Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese iyi geceler...

öncelikle özgecim geçmiş olsun canım,durucuk en kısa zamanda iyileşir inşallah

bugün çok uğrayamadım,öğlen havaalanına gittim kayınbiraderleri almaya ordan bi arkadaşıma uğradım kızının nişan tepsileri gelmiş onlara baktım,akşamda yemeğe gideceğimizi söylemiştim bi akrabamıza,elimden geldiğince abartmamaya çalıştım tabi illaki diyet formunda deildi ama yapacak bişey yok

Kızlarrr ortalamamız 0.60 bence bu hafta da 2. olacaz haftaya birinci olmaya var mısınızzz

ben varım haftaya çok iyi sonuçlarla takıma 1.lik getirmek için elimden geleni yapıcam
Tebrikler kızlarrrrrrr ikinciyizzz haftaya birinci olmak için elimizden geleni yapalım :119:

Çok yorgunum iyi akşamlar herkese...
herkesi tebrik ederim sonuçta ilk 3te olmak bile güzel haftaya inşallah birincilik bizim

ben hemen bugünki yediklerimide yazayım malum yarın hafta sonu ev ahalisi evde pc bana pek kalmaz

sabah 11:00
2 yumurta,2 yemek kaşığı yulaf kepeği,yağsız sütle yapılmış omlet(yarısını yiyemedim)
labne
şekersiz çay

16:00
türk kahvesi

20:00
1 kepçe domates çorbası
1 kepçe sulu köfte
2 kaşık taze fasulye
3 sarma
salata

kadayıf yapmış teyzem yemedim oda ısrar etmedi saolsun

1 bardak çay

yaklaşık 1.5 lt su,su çok az oldu sporda yok valla okadar çok yol teptimki trafikte üst bölgeye spor yaptırdım zaten yeterince malum izmir trafiği bide bizim şahinle kas yapmamaya imkan yok zaten

benden bu gecelikte bu kadar hepinize iyi hafta sonları diliyorum

canım hem cuma hem de misafirlik çok da kaçmamış, sana da iyi hafta sonları:)))

kızlar günaydın, hepinize mutlu hafta sonları:)
dünkü menümü yazıyım işlerimin başına

sabah
nesfit
süt

ara
yeşil çay
3 diyet bisküvi

öğlen
1 kır pidesi
ayran

akşam
börek
ayran

su 2,5 lt
spor 20 dk leslie kızım uyandı devam edemedim

görüşmek üzereeeeeeeeee

Kızlar haberler çoook kötü sabah ağlayacaktım neredeyse

200 gram vermişim tamam ama yağdan 900 gram almışım nasıl olmuş bilmiyorum bu hafta sporumu düzenli yaptım diyetimi de fena yapmadım hani. bu işte bir gariplik var

Diyetisyenden bu haberleri alıp çıktım dişçiye giderken her pastaneye simitçiye yerdeki çöplere vslere baktım kendimi nelerden mahrum bıraktığımı düşündüm düşünün abur cubur ıvır zıvır kalorili ne varsa hayatımdan çıkarttım bir tek cumartesileri yiyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum İşten yorgun argın geliyorum apar topar yemeğimi yiyorum, doğru spora spordan sonra duşa duştan sonra pcmi açıyorum ab tronic belimde takılı 1 saat oturuyorum bu sırada 7 otlu çayımı içiyorum yani hayatımdan çok fazla fedakarlık ediyorum karşılığı bu olmamalıydı kızdım kendime bünyeme bedenime ve aç ruhuma gerçekten kızdım

Bu hafta ilk 4 gün normal diyetime devam edecekmişim, son 3 gün: akşamları sadece peynirli salata, ara öğünlerin birinde meyve, birinde bir avuç leblebi, gece araöğününde de 1 çay bardağı sütle 1 yemek kaşığı nesfit yiyecekmişim.

Bu haftada açım yani offfffffffffff offfffffffffffffffff offffffffffffffffff yani gerçekten. 75'ten sonra kilo vermem zorlaştı çokkkkkkkkk

herkese merhaba kizlar,dün gelemedim biliyorsunuz kosusturma icindeydim,aksam da cok yorgun dum erken uyudum ve 1 de oglum kalkti,bi dahada uyumadik,iyiki erken uyumusum,en azindan bikac saat uyumus oldum
2. olmusuz,tebrikler

tubis haftaya birincilik icin saasacagim cnmhem spora hemde diyetime sarilacagim,artik 5 leri görmem gerekben kovaladikca onlar kaciyor,insallah bu hafta yakalayacagim,hafta sonu olmasi nedeniyle kemerler biraz gevsedi maalesef,birazdan misafirim gelecek,patlican kebabi, lahana sarmasi,kuru fasülye,bulgur pilavi, firinda tavuk ve salata yaptim,sadece sarmadan biraz ve salata yerim diye planladim,umarim kacirmam
bundan sonra gelemem heralde,hepinizi kocamann öpüyorumm

