Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın herkese....
kızlar 3 gündür feci gribim yatıyorum evde ablam sölemiştir ancak kendime gelebildim de bugün iş başı yapabildim:)

dün kü menümü yazıyım hemen fırsat bulunca gene gelirim.

sabah
2 dilim çavdar
peynir
kaşar
zeytin
çay

ara
ıhlamur

öğle
mercimek yemeği ekmeksiz

ara
yarım simit
peynir
çay

akşam
tavuk sote
2 kaşık pilav
yoğurt

spor malesef yapamadım terlememem lazım yeni kurtuldum hastalıktan

selamlar..
bu ara herkesin çok işi var sanırım bende sabahtan kızımın veli toplantısı vardı oraya gittim.anca girebildim,dünki menümü vereyim hemen;

sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta az peynir şekersiz çay

öğle 15:00
dukan usulü lazanya zero kola

akşam 19:00
yine lazanya ama öğlenkinin yarısı kadar yedim çünkü yulaf kepeği 3 kaşık ölçüdendi,günlük 2 kaşık almam gerekiyor.

gece 2 bardak şekersiz çay
1 fincan adaçayı
1 fincan tarçınlı yağsız süt(akşam hafif olunca gece titreme geldi bulduğumu içtim )

2 lt su,yağmurdan dolayı spor olmadı malesef..

birde çizelgemi değiştiremiyorum,sitesinde problem var sanırım sayfalar atlamıyor,çizelgemi düzeltebilsem baya motivasyon olcak bana

selam kızlar,
kusura bakmayın çok fazla uğrayamdım, herkes gerçekten yoğun sanırım, ben de çok kalamıycam.
öncelikle bu aralar elektronik aletlerimin gazabına uğramış durumdayım. Biliyorsunuz çamaşır makinem bozulmuştu, hafta sonu da buzdolabı giiti, tamirci çağırdığımda yine çam. makinesi gibi yapılmaz abla dedi, mecbur aldım bitane bugün servis gelecek dün akşam bir geldim bilgisayarım açılmıyo, ne denediysem olmadı, birkaç ay önceydi sanırım onu da tamirciye götürmüştüm bu gittiği kadar gitsin sonra at çöpe demişti, anlayacağınız bilgisayarım da gitti
bugün evdeyim eşimin bilgisayarını getirttim şirketten onu kullanıyorum bugünlük. ama yenisini alabilirmiyim bilmiyorum çok masrafım oldu
dünkü menümü yazmıyım çünkü ne yedim ben de bilmiyorum sabah bir tost yemiştim, geziye giderken pastaneden bişeyler aldık, şu poşette küçük poğaça gibi şeyler var ya top top olanlar, gün boyu açıktıkça onlardan yedim sanırım 5-6 tane yemişimdir, istanbul akvaryuma gittik çok güzeldi:)) akşam da tavuk sote ile pilav yapmıştım, tavuk pişirirken kokusunu aldığım için yiyemedim azıcık pilavla yoğurt yedim çok düzensizdi anlayacağınız.
şimdi kızımı uyuttum bilgisayarda yetiştirilecek işlerim var onları yapmaya çalışıyım. Umarım en kısa zamanda da sporu tekrar düzene oturturum.
görüşmek üzere

kızlaaarrr
selam yıllık izine ayrıldım 4 gün evdeyim mis gibi duru rahat bırakmadığı için bir türlü sabahtan giremedim inşallah bol bol gireceğim şimdi calliou izleyecekmiş pcden o yüzden çıkmam lazım görşürüz

menülerin çok düzenli arkadaşım tebrik ederim bu hafta yine bireysel derece alacaksın gibi geliyor:)))

canım sana kolay gelsin, neyseki rakı dubleden teke düşmüş:)) menülerin çeşitli ama çok gibi gelmedi bana:)

canım umarım ciddi birşey yoktur, sen de kendine iyi bak
sıkı yemişsin maaşallah:)) mı desem yeter yeme mi desem ne desem:))) eylülcüm yine mi kıskançlık, yapma kendine eziyet ediyosun, bence biraz araştırma yap belki kitap ya da yazı bulursun at üstünden güvensizliğini artık evleneceksin sen, napıcaksın evlenince???

