Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geleyim menüme.sabah geç açabiliyorum o yüzden yatmadan günün son noktasını koymak zorunda hissediyorum kendimi.

sabah

2 tane haşlanmış yumurta
1 tane greyfurtun suyu

öğle

4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

akşam

4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

gece

1 tane cennet hurması

iyice gece

1 kadeh kırmızı şarap(listeli diyet öncesi vedalaştım kendisiyle:)))

spor:1 saat yürüyüş
su:3 litre

veeeee beklediğim an:kızçemin ilk dişi çıktı:))))))))

menün güzel olmuş canım, şarap için bişey diyemiycem ben afiyet olsun:)) veeee kızçenin dişi hayırlı olsun, bi diş buğdayı yaparsın artık:))

ah canım hamileyken bu kadar yemekle iyi duruyorsun:) ben ilk hamileliğimde 30 kilo aldım doğumdan sonra 25 kilosunnu verdim, ikinci doğumumda da maşallah kızım 32 haftalık doğduğu halde bayağı kilo aldım hatta doğduktan sonra da almaya devam ettim, şimdi de vermeye uğraşıyorum, çok oburdum ben yani, acaba hala öyle miyim
sen inşallah sağlıkla doğum yapıp, güzelce verirsin kilolarrını

az yemişsin gibi fıstık,, öğlen güzel gerçi

bende merak ettim şimdi bir ara baktırsam aslında, elimde 13.09.2011 de diyetisyene gitmiştim oradaki ölçülerim var.94.2 kiloymuşum,43.9 yağ oranımmış acaba şimdi kaç oldum??

hadi bakalım vücudu geri saydırmaya başla, senin gibi enerjik, eğlenceli birinin vücut yaşı biyolojik yaşından küçük olmalı, ha gayret:)))

günaydın kızlar, menümü yazayım erkenden sporumu yapıcam:)

sabah
tam buğday ile tost işe giderken yolda yedim

ara
yeşil çay
3 diyet bisküvi

öğlen
simit
ayran

akşam
6-7 tane hamsi( tavada az yağ ile kızarma)
salata
1 dilim tam buğday

akşam çocuklara sütle bebe bisküvisi yapmıştım istediler suya yedirirken iki kaşık attım ağzıma

su 2 lt
spor 30 leslie, 35 dk trambolin

eyvah kızım uyandı, görüşürüz:)

o soslu tavuk nasıl bi sos ?

çok iyi gözüküyor bence spor zaten susuyorum

hafta sonunu yazamadım inan başım çok kalabalık tatlım ama kahvaltım güzeldi öğlen yemeğim çin böreği sebzeli tavuklu o kadar

süper menün tatlım sabret azcık şu yoğunluğumuz geçecek.

koptum çok hoşsun tatlım hadi bakalım hayırlı olsun

süpersin dikkat et kendine lütfen teyzoşu onu bekliyo.

oh sana müstahak iyi oldu hıh ohhhhhhh bitti sonunda oda

spor mükemmel

günaydin
dünkü menüm
sabah
yesil cay
ögle
tavuklu salata
aksam
2 kasik pirinc,2kasik yogutr,3 kasik nohutlu bamya
aralarda 3 kupa besibiryerde
su
3 lt
spor
30 dk zumba,1 saat sogukta yürüyüs

off kizlar yaa su benim ogluma bisey diyinde artik uyusun geceleri,her gün 3-4 te uyumaktan biktim,vucut dayanmiyor,sabah 7 de kakiyorum cocuklari okula hazirliyorum,her gün 3 saat anca uyuyorum yaa,ben ciktim kizlar kahvalti hazirlayip uyuyacam,tabi oglum uyursa

Günaydın kızlar Dünkü menümü paylaşayım hemennn

Sabah: 1 dilim ekmek + 2 yemek kaşığı lor peynir + domates + çay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 4 kaşık pırasa yemeği + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina
Akşam: 1/2 haşlanmış tavuk göğsü + salata
Ara: 1 elma