misafirlikte olma na ragmen,dikkat etmissin,zaten tartidan sonra bir gün ödül günü yapiyoruz,bu da senin ödül günün olmus
bendemi haftaya protein diyeti yapsam acaba:26:bu haftada 5 li rakamlari görmezsem,bana verilecek cezalari düsünün bi zahmet
kolay gelsin cnm
senin de yediklerini begendim,
bu gün cok iyimser gördüm kendimi
neyse konuya dönelim su güzel,spor cezani yapmamissin,bende yapmadim dün
bu gün 1 saat zumba ve 30 dk mekik ve cesitli karin egzersizleri yapmayi planliyorum,misafirlerim ne zaman gider bilmiyorum tabi,ona göre ayarlicam yinede

tubis cnm bu kadar sikma kendini,her hafta yagdan vereceksin diye bi kural yok,sikinti metabolizmani da yavaslatiyor,sporunu düzenli yapmis olabilirsin cnm,ama olmamis bu hafta,ne yapalim,haftaya cok daha iyi bir sonuc alacagina eminim ben,diyetisyen kontrolundesin sonucta,benim gibi kendi kafana göre takilmiyorsun,o senin en dogru yoldan yaglarin dan kurtulmani saglayacaktir kesinlikle,simdi rahatla diyetine kaldigin yerden bu defa 4 elle saril,
cnm benim niye ac olasin,gece ögünü bile var,bence gayet güzel,zaten biraz da midenin bos olmasi gerek,inanki mukafati cok güzel olacak

Son düzenleme:
canım hem cuma hem de misafirlik çok da kaçmamış, sana da iyi hafta sonları:)))

saol canım..hafta sonuna harika başladım kardeşimle bir kemeraltı turu yaptık ama alışveriş sayılmaz pek,klasik her buluşmada bir kızlarağasında kahve,meşhur balıkçımızda bir midye partisi bugünde dolu dolu bol muhabbetli ve muhteşem bir gün geçirdik.balıkçıda ben ızgara lüfer ve salata yedim ama midyeyede hiç dayanamam 2-3 tane götürdüm valla :26: biletini aldık salı günü gidiyor ordan arkadaşıma geçtik,anca gelebildik kız kıza güzel bir gündü

elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama tabi yağlı tuzlu diyete uygun deillerdi pek artık kimseyi kırmamak adına bi günden bişey olmaz dedim yola devam

canım bence de moralini bozma, sen rahat ol bedenin de rahat olsun, evet istediğimiz şeyleri istediğimiz gibi yiyemiyoruz ama sonuçlarını alıyoruz. Belli bir kiloya düştükten sonra işler daha da zorlaşıyor ama gram bile gitse sabırlı olup devam etmek gerek, ben de dahil hepimiz için geçerli hemen umutsuzluğa düşüyoruz ama biz burada birbirimize destek olmasak o yiceklere saldıracağımız kesin, ha gayret arkadaşım haftaya kızlar müjde şu kadar yağdan vermişim diyeceksin, bozma moralini

canım evet spor cezamı yapamadım, hafta içi yapacağımı düşünüyorum, hafta sonları koşturmacam fazla oluyo, zaten her hafta sonu aynı şeyler, eve tıkılmaktan bıktım, bir hafta gezmeye gitsem işler iyice yığılıyo, ev kuşu oldum

senin adına çok sevindim, midyeyi ben de çok severim, afiyet olsun, kız kıza felekten gün muhteşem:)) ben de yazın arkadaşlarımla pierre lotiye gitmiştim bütün gün o kadar eğlendik ki, kendimi çok rahatlamış hissetmiştim. Ben sürekli böyle şeyler yapamadığım için bana lüks geliyo, aslında sorun bende sanırım çünkü eşim çok yardımcı bu konularda sen çocuklara bak ben şuraya gidicem desem yapar ama ben rahatsızım işte gidemiyorum, geride bıraktığım işler beynimi kemiriyor(

günaydın canlar, dünkü menümü yazayım

sabah
2 dilim tam buğday
b. peynir
domates-salatalık
2 zeytin
çay

öğlen
2 dilim tam buğday
krem peynir

akşam
patatesli omlet
az makarna
salata

su 2,5 lt
3 fincan 7 otlu çay
spor ev işi((

Son düzenleme:
slm kızlar uzun bi aradan sonra tekrar döndm aranıza daha doğrusu dönmek istiyorum tabiki kabul ederseniz.bu arada bu hafta 2. olmuşsunuz tebriklerrrrr.

