Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar tubiş 1 hafta kadar gelemeyecekmiş müfettişler gelmiş yarın için bana yardımcı olursunuz değilmi? Ben sabah erken gelirim zaten ara ara yazarım giden kiloları.

kızlar merhabalar..bol yağmurlu karanlık bir izmir gününden hepinize selamlar anca girebildim sabahtan bir komşumu tapu dairesine götürdüm doğalgaz bağlatacaklar,rica etti.eşim telefon açtı o arada izin almış eve geliyormuş,o gelmeden girip bişeyler karalayayım dedim malum gelince bana kalmaz pc,birde akşam misafirim gelecek bikaç bişeyler yapayım.
dünki menümü yazıp çıkıcam fırsat bulursam geçmişe bakmaya çalışıcam.

sabah 09:30
2 yumurta yulaf kepeği yağsız peynirli omlet,şekersiz çay

ara: yağsız tarçınlı süt

öğl 16:00
dukan tavuk suyuna çorba 1 kase

akşam 20:00
fırında uskumru buğulama,bol salata

gece:1 bardak şekersiz çay

2.5 lt su
1 saat bosu..

selam kızlar
bilirsiniz bu saatlere kadar size bakmadan durmam ama bugün ve hatta bu hafta çok yoğun olacağım şu an menümü yazamıyorum sonra bir araya uğrayıp menümü yazıp mesajlara da cevap vermek istiyorum, görüşürüz:)))
öpüldünüz

tek kelimeyle süpersin

tek kelimeyle süpersin

bu arada ben açlıktan geberiyorum.bünye ne zaman alışacak acaba ota çöpe.gözümden gözlemeler,çiğ börekler geçiyor.meyve yiyeyim diyorum ama yok arkadaş elma armut kesmiyor.bugün acayip de yordum kendimi sırf kalkıp yapmaya halim kalmasın diye:)))

alyansım da bol geliyor zaten:))evlilik yıldönümümüzde değiştirsem mi napsam yeni bir ben şerefine:))

slm kizlar bu gün okulla kres arasinda kosturp durdum,bi türlü gelemedim,daha yeni eve geldim her yer bi yerde,bi size bakim sonra temizlige girisecem
sabah krese gittim sene sonu icin etkinlik var,yardim gerekti,off cok yoruldum,sonra büyügü okuldan almaya gittim,zaten bu gün 1 saat erken gitmesi gerekiyordu,6 olmadan kalktim,onu eve birak,tekrer krese git,anlicaniz kuzularim evde babasiyla kaldi,simdide onlara yetiseyim bari
dünkü menümü yazim,biraz gec oldu ama
sabah
yesil cay
ögle
2 yumutrali yumurta salatasi yagsiz
aksam
100 gr kadar yagsiz hindi gögsü sote,1 kase yogurt
su
3 lt
spor
yok

sonra gelebilirsem gelecem kizlar,ben ise ve yemege koyuluyorum,hepinizi öptüm

kızlar selamm yarından itibaren inşallah daha fazla gireceğim:)

regl oldum hafta başında 85.5 ları görünce tamam oldu dedim ama az önce tartıldım 86 kiloo
sanırım şişlik bu sefer çok kötü oldum sağolsun eşim duruyla ilgilendi de ben uyudum biraz üşüttüm galiba şişlik sancı :2:

kilo bildirimim 86,5/86

yüzdesini hesaplamayı öğrenemedim bir türlü kurura bakmayın az verdiğim için özür diliyorum sizden gerçekten farklı oılacağını düşünmüştüm

***4. TAKIM 286. ETAP**

tubis87: ( 70.7 / 70.8 / -0.1 / -%0.14)
tfneyll: ( 58.0 / / / %)
pegasus07: (60.4 / / / % )
zeburus: ( 72.9 / / / %)
topraks: ( 78.5 / / / %)
eftelya_blue: ( 65.0 / / / %)
ozgekrd: (86.5 / 86.0 / 0.5 / %0.58)
yumukum: ( 87.2 / / / %)

