bende hemen menü paylasayim,rutin kahvalti hazirlama islemine geceyim
sabah
yesil cay
ögle
yarim tabak spagetti,2 salatalik tursusu,salata
ara
1 elma
aksam
150 gr hindi gögsü teflonda yagsiz,1 bardak ayran,salata,süs biberi
2 fincan besibiryerde
su
2.5 lt
spor
1 saat yürüyüs
kizlar bide benim aksam yemegi saatim en gec 5 oluyor
hadiyin ben kactim,esim ve oglum kahvalti bekliyorlar
ayy bu arada uzun zamandir erteledigim ehliyeti en sonunda yapmaya karar verdim,cocuklar az büyüsün diye diye baya bi ertelemistim,dün aksam itibariyle karar verdim,bu gün gidip kitaplari ismarlamayi düsünüyorum,gelirlerse hemen calismalara baslicam,umarim en kisa zamanda alirim,esimin sözü var ehliyeti alirsam söyle citi,piti bir araba alacak bana
gece nöbetim başladı yine.vallahi uykum gelince uyuyup sabah oh uykumu almışım diyerek uyanmayı çooooooooooooooooook özledim.bir de bir huyum var o uyku alınmazsa bütün günüm hoşaf gibi geçiyor,hiç ayılamıyorum ya.tabi benim bünye en az on saat uykuya fena halde alışık:))ama neyse sıpanın uyku saatini cebren ve hile ile saat 1 e kadar gerilettim.bir ara 3 ten önce yastığıma kavuşamıyordum.buna da şükür diyorum ve menüme geçiyorum:
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane greyfurt suyu
ara
tarçın çayı
öğle
1 demete yakın maydanoz
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
ara
1 tane elma
15 tane badem
7 otlu çay
akşam
6 yemek kaşığı haşlanmış ıspanak(tuzsuz yağsız(()
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz çay
gece
orta şekerli türk kahvesi
spor:1 saat bisiklet,30 dk jillian,600 mekik
su:4 litre
karnım:aaaaaaaaaaaaaaaççççççççççççççççççççççç
menün çok güzel :) 4 lt suyu nasıl içtin :44:ben daha 2 yi zor içiyorum yaw
uykusuzluk cok kötü oluyor gercektende
bu aksam 12 de uyudum,6 da kalktim ve 6 saat uyumanin verdigi sevinc cok güzel di,aylar sonra ilk defa kesintisiz bu kadar uyudum
menüne diyetsyen eli degdigi belli oluyor,cok güzel her seyiyle
ben de ehliyet dosyamı aldım ama ehliyetimi almadım, araba yok diye acele etmiyorum:) benim de en çok imrendiğim şey bayan şöförler, çok istiyorum araba kullanmak:))akşam erken yiyor olman çok büyük avantaj,benim eşim 8den önce gelemiyor akşam yemeklerinide illa birlikte yeriz ben 8den önce yiyemiyorum malesef
ben ehliyete kaza geçirdikten sonra karar vermiştimölümden döndük ve ben sonrasında arabaya bindiğimde çok etkilenmeye başladım ve kendim kullanırsam bunu aşacağımı düşündüm gittim aldım iyide etmişim almakla 3 yıldır bilfiil tepesinden inmedim,uzun yola bile gittim ama işte sonrasında acık toto büyüyo son 3 yılda aldım kilocukları ama yinede çok mutluyum,en büyük tutkularımdan biriydi araba kullanmak çocukluğumdan beri iyide beceriyorum sanırım taksi şöförü gibiymişim öyle derler
oğlum doğmadan önce ben de spor salonuna gidiyordum, bir uzmanla çalışınca daha disiplinli oluyor salonu bırakınca spor da düzensizleşmiş hatta çoğu zaman yoktu, şimdi ise buradaki arkadaşların desteği ile spor yapabiliyorum.saat 11 de bosuya gidicem kaç gündürde gitmedim baya hamlamışımdır ben şimdiçarşambalarıda olabildiğince zor oluyor ya,en çok pazartesilerini seviyorum hafif geçiyor diğer günler anamızı ağlatıyor valla hoca
menün gayet başarılı, listeli diyetler daha düzenli görünüyor ama bana uygun değil hiç sevmiyorum listeli diyetlerigünaydınn..