önce kendimi tanıtayım çünkü benm zamanımdan kalma tfnyell ve pegasus var sadece.
zeynep ben 4. takımla 79dan 67 e kadar düşmüştüm.haziranda tekrar 69 oldum ve hamile kaldım dolayısıyla diyet felan bitti.bulantılarımdan dolayı.
şu an 6 aylık hamileyim ve 80 kilo oldum yine.4 ay hiç kilo almama rağmen son 2 aydır haftada 1 kilo almaya başladım.
doğum iznime kadar çalışıyorum.öğretmenim.2.çocuğum,3,5 yaşında bi kızım var.
sizlerle yarışmaya katılamam ama en azından şu 3 ayı en az zararla atlatmak için yardımınıza ihtiyacım var.menülere yorum yapıp günlük menü ve spor bildirimiyle tekrardan aranıza katılabilirmiyim.ilk hamileliliğimi 91 kiloyla tamamladım.bu da o yolda gidiyor.desteklerinize ihtiyacım varrrr:)

Günaydın kızlar bu linki takip ediyor musunuz bilmiyorum ama bugüne kadar kim kaç kg verdi listesinde 4. sıraya yerleşmişim üstelik yarışmaya gireli 4 aya yakın olmasına rağmen

canım hoşgeldin umarım sağlıklı bir şekilde tamamlarsın hamileliğini

Hamileyken diyet yapman çok uygun olmaz ama burada paylaşım yapar motive olursun, doğumdan sonra da tekrar listeye girersin olur mu?

Haftasonu ara öğünler ve sporlar kaçıyor zaten ya hepimizde bu böyle yine de güzel menü olmuş bu arada krem peynir çok yağlı canım fazla kaçırma aman

slm kizlar,bi bakim dedim,temiulik arasinda,isim bittikten sonra cikip kardan adam yapacaz cocuklarla
sonrada ördeklere ekmek vericez,hemde biraz yürümüs olurum
hemen dünki menümü paylasayim
sabah
1 dl ekmek,1 haslanmis yumurta
ögle,yok,isten,yemek hazirlamaktan zamanim olmadi
ara
1 elma
aksam
5 lahana sarmasi
1 kase yogurt
salata
1 parca kizarmis tavuk (firinda kizartildi,hic yag koyulmadan kendi yaginda)
spor
1 saat zumba yapabildim anca,misafirlerim gec gitti,saat 2 olmasina ragmen yinede yapmaya calistim
su
2 lt
yarin görüsürüz

Günaydın kızlar bu linki takip ediyor musunuz bilmiyorum ama bugüne kadar kim kaç kg verdi listesinde 4. sıraya yerleşmişim üstelik yarışmaya gireli 4 aya yakın olmasına rağmen

sabah baktim cnm,tebrik ederim
bende 32. siradayim,gecen ay 31 di:18:

her zaman yern hazir cnm,
hos geldin,hamilelik nasil gidiyor,bebisin cinsiyeti belli oldumu,aman ne cok sordum ya,
biraz cok almissin sanki,son 2 ayda daha cok aliniyor,ama bebisin saglikli olsunda verilir kilolar,sen takma kafana,bu gidisle sen dogurursun ben daha burda olurum

karbonhidrat agirlikli bir menü olmus,ama olsun cnm,cumaya kadar toparlarsin

bu arad kizlar haftaya benimle yarismak isteyen babayigitler varmi aranizda,2 kilosuna
gerci kimse cesaret edemez simdihadi bekliyorum sizi

günaydın kızlarr!!!iyi bir hafta olsun hepinize!!hafta sonu uğrayamadım.kızçeyi babasına satıp uzun zamandır aklımda olan işlerimi bitirdim.dolap içlerine girip iyi bir düzenleme yaptım.yağmur altında camlarımı sildim,millet napıyor bu manyak demiştir ama en azından tozlarından kurtuldular.halılarıımı koltuklarımı sildim.yani anlayacağınız iki gündür elimde bez ne var ne yoksa kaldırdım döktüm:))

bugün de diyetisyene gitmeye başlayacağım.şu aşamadan sonra kilo vermem biraz zorlaşacak çünkü.aşağı ivmeyi durdurmadan önlemimi alayım dedim.inşallah memnun kalacağım bir uzmandır.

menücüğümü de yazıp ben yokken neler olup bitmiş onlara bir bakayım.

sabah

2 yemek kaşığı salçalı sosis
2 dilim ekmek
1 dilm peynir
1 çay kaşığı bal

akşam

3 yemek kaşığı beyin söğüş
4 yemek kaşığı salçalı makarna
2 tane çiğ köfte

spor:tatile çıktı
su:2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…