Bende evde pişirmiyorum arkadaşım getirmiş öğlenleri evden getirip burada yiyoruz
benim sabah bildirim vermem gerekiyormu yoksa ilk hafta için 89 olarakmı yazılacak?şayet vermem gerekiyorsada kaça kadar bildirim yapılması gerekiyor?
bu arada benim h tuşu biraz sorunlu sanırımHızlı yazınca farketmiyorum genelde kelimeler trakyalılar gibi geliyor Göçmenlik yada romanlık yok tamamen tuş hatası
kızlaaaaaaaaar nasılsınız bakalım, bugün işim çok, evrak temizliği yaptım:)) bir sürü çöp çıkardım.
Ben de kağıt atamama hastalığı var, her boşa attığım kağıtta ağaçlar aklıma geliyo, fakat müsvette diye ayırdığım kağıtlar bir dağ olmuş durumda, aklıma geldi belediyeyi arayıp geri dönüşüm için almalarını istiycem. Burada gelip işyerinden alıyolar bari boşa gitmesin:) şimdi birMolası sonra kağıt ayıklamaya devam.
Kendinize iyi bakın:)
kızlar dünkü menümü yazayım
sabah 1 dilim t.bugday ekmek peynir çay
öğlen 2 kaşık pilav, 3 kaşık karnıbahar yemeği, çorba
ara bir elma
akşam 1 tabak patatesli köfte yemeği
1,5 dilim ekmek
2 lt. Su
efendim dün akşam geldi stepperım
750 adım stepperla bacaklarımı hissetmedim o derece yani
mak. 5 dakika yapılabiliyor diyorlardı şimdi neden dediklerini anladım ama hedef koydum zorda olsa yaptım
selamlarrrrrKomşuma gittim geldim,çatı katında oturuyor ev buz gibiydi kızımı bahane edip kaçtım resmen.ben doğalgaza çok alışmışım yav :26:bu arada gardrobumda 2 senedir beni bekleyen kaldırıp bi köşeye atamadığım fakat içinede sığamadığım çok severek aldığım bir bluzumu komşuma giderken şöyle bir elime aldım acaba dedim içimden :44: Altımada zaten bundan 1 ay öncesine kadar içine giremediğim bir pantolon giymiştim Veeeeeee Bluz harika oldu bol bol hemde inanamadım Klasik okuma menüsü tavuklu pilav ardındanda olabildiğince kalorili şerbetli bir tatlı sadece haşlanmış tavuk göğsü ve 2 kaşık yoğurt rica ettim oda beni kırmadı saolsun Sonrasında da çay,bugünki ikram olayını da alnımın akıyla atlattım Yarında yeni taşınan bir komşuya gidilcekmiş bizim bina az kalabalık 15 hane var komşuluk da çok güzel bi onda bi bende bi öbüründe sonrada ye babam ye Onuda yarın kayınbiraderleri almaya gidicem havaalanına diye atlatma eğilimine girdim bakalım saatler denk gelirse yırtmam an meselesi
bende ilk fırsatta almak istiyorum ne kadara aldın?
OMEGA-3 KİLO VERDİRİYOR
Avustralyada yapılan bir araştırmaya göre, insan beyninde yaşlanmayı yavaşlatma etkisi olduğu bilinen balıktaki yağ asitlerinin, hafif egzersizle tüketildiğinde kilo kaybetmeye yardımcı olduğu belirlendi.
Güney Avustralya Üniversitesinde yapılan araştırma sonucunda, Omega-3 yağ asitleri içeren balık yağının obez insanların kilo vermesine yardımcı olduğu ortaya çıktı.
