Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınn..

gece erken yatıp erken kalkmanın vermiş olduğu zindelikle güne hazırım kızımın sınıf öğretmeniyle görüşmem vardı 8:30da kalktım o yüzden,anca geldim kahvaltımı hazırladım.ve ilk olarak yaptığım şey kk ya bakmak önce dünki menümü vereyim;

10:00 türk kahvesi

11:00 1 haşlanmış yumurta,bir parça yağsız peynir,bir çatal salatalık,bir çatal domates,şekersiz çay..

12:00 türk kahvesi

15:00 dukan yumurtalı ekmek,ayran

20:00 tavuk suyuna dukan çorba,diyet usulü çerkez tavuğu

21:30 türk kahvesi

22:30 1 bardak şekersiz çay...

saat 11 de bosuya gidicem kaç gündürde gitmedim baya hamlamışımdır ben şimdi çarşambalarıda olabildiğince zor oluyor ya,en çok pazartesilerini seviyorum hafif geçiyor diğer günler anamızı ağlatıyor valla hoca

akşam erken yiyor olman çok büyük avantaj,benim eşim 8den önce gelemiyor akşam yemeklerinide illa birlikte yeriz ben 8den önce yiyemiyorum malesef

ben ehliyete kaza geçirdikten sonra karar vermiştim ölümden döndük ve ben sonrasında arabaya bindiğimde çok etkilenmeye başladım ve kendim kullanırsam bunu aşacağımı düşündüm gittim aldım iyide etmişim almakla 3 yıldır bilfiil tepesinden inmedim,uzun yola bile gittim ama işte sonrasında acık toto büyüyo son 3 yılda aldım kilocukları ama yinede çok mutluyum,en büyük tutkularımdan biriydi araba kullanmak çocukluğumdan beri iyide beceriyorum sanırım taksi şöförü gibiymişim öyle derler

günaydınlar kızlar hepinize bomba bir hafta diliyorummm:)

dünkü menüm;

sabah
çeyrek simitkalper
çay

ara
yeşil çay

öğle
ezogelin çorba
3 tane yaprak sarma
salata
yoğurt
1 tatlı kaşığı kısır

ara
yarım çiko

akşam
2 kaşık bulgur pilavı
etli krep
icetea

2lt su
20 dk trambolin
100 mekik... spor yaptım nihayet kendime alkış

menün çok güzel :) 4 lt suyu nasıl içtin :44:ben daha 2 yi zor içiyorum yaw

günaydın kızlar dünkü menümü yazayım:)

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
2 yeşil zeytin
domates
çay

öğlen
tarhana çorbası
çok az makarna

ara
1 puding

akşam
mercimekli, şehriyeli bulgur pilavı

su 1,5 lt
spor
sabah yarım saat leslie
kızımla trambolin tepesindeydik kucağımda zıpladık habire:)

menün çok güzel :) 4 lt suyu nasıl içtin :44:ben daha 2 yi zor içiyorum yaw

ben susuz dayanamam ya.yarım saatliğine dışarı çıkacak olsam ilk işim çantama su şişesi atmak olur,gelene kadar da biter.bir de ben bardakla su içmem,her yerde 1 litrelik su şşişem vardır,mutfakta,oturma odasında,yatak odasında.onlar olmazsa mutsuz olurum.kendimi bildim bileli böyledir ama alışkanlık.ona rağmen vücudumdaki su oranı azmış ya,diyetisyen bol sıvı tüket dedi,yuh dedim.tanker bağlayacağım kendime:))

6 saat uyku mu?????benim uykusuzum dediğimde 5-6 saat uyumuş oluyorum,8 saatten aşağısı beni kurtarmıyor.çok seviyorum uyumayı ya,ayrılamıyorum yataktan:)))

diyetisyenden de çok umutluyum.çok kısıtlamam yok aslında.bana sadece bir değişim listesi verdi,hangi öğünde hangi gruptan ne kadar tüketmem gerektiğini yazdı,gerisini bana bıraktı.çok kurallı şeyler bana göre olmadığı için işime de geldi ne yalan söyleyeyim:))

ben de ehliyet dosyamı aldım ama ehliyetimi almadım, araba yok diye acele etmiyorum:) benim de en çok imrendiğim şey bayan şöförler, çok istiyorum araba kullanmak:))

oğlum doğmadan önce ben de spor salonuna gidiyordum, bir uzmanla çalışınca daha disiplinli oluyor salonu bırakınca spor da düzensizleşmiş hatta çoğu zaman yoktu, şimdi ise buradaki arkadaşların desteği ile spor yapabiliyorum.

