Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

trambolin gerçekten vücudu güzel şekle sokuyorrr bu azimle gidersen dal gibi olcazzzzzzzz

bugün istediğiniz bir şeyi yiyebilirsiniz kızlar izin verdim gitti hepimiz kilo verdik

ben bugün akşama kadar düzenli yiycem çünkü akşama teyzem kıymalı börek yapıcakmış, yiycem valla:))

canım kıyamam sana muhasebe çok zor arkadaşımdan biliyorum, Allah kolaylık versin ama geçişler sancılı olur sonra oturtursun umarım:))

aynı dert bende de var valla

sabah
1avuç maydonoz
1tane salatalık
k.k kadar peynir

ara
7li çay

öğlen
1 kaşık bulgur pilavı
1 bardak çorba
1pors. yağsız baharatlı hafif acı tavuk sote

ara
yarım simit, az tulum peynir, 3 zeytin

akşam
4 adet lahana sarma

kızlar söz bugün yapıcam sporu eve 7:30 da gittim akşam 1 saat sonra yattım başım kopacak sandım

su:2,5ltre

şu an
**telefon bağlıyorum
**teklif hazırlıyorum
**fatura giriyorum
**maillere bakıyorum
**cari hazırlıyorum
**ekstre bulamaya çalışıyorum
**havaleleri ayarlıyorum
**yine telefon çalıyo

çıldırıyorum...

amiinnnnnnnnnnn:))

oy oy oy zor ben bu tabloyu biliyorum, keşke bir yardımımız dokunsa ama kolaylık dilemekten başka şansımız yok

TUBİŞ profiline baktım da ne kadar zayıflamışsın ya maşallah sana bu arada çok da güzelmişsin gerçi resimleri birebir açamadım buradaki internet sebebiyle evde bakıp yorum yapacağım maşallah sana azmineee

benimde profilimde durudan önceki halim var hey gidi günler heyyy

slm kizlar
iki ayagim bir papucta
bi yandan temizlik,bi yandan,yemek,saat 5 te kres de olmamiz lazim,etkinlik var katilmasak olmaz,o zaman kadar su isleri toparlayip,yemegide hazirlayip,bide üstüne sam tatlisi yapilacak,off ben ne oturuyprum daha ya,cocuklarin yemegini indirmedim,hadiyin ben kactim kizlar,bu gün gelebilirmiyim bilmiyorumm,gelemesem de duruma göre ilk 3 teyiz sanki herkesi tebrik ediyorum

özge cnm bu arada duruya cok gecmisolsun,gözümden kacmis kusura bakma,kokulu kokulu öp yerime

canım kolay gelsin:))

Kızlarrr ortalamamız 0.60 bence bu hafta da 2. olacaz haftaya birinci olmaya var mısınızzz
varııııııııııııııız diye atlıycam ama korktum şimdi geçen hafta da atladım rezil oldum:26: ama elimden geleni yaparım:)))

Kızlarrr ortalamamız 0.60 bence bu hafta da 2. olacaz haftaya birinci olmaya var mısınızzz

ay bak ben bilemedim şimdi.bu hafta 70 e düzlemeyi planlıyorum.evrenle konuştum tamam dedi o da:)))gelsin 3 saat bisiklet.haftaya birinciyiz.herkesi sıkı bir spora davet ediyorum!!!

ben bugün akşama kadar düzenli yiycem çünkü akşama teyzem kıymalı börek yapıcakmış, yiycem valla:))

mümkünse teyzeni ben alabilirmiyim yaaa,gelsin benim teyzem olsun!!!çocuklarla ilgileniyo,üstüne size kıymalı börek yapıyo...aaah ah canım istese kıymalı börek yapanım yok aaah ah!!!!

çok tadında bir menü olmuş tebrikler.7 otlu çayda da istikrarlısın.ve kolay gelsin,işler baya bi yoruyor seni galiba.bir zamanlar ben de muhasebede çalışıyordum amanin o başımın sersemlemediği gün yok gibiydi.işten çıkınca afyon yutmuş gibi olurdum.allah yardım etsin.

çok teşekkür ederim helincim Allah razı olsun sende kuzularını öp benim için
hmm ben varım memnuniyetle

eeeyyyy zeburusa sürekli kıyak geçerek zayıflatan evren rica ediyorum lütfen Allah aşkına haftaya 85 i göreyim nolur bak

ay bak ben bilemedim şimdi.bu hafta 70 e düzlemeyi planlıyorum.evrenle konuştum tamam dedi o da:)))gelsin 3 saat bisiklet.haftaya birinciyiz.herkesi sıkı bir spora davet ediyorum!!!
ben her davete evet diyorum da davete icabet sünnettir diyerek sonra fos çıkıyorum
mümkünse teyzeni ben alabilirmiyim yaaa,gelsin benim teyzem olsun!!!çocuklarla ilgileniyo,üstüne size kıymalı börek yapıyo...aaah ah canım istese kıymalı börek yapanım yok aaah ah!!!!
ah canım ya kıyamam sana :), teyzem benim anne yarım değil, anne tamım diyorum ben ona

kızlar bugün erken kaçtım şimdi evdeyim, 7 otlu çayı buldum nihayet şimdi deniyeceğim:) paşamın okuluna gittim öğretmeni ile konuşmaya durum stabil bir sorun yok:)) şimdi bir saatim var kızı almak için, evi toparlıycam çünkü sabah çok erken çıktım ev darmadağın, sonra görüşürüz akşamları kız beni uyuttuğu için söz veremiyorum, ben onu uyutabilirsem uğrarım yine:)))

Bu kadar güzel ricayı kırmaz bence:))) hadi bakalım:)

evet hatta bide yeşil çay içtim onu yazmayı da unuttum tatlım çok teşkkürler artık daha dikkatliyim 1 ocağa kadar fena iddiaya girdim de ben menüme de tek yorum yapan sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…