Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar bu linki takip ediyor musunuz bilmiyorum ama bugüne kadar kim kaç kg verdi listesinde 4. sıraya yerleşmişim üstelik yarışmaya gireli 4 aya yakın olmasına rağmen

oo tebrik ederim.ben bunu ilk defa gördüm.sevindim ama ya bak beni gaza getirecek bir şey daha.15. sıradaymışım.ilk onda olmam lazım:))

tubiş hiç canını sıkma.bu bünye denen şey arada böyle oyunlar oynar.diyet metabolizmayı yavaşlatan bir unsur.bitkiler dışındaki tüm canlılar kıtlık zamanlarında kullanılmak üzere yağ depolamaya eğilimlidir.diyet vücuda kıtlık sinyali gönderir.dolayısıyla da bünye sadece marul maydanoz bile yesen onu yağ olarak depolar kıtlıktayım diye.işte diyetisyenin bilgisi bu aşamada daha çok işine yarar.ufak şaşırtmalarla metabolizmanı hızlandırmana yardım eder.bu hafta diyetisyeninin yaptığı değişikliklerle yine yüzünün güleceğine eminim.

günaydinnnnnnnnnnnn

dün yediklerimi yazayim hemencecik
sabah
2 dl ekmek,bi kac dl köy peyniri
ögle
3 lahana sarmasi,2 patlican dolmasi
aksam
yarim tabak patlican kebabi,1 dl ekmek,tadimlik pilav
yatslik
1 diy.bisküvi
spor
temizlik,2 saat ütü,30 dk zumba
su
2.5 lt
2 kupa yesil cay

kahvalti hazirlim,sonrada dün yaptigim ütüler masanin üstünde onlari oglusum dagitmadan yerlestirim,daha bira ütü var onu bitiririm,sonrada ugramaya calisirim

umarim geldigimde buranin yolunu unutup, sadece menü bildirmeye gelen arkadaslarda ugramis,2 sohbet etmis olurlar

tebrikler kızlarrrrrrr ikinciyizzz haftaya birinci olmak için elimizden geleni yapalım :119:

çok yorgunum iyi akşamlar herkese...

tebrik ederim hepimizi. Bravo bize

omlete bayıldım ben

öğlene kadar okurken süper dedim ama akşam öğlen olmamış mı ne?

tubişim sen üzülme olur mu beni müsait olduğunda araya bilirmisin rica etsem? Konuşalım bakalım bir seninle

akşam hem omlet hem makarna yani patates ve makarna karışmış gibi? Sanki?:44::44::44::44:

senin yerin burası canım seni çok merak ettim biraz düşük sıkıntın vardı ama bebğimizin iyi olmasına sevindim.

Aferin sana miniğim.

beyin söğüş?

oh afiyet olsun

günaydın herkese ancak girebiliyorum... bugün şirket çok yoğun... dün kü menüm

sabah
1 dilim tam buğday
peynir
domates
kaşar peyniri
3 zeytin

öğle
soslu tavuk
ayran

ara
kahve

akşam
2 dilim kepek ekmeği arasına kaşar
çay

arkadaşımdaydım spor yapamadım

günaydın hanımlar, menümü yazacağım öncelikle:)
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
2 zeytin
domates- salatalık

öğlen
domates çorbası içine biraz kıtır ekmek

ara
1 dilim kek
neskafe

akşam
1 dilim tam buğday
1 tabak kapuska
yoğurt

su 2 lt
spor yarım saat trambolin

Kızlar sizi çok seviyorum yoğunum tekim ilgilenemiyorum ama sizinleyim.
biz de seni seviyoruuuuuz, kolay gelsin:)

evet canım hafta sonları feleğim şaşıyor benim

aramızda böyle birileri var mı benim dikkatimi çekmedi, hafta sonları zaten düzensiz oluyo, bazen de kişilerin özel durumları olabiliyo, bu kadar katı olmaman gerek bence canım

menün hafta sonu için gayet ölçülü olmuş, spor ve temizlik de çok güzel:))

temizlik sporu karşılamıştır, beyin için artık pek sağlıklı değil diyorlar, küçükken bize de yediriyorlarmış:) gerçi neye sağlıklı diyorlar desene:))

saat 2 de zumba mı yaptın bravo valla sana menü de iyi:) kardan adam mı, bizde istiyoruz, ne zaman yağacak bu kar:)))

Haftasonu ara öğünler ve sporlar kaçıyor zaten ya hepimizde bu böyle yine de güzel menü olmuş bu arada krem peynir çok yağlı canım fazla kaçırma aman
evet aslında çok da sevmem ama kolay geliyo, uğraşmak istemeyince elimin altında hop sür,ye:))
Günaydın kızlar bu linki takip ediyor musunuz bilmiyorum ama bugüne kadar kim kaç kg verdi listesinde 4. sıraya yerleşmişim üstelik yarışmaya gireli 4 aya yakın olmasına rağmen
ben de 27. olmuşum geçen ay kaçtım hatırlamıyorum bakmıştım ama, bakalım önümüzdeki ay kaçıncı olucam:))

hayırlısıyla bebişini kollarına almanı dilerim, siz sağlıklı olun kilolar verilir merak etme:))

