biraz az gibi geliyo bana yediklerin, aç kalıyomusun yoksa yetiyo mu sana merak ettim, ben fazla açlığa dayanamıyorum:)selaammmsabah kardeşimi yolcu ettim,sağsağlim inmiş haberini de aldım çok şükür ordan sağlık ocağına gittim bikaç gündür gribe doğru bir gidişatım var,inşallah iyice yakalanmadan atlatırım.feci bir baş ağrısı kalın bi ses ve elimde peçete halimi siz düşünün artık
dünki menüme geçeyim hemen
sabah 10:30
2 yumurta ve yulaf keğeriyle omlet
labne
şekersiz çay
ara 15:00
yağsız tarçınlı süt
akşam 20:00
poşette baharatlı göğüs
2 kaşık süzme yoğurt
gece 23:00
1 fincan az şekerli kave
02:00
1 fincan 9lu çay
2.5 lt su..
yarın spora kaldığım yerden devam etmek istiyorum inşallah sabah kalktığımda grip ilerlememiş olursa tabii
birazda geçmişe bakayım
şşşşşşşşşşttttttttt fıstık, düşman mı çatlatıyosun, çok güzel çıkmışsın, kollar zayıflamış mı bana mı öyle geldi:))ama olmazki fotolarım önceki sayfada kaldı
biraz az gibi geliyo bana yediklerin, aç kalıyomusun yoksa yetiyo mu sana merak ettim, ben fazla açlığa dayanamıyorum:)
günaydın kızlar, menümü yazayım erkenden sporumu yapıcam:)
sabah
tam buğday ile tost işe giderken yolda yedim
ara
yeşil çay
3 diyet bisküvi
öğlen
simit
ayran
akşam
6-7 tane hamsi( tavada az yağ ile kızarma)
salata
1 dilim tam buğday
akşam çocuklara sütle bebe bisküvisi yapmıştım istediler suya yedirirken iki kaşık attım ağzıma
su 2 lt
spor 30 leslie, 35 dk trambolin
eyvah kızım uyandı, görüşürüz:)
günaydin
dünkü menüm
sabah
yesil cay
ögle
tavuklu salata
aksam
2 kasik pirinc,2kasik yogutr,3 kasik nohutlu bamya
aralarda 3 kupa besibiryerde
su
3 lt
spor
30 dk zumba,1 saat sogukta yürüyüs
off kizlar yaa su benim ogluma bisey diyinde artik uyusun geceleri,her gün 3-4 te uyumaktan biktim,vucut dayanmiyor,sabah 7 de kakiyorum cocuklari okula hazirliyorum,her gün 3 saat anca uyuyorum yaa,ben ciktim kizlar kahvalti hazirlayip uyuyacam,tabi oglum uyursa
Günaydın kızlar Dünkü menümü paylaşayım hemennn
Sabah: 1 dilim ekmek + 2 yemek kaşığı lor peynir + domates + çay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 4 kaşık pırasa yemeği + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Akşam: 1/2 haşlanmış tavuk göğsü + salata
Ara: 1 elma
Spor: 15 dk trambolin + 15 dk eliptik bisiklet + 5 dk twist ve kol hareketleri
Su: 3 lt
günaydınlar herkeseee
dünkü menüm;
sabah
bişey yiyemedim
öğle
3 dilim kaşarlı bide
akşam
çok az balık
1 dlim tam buğday
bol yeşil salata
spor malesef:44:
selaammmsabah kardeşimi yolcu ettim,sağsağlim inmiş haberini de aldım çok şükür ordan sağlık ocağına gittim bikaç gündür gribe doğru bir gidişatım var,inşallah iyice yakalanmadan atlatırım.feci bir baş ağrısı kalın bi ses ve elimde peçete halimi siz düşünün artık
labne
şekersiz çay
yağsız tarçınlı süt
poşette baharatlı göğüs
2 kaşık süzme yoğurt
1 fincan az şekerli kave
1 fincan 9lu çay
2.5 lt su..