Üniversitenin araştırmacısı Alison Hill, balık yağında bulunan Omega-3ün, egzersiz sırasında kaslara kan akışını artırarak, yağ yakmayı hızlandırdığını söyledi. Araştırmanın, 4 gruba ayrılan, 68 kilolu ve obez insan üzerinde 3 ay süreyle yapıldığı belirtildi. Birinci grup, az miktarda balık yağı alırken, ikinci gruba normal diyetleri değiştirilmeden ayçiçek yağı verildi. İki gruba da 3 ay boyunca 45 dakikalık yürüyüş veya haftada 3 kez koşma şeklinde hafif egzersiz programları uygulandı. Diğer iki grup ise hem balık yağı hem ayçiçek yağı aldı ancak egzersiz yapmadı. Araştırma sonunda balık yağı alan ve egzersiz yapanların 3 ayda ortalama 2 kilo verdikleri gözlendi. Ayçiçek yağı alan ve egzersiz yapanlar ise hiç kilo veremedi. Egzersiz yapmayan diğer iki grubun da hiç kilo vermediği belirlendi. Araştırmacı Hill, Bu insanların özellikle istedikleri her şeyi yemelerine rağmen balık yağının etkili olmasına şaşırdık dedi.
canım bilmem ki balık yağı şurupları kilo aldırıyor omega 3 tabletleri kilo verdiriyor diye okudum ben bi yerde ama bi hafta denicem tartıda fazla çıkarsam yağ oranımda değişme olursa bir de iştahım açılırsa bırakırımben duruya veriyorum ondan zayıf benim velet galiba onunkinden mi içsemki
kızlar iyi geceler sabah tartılacaktım ancak bu saat oldu ve muhtemelen sabah işe geç kalacağım o yüzden kilo bildirimimi şimdiden yapıyorum az önce tartıldım
87/86,5 şu anki kilom sabah muhtemelen daha az gelirdim ama napalım öpüyorum duru hasta oldu yüzdesini hesaplarsanız sevinirim
canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir kısa zamandakızlar iyi geceler sabah tartılacaktım ancak bu saat oldu ve muhtemelen sabah işe geç kalacağım o yüzden kilo bildirimimi şimdiden yapıyorum az önce tartıldım
87/86,5 şu anki kilom sabah muhtemelen daha az gelirdim ama napalım öpüyorum duru hasta oldu yüzdesini hesaplarsanız sevinirim
kızlar hepinize günaydın!!!!önce kilo bildirimimi yapayım.sonra geçmişte dolanayım,dün hiç uğrayamadım.
73.6/72.9/0.700/%0.95
tubiş bu hafta da sana yetişemedim(
öğleden sonra çok fena olmuş bir de spor yokkk ama olsun kilo vermişsin bana yetişemedinnnbir de unutmadan dünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
çay
saat 15.30 da
yarım puf böreği
2 yemek kaşığı patates salatası
yarım porsiyon kabak tatlısı
akşam
1 tane tost
1 bardak ayran
spor:yok
su:2 litre
menümde hiç adam gibi yemek yok farkındayım.dün güne gideceğim diye öğlen yemeğini yemedim.akşam da kocişin canı tost istedi e ben kusur kalır mıyım ben de tost yedim.:))bu arada günlerden nefret ediyorum diyordum ya vazgeçtim,bayılıyorum:))küçük hanım orada laf dinlyeceğim diye ne uyudu ne mama yedi.akşam da saat 8 de sızdı sabah 7 de ben uyandırdım.vallahi kemiklerim dinlenmiş,2 ayın sonunda 8 saat kesintisiz uyudum:))
hadi bakalım tek tek güzel haberlerinizi bekliyorum.toprakla pegasusu bu hafta çok merak ediyorum:))
dayanamadım kendime tekrar yorum yapıcam:) bu hafta cezalısınız hanfendi 2 kilo deyipte yarım kilo verilir mi bari 1 kilo verseydingünaydın kızlar,
kilomu yazayım sonra menümü yazarım
79/78.5/0.5/%0.63
kendimi ve sizleri hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bana
umarım pegasus yapmıştır yoksa ikimiz de rezil olucaz
uyku keyfin için sevindim, umarım böyle devam eder ama daha önce de söylemiştim inat duygusunu hissediyorlar sanırım işler daha da zorlaşıyor, sen rahat olursan o da olacaktır.bir de unutmadan dünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
çay
saat 15.30 da
yarım puf böreği
2 yemek kaşığı patates salatası
yarım porsiyon kabak tatlısı
akşam
1 tane tost
1 bardak ayran
spor:yok
su:2 litre
menümde hiç adam gibi yemek yok farkındayım.dün güne gideceğim diye öğlen yemeğini yemedim.akşam da kocişin canı tost istedi e ben kusur kalır mıyım ben de tost yedim.:))bu arada günlerden nefret ediyorum diyordum ya vazgeçtim,bayılıyorum:))küçük hanım orada laf dinlyeceğim diye ne uyudu ne mama yedi.akşam da saat 8 de sızdı sabah 7 de ben uyandırdım.vallahi kemiklerim dinlenmiş,2 ayın sonunda 8 saat kesintisiz uyudum:))
hadi bakalım tek tek güzel haberlerinizi bekliyorum.toprakla pegasusu bu hafta çok merak ediyorum:))
tebrik ediyorum canım 6 lara yaklaştınkızlar hepinize günaydın!!!!önce kilo bildirimimi yapayım.sonra geçmişte dolanayım,dün hiç uğrayamadım.