gece erken yatıp erken kalkmanın vermiş olduğu zindelikle güne hazırımkızımın sınıf öğretmeniyle görüşmem vardı 8:30da kalktım o yüzden,anca geldim kahvaltımı hazırladım.ve ilk olarak yaptığım şey kk ya bakmak önce dünki menümü vereyim;
10:00 türk kahvesi
11:00 1 haşlanmış yumurta,bir parça yağsız peynir,bir çatal salatalık,bir çatal domates,şekersiz çay..
12:00 türk kahvesi
15:00 dukan yumurtalı ekmek,ayran
20:00 tavuk suyuna dukan çorba,diyet usulü çerkez tavuğu
21:30 türk kahvesi
22:30 1 bardak şekersiz çay...
benim de durma dönemim geldi sanırım, bir şaşırtmaca yapmak lazım ama ne? fikri olan var mı?eylül ben ciktim bebem,ögleden sonra gelirim anca.
ya bide ben dikkat ediyom yine bende kilocuklar gitmemis,dayanamadim tartildim,5 leri görme hevesiyle,yok anacim,yapisti bu 6 lar bana
8 lerden 7 lere ve 7 lerden 6 lara cok kolay gelmistim oysaki
canım erken saatte yemek yemen çok iyi ama ben ölürüm açlıktan, o kadar saat yemek yemeden duramam, bende çok sorunluyum kardeşim onu yapamam bunu yiyemem oooffff offf bu mızmızlığa iyi kilo veriyorum valla:)))bende hemen menü paylasayim,rutin kahvalti hazirlama islemine geceyim
sabah
yesil cay
ögle
ara
1 elma
aksam
2 fincan besibiryerde
su
2.5 lt
spor
1 saat yürüyüs
ayy bu arada uzun zamandir erteledigim ehliyeti en sonunda yapmaya karar verdim,cocuklar az büyüsün diye diye baya bi ertelemistim,dün aksam itibariyle karar verdim,bu gün gidip kitaplari ismarlamayi düsünüyorum,gelirlerse hemen calismalara baslicam,umarim en kisa zamanda alirim,esimin sözü var ehliyeti alirsam söyle citi,piti bir araba alacak bana
günaydın canım, çok sevindim benim tartı durdu, bozuldu mu nesevgili bayanlar sevgili takımım öncelikle günaydın hepinize.
sabah
2 diyet bisküvi
açık çay
ara
7 otlu çay
öğlen
yoğurt çorba 1 kase
et sote yarım pors.