yarın spora kaldığım yerden devam etmek istiyorum inşallah sabah kalktığımda grip ilerlememiş olursa tabii
birazda geçmişe bakayım
anammm 3-4 saat uykuyla hala spor yapabiliyormusun???ben boşuna ağlamayayım o zaman.utandım kendimden.QUOTE]
evet cnm ya yapmaya calisiyorum daha dogrusu,5 leri görmek ugruna her seyi yaparim
hos geldin o zaman,insan anneye gittimide dayanamiyo ya,anne elinin lezzeti bi baskadir,bak annemin mercimekli köftesi geldi simdi aklimaKIZLARRR
merhabalar birkaç gündür giremedim haftasonu annemlere gittim bol yatmaca , yemece
ama telafi edeceğim dün de malum hafta sonu evde olmayınca temizlik yemek zaten hayatım mutfakta geçiyor bir sonraki günün yemeğini yap yanına ilave yemek yap offf valla aşçı tutacağım yakında
şimdi işteyim dün güncelleme sebebiyle giremedim ama akşam telafi edeceğim arada bakmaya çalışacağım hepinizi çoooooooooooookkkk öpüyorum çıtır kızlarım
cok az olomus cnm,hadi ben bu hafta baraji kirmak adina az yiyorum,sen niye az yedin,bu kadar yemeye zaten spor yapacak hal kalmazkigünaydınlar herkeseee
dünkü menüm;
sabah
bişey yiyemedim
öğle
3 dilim kaşarlı bide
akşam
çok az balık
1 dlim tam buğday
bol yeşil salata
spor malesef:44:
cok sevindim cnm ya,ipin ucu bui kere kactimi zor yakalaniyoya ben haftasonu sürekli dışardaydım internete girmeye fırsatım olmadı sonrada unuttum ama çok yemedim bozmadım idyeti merak etmeyincok zorlanarak verdigimiz kilolari 2 günde almak cok zoruma gidiyor benim
evet cnm,ac geziyorum dogru,umarim su 5 leri görürüm,dua edin ya ne oluraç gezmişsin sanki birazzz
cok güzel cikmissin cnmama olmazki fotolarım önceki sayfada kaldı
ayy insan bi gariplenir simdi,alismistin nede olsa yaninda olmasina,selaammmsabah kardeşimi yolcu ettim,sağsağlim inmiş haberini de aldım çok şükür ordan sağlık ocağına gittim bikaç gündür gribe doğru bir gidişatım var,inşallah iyice yakalanmadan atlatırım.feci bir baş ağrısı kalın bi ses ve elimde peçete halimi siz düşünün artık
labne
şekersiz çay
yağsız tarçınlı süt
poşette baharatlı göğüs
2 kaşık süzme yoğurt
1 fincan az şekerli kave
1 fincan 9lu çay
2.5 lt su..
birazda geçmişe bakayım
hadi bakalim bol sporlu günlerin hayirli olsun
haklisin cnm,valla enerjim tükeniyor bzazen,geneldede kahvaltiyla ben ayni cümle icinde pek kullanilm,ayiz,diyet davasina yemeye calisiyordum alinda,bu haftada biraz azalttim acikcasi,haftaya yine toparlicamkahvaltı yokyorucu ve uykusuz bir bünye kahvaltı olmadan enerjin tamamen tükenir az da olsa bişeyler yemeye çalış canım,seni anlıyorum bazen bende uykuyu tercih ediyorum ama küçük çocuğun var sana bol enerji lazım
TEYZOŞUM UYU HADİ PRENSİM ANNEDE DİNLENSİN KUZUCUM HADİ BAKALIM EEEEEEE BAK ALLAHIM UYUSANA
yok cnm ya,sabahtan beri uyumamis,gerci gecede uyumadik yaaz evvel uyudu,bu arada yemek hazirladim iste,bide buraya bakim dedim,simdi yemegin dibi tutmadan bi bakim
afiyet olsun cnm,cok güzel olmusgeleyim menüme.sabah geç açabiliyorum o yüzden yatmadan günün son noktasını koymak zorunda hissediyorum kendimi.
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane greyfurtun suyu
öğle
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
gece
1 tane cennet hurması
iyice gece
1 kadeh kırmızı şarap(listeli diyet öncesi vedalaştım kendisiyle:)))
spor:1 saat yürüyüş
su:3 litre
veeeee beklediğim an:kızçemin ilk dişi çıktı:))))))))
cok güzel cnmgünaydın kızlar, menümü yazayım erkenden sporumu yapıcam:)
sabah
tam buğday ile tost işe giderken yolda yedim
ara
yeşil çay
3 diyet bisküvi
öğlen
simit
ayran
akşam
6-7 tane hamsi( tavada az yağ ile kızarma)
salata
1 dilim tam buğday
akşam çocuklara sütle bebe bisküvisi yapmıştım istediler suya yedirirken iki kaşık attım ağzıma
su 2 lt
spor 30 leslie, 35 dk trambolin
eyvah kızım uyandı, görüşürüz:)
Günaydın kızlar Dünkü menümü paylaşayım hemennn
Sabah: 1 dilim ekmek + 2 yemek kaşığı lor peynir + domates + çay
Öğle: 4 kaşık pırasa yemeği + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Akşam: 1/2 haşlanmış tavuk göğsü + salata
Ara: 1 elma
Spor: 15 dk trambolin + 15 dk eliptik bisiklet + 5 dk twist ve kol hareketleri
Su: 3 lt
cok güzel anlatmissin vallatyööfff työöffff...diyetisyenden geliyorum.depresyona girdim.kadın önce bana şöle bi baktı pek iplemedi.yanımda kızçe de vardı.doğum kiloları sandı.1 yılı tamamla öyle gel dedi.ben de hamile kaldığım kilonun altındayım vermek istiyorum vıdır vıdır vıdır deyince bana el atmaya karar verdi.liste bile vermeyecekti,üç beş öneride bulundu.ben inatlaşınca beni o vücut analiz baskülüne bir çıkardı o da şok geçirdi.gözleri fal taşı gibi açıldı.%41 im yağlardan oluşuyormuş.bu obezlerde görülen bir oranmış ve birçok sağlık riski varmış.metabolizma yaşım çıktı 37,benden 6 yaş büyük bedenim neredeyse.ben daha 30 yaş depresyonunu atlatamadım kardeşim 40 a yaklaşan bünye de ne demek!!!!kemik yoğunluğum azmış,proteinim azmış,su oranım azmış.e ben o kadar su içiyorum nereye gidiyor dedim.ter yoluyla atıyorsundur daha da iç dedi,peki dedim.
