Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

izin çıkarsa ver hadi ver ver:)))

ben de şu an yeşil çayın içine diyet bisküvi banıyorum, aynı tat olmasa da

tebrikler iyi kilo vermişsin, yanlış hatırlamıyorsam 89 idin:)

dünki menümü de yazayım hemen;

sabah 09:30
1 bardak tarçınlı yağsız süt

kahvaltı 11:00
1 yumurtayla yağsız menemen
yağsız peynir
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
şekersiz çay

öğle 15:00
aşlanmış tavuk göğsü ve yoğurt

akşam 20:00
terbiyeli tavuklu kereviz
yoğurt
2 kornişon
salata çok az yağlı
1 dilim yulaf kepeği ekmeği

gece 01:00
1 fincan dokuzlu çay

su 2 lt
spor yok

dünde bugünde kendimi enerjik hissetmiyorum geceleri kardeşimle muhabbeti abartıyoruz sabahları dermanım olmuyor hiç 2 gündür sporu astım salıya biletini almayı düşünüyor artık o gidince düzene girerim

Son düzenleme:
tebrikler iyi kilo vermişsin, yanlış hatırlamıyorsam 89 idin:)

evet sanırım pazartesiydi spor salonunda tartılmıştım,5 günde nerdeyse 2 kilo gayet iyi ama açıkcası daha fazla olduğunu biliyorum,bişey farkettim evelsi gün 2.5 lt dün 2 lt su içtim benim nerdeyse saat başı wcye koşturmam gerekirdi yok vücudumda bi yerlere doluştu onlar çıkmıyolar ödem topluyo sanki vücudum o yüzden bi iki kilo daha gitmiş olabilir

reg dönemine yaklaşıyorsa tutuyordur vücut atar onları sen merak etme:))

tekrar merhaba kizlar,iki ara bi derede gecmise bi göz attim,herkes kilo vermis alan yok,mesajlari kopyalamadan cevaplari yazayim

asure icin herkes bi kizmis bana,ben demistim ama cok severim,tencereyi bitirebilecek kapasiteye sahbim diye,hem ben onlari ögün olarak yemistim ve aksam da cok az yemistim dengelesin diye,neyse artik,demekki yemeseydim daha cok vermis olabilirdim,bundan sonra cafedeki hedefime ulasana kadar kacamak yok

topraks cok tesekkür ederim fakat bende senin gibi iddiayi kaybettim,ceza olarak verecegin bir spor varmi bana,yoksa ben kafama göremi takilim

zeburus cok tesekkürler,cocuk cok oldumu kosusturmada ona göre cok oluyor,ayrica basinda benimki gibi en olmadik zmamanlarda cat kapi gelip etrafi caktirmadan kontrol eden bir kaynana oldumu mecburen her yer her zaman düzenli olmak zorunda

yumukum cok güzel kilo vermissin seni ayrica tebrik ederim

eftelya gel cnm katil bize,bu hafta bizi yanliz birakmayip spor cezamizda bize eslik ettigin icin senada tesekkür ediyorum

eylül 100 gr da olsa vermissin cicim,haftaya toparlarsin mutlaka

Son düzenleme:
hemen dünki yediklerimide yazim
sabah
kahve
ögle
salata,haslanmis tavuk
aksam
yarim tabak,yagsiz yapilmis tavuk cigeri,2 bardak ayran,2 kasik pilav
ara
2 dl hurma
bi kac tane siyah üzüm
3 kupa besibiryerde
spor yapamadim dün,cok yogundum
su 3.5-4 arasi olmali yanilmiyorsam:26:

ayy bide aksam bi avuc kadar kabak cekirdegi

ah kıyamam,geçmiş olsun.
kilo kaybın için de tebrik ederim.gece tartılmana rağmen ekside olman çok güzel:))
aslında ben daha fazlasını ümit ediyordum sabah 8 de kalktım felaket geç kalmışım saat 5 ten itibaren pek uyuyamadım durucuğum öksürdü sürekli ona ıhlamur falan kaynattım öyle işte
kızlar hepinize günaydın!!!!önce kilo bildirimimi yapayım.sonra geçmişte dolanayım,dün hiç uğrayamadım.