5 kaşık bulgur pilavı
ara
yeşil arjantin elma
ara
1dilim tam buğday ekmeği azcık peynir
akşam
5 kaşık çorba
2 kaşık makarna
ve çiğ brokoli yedim kıtır kıtır
su:1,5 litre
spor:30 dk leslie,50 mekik,10 dk bacak egzersizi bugün işe sürünerek geldim öle zorladı
sabah kalktım baktım 1 kilo daha gitmiş puuuuuuuuuuuffffffffffff
kıyamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm sana, menünün diyetisyenden çıktığı belli ama aç kalmana üzüldüm, alışırsın umarım bir kaç günegece nöbetim başladı yine.vallahi uykum gelince uyuyup sabah oh uykumu almışım diyerek uyanmayı çooooooooooooooooook özledim.bir de bir huyum var o uyku alınmazsa bütün günüm hoşaf gibi geçiyor,hiç ayılamıyorum ya.tabi benim bünye en az on saat uykuya fena halde alışık:))ama neyse sıpanın uyku saatini cebren ve hile ile saat 1 e kadar gerilettim.bir ara 3 ten önce yastığıma kavuşamıyordum.buna da şükür diyorum ve menüme geçiyorum:
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane greyfurt suyu
ara
tarçın çayı
öğle
1 demete yakın maydanoz
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
ara
1 tane elma
15 tane badem
7 otlu çay
akşam
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz çay
gece
sorma canım, ben koynumda yatırıyorum bebişimi, daha doğrusu yarı oğlumla yarı kızımla ikisine de geceleri doymaya çalışıyorum, ama evde kalınca otomatik iş yapıyım moduna giriyorum çocuklar da fırsat vermeyince bunalıyorum ama dün karar verdim, hafta içi evde kaldığımda eve bakmıycam çocuklarımla rahat rahat oynıycam nasılsa yapamıyorum neden kendimi geriyorumki bir gün dağınık dursun ev nolucak sanki, yarın öbür gün büyüyecekler onlar bizden uzaklaşacak biz bugünleri nerden bulacağız bi daha:))bazen oluyo öyle,ben bu gün zaman bulupta gelemdim,
anne özlenmezmi cnm,biz onlari uyurken bile özlüyoruz,onlarin bizden baska siginacak kimleri var,tabiki özlüyodur
ilk firsatta sende uyu bi dinlen istersen,hem is,hem ev,2 cocuk,zor oluyordur,sen ev hanimligininda üstesinden en iyi sekilde gelirsin
birak annesi oynasin,onlarin dokunulmazligi var malesef
canım ben sabah erken kalkıp yapmazsam sporu başka zaman bulamıyorum, sabah erken kalkıp yapıyorum akşam da eve erken gidip çocuklar gelmeden yapıyorum ama bunlardan herhangibirinde bir şaşma olursa spor kalıyor çünkü başka vaktim yok:)menün güzel olmuş,sporun süper.ben ne zaman erkenden spor yapacağım ya???öğleden sonraya kalıyorum,bu sefer de spor enrjimi zor yakalıyorum.
anammm 3-4 saat uykuyla hala spor yapabiliyormusun???ben boşuna ağlamayayım o zaman.utandım kendimden.
tubiş her zamanki gibi süpersin.fotolarına da bayıldım.fark iyice belli oluyor.
spor olmadan olmazzzz!!!!hareket hareket!!!
allah kavuştursun sizi.kardeş muhabbetinin tadı yok hiçbir şeyde.evde varsa zencefil balla karıştırıp ye bir kaç kere.iyi gelir.geçmiş olsun.
Evet kıtlık var diye tutuyor sanırım:)))aslında evet az ama acıkmıyorum hatta şişkinlik hissediyorum akşamları ama dediğim gibi düzensizlikle alakalı sabah erken kalkamayınca kahvaltı sarkıyor,öğlen geç olacak diye ara yapıp akşama geçiyorum,ama kardeşim gitti artık geceleri erken yatıp sabahları erken kalkabilirimve açıkcası öğün sayısı az olunca metabolizmada az çalışıyor bunu tartıda görebiliyorum
özlettin fıstık, nerelerdesin gerçi cevap biraz geç oldu ama :)) kolay gelsin, hafta içi toparlarsın...KIZLARRR
merhabalar birkaç gündür giremedim haftasonu annemlere gittim bol yatmaca , yemece
ama telafi edeceğim dün de malum hafta sonu evde olmayınca temizlik yemek zaten hayatım mutfakta geçiyor bir sonraki günün yemeğini yap yanına ilave yemek yap offf valla aşçı tutacağım yakında
şimdi işteyim dün güncelleme sebebiyle giremedim ama akşam telafi edeceğim arada bakmaya çalışacağım hepinizi çoooooooooooookkkk öpüyorum çıtır kızlarım
sevgili bayanlar sevgili takımım öncelikle günaydın hepinize.
sabah
2 diyet bisküvi
açık çay
ara
7 otlu çay
öğlen
yoğurt çorba 1 kase
et sote yarım pors.