3 hafta sonra tekrar diyetisyene gideceğim ve fire vermeden dediklerini uygulayacağım bakalım ne kadar gençleşeceğim.
yeni dönemim vatana millete,cemil cümlemize hayırlı uğurlu olsun.
menü güzel de spor az olmus,senin performansin bu degil cnmSelam kızlar yine yoğun bi pazartesi valla bıktım artık
Dünkü menüme gelelim hemen çıkcam offf yaaa
Sabah: 2 dilim ekmek + 2 yemek kaşığı lor peynir + domates
Ara: Yok geç kahvaltı yaptım
Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası + 4 kaşık pırasa + 2 dilim ekmek
Ara: 2 tane light kepekli tarçınlı kurabiye
Akşam: 3 galeta + 2 kepçe çorba
Ara: 1 hurmaa
Su: 2 lt
Spor: 15 dk bisiklet.
azmi olmus neSABAH
1 DİYET BİSKÜVİ
7 OTLU ÇAY
ÖĞLEN
YARIM PORS PİLAV
1 PORS NOHUT
2 TANE SALATALIK TURŞU MİNİCİK
ARA
7 OTLU ÇAY
AKŞAM
TAM BUĞDAY EKMEĞİ 2 DİLİM ARASI AZCIK PEYNİR.
SU VE SPORU YARIN YAZIYIM BEN.
hem hamile hem dikkatlikızlar gelelim benm menüye:
sabah:1 haş yumurta.2 dilim peynir,4 zeytin,domates,3 dilim tam tahıllı ekmekş1 kaşık pekmez
ara:1 bardak ayran
ara:1 mandalina
öğle:1 bar ayran,1 tost
ara:yarım paket diyet bisküvi
ara:2 mandalina
akşam:1 büyük kase corba,1 dilim ekmek
ara:1 dilim beyaz ekmk içinde salça,2 dilim peynir ve domates koyup sandivic yiyorum şu an:))
merhaba kızlar,
öğlen kızımı uyutunca foruma girdim cevap yazarken yarıda beni attı, forumumuz bakımda isterseniz portalımızda vakit geçirn diyordu, kapattım sonra da fırsat bulamadım. Bu kız özlüyo galiba beni görünce sülük gibi yapışıyo, bütün gün kucağımdan inmedi( başım ağrıyor bu ev hanımlığı bana göre değiil sanırım
neyse cevap veremediklerim vardır ama şimdi yine bakamıycam çünkü bu seferde yanımda ağlıyo kendisi oynıyacakmış, hiç bişey yapamazsa fişini çekiyo bilgisayarın
görüşürüz, öpüldünüz:))
amin canım,aramızda 9 yaş var kardeşimle ve benim için kardeşten öte evladım gibi canı yansa benimde yanıyor o dereceallah kavuştursun sizi.kardeş muhabbetinin tadı yok hiçbir şeyde.evde varsa zencefil balla karıştırıp ye bir kaç kere.iyi gelir.geçmiş olsun.