Aferin sana miniğim.
oh afiyet olsun
ah cnm ya dün cok eglendik cocuklarla
önce kardan adam yaptik,sonra kizagimizi aldik arabayla tepelik bir yer var herkes kizak kaymaya gidiyor oraya,yakinda bir yerde park ettik,sonra yürüyerek tepeye,hoppppp asagi dogru kay,tekrar kizagi al tepeye,cocuklar da cok eglendi bizde,sonrasindada evde kalan ekmekler ziyan olmasin diye ördeklere götürdük,gariplerim cok acikmislar,bide soguktu üsümüsler

eylülüm hani senin menüler bakimhemen haftasonu raporu lütfen
bence güzel olmus,spor olsaymis daha iyi olurmus,ama bu aksam evde telafi edersin
ayni sekilde senin hafta sonu menüler nerde cnmyoksa yazdinda beni görmedim:18:gecmise bakarim yine,yazmayanlar lütfen yazin,1 gün ödül,sonraki kacamaklara ceza
orda kek mi gördüm ben
olsun cnm arada yemek te lazim keki,nasilsa sana ceza veren cok olur
kek harici güzel,spor da yapilmis
menün hafta sonu için gayet ölçülü olmuş, spor ve temizlik de çok güzel:))

saat 2 de zumba mı yaptın bravo valla sana menü de iyi:) kardan adam mı, bizde istiyoruz, ne zaman yağacak bu kar:)))

hafta sonu cok kacirmamya gayret ettim cnm ya,bu hafta 5 leri görmem gerek artik

misafirlerim 12 de gitti,2 ye kadar ortaligi temizledim,sonrada uykum kacti zumba yaptim,ama cok tempolu yapamadim,malum asagida insanlar uyuyordu

selamlar..herkese hayırlı ve bereketli haftalar diliyorum..
yoğun eğlenceli yorucu ve bol kalorili bir hafta sonunu daha geri bıraktıktan sonra hayata ve diyete kaldığım yerden devam etmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyim
okuduğum kadarıyla sizlerinde güzel geçmiş
güne sporla başlayamadım,dün regl oldum ve bugün yoğun ve sancılı geçiyor spor yapacak mecalim yoktu açıkcası
yarın kardeşim gidiyor sabah 10 uçağıyla artık çarşambadan itibren düzenli uykuya geçiş yapabilirim zilli geceleri aklımı çeliyor

Selam kızlar yine yoğun bi pazartesi valla bıktım artık

Dünkü menüme gelelim hemen çıkcam offf yaaa

Sabah: 2 dilim ekmek + 2 yemek kaşığı lor peynir + domates
Ara: Yok geç kahvaltı yaptım
Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası + 4 kaşık pırasa + 2 dilim ekmek
Ara: 2 tane light kepekli tarçınlı kurabiye
Akşam: 3 galeta + 2 kepçe çorba
Ara: 1 hurmaa

Su: 2 lt
Spor: 15 dk bisiklet.

canım bu ara herkesin işleri yoğun yıl sonu normaldir:) kolay gelsin. menün güzel sporu da sıkıştırmışsın araya:))

regl olacağın belliydi yazdıklarından, kardeşine hayırlı yolculuklar sana da güzel bir hafta, kaçamaksız:))

bizde kar bekliyoruz ama daha bu ay yağmaz sanırım, çocuklarla çok eğlenceli oluyo:)) sen enerji hapı mı içiyosun kuzum:) hem 3 çocuk hem eş hem ev hem misafir bi de gece zumba

työöfff työöffff...diyetisyenden geliyorum.depresyona girdim.kadın önce bana şöle bi baktı pek iplemedi.yanımda kızçe de vardı.doğum kiloları sandı.1 yılı tamamla öyle gel dedi.ben de hamile kaldığım kilonun altındayım vermek istiyorum vıdır vıdır vıdır deyince bana el atmaya karar verdi.liste bile vermeyecekti,üç beş öneride bulundu.ben inatlaşınca beni o vücut analiz baskülüne bir çıkardı o da şok geçirdi.gözleri fal taşı gibi açıldı.%41 im yağlardan oluşuyormuş.bu obezlerde görülen bir oranmış ve birçok sağlık riski varmış.metabolizma yaşım çıktı 37,benden 6 yaş büyük bedenim neredeyse.ben daha 30 yaş depresyonunu atlatamadım kardeşim 40 a yaklaşan bünye de ne demek!!!!kemik yoğunluğum azmış,proteinim azmış,su oranım azmış.e ben o kadar su içiyorum nereye gidiyor dedim.ter yoluyla atıyorsundur daha da iç dedi,peki dedim.