73.6/72.9/0.700/%0.95

tubiş bu hafta da sana yetişemedim(

ohh ne güzel her zaman böyle

kızlaaar çizelgemi değiştirdim fark ettim ki tam ortaya gelmişim:)))

ohh darısı başıma canm

***4. TAKIM 285. ETAP**

tubis87: ( 70.9 / 70.7 / 0.2 / %0.28)
tfneyll: ( 58.1 /58 / 0.1 / %0.17)
pegasus07: (61.5 / 60.4 / 1.1 / %1.79)
zeburus: ( 73.6 / 72.9 / 0.7 / %0.95)
topraks: ( 79.0 / 78.5 / 0.5 / %0.63 )
eftelya_blue: ( 65.3 / 65.0 / 0.3 / %0.46)
ozgekrd: (87.0 / 86.5 / 0.5 / %0.57)
yumukum: ( 83 / 87.2 / -0.04 / -%0.05)
167. etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu: 118'e bölündü. Hedef kilo: 65

4. TAKIM ORTALAMASI: %0.60

Yumukumm çok özür dilerim kaç gündür bakıyorum ama görmüyorum o kadar kötüyüm ki yumyukum olarak okumuşum öyle de kaldı özürrr Hedef 65 yazdım tablonda öyle görünüyor.

Son düzenleme:
kızlarrrrr bugün her önüne gelen ne kadar zayıflamışsın sen baya bi sıkılaşmışsın dedi valla bu aralar bunu çok duyuyorum motivem yerine geldi...
aslında kilo olarak zayıflamak değilmiş önemli olan sporla sıkılaşmakmış bu tranbolin süper birşeymiş yaşasınnnnn çok mutluyum
bugün kendime ödül veriyorum bu iltifatları duyduğum için şirkette aktivite günü ne ararsan var ama sadece küçük bir dilim mozaik yedim affınıza sığınarak:)

kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu azimle gidersek biz ooooo süperiz
herkese sevgiler

valla bu sefer kuru kuru oldu bir dahakine artık

neymişşş o cla yada l karnitin miii ikisini de araştırdım da çok pahalı şuan alacak durumum yok özellikle cla karın yağlarını eritiyomuş düzenli sporla amaa alamıyorum

tebrikler canım iyi kilo vermişsinnn ama bu hafta ortalamamıza pek etkisi olmayacak eski üye olduğun için. ama önemli olan ortalama değil sağlıklı kilo vermemizzz

ha haaaaaa ben 2 kilo veremedim diye zaten fazladan 30 dk spor yapacaktım, sen de gel bakalım yanıma Çise Hanııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
iki kardeş yaparsınız artık sporları

bu kabak çekirdeği ara öğünler için iyi mi*? şişkinliği falan alır mı bilen duyan sölesin ona göre ben de yiyim:)

efettt yaw ben de katıldım neyse bu 2 kat sporlar 2 kat incelme demek yaşasınnn

9 lu çay da mı varmış 7 liyi bile bulamadım ben daha

izin çıkarsa ver hadi ver ver:)))

efettt ben de isterimmm

ha haaaaaa ben 2 kilo veremedim diye zaten fazladan 30 dk spor yapacaktım, sen de gel bakalım yanıma Çise Hanııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))

bu fazla sporları hangi zaman diliminde yapıcaz bakalım ablacım:44:

kızlar ÇOK FENA DURUMDAYIMMMMM AAAAAAAAAAAAAA ÇIĞLIK ATICAM ŞİMDİ TUBİŞİM PATRONUN YANINDAYIM

nolduuuuuuuu

canısı kafamıza göre takılalım, ben 30 dk leslie yapıyodum 45 dk çıkarmayı kalan 15 dakkada da karın ve bel hareketleri yapmayı planlıyorum, tabi tarmboline de devam, bu kadar sporu nasıl yapıcam bilmiyorum ama deniycem:)))

trambolin gerçekten vücudu güzel şekle sokuyorrr bu azimle gidersen dal gibi olcazzzzzzzz

bugün istediğiniz bir şeyi yiyebilirsiniz kızlar izin verdim gitti hepimiz kilo verdik

Yapılan araştırmalarda Kabak Çekirdeginin faydalarının çok fazla oldugunu ögrendim. Kabak çekirdeginin ilacı avrupada marketlerde ve eczanelerde satılmaya başlamış.