aynen öyleayy insan bi gariplenir simdi,alismistin nede olsa yaninda olmasina,
hadi bakalim bol sporlu günlerin hayirli olsun
haklisin cnm,valla enerjim tükeniyor bzazen,geneldede kahvaltiyla ben ayni cümle icinde pek kullanilm,ayiz,diyet davasina yemeye calisiyordum alinda,bu haftada biraz azalttim acikcasi,haftaya yine toparlicam
bugün aynısı banada oldu arada yapıyo sitemerhaba kızlar,
öğlen kızımı uyutunca foruma girdim cevap yazarken yarıda beni attı, forumumuz bakımda isterseniz portalımızda vakit geçirn diyordu, kapattım sonra da fırsat bulamadım. Bu kız özlüyo galiba beni görünce sülük gibi yapışıyo, bütün gün kucağımdan inmedi( başım ağrıyor bu ev hanımlığı bana göre değiil sanırım
neyse cevap veremediklerim vardır ama şimdi yine bakamıycam çünkü bu seferde yanımda ağlıyo kendisi oynıyacakmış, hiç bişey yapamazsa fişini çekiyo bilgisayarın
görüşürüz, öpüldünüz:))
gece nöbetim başladı yine.vallahi uykum gelince uyuyup sabah oh uykumu almışım diyerek uyanmayı çooooooooooooooooook özledim.bir de bir huyum var o uyku alınmazsa bütün günüm hoşaf gibi geçiyor,hiç ayılamıyorum ya.tabi benim bünye en az on saat uykuya fena halde alışık:))ama neyse sıpanın uyku saatini cebren ve hile ile saat 1 e kadar gerilettim.bir ara 3 ten önce yastığıma kavuşamıyordum.buna da şükür diyorum ve menüme geçiyorum:
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane greyfurt suyu
ara
tarçın çayı
öğle
1 demete yakın maydanoz
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
ara
1 tane elma
15 tane badem
7 otlu çay
akşam
6 yemek kaşığı haşlanmış ıspanak(tuzsuz yağsız(()
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz çay
gece
orta şekerli türk kahvesi
spor:1 saat bisiklet,30 dk jillian,600 mekik
su:4 litre
karnım:aaaaaaaaaaaaaaaççççççççççççççççççççççç
gece nöbetim başladı yine.vallahi uykum gelince uyuyup sabah oh uykumu almışım diyerek uyanmayı çooooooooooooooooook özledim.bir de bir huyum var o uyku alınmazsa bütün günüm hoşaf gibi geçiyor,hiç ayılamıyorum ya.tabi benim bünye en az on saat uykuya fena halde alışık:))ama neyse sıpanın uyku saatini cebren ve hile ile saat 1 e kadar gerilettim.bir ara 3 ten önce yastığıma kavuşamıyordum.buna da şükür diyorum ve menüme geçiyorum:
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane greyfurt suyu
ara
tarçın çayı
öğle
1 demete yakın maydanoz
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
ara
1 tane elma
15 tane badem
7 otlu çay
akşam
6 yemek kaşığı haşlanmış ıspanak(tuzsuz yağsız(()
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz çay
gece
orta şekerli türk kahvesi
spor:1 saat bisiklet,30 dk jillian,600 mekik
su:4 litre
karnım:aaaaaaaaaaaaaaaççççççççççççççççççççççç
sevgili bayanlar sevgili takımım öncelikle günaydın hepinize.
sabah
2 diyet bisküvi
açık çay
ara
7 otlu çay
öğlen
yoğurt çorba 1 kase
et sote yarım pors.
5 kaşık bulgur pilavı
ara
yeşil arjantin elma
ara
1dilim tam buğday ekmeği azcık peynir
akşam
5 kaşık çorba
2 kaşık makarna
ve çiğ brokoli yedim kıtır kıtır
su:1,5 litre
spor:30 dk leslie,50 mekik,10 dk bacak egzersizi bugün işe sürünerek geldim öle zorladı
sabah kalktım baktım 1 kilo daha gitmiş puuuuuuuuuuuffffffffffff
sanada günaydin cnm
Dengesiz mi olmus ne azcik
sabah yok sayilir
ögle pilav,ara ekmek,aksam makarnaaslinda cok degil ama protein az o su ne öyle,2 lt den az icenlere ceza uygulamasi olacakti saniyorum spor cok güzel
1 kilo daha derken cnm,almismiydin ki ,yani nereye nasil gitmis,
bende hemen menü paylasayim,rutin kahvalti hazirlama islemine geceyim
Sabah
yesil cay
ögle
yarim tabak spagetti,2 salatalik tursusu,salata
ara
1 elma
aksam
150 gr hindi gögsü teflonda yagsiz,1 bardak ayran,salata,süs biberi
2 fincan besibiryerde
su
2.5 lt
spor
1 saat yürüyüs
kizlar bide benim aksam yemegi saatim en gec 5 oluyor
hadiyin ben kactim,esim ve oglum kahvalti bekliyorlar
ayy bu arada uzun zamandir erteledigim ehliyeti en sonunda yapmaya karar verdim,cocuklar az büyüsün diye diye baya bi ertelemistim,dün aksam itibariyle karar verdim,bu gün gidip kitaplari ismarlamayi düsünüyorum,gelirlerse hemen calismalara baslicam,umarim en kisa zamanda alirim,esimin sözü var ehliyeti alirsam söyle citi,piti bir araba alacak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?