menün güzel olmuş canım, şarap için bişey diyemiycem ben afiyet olsun:)) veeee kızçenin dişi hayırlı olsun, bi diş buğdayı yaparsın artık:))geleyim menüme.sabah geç açabiliyorum o yüzden yatmadan günün son noktasını koymak zorunda hissediyorum kendimi.
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane greyfurtun suyu
öğle
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
gece
1 tane cennet hurması
iyice gece
1 kadeh kırmızı şarap(listeli diyet öncesi vedalaştım kendisiyle:)))
spor:1 saat yürüyüş
su:3 litre
veeeee beklediğim an:kızçemin ilk dişi çıktı:))))))))
ah canım hamileyken bu kadar yemekle iyi duruyorsun:) ben ilk hamileliğimde 30 kilo aldım doğumdan sonra 25 kilosunnu verdim, ikinci doğumumda da maşallah kızım 32 haftalık doğduğu halde bayağı kilo aldım hatta doğduktan sonra da almaya devam ettim, şimdi de vermeye uğraşıyorum, çok oburdum ben yani, acaba hala öyle miyimkızlar gelelim benm menüye:
sabah:1 haş yumurta.2 dilim peynir,4 zeytin,domates,3 dilim tam tahıllı ekmekş1 kaşık pekmez
ara:1 bardak ayran
ara:1 mandalina
öğle:1 bar ayran,1 tost
ara:yarım paket diyet bisküvi
ara:2 mandalina
akşam:1 büyük kase corba,1 dilim ekmek
ara:1 dilim beyaz ekmk içinde salça,2 dilim peynir ve domates koyup sandivic yiyorum şu an:))
az yemişsin gibi fıstık,, öğlen güzel gerçiSABAH
1 DİYET BİSKÜVİ
7 OTLU ÇAY
ÖĞLEN
YARIM PORS PİLAV
1 PORS NOHUT
2 TANE SALATALIK TURŞU MİNİCİK
ARA
7 OTLU ÇAY
AKŞAM
TAM BUĞDAY EKMEĞİ 2 DİLİM ARASI AZCIK PEYNİR.
SU VE SPORU YARIN YAZIYIM BEN.
bende merak ettim şimdi bir ara baktırsam aslında, elimde 13.09.2011 de diyetisyene gitmiştim oradaki ölçülerim var.94.2 kiloymuşum,43.9 yağ oranımmış acaba şimdi kaç oldum??benimde yağ %38 kemik 12 kgsu düşük ki günde 2.5 lt su içerim bende ve ben şuna kanaat getirdim yağ oranı çok olunca suyu istediğin kadar iç bi şekilde vücut suyu tutmuyor,hiç bozma moralini ben dukana başlayınca herkes bana yağdan deil kaslardan gider dedi bi ölçtürdüm yağdan gitmiş,sende üstesinden geleceksin mutlaka
hadi bakalım vücudu geri saydırmaya başla, senin gibi enerjik, eğlenceli birinin vücut yaşı biyolojik yaşından küçük olmalı, ha gayret:)))työöfff työöffff...diyetisyenden geliyorum.depresyona girdim.kadın önce bana şöle bi baktı pek iplemedi.yanımda kızçe de vardı.doğum kiloları sandı.1 yılı tamamla öyle gel dedi.ben de hamile kaldığım kilonun altındayım vermek istiyorum vıdır vıdır vıdır deyince bana el atmaya karar verdi.liste bile vermeyecekti,üç beş öneride bulundu.ben inatlaşınca beni o vücut analiz baskülüne bir çıkardı o da şok geçirdi.gözleri fal taşı gibi açıldı.%41 im yağlardan oluşuyormuş.bu obezlerde görülen bir oranmış ve birçok sağlık riski varmış.metabolizma yaşım çıktı 37,benden 6 yaş büyük bedenim neredeyse.ben daha 30 yaş depresyonunu atlatamadım kardeşim 40 a yaklaşan bünye de ne demek!!!!kemik yoğunluğum azmış,proteinim azmış,su oranım azmış.e ben o kadar su içiyorum nereye gidiyor dedim.ter yoluyla atıyorsundur daha da iç dedi,peki dedim.