5 kaşık bulgur pilavı
ara
yeşil arjantin elma
ara
akşam
5 kaşık çorba
2 kaşık makarna
spor:30 dk leslie,50 mekik,10 dk bacak egzersizi bugün işe sürünerek geldim öle zorladı
bende hemen menü paylasayim,rutin kahvalti hazirlama islemine geceyim
sabah
yesil cay
ögle
ara
1 elma
aksam
2 fincan besibiryerde
su
2.5 lt
spor
1 saat yürüyüs
eylül ben ciktim bebem,ögleden sonra gelirim anca.
ya bide ben dikkat ediyom yine bende kilocuklar gitmemis,dayanamadim tartildim,5 leri görme hevesiyle,yok anacim,yapisti bu 6 lar bana
ben de ehliyet dosyamı aldım ama ehliyetimi almadım, araba yok diye acele etmiyorum:) benim de en çok imrendiğim şey bayan şöförler, çok istiyorum araba kullanmak:))
oğlum doğmadan önce ben de spor salonuna gidiyordum, bir uzmanla çalışınca daha disiplinli oluyor salonu bırakınca spor da düzensizleşmiş hatta çoğu zaman yoktu, şimdi ise buradaki arkadaşların desteği ile spor yapabiliyorum.
menün gayet başarılı, listeli diyetler daha düzenli görünüyor ama bana uygun değil hiç sevmiyorum listeli diyetleri
benim de durma dönemim geldi sanırım, bir şaşırtmaca yapmak lazım ama ne? fikri olan var mı?
canım erken saatte yemek yemen çok iyi ama ben ölürüm açlıktan, o kadar saat yemek yemeden duramam, bende çok sorunluyum kardeşim onu yapamam bunu yiyemem oooffff offf bu mızmızlığa iyi kilo veriyorum valla:)))
günaydın canım, çok sevindim benim tartı durdu, bozuldu mu neyok yok bozuk değil de benim dur dönemim geldi galiba, biri bu fikri aklımdan kovabilir mi böyle düşündükçe daha çok tutuyo galiba vücudum kiloyu:)))
kıyamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm sana, menünün diyetisyenden çıktığı belli ama aç kalmana üzüldüm, alışırsın umarım bir kaç güne
sorma canım, ben koynumda yatırıyorum bebişimi, daha doğrusu yarı oğlumla yarı kızımla ikisine de geceleri doymaya çalışıyorum, ama evde kalınca otomatik iş yapıyım moduna giriyorum çocuklar da fırsat vermeyince bunalıyorum ama dün karar verdim, hafta içi evde kaldığımda eve bakmıycam çocuklarımla rahat rahat oynıycam nasılsa yapamıyorum neden kendimi geriyorumki bir gün dağınık dursun ev nolucak sanki, yarın öbür gün büyüyecekler onlar bizden uzaklaşacak biz bugünleri nerden bulacağız bi daha:))
canım ben sabah erken kalkıp yapmazsam sporu başka zaman bulamıyorum, sabah erken kalkıp yapıyorum akşam da eve erken gidip çocuklar gelmeden yapıyorum ama bunlardan herhangibirinde bir şaşma olursa spor kalıyor çünkü başka vaktim yok:)
Evet kıtlık var diye tutuyor sanırım:)))
özlettin fıstık, nerelerdesin gerçi cevap biraz geç oldu ama :)) kolay gelsin, hafta içi toparlarsın...
günaydınn..
gece erken yatıp erken kalkmanın vermiş olduğu zindelikle güne hazırımkızımın sınıf öğretmeniyle görüşmem vardı 8:30da kalktım o yüzden,anca geldim kahvaltımı hazırladım.ve ilk olarak yaptığım şey kk ya bakmak önce dünki menümü vereyim;
11:00 1 haşlanmış yumurta,bir parça yağsız peynir,bir çatal salatalık,bir çatal domates,şekersiz çay..