Spor: 15 dk trambolin + 15 dk eliptik bisiklet + 5 dk twist ve kol hareketleri
Su: 3 lt

domates sosu eylülcüm kalorili bişey değil merak etme ona dikkat ettim bayaaa:):):)

günaydınlar herkeseee

dünkü menüm;

sabah
bişey yiyemedim

öğle
3 dilim kaşarlı bide

akşam
çok az balık
1 dlim tam buğday
bol yeşil salata

spor malesef:44:

valla senin kadar sağlıklı beslenip sıkı spor yapmayı beceremedim bi türlü kendime kızıyor seni de alkışlıyorum canım

ya ben haftasonu sürekli dışardaydım internete girmeye fırsatım olmadı sonrada unuttum ama çok yemedim bozmadım idyeti merak etmeyin

günaydınlar herkeseee

dünkü menüm;

sabah
bişey yiyemedim

öğle
3 dilim kaşarlı bide

akşam
çok az balık
1 dlim tam buğday
bol yeşil salata

savah ve ara öğünler olsaydı bir de spor olsaydı alkışlardımmm 30 dk spor cezasııı

süper yine herşeyyy şarap erimiştir

spor güzel menü güzel aferinnn

dünkü menümü yazdım sporumu ekliyim 20 dk leslie 10 dk cardio yaptım .
hani ben niye göremedim menünü ama spor iyi olmuş aferinnn

aç gezmişsin sanki birazzz

selaammm sabah kardeşimi yolcu ettim,sağsağlim inmiş haberini de aldım çok şükür ordan sağlık ocağına gittim bikaç gündür gribe doğru bir gidişatım var,inşallah iyice yakalanmadan atlatırım.feci bir baş ağrısı kalın bi ses ve elimde peçete halimi siz düşünün artık

dünki menüme geçeyim hemen

sabah 10:30
2 yumurta ve yulaf keğeriyle omlet
labne
şekersiz çay

ara 15:00
yağsız tarçınlı süt

akşam 20:00
poşette baharatlı göğüs
2 kaşık süzme yoğurt

gece 23:00
1 fincan az şekerli kave

02:00
1 fincan 9lu çay

2.5 lt su..

yarın spora kaldığım yerden devam etmek istiyorum inşallah sabah kalktığımda grip ilerlememiş olursa tabii

birazda geçmişe bakayım

sabahı baya geçiştirmişsin canım,genel olarak bakıyorum bi çoğunuzun kahvaltılar yok denecek kadar az kahvaltı çok önemli

hamilelik ve diyet valla bravo ben yapabilirmiydim bilemiyorum menü harika,gece acıkman normal ama koca bir bardak süt tercih etsen hem daha faydalı hemde uyumanada yardımcı olurmuş ,tebrik ederim
ara öğün olmaması diyet listenlemi alakalı canım,bazen diyetisyenler vermeyebiliyor,ama ara öğünler metabolizmayı çalıştırmak açısından çok faydalı sanırım :44:
kızınında dişi hayırlı olsun pirinç tanesi gibi gülünce ne güzel duru şimdi o
okadarcık olur menü süper
kahvaltı yok yorucu ve uykusuz bir bünye kahvaltı olmadan enerjin tamamen tükenir az da olsa bişeyler yemeye çalış canım,seni anlıyorum bazen bende uykuyu tercih ediyorum ama küçük çocuğun var sana bol enerji lazım
bu menülerle sen en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın kesinlikle çok dikkatli düzenli ve harika menülerin var canım
günaydınlar herkeseee

dünkü menüm;

sabah
bişey yiyemedim

öğle
3 dilim kaşarlı bide

akşam
çok az balık
1 dlim tam buğday
bol yeşil salata

kahvaltı ben kahvaltıya çokmu taktım ne

TEYZOŞUM UYU HADİ PRENSİM ANNEDE DİNLENSİN KUZUCUM HADİ BAKALIM EEEEEEE BAK ALLAHIM UYUSANA

SÜPERSİN ŞEKERİMMMMMM

TUBİŞİM TUBİŞİM MMMMM ARKİM CANIM BENİM AFERİN SANA

domates sosu eylülcüm kalorili bişey değil merak etme ona dikkat ettim bayaaa:):):)
CANIM BRAVO SANA BEN Bİ AN KORKTUM

günaydınlar herkeseee

dünkü menüm;

sabah
bişey yiyemedim

öğle
3 dilim kaşarlı bide

akşam
çok az balık
1 dlim tam buğday
bol yeşil salata

SABAH YOK PİDE VAR SPOR YOK KALORİ VAR OLMADI AMA

BAK BAKALIM GEÇMİŞE CANIM SEN MENÜN GÜZEL ALLAH KAVUŞTURSUN BOL SPOR BEKLİYORUM SENDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…