Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

KIZLARRR
merhabalar birkaç gündür giremedim haftasonu annemlere gittim bol yatmaca , yemece
ama telafi edeceğim dün de malum hafta sonu evde olmayınca temizlik yemek zaten hayatım mutfakta geçiyor bir sonraki günün yemeğini yap yanına ilave yemek yap offf valla aşçı tutacağım yakında

şimdi işteyim dün güncelleme sebebiyle giremedim ama akşam telafi edeceğim arada bakmaya çalışacağım hepinizi çoooooooooooookkkk öpüyorum çıtır kızlarım

biraz az gibi geliyo bana yediklerin, aç kalıyomusun yoksa yetiyo mu sana merak ettim, ben fazla açlığa dayanamıyorum:)

ama olmazki fotolarım önceki sayfada kaldı
şşşşşşşşşşttttttttt fıstık, düşman mı çatlatıyosun, çok güzel çıkmışsın, kollar zayıflamış mı bana mı öyle geldi:))

biraz az gibi geliyo bana yediklerin, aç kalıyomusun yoksa yetiyo mu sana merak ettim, ben fazla açlığa dayanamıyorum:)

aslında evet az ama acıkmıyorum hatta şişkinlik hissediyorum akşamları ama dediğim gibi düzensizlikle alakalı sabah erken kalkamayınca kahvaltı sarkıyor,öğlen geç olacak diye ara yapıp akşama geçiyorum,ama kardeşim gitti artık geceleri erken yatıp sabahları erken kalkabilirim ve açıkcası öğün sayısı az olunca metabolizmada az çalışıyor bunu tartıda görebiliyorum

menün güzel olmuş,sporun süper.ben ne zaman erkenden spor yapacağım ya???öğleden sonraya kalıyorum,bu sefer de spor enrjimi zor yakalıyorum.

anammm 3-4 saat uykuyla hala spor yapabiliyormusun???ben boşuna ağlamayayım o zaman.utandım kendimden.

tubiş her zamanki gibi süpersin.fotolarına da bayıldım.fark iyice belli oluyor.

günaydınlar herkeseee

dünkü menüm;

sabah
bişey yiyemedim

öğle
3 dilim kaşarlı bide

akşam
çok az balık
1 dlim tam buğday
bol yeşil salata

spor malesef:44:

spor olmadan olmazzzz!!!!hareket hareket!!!

allah kavuştursun sizi.kardeş muhabbetinin tadı yok hiçbir şeyde.evde varsa zencefil balla karıştırıp ye bir kaç kere.iyi gelir.geçmiş olsun.

merhaba kızlar,
öğlen kızımı uyutunca foruma girdim cevap yazarken yarıda beni attı, forumumuz bakımda isterseniz portalımızda vakit geçirn diyordu, kapattım sonra da fırsat bulamadım. Bu kız özlüyo galiba beni görünce sülük gibi yapışıyo, bütün gün kucağımdan inmedi( başım ağrıyor bu ev hanımlığı bana göre değiil sanırım
neyse cevap veremediklerim vardır ama şimdi yine bakamıycam çünkü bu seferde yanımda ağlıyo kendisi oynıyacakmış, hiç bişey yapamazsa fişini çekiyo bilgisayarın
görüşürüz, öpüldünüz:))

afiyet olsun cnm,cok güzel olmus
oyy oyy hayirli olsun,su dis isleri cok zor ya,hem onlara hem bize

cok güzel cnmsporda güzel

seninkide süper valla
cok güzel anlatmissin valla
sanada hayirli olsun cnm,bundan sonra daha saglikli vercen kilolari
menü güzel de spor az olmus,senin performansin bu degil cnm
azmi olmus ne
hem hamile hem dikkatlicok güzel bence ama ekmek miktarini biraz azaltip,süt icsen dahada güzel olur,hem bebis icinde süt ekmekten daha faydali

bazen oluyo öyle,ben bu gün zaman bulupta gelemdim,
anne özlenmezmi cnm,biz onlari uyurken bile özlüyoruz,onlarin bizden baska siginacak kimleri var,tabiki özlüyodur
ilk firsatta sende uyu bi dinlen istersen,hem is,hem ev,2 cocuk,zor oluyordur,sen ev hanimligininda üstesinden en iyi sekilde gelirsin
birak annesi oynasin,onlarin dokunulmazligi var malesef

iyi akşamlar..eşim gecikti bende beklerken size bir bakayım dedim bi yandanda dukana uygun kurabiyeler tatlılar araştırıyordum hastayım ve tatlı krizi başıma vurdu aradığım kriterlere uygun bol kakaolu tarifler buldum yemeden mutlu oldum valla

allah kavuştursun sizi.kardeş muhabbetinin tadı yok hiçbir şeyde.evde varsa zencefil balla karıştırıp ye bir kaç kere.iyi gelir.geçmiş olsun.
amin canım,aramızda 9 yaş var kardeşimle ve benim için kardeşten öte evladım gibi canı yansa benimde yanıyor o derece gurbetlik çok zor ki yıllardır aslında ayrıyız ıspartada okudu ama evlilik bi başka.
aynen öyle allahtan telefon internet varda azda olsa gideriyoruz özlemimizi
bugün aynısı banada oldu arada yapıyo site