menün gayet başarılı, listeli diyetler daha düzenli görünüyor ama bana uygun değil hiç sevmiyorum listeli diyetleri

benim de durma dönemim geldi sanırım, bir şaşırtmaca yapmak lazım ama ne? fikri olan var mı?

canım erken saatte yemek yemen çok iyi ama ben ölürüm açlıktan, o kadar saat yemek yemeden duramam, bende çok sorunluyum kardeşim onu yapamam bunu yiyemem oooffff offf bu mızmızlığa iyi kilo veriyorum valla:)))

günaydın canım, çok sevindim benim tartı durdu, bozuldu mu ne yok yok bozuk değil de benim dur dönemim geldi galiba, biri bu fikri aklımdan kovabilir mi böyle düşündükçe daha çok tutuyo galiba vücudum kiloyu:)))

kıyamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm sana, menünün diyetisyenden çıktığı belli ama aç kalmana üzüldüm, alışırsın umarım bir kaç güne

sorma canım, ben koynumda yatırıyorum bebişimi, daha doğrusu yarı oğlumla yarı kızımla ikisine de geceleri doymaya çalışıyorum, ama evde kalınca otomatik iş yapıyım moduna giriyorum çocuklar da fırsat vermeyince bunalıyorum ama dün karar verdim, hafta içi evde kaldığımda eve bakmıycam çocuklarımla rahat rahat oynıycam nasılsa yapamıyorum neden kendimi geriyorumki bir gün dağınık dursun ev nolucak sanki, yarın öbür gün büyüyecekler onlar bizden uzaklaşacak biz bugünleri nerden bulacağız bi daha:))

canım ben sabah erken kalkıp yapmazsam sporu başka zaman bulamıyorum, sabah erken kalkıp yapıyorum akşam da eve erken gidip çocuklar gelmeden yapıyorum ama bunlardan herhangibirinde bir şaşma olursa spor kalıyor çünkü başka vaktim yok:)

Evet kıtlık var diye tutuyor sanırım:)))

özlettin fıstık, nerelerdesin gerçi cevap biraz geç oldu ama :)) kolay gelsin, hafta içi toparlarsın...

oo tebrik ederimöyle puff pufff diye uçsun hepiciği

sabah kahvaltısız olmaz ama.metabolizmanın canlanması için kahvaltı çoook önemliymiş.e ben şimdiden çıtı pıtı arabanı tebrik edeyim,yeni kararın hayırlı olsun:))

ideal kilona yaklaştıkça kilo vermek ne yazıkki zorlaşıyor.bozma moralini sakın,senin inadın baskın çıksın:))

topraks sen arkama geç canım hahaha ha hıha aaaa küt pat ha git defol seni bir daha görmiyim topraksın yanında bak hala dil çıkarıyo kötü karayağlar. kötü fikirler. yazarken koptum.

dukan süper gidiyor desene.bir ara dukana niyetlenmiştim ama ilk evrede,atak mı deniyordu ne, baş ağrısı,şişkinlik falan yapıyor diyorlardı.şişkinlik neyse de baş ağrısından çok korkarım.hayatımın neredeyse 10 yılı baş ağrısı kabusuyla geçti.hep sınav stresi falan sanıyordum.lise 2 de başlamıştı çünkü üniversiteyi bitirene kadar ağırlıklı olarak sınav dönemlerinde canıma okudu.meğerse demir eksikliği anemisi varmış.onu hallettik ama korkusu kaldı:))

spora alkıııııııııııışaynen böyle devam et.

güzel bir menü olmuş,spor da güzel,hele kızçeyle spor daha da güzel:))diyetisyenin bana spor önerisi:al kızını kucağına hopla zıpla, hiçbir şey yapamazsan onu yap.ben de sporumun yanında kızımla hoplayıp zıplıyorum.onu dambıl olarak kullanıp,kollarımı şekillendiriyorum.o da memnun halinden galiba,sırıtıp duruyor:))

atak evresinde bende de şiddetli bi baş ağrısı olmuştu 2 gün kadar,ama sonra geçti vucut 3.günden sonra alışıyor ve tepki vermeyi bırakıyor,gerçi her diyette oluyor bunlar,şişkinlikte yaşamadım pek yulaf kepeği bu açıdan çok etkili demir eksikliği anemisi baya etkileri olan bi rahatsızlık evet eltimde var şuan tedavi görüyor anlattıklarına bakılırsa gerçekten zor