aslında kızın hareketleri bana da biraz yapmacık geldi fakat yine de filmin duygusu güzeldi, o yüzden bence seyredilebilir:)) Ben de eşimle birlikte gittim o da filmin müziklerini beğendiğini söyledi, bir de love story filmine benzetmişler diye yorum yaptı:))) erkekler biraz daha mantıklı oluyorlar ben ağlamama baktım:)))

Merhaba, ben de sizin aldığınız marka model trombolini almayı düşünüyorum ama hiç görme ve deneme fırsatım olmadı. Bazıları çok sert çıkıyor,zıplarken zorluk çıkartıp,bilekleri ağrıtıyormuş, bazılarıysa gıcırdıyormuş, lastik kısımları 2-3 ayda deforme olan ya da yırtılanlar oluyormuş.Siz bir kullanıcı olarak bu açılardan ürünü yorumlarmısınız lütfen.Bir de kullanımı kolaymı ve sonuç aldınızmı bilgi verirseniz sevinirim.

selam kızlar
dünkü menümü yazayım dün de evdeydim bugün pazartesi zannediyorum hep

sabah
kepekli tost
çay

öğlen
2 krep
dil peyniri

akşam
tavuk sote
ayran
1 dilim ekmek

su 1.5 lt
spor yok fakat valla akşam ayak tabanlarım sızlıyordu işlerden, buzdolabım kuruldu fırsatta istifade mutfağı komple kaldırdım tekrar oturttum yerine:))

bu arada hafta sonu burada bir eczanede kilo ölçümü yapıyorlar yağım 31.4 çıktı, geçen sene diyetisyene 1 kez gitmiştim orada 43 küsürdü. bayağı yağdan vermişim ama farklı tartılar olduğu için artık bu eczanede belli aralıklarla ölçüm yaptıracağım

selamlaarrrr bugün çok mutluyum spor salonunda bugün ölçüm günümdü 12.12.12 batıl inançlarım hiç bir zaman olmadı ama bugün sanırım bana uğurlu geldi 84.6 çıktım geçen ayki ölçümlerime göre 6.6 kg vermişim beden ölçümlerim inanılmaz değişmiş yağ oranım %1.7 oranında düşmüş hiç kaslardan vermemişim salonun 5 kg üstünde verenlere hediyesi olan tşörtlerden kaptım tabiki hakkım olarak dünki menümüde vereyim hemen pazara gidicem;

sabah 09:30
1 yumurta yağsız peynir omlet,adaçayı

ara büyük fincan türk kahvesi,bitter çikolata bir adet(arkadaşıma nişan tebriğine gittim kızını nişanladı kıramadım o miniklerden 1 adet )

öğle 15:00
diyet lazanya,süzme yoğurtlu kereviz salatası,1 çay bardağı zero kola

ara 9lu çay bir fincan

akşam 20:00
1 tabak havuçlu pırasa yemeği(1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla )
yulaf kepekli kuzu dalak kavurma yağsız
közlenmiş patlıcan kırmızı biber salatası yoğurtlu..

ara
türk kahvesi
şekersiz çay
9lu çay,

1.5 lt su spor yok..

hemen çizelgemide yeniledim motive ediyor orda verdiklerimi görünce hepinize hayırlı günler bana müsade akşam yeniden uğrarım inşallah

süpeeeeer, tebrik ediyorum, harika bir haber:)))

selam herkese...
bugün benim için pek iyi bir gün değil o yüzden menümü paylaşıp kaçıcam hemen kendinize iyi bakın.

sabah
patatesli börek
çay

ara
7 otlu çay

öğle
3 tane beyaz lahana sarma
yoğurt

akşam
6-7 adet boşnak mantısı
yoğurt

spor yok arkadaşımdaydım yapamadım.

sevgiler...

eylülcüm selam, ben tubise bir özel mesaj attım, işle ilgili kendisi gelemiyor ama benim de çok vaktim yok, konuşabilirsen söylermisin bakabilirse çok sevinirim.