günaydınlar kızlar hepinize bomba bir hafta diliyorummm:)
dünkü menüm;
sabah
çeyrek simitkalper
çay
ara
yeşil çay
öğle
ezogelin çorba
3 tane yaprak sarma
salata
yoğurt
1 tatlı kaşığı kısır
ara
yarım çiko
akşam
2 kaşık bulgur pilavı
etli krep
icetea
2lt su
20 dk trambolin
100 mekik... spor yaptım nihayet kendime alkış
günaydın kızlar dünkü menümü yazayım:)
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
2 yeşil zeytin
domates
çay
öğlen
tarhana çorbası
çok az makarna
ara
1 puding
akşam
mercimekli, şehriyeli bulgur pilavı
su 1,5 lt
spor
sabah yarım saat leslie
kızımla trambolin tepesindeydik kucağımda zıpladık habire:)
dukan süper gidiyor desene.bir ara dukana niyetlenmiştim ama ilk evrede,atak mı deniyordu ne, baş ağrısı,şişkinlik falan yapıyor diyorlardı.şişkinlik neyse de baş ağrısından çok korkarım.hayatımın neredeyse 10 yılı baş ağrısı kabusuyla geçti.hep sınav stresi falan sanıyordum.lise 2 de başlamıştı çünkü üniversiteyi bitirene kadar ağırlıklı olarak sınav dönemlerinde canıma okudu.meğerse demir eksikliği anemisi varmış.onu hallettik ama korkusu kaldı:))
günaydınn..
benim esim gece calisiyor genelde o yüzden aksam yemegini ben ne zaman indirirsem yiyoruz,zaten kendiminkini erkenden hazirayip ayiriyorum,sonrada cocuklarin yemegini hazirliyorum,akşam erken yiyor olman çok büyük avantaj,benim eşim 8den önce gelemiyor akşam yemeklerinide illa birlikte yeriz ben 8den önce yiyemiyorum malesef
ben ehliyete kaza geçirdikten sonra karar vermiştimölümden döndük ve ben sonrasında arabaya bindiğimde çok etkilenmeye başladım ve kendim kullanırsam bunu aşacağımı düşündüm gittim aldım iyide etmişim almakla 3 yıldır bilfiil tepesinden inmedim,uzun yola bile gittim ama işte sonrasında acık toto büyüyo son 3 yılda aldım kilocukları ama yinede çok mutluyum,en büyük tutkularımdan biriydi araba kullanmak çocukluğumdan beri iyide beceriyorum sanırım taksi şöförü gibiymişim öyle derler
cnm ne sebze var ne et,karbonhidratli olmus sanki,olsun ama bu gün telafi edersin,arada vucudu sasirtmak lazimgünaydın kızlar dünkü menümü yazayım:)
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
2 yeşil zeytin
domates
çay
öğlen
tarhana çorbası
çok az makarna
ara
1 puding
akşam
mercimekli, şehriyeli bulgur pilavı
su 1,5 lt
spor
sabah yarım saat leslie
kızımla trambolin tepesindeydik kucağımda zıpladık habire:)
bende uykuculardandim eskiden ahhhhhh ahhhh aramiyor degilim o günleri valla,artik cocujklar büyürse diye bekliyorum bende6 saat uyku mu?????benim uykusuzum dediğimde 5-6 saat uyumuş oluyorum,8 saatten aşağısı beni kurtarmıyor.çok seviyorum uyumayı ya,ayrılamıyorum yataktan:)))
diyetisyenden de çok umutluyum.çok kısıtlamam yok aslında.bana sadece bir değişim listesi verdi,hangi öğünde hangi gruptan ne kadar tüketmem gerektiğini yazdı,gerisini bana bıraktı.çok kurallı şeyler bana göre olmadığı için işime de geldi ne yalan söyleyeyim:))
insallah bir gün beraber kullaniriz cnmben de ehliyet dosyamı aldım ama ehliyetimi almadım, araba yok diye acele etmiyorum:) benim de en çok imrendiğim şey bayan şöförler, çok istiyorum araba kullanmak:))
benim de durma dönemim geldi sanırım, bir şaşırtmaca yapmak lazım ama ne? fikri olan var mı?