3 hafta sonra tekrar diyetisyene gideceğim ve fire vermeden dediklerini uygulayacağım bakalım ne kadar gençleşeceğim.
yeni dönemim vatana millete,cemil cümlemize hayırlı uğurlu olsun.
günaydın herkese ancak girebiliyorum... bugün şirket çok yoğun...dün kü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
peynir
domates
kaşar peyniri
3 zeytin
öğle
soslu tavuk
ayran
ara
kahve
akşam
2 dilim kepek ekmeği arasına kaşar
çay
arkadaşımdaydım spor yapamadım
günaydın hanımlar, menümü yazacağım öncelikle:)
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
2 zeytin
domates- salatalık
öğlen
domates çorbası içine biraz kıtır ekmek
ara
1 dilim kek
neskafe
akşam
1 dilim tam buğday
1 tabak kapuska
yoğurt
su 2 lt
spor yarım saat trambolin
ah cnm ya dün cok eglendik cocuklarla
önce kardan adam yaptik,sonra kizagimizi aldik arabayla tepelik bir yer var herkes kizak kaymaya gidiyor oraya,yakinda bir yerde park ettik,sonra yürüyerek tepeye,hoppppp asagi dogru kay,tekrar kizagi al tepeye,cocuklar da cok eglendi bizde,sonrasindada evde kalan ekmekler ziyan olmasin diye ördeklere götürdük,gariplerim cok acikmislar,bide soguktu üsümüsler
eylülüm hani senin menüler bakimhemen haftasonu raporu lütfen
bence güzel olmus,spor olsaymis daha iyi olurmus,ama bu aksam evde telafi edersin
ayni sekilde senin hafta sonu menüler nerde cnmyoksa yazdinda beni görmedim:18:gecmise bakarim yine,yazmayanlar lütfen yazin,1 gün ödül,sonraki kacamaklara ceza
orda kek mi gördüm ben
olsun cnm arada yemek te lazim keki,nasilsa sana ceza veren cok olur
kek harici güzel,spor da yapilmis
hafta sonu cok kacirmamya gayret ettim cnm ya,bu hafta 5 leri görmem gerek artik
misafirlerim 12 de gitti,2 ye kadar ortaligi temizledim,sonrada uykum kacti zumba yaptim,ama cok tempolu yapamadim,malum asagida insanlar uyuyordu
Selam kızlar yine yoğun bi pazartesi valla bıktım artık
Dünkü menüme gelelim hemen çıkcam offf yaaa
Sabah: 2 dilim ekmek + 2 yemek kaşığı lor peynir + domates
Ara: Yok geç kahvaltı yaptım
Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası + 4 kaşık pırasa + 2 dilim ekmek
Ara: 2 tane light kepekli tarçınlı kurabiye
Akşam: 3 galeta + 2 kepçe çorba
Ara: 1 hurmaa
Su: 2 lt
Spor: 15 dk bisiklet.
työöfff työöffff...diyetisyenden geliyorum.depresyona girdim.kadın önce bana şöle bi baktı pek iplemedi.yanımda kızçe de vardı.doğum kiloları sandı.1 yılı tamamla öyle gel dedi.ben de hamile kaldığım kilonun altındayım vermek istiyorum vıdır vıdır vıdır deyince bana el atmaya karar verdi.liste bile vermeyecekti,üç beş öneride bulundu.ben inatlaşınca beni o vücut analiz baskülüne bir çıkardı o da şok geçirdi.gözleri fal taşı gibi açıldı.%41 im yağlardan oluşuyormuş.bu obezlerde görülen bir oranmış ve birçok sağlık riski varmış.metabolizma yaşım çıktı 37,benden 6 yaş büyük bedenim neredeyse.ben daha 30 yaş depresyonunu atlatamadım kardeşim 40 a yaklaşan bünye de ne demek!!!!kemik yoğunluğum azmış,proteinim azmış,su oranım azmış.e ben o kadar su içiyorum nereye gidiyor dedim.ter yoluyla atıyorsundur daha da iç dedi,peki dedim.
3 hafta sonra tekrar diyetisyene gideceğim ve fire vermeden dediklerini uygulayacağım bakalım ne kadar gençleşeceğim.
yeni dönemim vatana millete,cemil cümlemize hayırlı uğurlu olsun.
kızlar gelelim benm menüye:
sabah:1 haş yumurta.2 dilim peynir,4 zeytin,domates,3 dilim tam tahıllı ekmekş1 kaşık pekmez
ara:1 dilim beyaz ekmk içinde salça,2 dilim peynir ve domates koyup sandivic yiyorum şu an:))
geleyim menüme.sabah geç açabiliyorum o yüzden yatmadan günün son noktasını koymak zorunda hissediyorum kendimi.