selam kızlarr!!2 gündür büyük ailemizle keyif yapıyoruz.sıkılmışız sakinlikten sanırsam,çangada çungada derken göz açıp kapatana kadar gün bitiyor.bugünkü menümü yazayım hemen:

sabah

yarım dilim ekmek
1 tane yumurta
1 dilim peynir
çay

öğle

2 yemek kaşığı balkabağı yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

akşam

yarım dilim ekmek
4 tane fırında mantar
1 kadeh kırmızı şarap
1 yemek kaşığı havuç tarator

gece

çeyrek nar

spor:annemler gidene kadar biraz zor.bugün ancak 45 dk yürüyüş yaptım.
su:3 litre

bu arada eylül kıskançlık ne acayip bişeymiş arkadaşım ya.bugün saçma sapan bir hadise oldu,tüyüm tersine döndü resmen.nereden girdiyse bünyeme derhal defetmem lazım bu hissi yoksa yaşlanır insan.yedi yıldır ilk defa kocişin yasağı oldu.o da şaşırdı zaten ne oluyor diye.akşamdan beri egosu tavan yapmış vaziyette sırıtıyordu!!!en iyisi ben uyuyayım eski ben olarak uyanayım.yok yok bu ben değilim!!

hepinize iyi geceler...

canısı menün güzel, bol keyifli günler devam inşallah:) arada kıskançlık olunca şaşırıyorlar di mi :) olsun sen yine de eski sen olarak uyan:)))

günaydın kızlar, dünkü menümü yazayım
sabah
tost
yolda işe giderken yedim yanında bişey içmedim

ara
nesfit
süt

öğlen
tombik döner
ayran

ara
1 kek

akşam
1 tabak şehriye çorba
patlıcanlı, köfte sarma
patates püresi

su 2 lt
evimde ve işte dengeler bozuk, eve iş getirmek zorunda kalıyorum, kafamda bin tane iş birbirini kovalıyor o yüzden rejime de spora da motive olamıyorum şu cendereden bir an önce çıkmak ümidiyle

günaydınlar kızlarr herkeseee:)

dün kü menümü paylaşıyım hemen

sabah

patatesli börek
çay

ara
7 otlu çay

öğle
mercimek çorbası
piliç madalyon
salata
yoğurt

akşam
patlıcanlı köfte
patates püresi

1 lt su

selamlar..yağmurlu kasvetli karanlık günlerden sonra izmir kendine geldi sıcak güneşli güzel günlere devam bende sporumu yaptım geldim aletli kardiyo çalışması vardı o arada başka bi grup minderde karın bölgesi çalışıyolardı hoca hemen banada bi göz attı bide karın çalıştım yani anlıyacağınız yine geberdim ama spor yapınca şu salgılanan hormon saolsun bittiğinde yorgunluk falan kalmıyor..hemen menümü de vereyim;

11:00 türk kahvesi(dün ölçümlerim vardı spora kahvaltı yapmadan gitmiştim,ödül olarak türk kahvesi yaptı arkadaşım saolsun )

12:30 2 haşlanmış yumurta,adaçayı

16:00 sardalya haşlama,tere,yeşil soğan,1 çay bardağı zero..

20:00 sardalya buğulama,dukan ekmeği(1 günlük ölçüden)
1 fincan türk kahvesi
1 bardak şekersiz çay..
2 lt su,1 saat bosu..

süpeeeeer, tebrik ediyorum, harika bir haber:)))
teşekkür ederim canım
menün evde misafir olmasına rağmen yinede çok güzel,misafir çoğu zaman dengeleri bozar sen iyi götürüyosun bu arada aşırı kıskançlık hem zarar verici hemde sevgiyi azaltan bişey,şahsen kıskanç bir kişiliğe sahip deilimdir pek eşimde öyledir ama arada ucundan kıyısından hissettirmek fena olmuyor açıkcası ilişkiye heyecan geliyor sanki,ama abartmamak kaydıyla tabii..
kolay gelsin,en kısa zamanda toparlanırsın inşallah
akşamki pürede olmasaymış menü süper..ve suda az olmuş,bazen bende okadar zorluyorumki içmek için 1.5 ltden sonra gitmiyor yavv ama inatla en az 2lt ye ulaşmaya çalışıyorum..
kimsecikler kalmamış

bu ara herkes yoğun malesef

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…