canım erken saatte yemek yemen çok iyi ama ben ölürüm açlıktan, o kadar saat yemek yemeden duramam, bende çok sorunluyum kardeşim onu yapamam bunu yiyemem oooffff offf bu mızmızlığa iyi kilo veriyorum valla:)))
sorma canım, ben koynumda yatırıyorum bebişimi, daha doğrusu yarı oğlumla yarı kızımla ikisine de geceleri doymaya çalışıyorum, ama evde kalınca otomatik iş yapıyım moduna giriyorum çocuklar da fırsat vermeyince bunalıyorum ama dün karar verdim, hafta içi evde kaldığımda eve bakmıycam çocuklarımla rahat rahat oynıycam nasılsa yapamıyorum neden kendimi geriyorumki bir gün dağınık dursun ev nolucak sanki, yarın öbür gün büyüyecekler onlar bizden uzaklaşacak biz bugünleri nerden bulacağız bi daha:))
sabah kahvaltısız olmaz ama.metabolizmanın canlanması için kahvaltı çoook önemliymiş.e ben şimdiden çıtı pıtı arabanı tebrik edeyim,yeni kararın hayırlı olsun:))
ideal kilona yaklaştıkça kilo vermek ne yazıkki zorlaşıyor.bozma moralini sakın,senin inadın baskın çıksın:))
bende sporumu yaptım geldim,bugün dahamı hafifti yoksa uykumu aldım ondanmıdır bilmem hiç bırakmadım kareografilerihırs yaptım resmen genelde sonlara doğru nefesimi yetiremiyorum nabız çok yükseliyor tansiyonum düşüyor ki hem regl hem gripvari bir durum olmasına rağmen başardım valla
kızım okuldan geldi ve apar topar resim kursuna gitti bende o arada pazara gidip geleyim daha sonra görüşürüz kızlar hepinize
gece nöbetim başladı yine.vallahi uykum gelince uyuyup sabah oh uykumu almışım diyerek uyanmayı çooooooooooooooooook özledim.bir de bir huyum var o uyku alınmazsa bütün günüm hoşaf gibi geçiyor,hiç ayılamıyorum ya.tabi benim bünye en az on saat uykuya fena halde alışık:))ama neyse sıpanın uyku saatini cebren ve hile ile saat 1 e kadar gerilettim.bir ara 3 ten önce yastığıma kavuşamıyordum.buna da şükür diyorum ve menüme geçiyorum:
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane greyfurt suyu
ara
tarçın çayı
öğle
1 demete yakın maydanoz
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
ara
1 tane elma
15 tane badem
7 otlu çay
akşam
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz çay
gece
sevgili bayanlar sevgili takımım öncelikle günaydın hepinize.
sabah
2 diyet bisküvi
açık çay
ara
7 otlu çay
öğlen
yoğurt çorba 1 kase
et sote yarım pors.
5 kaşık bulgur pilavı
ara
yeşil arjantin elma
ara
akşam
5 kaşık çorba
2 kaşık makarna
uykusuzluk cok kötü oluyor gercektende
bu aksam 12 de uyudum,6 da kalktim ve 6 saat uyumanin verdigi sevinc cok güzel di,aylar sonra ilk defa kesintisiz bu kadar uyudum
menüne diyetsyen eli degdigi belli oluyor,cok güzel her seyiyle
eylül ben ciktim bebem,ögleden sonra gelirim anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?