73.6/72.9/0.700/%0.95
tubiş bu hafta da sana yetişemedim(
canım kilo vermişsin tebrik ederim, bu hafta sporu arttıracağını düşünüyorum o yüzden haftaya daha iyi olacaktır. Duruya da geçmiş olsun canımkızlar iyi geceler sabah tartılacaktım ancak bu saat oldu ve muhtemelen sabah işe geç kalacağım o yüzden kilo bildirimimi şimdiden yapıyorum az önce tartıldım
ben daha 7 otlu çayı bile bulamadım, kerbeladamı yaşıyorum ben yahu??canım bilmem ki balık yağı şurupları kilo aldırıyor omega 3 tabletleri kilo verdiriyor diye okudum ben bi yerde ama bi hafta denicem tartıda fazla çıkarsam yağ oranımda değişme olursa bir de iştahım açılırsa bırakırımben bi deniyim ona göre kullan istersen
çok ilginç sen deniyorsun galiba etkisi olursa biz de mi alsak acaba? ben böyle hap vs. şeylerden korkuyorum ama bu vitamin zaten zayıflama ürünü değil nasılsaOMEGA-3 KİLO VERDİRİYOR
Avustralya’da yapılan bir araştırmaya göre, insan beyninde yaşlanmayı yavaşlatma etkisi olduğu bilinen balıktaki yağ asitlerinin, hafif egzersizle tüketildiğinde kilo kaybetmeye yardımcı olduğu belirlendi.
Güney Avustralya Üniversitesinde yapılan araştırma sonucunda, Omega-3 yağ asitleri içeren balık yağının obez insanların kilo vermesine yardımcı olduğu ortaya çıktı.
Üniversitenin araştırmacısı Alison Hill, balık yağında bulunan Omega-3’ün, egzersiz sırasında kaslara kan akışını artırarak, yağ yakmayı hızlandırdığını söyledi. Araştırmanın, 4 gruba ayrılan, 68 kilolu ve obez insan üzerinde 3 ay süreyle yapıldığı belirtildi. Birinci grup, az miktarda balık yağı alırken, ikinci gruba normal diyetleri değiştirilmeden ayçiçek yağı verildi. İki gruba da 3 ay boyunca 45 dakikalık yürüyüş veya haftada 3 kez koşma şeklinde hafif egzersiz programları uygulandı. Diğer iki grup ise hem balık yağı hem ayçiçek yağı aldı ancak egzersiz yapmadı. Araştırma sonunda balık yağı alan ve egzersiz yapanların 3 ayda ortalama 2 kilo verdikleri gözlendi. Ayçiçek yağı alan ve egzersiz yapanlar ise hiç kilo veremedi. Egzersiz yapmayan diğer iki grubun da hiç kilo vermediği belirlendi. Araştırmacı Hill, “Bu insanların özellikle istedikleri her şeyi yemelerine rağmen balık yağının etkili olmasına şaşırdık” dedi.
oğlumun doğumundan sonra bunun daha ilkel olanı vardı bende çok kullanmamıştım, çatıya kaldırdım galiba ya da birine vermiş olabilirim, bir bakayım bakalım bulabilirsem denerim belki:)hepsi burada dan 118 liraya aldım canım
Cosfer Çekme Lastikli Twist & Shape Stepper - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
benimki bu bir incele istersen
affferin sanaTİKKATTT TİKKAATTTT!!!