Son düzenleme:
gece nöbetim başladı yine.vallahi uykum gelince uyuyup sabah oh uykumu almışım diyerek uyanmayı çooooooooooooooooook özledim.bir de bir huyum var o uyku alınmazsa bütün günüm hoşaf gibi geçiyor,hiç ayılamıyorum ya.tabi benim bünye en az on saat uykuya fena halde alışık:))ama neyse sıpanın uyku saatini cebren ve hile ile saat 1 e kadar gerilettim.bir ara 3 ten önce yastığıma kavuşamıyordum.buna da şükür diyorum ve menüme geçiyorum:

sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane greyfurt suyu

ara

tarçın çayı

öğle

1 demete yakın maydanoz
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir

ara

1 tane elma
15 tane badem
7 otlu çay

akşam

6 yemek kaşığı haşlanmış ıspanak(tuzsuz yağsız(()
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz çay

gece

orta şekerli türk kahvesi

spor:1 saat bisiklet,30 dk jillian,600 mekik
su:4 litre
karnım:aaaaaaaaaaaaaaaççççççççççççççççççççççç

sevgili bayanlar sevgili takımım öncelikle günaydın hepinize.
sabah
2 diyet bisküvi
açık çay

ara
7 otlu çay

öğlen
yoğurt çorba 1 kase
et sote yarım pors.
5 kaşık bulgur pilavı

ara
yeşil arjantin elma

ara
1dilim tam buğday ekmeği azcık peynir

akşam
5 kaşık çorba
2 kaşık makarna
ve çiğ brokoli yedim kıtır kıtır

su:1,5 litre
spor:30 dk leslie,50 mekik,10 dk bacak egzersizi bugün işe sürünerek geldim öle zorladı

sabah kalktım baktım 1 kilo daha gitmiş puuuuuuuuuuuffffffffffff

uykusuzluk cok kötü oluyor gercektende
bu aksam 12 de uyudum,6 da kalktim ve 6 saat uyumanin verdigi sevinc cok güzel di,aylar sonra ilk defa kesintisiz bu kadar uyudum

menüne diyetsyen eli degdigi belli oluyor,cok güzel her seyiyle

o bendede aynı yemeği unuttum hatta kendimi offff offf çok işim var çok

sanada günaydin cnm
dengesiz mi olmus ne azcik
sabah yok sayilir
ögle pilav,ara ekmek,aksam makarnaaslinda cok degil ama protein azo su ne öyle,2 lt den az icenlere ceza uygulamasi olacakti saniyorumspor cok güzel
1 kilo daha derken cnm,almismiydin ki ,yani nereye nasil gitmis,

bende hemen menü paylasayim,rutin kahvalti hazirlama islemine geceyim
sabah
yesil cay
ögle
yarim tabak spagetti,2 salatalik tursusu,salata
ara
1 elma
aksam
150 gr hindi gögsü teflonda yagsiz,1 bardak ayran,salata,süs biberi
2 fincan besibiryerde
su
2.5 lt
spor
1 saat yürüyüs
kizlar bide benim aksam yemegi saatim en gec 5 oluyor

hadiyin ben kactim,esim ve oglum kahvalti bekliyorlar

ayy bu arada uzun zamandir erteledigim ehliyeti en sonunda yapmaya karar verdim,cocuklar az büyüsün diye diye baya bi ertelemistim,dün aksam itibariyle karar verdim,bu gün gidip kitaplari ismarlamayi düsünüyorum,gelirlerse hemen calismalara baslicam,umarim en kisa zamanda alirim,esimin sözü var ehliyeti alirsam söyle citi,piti bir araba alacak bana

eylül ben ciktim bebem,ögleden sonra gelirim anca.

ya bide ben dikkat ediyom yine bende kilocuklar gitmemis,dayanamadim tartildim,5 leri görme hevesiyle,yok anacim,yapisti bu 6 lar bana
8 lerden 7 lere ve 7 lerden 6 lara cok kolay gelmistim oysaki

ay yok tatlım azalmış küçülmüşüm yine anlamında dedim şekerim aslında azcık azcık yedim

aya menü süper hadi bakalım inş canım alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…