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane greyfurtun suyu
öğle
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
gece
1 tane cennet hurması
iyice gece
günaydın kızlar, menümü yazayım erkenden sporumu yapıcam:)
sabah
tam buğday ile tost işe giderken yolda yedim
ara
yeşil çay
3 diyet bisküvi
öğlen
simit
ayran
akşam
6-7 tane hamsi( tavada az yağ ile kızarma)
salata
1 dilim tam buğday
akşam çocuklara sütle bebe bisküvisi yapmıştım istediler suya yedirirken iki kaşık attım ağzıma
su 2 lt
spor 30 leslie, 35 dk trambolin
eyvah kızım uyandı, görüşürüz:)
o soslu tavuk nasıl bi sos ?
domates sosu kalorili bişey değil merak etme ona dikkat ettim bayaaa:):):)
çok iyi gözüküyor bencespor zaten susuyorum
hafta sonunu yazamadım inan başım çok kalabalık tatlım ama kahvaltım güzeldi öğlen yemeğim çin böreği sebzeli tavuklu o kadar
süper menün tatlım sabret azcık şu yoğunluğumuz geçecek.
koptum çok hoşsun tatlım hadi bakalım hayırlı olsun
süpersin dikkat et kendine lütfen teyzoşu onu bekliyo.
oh sana müstahak iyi oldu hıh ohhhhhhh bitti sonunda oda
spor mükemmel
Günaydın kızlar Dünkü menümü paylaşayım hemennn
Sabah: 1 dilim ekmek + 2 yemek kaşığı lor peynir + domates + çay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 4 kaşık pırasa yemeği + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Akşam: 1/2 haşlanmış tavuk göğsü + salata
Ara: 1 elma
Spor: 15 dk trambolin + 15 dk eliptik bisiklet + 5 dk twist ve kol hareketleri
Su: 3 lt
ah cnm ya dün cok eglendik cocuklarla
önce kardan adam yaptik,sonra kizagimizi aldik arabayla tepelik bir yer var herkes kizak kaymaya gidiyor oraya,yakinda bir yerde park ettik,sonra yürüyerek tepeye,hoppppp asagi dogru kay,tekrar kizagi al tepeye,cocuklar da cok eglendi bizde,sonrasindada evde kalan ekmekler ziyan olmasin diye ördeklere götürdük,gariplerim cok acikmislar,bide soguktu üsümüsler
eylülüm hani senin menüler bakimhemen haftasonu raporu lütfen
bence güzel olmus,spor olsaymis daha iyi olurmus,ama bu aksam evde telafi edersin
ayni sekilde senin hafta sonu menüler nerde cnmyoksa yazdinda beni görmedim:18:gecmise bakarim yine,yazmayanlar lütfen yazin,1 gün ödül,sonraki kacamaklara ceza
orda kek mi gördüm ben
olsun cnm arada yemek te lazim keki,nasilsa sana ceza veren cok olur
kek harici güzel,spor da yapilmis
hafta sonu cok kacirmamya gayret ettim cnm ya,bu hafta 5 leri görmem gerek artik
misafirlerim 12 de gitti,2 ye kadar ortaligi temizledim,sonrada uykum kacti zumba yaptim,ama cok tempolu yapamadim,malum asagida insanlar uyuyordu
savah ve ara öğünler olsaydı bir de spor olsaydı alkışlardımmmgünaydınlar herkeseee
dünkü menüm;
sabah
bişey yiyemedim
öğle
3 dilim kaşarlı bide
akşam
çok az balık
1 dlim tam buğday
bol yeşil salata
spor malesef:44:
süper yine herşeyyygeleyim menüme.sabah geç açabiliyorum o yüzden yatmadan günün son noktasını koymak zorunda hissediyorum kendimi.
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane greyfurtun suyu
öğle
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
gece
1 tane cennet hurması
iyice gece
spor güzel menü güzel aferinnngünaydın kızlar, menümü yazayım erkenden sporumu yapıcam:)
sabah
ara
yeşil çay
3 diyet bisküvi
öğlen
simit
ayran
akşam
salata
1 dilim tam buğday
akşam çocuklara sütle bebe bisküvisi yapmıştım istediler suya yedirirken iki kaşık attım ağzıma
su 2 lt
hani ben niye göremedim menünüdünkü menümü yazdım sporumu ekliyim 20 dk leslie 10 dk cardio yaptım .