600 tane stepperımı yaptım ahanda geldim
efendim bugün ne yedim öncelikle onu yazayım hemen
sabah 1 t. bugday ekmeği + peynir + çay
öglen 1 köfte 1 kaşık mantı, 3 kaşık et yemeği
ara türk kahvesi şekersiz
akşam yoğurtlu ıspanak 6 kaşık
2 lt. su şimdiye kadar 1 litre daha içerim
3 litreye tamamlayacağım
1 fincan yeşil çay
600 stepper şimdilik
birazdan arkadaşıma gideceğiz bebek görmeye ama birşey yemem çay içerim
kızlar bu hafta tartıda pek hareket yok gibi ama sizlere söz veriyorum haftaya 85 hatta 84,5 a ineceğim
eğer inemezsem de
"şişkoyum ben şişko bir nevi dobişko hello baby i am from san franşişkooo" diye pankart açacağım hatta bununla yetinmeyin tüm ana haber bültenlerini çağırıp kendimi kınadığımı rezil bir insan olduğumu bas bas bağıracağım
hatta bununlada yetinmeyip
neyse bu kadarla yetinmem gerek sanırım
canım bir gün geç oldu ama az daha dayan yarın tatiiiiiiiiiilllllllllllllllll:)))Kızlar öyle yorgunum kiii bugün delirmediysem hiç delirmem sanırımakşama kadar koştur koştur genel müdürlük bi tablo istedi veri toplaaa en az 150 tane dosyaya bak dellendimmmmmmmm o kadar yorgunum ki eliptikte ancak 15 dk kaldım ama su gibiydim yinede bugün a101den omega3 kapsül gelmiş ondan aldım denemek için omega 3 yağ yakımına yardımcı kalp sağlığı açısından iyiymiş öğlen aldım denedim eliptikte 15dkda su gibi oldum acaba metabolizmayı hızlandırıyor ondan mı?
Bu arada yarın kilo bildirim günü lütfen herkes 12ye kadar bildirimini tamamlasın öğlen arası bitireyim listeyi çok yoğun oluyorum çünkü
evet annem ne kadar zorluyordu bizi sebze yiyelim diye, zorla yedirdiği hiçbirşey temiyoruz şimdi:))ben de bir yiyebilsem daha sağlıklı olcak da yiyemiyorum küçükken çok direttiler illa yiceksin die sanırım ondan soğudum
kıyafetlerin için çok sevindim, ben de eski bazı kıyafetlerime girmeye başladım, insanın gerçekten ne kadar mutlu olduğunu biliyorum. Seni tebrik ediyorum, eminim daha da küçücük kıyafetlerimize sığacağız:)))selamlarrrrrkomşuma gittim geldim,çatı katında oturuyor ev buz gibiydi kızımı bahane edip kaçtım resmen.ben doğalgaza çok alışmışım yav :26:bu arada gardrobumda 2 senedir beni bekleyen kaldırıp bi köşeye atamadığım fakat içinede sığamadığım çok severek aldığım bir bluzumu komşuma giderken şöyle bir elime aldım acaba dedim içimden :44: altımada zaten bundan 1 ay öncesine kadar içine giremediğim bir pantolon giymiştim veeeeeee bluz harika oldu bol bol hemde inanamadım klasik okuma menüsü tavuklu pilav ardındanda olabildiğince kalorili şerbetli bir tatlı sadece haşlanmış tavuk göğsü ve 2 kaşık yoğurt rica ettim oda beni kırmadı saolsun sonrasında da çay,bugünki ikram olayını da alnımın akıyla atlattım yarında yeni taşınan bir komşuya gidilcekmiş bizim bina az kalabalık 15 hane var komşuluk da çok güzel bi onda bi bende bi öbüründe sonrada ye babam ye onuda yarın kayınbiraderleri almaya gidicem havaalanına diye atlatma eğilimine girdim bakalım saatler denk gelirse yırtmam an meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?