Kabak çekirdeği birçoğumuzun zevkle yediği bir kuruyemiş. Aslında yine bir çoğumuzun da bilmediği bir sağlık kaynağı.
Kabak Çekirdeğinin Faydaları
Kabak çekirdeği ciddi bir bağırsak kurdu düşürücüdür. Tuzsuz tüketildiğinde çok hızlı ve etkili bir şekilde tenyanın dökülmesine neden olur. Bunun için çocuklarda 40g büyüklerde 100g tuzsuz kabak çekirdeği yeterlidir.

Kabak çekirdeğinin asıl mucizesi iyi huylu prostat büyümesi (BPH) ile ilgili. Şu an kabak çekirdeğinin BPH'ı azalttığı hatta önlediği tıbben kanıtlanmış ve kabul görmüş durumda. Yine BPH'la bağlantılı ortaya çıkabilecek idrar yolları bozukluklarına da faydalı. Bu mekanizma phystosterin denen bir madde sayesinde oluyor.
Kabak çekirdeği karotenoid içeriyor. Yapılan araştırmalar karotenoidden zengin beslenen erkeklerin BPH riskinin düşük olduğunu gösteriyor.

Kalın bağırsak kanseri riskini azaltıyor. Ayrıca içerdiği E vitamini ile hücre zarının> oxide olarak b ozulmasını önlüyor. Sağlıklı hücreler kanserde önemli rol oynuyor. Yine E vitamini geç yaşlanmamızı ve yaşlılığımızı genç gibi geçirmemizi sağlıyor.
Lif içeriği de kanserle işlikli. Lifli gıdalar kabızlık sorununu ortadan kaldırıyor. Su tutup şişerek tokluk hissi veriyor. Bu sayede hem bağırsaklar normal çalışıp sıkıntı yaratmıyor hem de diet yapmış oluyorsunuz. Ama en önemlisi kabızlık önlenince antioksidan yani kanser yapan maddeler bağırsaklarda daha az kalıyor bu da kanser riskini azaltıyor.

Kabak çekirdeği mineraller, esansiyel yağlar ve proteinler bakımından zengin. Ayrıca içinde kemikler ve iştah için önemli bir madde çinko var. Bir bardak kabak çekirdeği günlük çinko, demir ve E vitamini ihtiyacımızın tamamını, yarım bardak kabak çekirdeği ise günlük magnezyum ihtiyacımızın tamamını karşılıyor.

Omega 3 ve omega 6 içeriği beyin fonk siyonlarının düzenlenmesine yardımcı oluyor. Zihinsel gelişimi olumlu yönde etkiliyor. Arjinin adlı amino asit sayesinde nitrit oksik oluşumu ile damarların esnemesi ile ereksiyon ve kalp problemlerinde kullanılma potansiyeli yüksek olduğundan bu alanla ilaç yapım çalışmaları sürüyor.

Fosfor içeriyor. Fosfor kemik oluşumuna yardımcı oluyor, böbrek fonksiyonlarını düzenliyor. Sağlıklı kemikler kemik kanseri riskinin azalması anlamına geliyor.

Özellikle erkeklerde belirli bir yaştan sonra ortaya çıkan kemik erimesini önlüyor yahut azaltıyor.

Doymamış yağ oranı yüksek olduğundan kandaki trigliseridi düşürüyor yani kolesterol sıkıntısının çözülmesine yardımcı oluyor. Yine bu mantıkla ve phystosterin maddesinin de yardımıyla damar kanserine iyi geliyor.

aman noluyor burda cezalar havada uçuyor ben menümüde yazamadım kimse yokken giriyim dedim.

spor yok cezalıksın aslında ama kıyamadım sana ben

evet veremedim karnım şiş regl dönemeine girmek üzereyim haftaya olurum yine 60larda inş gider bu şişlik .

ohhh afiyet olsun şekerim süpersin.

ne oldu cnm ya niye fenasin:18:

aman kaç kolum var diye düşünüyorum yetişemiyorum ben hiç birşeye

afiyet olsun canım benim ye bizden sana ödül

1 2 3 4 7 8 10 yok iki kolum var sadece saydım ve malesef bir tane eylül var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…