aç gezmişsin sanki birazzzgünaydin
dünkü menüm
sabah
yesil cay
ögle
tavuklu salata
aksam
2 kasik pirinc,2kasik yogutr,3 kasik nohutlu bamya
aralarda 3 kupa besibiryerde
su
3 lt
spor
30 dk zumba,1 saat sogukta yürüyüs
off kizlar yaa su benim ogluma bisey diyinde artik uyusun geceleri,her gün 3-4 te uyumaktan biktim,vucut dayanmiyor,sabah 7 de kakiyorum cocuklari okula hazirliyorum,her gün 3 saat anca uyuyorum yaa,ben ciktim kizlar kahvalti hazirlayip uyuyacam,tabi oglum uyursa
ama olmazki fotolarım önceki sayfada kaldıVe geçen hafta işyerinde çekilen 3 foto paylaşim
Eki Görüntüle 567903
Eki Görüntüle 567901
Eki Görüntüle 567900
SABAH
1 DİYET BİSKÜVİ
7 OTLU ÇAY
ÖĞLEN
YARIM PORS PİLAV
1 PORS NOHUT
2 TANE SALATALIK TURŞU MİNİCİK
ARA
7 OTLU ÇAY
AKŞAM
TAM BUĞDAY EKMEĞİ 2 DİLİM ARASI AZCIK PEYNİR.
SU VE SPORU YARIN YAZIYIM BEN.
kızlar gelelim benm menüye:
ara öğün olmaması diyet listenlemi alakalı canım,bazen diyetisyenler vermeyebiliyor,ama ara öğünler metabolizmayı çalıştırmak açısından çok faydalı sanırım :44:geleyim menüme.sabah geç açabiliyorum o yüzden yatmadan günün son noktasını koymak zorunda hissediyorum kendimi.
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane greyfurtun suyu
öğle
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
gece
1 tane cennet hurması
iyice gece
günaydın kızlar, menümü yazayım erkenden sporumu yapıcam:)
sabah
ara
yeşil çay
3 diyet bisküvi
öğlen
simit
ayran
akşam
salata
1 dilim tam buğday
su 2 lt
kahvaltı yokgünaydin
dünkü menüm
sabah
yesil cay
ögle
tavuklu salata
aksam
su
3 lt
spor
off kizlar yaa su benim ogluma bisey diyinde artik uyusun geceleri,her gün 3-4 te uyumaktan biktim,vucut dayanmiyor,sabah 7 de kakiyorum cocuklari okula hazirliyorum,her gün 3 saat anca uyuyorum yaa,ben ciktim kizlar kahvalti hazirlayip uyuyacam,tabi oglum uyursa
bu menülerle sen en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın kesinlikle çok dikkatli düzenli ve harika menülerin var canımGünaydın kızlar Dünkü menümü paylaşayım hemennn
günaydınlar herkeseee
dünkü menüm;
sabah
bişey yiyemedim
öğle
3 dilim kaşarlı bide
akşam
çok az balık
1 dlim tam buğday
bol yeşil salata
günaydin
dünkü menüm
sabah
yesil cay
ögle
tavuklu salata
aksam
su
3 lt
spor
Günaydın kızlar Dünkü menümü paylaşayım hemennn
Ve geçen hafta işyerinde çekilen 3 foto paylaşim
Eki Görüntüle 567903
Eki Görüntüle 567901
Eki Görüntüle 567900
CANIM BRAVO SANA BEN Bİ AN KORKTUMdomates sosu eylülcüm kalorili bişey değil merak etme ona dikkat ettim bayaaa:):):)
günaydınlar herkeseee
dünkü menüm;
sabah
bişey yiyemedim
öğle
3 dilim kaşarlı bide
akşam
çok az balık
1 dlim tam buğday
bol yeşil salata
selaammmsabah kardeşimi yolcu ettim,sağsağlim inmiş haberini de aldım çok şükür ordan sağlık ocağına gittim bikaç gündür gribe doğru bir gidişatım var,inşallah iyice yakalanmadan atlatırım.feci bir baş ağrısı kalın bi ses ve elimde peçete halimi siz düşünün artık
dünki menüme geçeyim hemen
sabah 10:30
2 yumurta ve yulaf keğeriyle omlet
labne
şekersiz çay
ara 15:00
yağsız tarçınlı süt
akşam 20:00
poşette baharatlı göğüs
2 kaşık süzme yoğurt
gece 23:00
1 fincan az şekerli kave
02:00
1 fincan 9lu çay
2.5 lt su..
yarın spora kaldığım yerden devam etmek istiyorum inşallah sabah kalktığımda grip ilerlememiş olursa tabii
birazda geçmişe bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?