pozitif ol sevin canım :)))***4. TAKIM 285. ETAP**
tubis87: ( 70.9 / 70.7 / 0.2 / %0.28)
tfneyll: ( 58.1 /58 / 0.1 / %0.17)
pegasus07: (61.5 / / / %)
zeburus: ( 73.6 / 72.9 / 0.7 / %0.95)
topraks: ( 79.0 / / / % )
eftelya_blue: ( 65.3 / / / %)
ozgekrd: (87.0 / 86.5 / 0.5 / %0.57)
yumyukum: ( / / / %)
4. TAKIM ORTALAMASI: %
kilo veremediğime üzüliyim mi bu arada kilo alamadığıma seviniyim mi bilemedim ya
günaydin kizlar
dün gelemedim,hem esim rahatsizdi,biliyorsunuz erkekler grip oldumu cocuktan beter olurlar,hemde kizimin bu gün sinavi vardi,onu calistrmam gerekti,arti ev isi,yemek derken gelemedim,simdi kilomu bildrip cikmam lazim,umarim gün icinde ugrayabilirim
60.4 bu haftaki kilom,gecmise bakamicam kizlar,menümüde daha sonra gelirsem yazarim,kilo veren herkesi tebrik ediyorum
canım çok geçmiş olsunngünaydin kizlar
dün gelemedim,hem esim rahatsizdi,biliyorsunuz erkekler grip oldumu cocuktan beter olurlar,hemde kizimin bu gün sinavi vardi,onu calistrmam gerekti,arti ev isi,yemek derken gelemedim,simdi kilomu bildrip cikmam lazim,umarim gün icinde ugrayabilirim
60.4 bu haftaki kilom,gecmise bakamicam kizlar,menümüde daha sonra gelirsem yazarim,kilo veren herkesi tebrik ediyorum
o negrolara ve yapılmayan sporlara karşılık 1 hafta boyunca her gün 30 dk trambolin cezasıııgünaydın kızlarrr önce kilo bildirimimi yapıyım da sonra geçmişi okurum :)
( 65.3 / 65.0/0,3 / %0,46)
şimdi de dünkü menüm:)
sabah
çeyrek simit
kalper
çay
öğle
hasan paşa köfte
bulgur pilavı ( 2 kaşık)
cacık
ara
3 adet N**** (Siyahi)
akşam
türlü
makarna
cacık
gece
yarım muz
sporrrrr
su 2 lt
o negrolara ve yapılmayan sporlara karşılık 1 hafta boyunca her gün 30 dk trambolin cezasııı
evet canım aynen öyleee bu duraklama dönemini böyle atlatabiliriz ancakyani her zamanki 20 dakkama ek mi 30 dakka yapcam
belkide sporla bu kadar hızlı kilo vermenin nedenlerinden biridir tamam artıkk düzenli omega-3 kullanıyorumarkadaşlar geçmişte şöyle bir dolanırken omega 3 lafının geçtiğini gördüm.ben hamile kaldığımdan beri düzenli olarak omega 3 kullanıyorum.daha önce de ara ara kullanıyordum.eşim 5-6 yıldır hergün yutar birer tane.annemle babam da neredeyse 2 yıldır düzenli kullanıyorlar,onlara da doktor arkadaşları önermiş.kilo falan yapmıyor korkmayın:))
kızlaaar çizelgemi değiştirdim fark ettim ki tam ortaya gelmişim:)))
günaydin kizlar
günaydın kızlarrr önce kilo bildirimimi yapıyım da sonra geçmişi okurum :)
( 65.3 / 65.0/0,3 / %0,46)
şimdi de dünkü menüm:)
sabah
çeyrek simit
kalper
çay
öğle
hasan paşa köfte
bulgur pilavı ( 2 kaşık)
cacık
ara
3 adet N**** (Siyahi)
akşam
türlü
makarna
cacık
gece
yarım muz
sporrrrr
su 2 lt
belkide sporla bu kadar hızlı kilo vermenin nedenlerinden biridir tamam artıkk düzenli omega-3 kullanıyorum
zeburus beni geçemezkiiiiiiii
o negrolara ve yapılmayan sporlara karşılık 1 hafta boyunca her gün 30 dk trambolin cezasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?