bende sporumu yaptım geldim,bugün dahamı hafifti yoksa uykumu aldım ondanmıdır bilmem hiç bırakmadım kareografileri hırs yaptım resmen genelde sonlara doğru nefesimi yetiremiyorum nabız çok yükseliyor tansiyonum düşüyor ki hem regl hem gripvari bir durum olmasına rağmen başardım valla

kızım okuldan geldi ve apar topar resim kursuna gitti bende o arada pazara gidip geleyim daha sonra görüşürüz kızlar hepinize

cok güzel olmus,bu gün sporada basliyosun ohh tadindan yenmez valla
benim esim gece calisiyor genelde o yüzden aksam yemegini ben ne zaman indirirsem yiyoruz,zaten kendiminkini erkenden hazirayip ayiriyorum,sonrada cocuklarin yemegini hazirliyorum,
cok gecmisolsun cnm kaza icin,allah korumus
bende burda acik alan var deneme sürüsleri icin,orada 9 sene önce niyetlenip gitmistim ögrenmek icin,sonra hamile oldugumu ögrendim,biraktim,malesef düsükle sonuclanan bir hamilelik oldu,sonrada 3 cocuk arka arkaya olunca,bu zamana kaldi,derslere girmek mecburi ve cocuklari birakacak yerim de yoktu ondan yani,simdi esimin destegiyle bi heveslendim tekrar bakalim insallah olur,
cnm ne sebze var ne et,karbonhidratli olmus sanki,olsun ama bu gün telafi edersin,arada vucudu sasirtmak lazim
su az olmus,onu arttiralim lütfen,ödem olmasin demi
spor
bende uykuculardandim eskiden ahhhhhh ahhhh aramiyor degilim o günleri valla,artik cocujklar büyürse diye bekliyorum bende
simdi 6 saat uyudummu o kadar dinc oluyorum ki anlayin iste
insallah bir gün beraber kullaniriz cnm
ödem de olabilir cnm
evet erken yemek cok iyi oluyor,yok ben acliktan ölmüyorum,o saatten sonra cay ve su iciyorum tok tutuyo

ben odalarini ayirdim cnm ya kizlarimin,3 yasina basip krese basladiktan sonra ayri odada yatiriyorum,saat en gec 8 oldumu yatak zamani diyorum ve ikiside ördek gibi arka arkaya dislerini fircalayip yataga giriyorlar,kendileri uyumayi ögrenmeleri cok iyi oluyor,darisi oglumun basina artik

haklisin cnm,sabah kahvaltiyi aramiyorum acikcasi,asclik hissettimmi yiyorum da canim istemedimide zorlamiyorum valla

ahh su 5 lerrrr gelin artikkkkkkkk,insallah ben baskin cikarim

ohhh ne güzel yapmissin,spor yapanlara cok imrenirim

iyi alisverisler

Tam diyet menüsü olmuş ya süper bence bir süre sonra miğde alışır bence aynılarını bende mi yesem diye düşündüm

eylül aslında menün süper bence sporda çok güzel ama senin sorunun da benim gibi su içmemek galiba malum yağlar su sayesinde daha kolay atılıyor

off uyku mu dedi birileri ben eşim uykuyu sevmediğim için çocuğum olmadığı zamanlarda bile sabah 8 de kalkan pazar günleri en geç 9,5 ta uyanan birisiyim
durunun şükür ki uyku ile sıkıntısı yok
ama ben ev işleri falan derken hergün 1 yada 2 de yatıp sabah 7 de kalkıyorum birde işe gel 360 personel 40 tane hakim ile uğraşıyorum sürekli bir koşuşturma
eve gider gitmez mutfağa gir yemek yap birde ertesi günün yemeğinin bir çeşidini yap oyy yorgunluktam ölüyorum şöyle kendime ait yarım saatçik istiyorum

helin ilk diyete başladığında kaç kiloydun

Dünkü menümü yazayım

sabah 1 dilim kepek ekmek ve peynir çay
öğlen, çorba bir kase
ara 2 tane mandalina
salep
akşam 2kaşık pilav
fırında patatesli tavuk
domates çorbası

stepper 750 adım

Dünkü menümü yazayım

sabah 1 dilim kepek ekmek ve peynir çay
öğlen, çorba bir kase
ara 2 tane mandalina
salep
akşam 2kaşık pilav
fırında patatesli tavuk
domates çorbası

stepper 750 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…