eylül mü o da kim?
kızlar merhabalar..bol yağmurlu karanlık bir izmir gününden hepinize selamlaranca girebildim sabahtan bir komşumu tapu dairesine götürdüm doğalgaz bağlatacaklar,rica etti.eşim telefon açtı o arada izin almış eve geliyormuş,o gelmeden girip bişeyler karalayayım dedim malum gelince bana kalmaz pc,birde akşam misafirim gelecek bikaç bişeyler yapayım.
dünki menümü yazıp çıkıcam fırsat bulursam geçmişe bakmaya çalışıcam.
sabah 09:30
2 yumurta yulaf kepeği yağsız peynirli omlet,şekersiz çay
ara: yağsız tarçınlı süt
öğl 16:00
dukan tavuk suyuna çorba 1 kase
akşam 20:00
fırında uskumru buğulama,bol salata
gece:1 bardak şekersiz çay
2.5 lt su
1 saat bosu..
kızlar merhabalar..bol yağmurlu karanlık bir izmir gününden hepinize selamlaranca girebildim sabahtan bir komşumu tapu dairesine götürdüm doğalgaz bağlatacaklar,rica etti.eşim telefon açtı o arada izin almış eve geliyormuş,o gelmeden girip bişeyler karalayayım dedim malum gelince bana kalmaz pc,birde akşam misafirim gelecek bikaç bişeyler yapayım.
2.5 lt su
1 saat bosu..
eylül benim kızımsanki adını biliyormuşsunuz gibi bende belirtmemişim
2.5 lt su
1 saat bosu..
kızlar selamm yarından itibaren inşallah daha fazla gireceğim:)
regl oldumhafta başında 85.5 ları görünce tamam oldu dedim ama az önce tartıldım 86 kiloo
sanırım şişlik bu sefer çok kötü oldum sağolsun eşim duruyla ilgilendi de ben uyudum biraz üşüttüm galiba şişlik sancı :2:
kilo bildirimim 86,5/86
yüzdesini hesaplamayı öğrenemedim bir türlü kurura bakmayın az verdiğim için özür diliyorum sizden gerçekten farklı oılacağını düşünmüştüm
***4. TAKIM 286. ETAP**
tubis87: ( 70.7 / 70.8 / -0.1 / -%0.14)
tfneyll: ( 58.0 / / / %)
pegasus07: (60.4 / / / % )
zeburus: ( 72.9 / / / %)
topraks: ( 78.5 / / / %)
eftelya_blue: ( 65.0 / / / %)
ozgekrd: (86.5 / 86.0 / 0.5 / %0.58)
yumukum: ( 87.2 / / / %)
4. TAKIM ORTALAMASI: %
Günaydın kızlar kilo bildirimimi yaptım 100 gram almışım az bile çünkü regl oldum dün çok sancım var çok yorgun ve uykusuzum dün geç geldim iştenMüfettişler geldi ve benim yeminli yazıcı olarak seçtiler onların raporlarını hazırlıyorum 1 yada 2 hafta işte onlar gidene kadar çok gelemem. Eylülcüm liste bu hafta sana kaldı çok özür dilerim ama mecburum
Umarım herkes güzel kilolar vermiştir öptüm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?