedim diye zaten fazladan 30 dk spor yapacaktım, sen de gel bakalım yanıma Çise Hanııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
hemen dünki yediklerimide yazim
sabah
kahve
ögle
salata,haslanmis tavuk
aksam
yarim tabak,yagsiz yapilmis tavuk cigeri,2 bardak ayran,2 kasik pilav
ara
2 dl hurma
bi kac tane siyah üzüm
3 kupa besibiryerde
spor yapamadim dün,cok yogundum
su 3.5-4 arasi olmali yanilmiyorsam:26:
ayy bide aksam bi avuc kadar kabak cekirdegi
tekrar merhaba kizlar,iki ara bi derede gecmise bi göz attim,herkes kilo vermis alan yok,mesajlari kopyalamadan cevaplari yazayim
asure icin herkes bi kizmis bana,ben demistim ama cok severim,tencereyi bitirebilecek kapasiteye sahbim diye,hem ben onlari ögün olarak yemistim ve aksam da cok az yemistim dengelesin diye,neyse artik,demekki yemeseydim daha cok vermis olabilirdim,bundan sonra cafedeki hedefime ulasana kadar kacamak yok
topraks cok tesekkür ederim fakat bende senin gibi iddiayi kaybettim,ceza olarak verecegin bir spor varmi bana,yoksa ben kafama göremi takilim
zeburus cok tesekkürler,cocuk cok oldumu kosusturmada ona göre cok oluyor,ayrica basinda benimki gibi en olmadik zmamanlarda cat kapi gelip etrafi caktirmadan kontrol eden bir kaynana oldumu mecburen her yer her zaman düzenli olmak zorunda
yumukum cok güzel kilo vermissin seni ayrica tebrik ederim
eftelyagel cnm katil bize,bu hafta bizi yanliz birakmayip spor cezamizda bize eslik ettigin icin senada tesekkür ediyorum
eylül 100 gr da olsa vermissin cicim,haftaya toparlarsin mutlaka
dünki menümü de yazayım hemen;
sabah 09:30
1 bardak tarçınlı yağsız süt
kahvaltı 11:00
1 yumurtayla yağsız menemen
yağsız peynir
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
şekersiz çay
öğle 15:00
aşlanmış tavuk göğsü ve yoğurt
akşam 20:00
terbiyeli tavuklu kereviz
yoğurt
2 kornişon
salata çok az yağlı
gece 01:00
1 fincan dokuzlu çay
su 2 lt
spor yok
dünde bugünde kendimi enerjik hissetmiyorum geceleri kardeşimle muhabbeti abartıyoruz sabahları dermanım olmuyor hiç 2 gündür sporu astımsalıya biletini almayı düşünüyor artık o gidince düzene girerim
izin çıkarsa ver hadi ver ver:)))
ha haaaaaa ben 2 kilo veremedim diye zaten fazladan 30 dk spor yapacaktım, sen de gel bakalım yanıma Çise Hanııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
canısı kafamıza göre takılalım, ben 30 dk leslie yapıyodum 45 dk çıkarmayı kalan 15 dakkada da karın ve bel hareketleri yapmayı planlıyorum, tabi tarmboline de devam, bu kadar sporu nasıl yapıcam bilmiyorum ama deniycem:)))tekrar merhaba kizlar,iki ara bi derede gecmise bi göz attim,herkes kilo vermis alan yok,mesajlari kopyalamadan cevaplari yazayim
asure icin herkes bi kizmis bana,ben demistim ama cok severim,tencereyi bitirebilecek kapasiteye sahbim diye,hem ben onlari ögün olarak yemistim ve aksam da cok az yemistim dengelesin diye,neyse artik,demekki yemeseydim daha cok vermis olabilirdim,bundan sonra cafedeki hedefime ulasana kadar kacamak yok
topraks cok tesekkür ederim fakat bende senin gibi iddiayi kaybettim,ceza olarak verecegin bir spor varmi bana,yoksa ben kafama göremi takilim
zeburus cok tesekkürler,cocuk cok oldumu kosusturmada ona göre cok oluyor,ayrica basinda benimki gibi en olmadik zmamanlarda cat kapi gelip etrafi caktirmadan kontrol eden bir kaynana oldumu mecburen her yer her zaman düzenli olmak zorunda
eftelyagel cnm katil bize,bu hafta bizi yanliz birakmayip spor cezamizda bize eslik ettigin icin senada tesekkür ediyorum
trambolin gerçekten vücudu güzel şekle sokuyorrr bu azimle gidersen dal gibi olcazzzzzzzzkızlarrrrr bugün her önüne gelen ne kadar zayıflamışsın sen baya bi sıkılaşmışsın dedi valla bu aralar bunu çok duyuyorum motivem yerine geldi...