4. TAKIM ORTALAMASI: %

Günaydın kızlar kilo bildirimimi yaptım 100 gram almışım az bile çünkü regl oldum dün çok sancım var çok yorgun ve uykusuzum dün geç geldim işten Müfettişler geldi ve benim yeminli yazıcı olarak seçtiler onların raporlarını hazırlıyorum 1 yada 2 hafta işte onlar gidene kadar çok gelemem. Eylülcüm liste bu hafta sana kaldı çok özür dilerim ama mecburum

Umarım herkes güzel kilolar vermiştir öptüm herkesi

eylül benim kızım sanki adını biliyormuşsunuz gibi bende belirtmemişim

benim adımda eylül ya adaşım ondan sordum ben

ohhhh afiyet bal şeker olsun

sıkma canını tatlım oluyo arasıra biliyosun işte

canım sen kendine dikkat et regl dönemi için iyi kilolar sıkma canını tatlım.

***4. TAKIM 286. ETAP**

tfneyll: ( 58.0 / 56.8 / 1.2 / %2.06)
pegasus07: (60.4 / / / % )
topraks: ( 78.5 / / / %)

Son düzenleme:
sabah
3 kuru incir

ara
kafeinsiz yeşil çay

öğlen
pırasa
yarım pors. makarna
1 adet baklava

ara
1 diyet bisküvi
1 incir
bitki çayı(nar çiçeği,ıhlamur,karanfil,tarçın)

akşam
yarım haş.yumurta
peynir
7-8 zeytin
1 kızartılmış ince dilim ekmek
3 parça domates
2 çatal patates kızartması
açık çay

su:1 litre
spor:15 dk leslie,100 mekik (halim yoktu bu kadar,çamaşır yıkanana kadar bu kadar astım ve uyudum saat 23:15 gibiydi)

günaydin
bu sabahki kilom
60.3
maalesef,ne yaparsam yapim ben 60 kg olmaya mahkumum heralde,artik 5 leri görme umudum kalmadi,bu hafta cokk dikkat ettim,kacamak yapmadim yinede vere vere 100 gr vermisim

günaydın kızlar,
öncelikle dün için üzgünüm, o kadar işimin içinde bir de bilgisayarım gümledi format atmak zorunda kaldım.
şimdi programlarımı ve yedeklerimi tekrar yükliycem bu arada web sayfasının yazılarını bitiremedim onların düzeltmelerini yapıcam çok işim var çoooooooooookkk(
hafta sonu da çalışmam gerek fazla gelemem şimdiden tekrar özür, öpüyorum
kilom maalesef 78,3

78.5/78.3/0.2/%0.25

kendimi çok bitkin hissediyorum, umarım önümüzdeki hafta daha iyi spor yapabilirim:)

***4. TAKIM 286. ETAP**

tfneyll: ( 58.0 / 56.8 / 1.2 / %2.06)
pegasus07: (60.4 / 60.3 / 0.1 / % 0,16)
topraks: ( 78.5 /78.3 /0.2 / %0.25)

günaydın hepinize hayırlı cumalar..
ben bugün bildirim yapıcamızı unutmuşum şimdi girince gördüm hemen tartıldım kilom 85.3 reglim bitti şişlik indi haftaya da böyle güzel kilo verirmiyim orası meçhul tabi hemen dünki menümüde vereyim,minik kaçamakların bulunduğu bir menüm var

sabah 11:00
2 çatal peynirli yulaf kepekli yağsız omlet,2 yudum şekersiz çay(çok acele işim vardı sadece kahvaltıyı atlamamak adına yedim)
ara: 1 az şekerli kahve
1 kaşık aşure komşum getirmiş
öğle 15:00
uskumru buğulama
akşam 18:00
yağsız mantar sote(biz burda çıntar deriz egeliler bilir)
minik bir lokma patlıcanlı el açması börek,yine minik bir lokma kek,bir dilim baklavanın çeyreği..bu kısım oldukça cezaya uygun ama az sonra bosu var zaten anam ağlıcak yani sadece ikramlar nasıl olmuş diye tadına bakmak amaçlı yedim çok masumaneydi

Son düzenleme:
eylülcüm eftelyanın sisteminde arıza varmış internete giremiyormuş beni aradı kilosu aynı
65 kilo
benim yapabileceğim bişey var mı yanlızsın sanırım bugün

eylülcüm yumukum 87.2/85.3/1.9/%2.18
belki yardımım olur diye hesaplamasını yaptım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…