3 hafta sonra tekrar diyetisyene gideceğim ve fire vermeden dediklerini uygulayacağım bakalım ne kadar gençleşeceğim.

yeni dönemim vatana millete,cemil cümlemize hayırlı uğurlu olsun.

benimde yağ %38 kemik 12 kg su düşük ki günde 2.5 lt su içerim bende ve ben şuna kanaat getirdim yağ oranı çok olunca suyu istediğin kadar iç bi şekilde vücut suyu tutmuyor,hiç bozma moralini ben dukana başlayınca herkes bana yağdan deil kaslardan gider dedi bi ölçtürdüm yağdan gitmiş,sende üstesinden geleceksin mutlaka

ve bişey daha;30 yaş benim 35 yıllık hayatımda yaşadığım en iyi yaştı diyebilirim.hayatı,kendimi ve kadın olmayı farkettiğim yaş.dönüm noktasıdır benim için 30,o yüzden 30 güzeldir.

SABAH
1 DİYET BİSKÜVİ
7 OTLU ÇAY

ÖĞLEN
YARIM PORS PİLAV
1 PORS NOHUT
2 TANE SALATALIK TURŞU MİNİCİK

ARA
7 OTLU ÇAY

AKŞAM
TAM BUĞDAY EKMEĞİ 2 DİLİM ARASI AZCIK PEYNİR.

SU VE SPORU YARIN YAZIYIM BEN.

canım hoşgeldin umarım sağlıklı bir şekilde tamamlarsın hamileliğini

Hamileyken diyet yapman çok uygun olmaz ama burada paylaşım yapar motive olursun, doğumdan sonra da tekrar listeye girersin olur mu?
yok cNM niyetim diyet değil ama YEDİKLERİMİ yazarsam en azından ne yediğime ve ne kadar yediğime dikkat ederim.listeye dediğin gibi doğurur doğurmaz ancak girerim.bu kadar kilo almaya devam edersem sağlığımda gidecek.haftada 1 kilo almak ne demek.işlk gebeliğimde yüksek tansiyon oldu aşırı kilo almaktan.
çok şükür iim tatlım ama yavaş yavaş tıkanmalar başladı.2.dönem calışmışyorum allahtan.vermekten cok nefes almam bile zorlaştı ondan takıyorumbi kızım daha olacak inşallah 3liycem kızları:))) koruma bölümünde burda olursun tatlım.baya vermişsin sende.ne güzel.
spor süper bayada az yemişsin.diyet menüleri görmek bana ii gelecek herlade:)
ellerine sAğlık arkadaşım güle güle kirlet.2 öğün olmuş ara da yok iii dayanmışsın.
çok gibi görünüyor karbonhidrat ama az ve öz olmuş.güzell.
dışarda olmana rağmen güzel bi menü
1 dilim kek alıp devamını getirmemekte güzel bişi:)
meyvesi aZ sadece gayet güzel yoksa
ilk senede verdin verdin.bence sonra yapışıp kalıyo o kilolar.ben kızımı emzirirken 1 sene içinde gayet ii verdim 15 kiloyu.
vavv bi dukancı daha doğuruyumda bende sana eşlik ederim dukanla.eski dukancılardanım

eylülüm cok şükür tehlikemi atlattım.bebişim şu anlık cok sağlıklı.inşallah sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyide nasip eder allah.

kızlar gelelim benm menüye:

sabah:1 haş yumurta.2 dilim peynir,4 zeytin,domates,3 dilim tam tahıllı ekmekş1 kaşık pekmez
ara:1 bardak ayran
ara:1 mandalina
öğle:1 bar ayran,1 tost
ara:yarım paket diyet bisküvi
ara:2 mandalina
akşam:1 büyük kase corba,1 dilim ekmek
ara:1 dilim beyaz ekmk içinde salça,2 dilim peynir ve domates koyup sandivic yiyorum şu an:))

oh afiyet olsun:))hamilelikte kiloya gerçekten çok dikkat etmek gerekiyor,özellikle bebiş için.ben son 2 ay gram bile almamıştım ama hergün yaklaşık 1 saat yürüyüş yapıyordum.yediklerime de dikkat etmiyordum.hani allah ne verdiyse derler ya o hesap.toplam 15 kilo alarak doğuma gittim,daha 40. gün dolmadan 12 kilosunu vermiştim bile.sonra aman nasılsa veriyorum deyip gelsin baklavalar,gelsin pastalar 6 kilocuğumu geri aldım.ama şimdi hamile kaldığım kilonun altındayım nihayet.

inşallah sağlıkla kızını alırsın kucağına,ilk etapta önemli olan o.sonrası zaten gelir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…