trambolin gerçekten vücudu güzel şekle sokuyorrr bu azimle gidersen dal gibi olcazzzzzzzz
bugün istediğiniz bir şeyi yiyebilirsiniz kızlar izin verdim gitti hepimiz kilo verdik
canım kıyamam sana muhasebe çok zor arkadaşımdan biliyorum, Allah kolaylık versin ama geçişler sancılı olur sonra oturtursun umarım:))aman noluyor burda cezalar havada uçuyor ben menümüde yazamadım kimse yokken giriyim dedim.
spor yok cezalıksın aslında ama kıyamadım sana ben
evet veremedim karnım şiş regl dönemeine girmek üzereyim haftaya olurum yine 60lardainş gider bu şişlik .
ohhh afiyet olsun şekerim süpersin.
aman kaç kolum var diye düşünüyorum yetişemiyorum ben hiç birşeye
afiyet olsun canım benim ye bizden sana ödül
1 2 3 4 7 8 10 yok iki kolum var sadece saydım ve malesef bir tane eylül var
aman noluyor burda cezalar havada uçuyor ben menümüde yazamadım kimse yokken giriyim dedim.
spor yok cezalıksın aslında ama kıyamadım sana ben
evet veremedim karnım şiş regl dönemeine girmek üzereyim haftaya olurum yine 60lardainş gider bu şişlik .
ohhh afiyet olsun şekerim süpersin.
aman kaç kolum var diye düşünüyorum yetişemiyorum ben hiç birşeye
afiyet olsun canım benim ye bizden sana ödül
1 2 3 4 7 8 10 yok iki kolum var sadece saydım ve malesef bir tane eylül var
amiinnnnnnnnnnn:))aslında ben daha fazlasını ümit ediyordum sabah 8 de kalktım felaket geç kalmışım saat 5 ten itibaren pek uyuyamadım durucuğum öksürdü sürekli ona ıhlamur falan kaynattım öyle işte
ohh ne güzel her zaman böyle
ohh darısı başıma canm
şu an
**telefon bağlıyorum
**teklif hazırlıyorum
**fatura giriyorum
**maillere bakıyorum
**cari hazırlıyorum
**ekstre bulamaya çalışıyorum
**havaleleri ayarlıyorum
**yine telefon çalıyo
çıldırıyorum...
canım kolay gelsin:))slm kizlar
iki ayagim bir papucta
bi yandan temizlik,bi yandan,yemek,saat 5 te kres de olmamiz lazim,etkinlik var katilmasak olmaz,o zaman kadar su isleri toparlayip,yemegide hazirlayip,bide üstüne sam tatlisi yapilacak,off ben ne oturuyprum daha ya,cocuklarin yemegini indirmedim,hadiyin ben kactim kizlar,bu gün gelebilirmiyim bilmiyorumm,gelemesem de duruma göre ilk 3 teyiz sanki herkesi tebrik ediyorum
özge cnm bu arada duruya cok gecmisolsun,gözümden kacmis kusura bakma,kokulu kokulu öp yerime
varııııııııııııııız diye atlıycam ama korktum şimdi geçen hafta da atladım rezil oldum:26: ama elimden geleni yaparım:)))Kızlarrr ortalamamız 0.60 bence bu hafta da 2. olacazhaftaya birinci olmaya var mısınızzz
Kızlarrr ortalamamız 0.60 bence bu hafta da 2. olacazhaftaya birinci olmaya var mısınızzz
ben bugün akşama kadar düzenli yiycem çünkü akşama teyzem kıymalı börek yapıcakmış, yiycem valla:))
sabah
1avuç maydonoz
1tane salatalık
k.k kadar peynir
ara
7li çay
öğlen
1 kaşık bulgur pilavı
1 bardak çorba
1pors. yağsız baharatlı hafif acı tavuk sote
ara
yarım simit, az tulum peynir, 3 zeytin
akşam
4 adet lahana sarma
kızlar söz bugün yapıcam sporu eve 7:30 da gittim akşam 1 saat sonra yattım başım kopacak sandım
su:2,5ltre
çok teşekkür ederim helincim Allah razı olsun sende kuzularını öp benim içinslm kizlar
iki ayagim bir papucta
bi yandan temizlik,bi yandan,yemek,saat 5 te kres de olmamiz lazim,etkinlik var katilmasak olmaz,o zaman kadar su isleri toparlayip,yemegide hazirlayip,bide üstüne sam tatlisi yapilacak,off ben ne oturuyprum daha ya,cocuklarin yemegini indirmedim,hadiyin ben kactim kizlar,bu gün gelebilirmiyim bilmiyorumm,gelemesem de duruma göre ilk 3 teyiz sanki herkesi tebrik ediyorum
özge cnm bu arada duruya cok gecmisolsun,gözümden kacmis kusura bakma,kokulu kokulu öp yerime
hmm ben varım memnuniyetleKızlarrr ortalamamız 0.60 bence bu hafta da 2. olacazhaftaya birinci olmaya var mısınızzz
ben her davete evet diyorum da davete icabet sünnettir diyerek sonra fos çıkıyorumay bak ben bilemedim şimdi.bu hafta 70 e düzlemeyi planlıyorum.evrenle konuştum tamam dedi o da:)))gelsin 3 saat bisiklet.haftaya birinciyiz.herkesi sıkı bir spora davet ediyorum!!!
ah canım ya kıyamam sana :), teyzem benim anne yarım değil, anne tamım diyorum ben onamümkünse teyzeni ben alabilirmiyim yaaa,gelsin benim teyzem olsun!!!çocuklarla ilgileniyo,üstüne size kıymalı börek yapıyo...aaah ah canım istese kıymalı börek yapanım yok aaah ah!!!!
çok teşekkür ederim helincim Allah razı olsun sende kuzularını öp benim için
hmm ben varım memnuniyetle
eeeyyyy zeburusa sürekli kıyak geçerek zayıflatan evren rica ediyorum lütfen Allah aşkına haftaya 85 i göreyim nolur bak
çok tadında bir menü olmuş tebrikler.7 otlu çayda da istikrarlısın.ve kolay gelsin,işler baya bi yoruyor seni galiba.bir zamanlar ben de muhasebede çalışıyordum amanin o başımın sersemlemediği gün yok gibiydi.işten çıkınca afyon yutmuş gibi olurdum.allah yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?