aslında kilo olarak zayıflamak değilmiş önemli olan sporla sıkılaşmakmış bu tranbolin süper birşeymiş yaşasınnnnn çok mutluyum
bugün kendime ödül veriyorum bu iltifatları duyduğum için şirkette aktivite günü ne ararsan var ama sadece küçük bir dilim mozaik yedim affınıza sığınarak:)
kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu azimle gidersek biz ooooo süperiz
herkese sevgiler
Yapılan araştırmalarda Kabak Çekirdeginin faydalarının çok fazla oldugunu ögrendim. Kabak çekirdeginin ilacı avrupada marketlerde ve eczanelerde satılmaya başlamış.bu kabak çekirdeği ara öğünler için iyi mi*? şişkinliği falan alır mı bilen duyan sölesin ona göre ben de yiyim:)
efettt yaw ben de katıldım neyse bu 2 kat sporlar 2 kat incelme demek yaşasınnn
9 lu çay da mı varmış 7 liyi bile bulamadım ben daha
efettt ben de isterimmm
bu fazla sporları hangi zaman diliminde yapıcaz bakalım ablacım:44:
nolduuuuuuuu
ha haaaaaa ben 2 kilo veremedim diye zaten fazladan 30 dk spor yapacaktım, sen de gel bakalım yanıma Çise Hanııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
dünki menümü de yazayım hemen;
sabah 09:30
1 bardak tarçınlı yağsız süt
kahvaltı 11:00
1 yumurtayla yağsız menemen
yağsız peynir
şekersiz çay
öğle 15:00
aşlanmış tavuk göğsü ve yoğurt
akşam 20:00
terbiyeli tavuklu kereviz
yoğurt
2 kornişon
salata çok az yağlı
gece 01:00
1 fincan dokuzlu çay
su 2 lt
spor yok
dünde bugünde kendimi enerjik hissetmiyorum geceleri kardeşimle muhabbeti abartıyoruz sabahları dermanım olmuyor hiç 2 gündür sporu astımsalıya biletini almayı düşünüyor artık o gidince düzene girerim
tekrar merhaba kizlar,iki ara bi derede gecmise bi göz attim,herkes kilo vermis alan yok,mesajlari kopyalamadan cevaplari yazayim
hemen dünki yediklerimide yazim
sabah
kahve
ögle
salata,haslanmis tavuk
aksam
yarim tabak,yagsiz yapilmis tavuk cigeri,2 bardak ayran,2 kasik pilav
ara
2 dl hurma
bi kac tane siyah üzüm
3 kupa besibiryerde
spor yapamadim dün,cok yogundum
su 3.5-4 arasi olmali yanilmiyorsam:26:
ayy bide aksam bi avuc kadar kabak cekirdegi
ne oldu cnm ya niye fenasin:18:
kızlarrrrr bugün her önüne gelen ne kadar zayıflamışsın sen baya bi sıkılaşmışsın dedi valla bu aralar bunu çok duyuyorum motivem yerine geldi...
aslında kilo olarak zayıflamak değilmiş önemli olan sporla sıkılaşmakmış bu tranbolin süper birşeymiş yaşasınnnnn çok mutluyum
bugün kendime ödül veriyorum bu iltifatları duyduğum için şirkette aktivite günü ne ararsan var ama sadece küçük bir dilim mozaik yedim affınıza sığınarak:)
kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu azimle gidersek biz ooooo süperiz
herkese sevgiler
bu kabak çekirdeği ara öğünler için iyi mi*? şişkinliği falan alır mı bilen duyan sölesin ona göre ben de yiyim:)
efettt yaw ben de katıldım neyse bu 2 kat sporlar 2 kat incelme demek yaşasınnn
9 lu çay da mı varmış 7 liyi bile bulamadım ben daha
efettt ben de isterimmm
bu fazla sporları hangi zaman diliminde yapıcaz bakalım ablacım:44:
nolduuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?