menülerin çok düzenli arkadaşım tebrik ederim bu hafta yine bireysel derece alacaksın gibi geliyor:)))selamlar..
bu ara herkesin çok işi var sanırımbende sabahtan kızımın veli toplantısı vardı oraya gittim.anca girebildim,dünki menümü vereyim hemen;
sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta az peynir şekersiz çay
öğle 15:00
dukan usulü lazanya zero kola
akşam 19:00
yine lazanyaama öğlenkinin yarısı kadar yedim çünkü yulaf kepeği 3 kaşık ölçüdendi,günlük 2 kaşık almam gerekiyor.
gece 2 bardak şekersiz çay
1 fincan adaçayı
1 fincan tarçınlı yağsız süt(akşam hafif olunca gece titreme geldi bulduğumu içtim)
2 lt su,yağmurdan dolayı spor olmadı malesef..
canım sana kolay gelsin, neyseki rakı dubleden teke düşmüş:)) menülerin çeşitli ama çok gibi gelmedi bana:)iyi geceler kızlarrrr!!!2 gündür uğrayamadım,sayfalar almış başını gitmiştir dedim ama galiba herkes çok yoğun:))yarın beklenen misafirlerim geliyor.şanslarına hava acayip soğudu.bugün depoya giriştim,2 saat ne var ne yoksa elden geçti,temizlendi toparlandı.tabi ben heşat!!bir gözüm yatakta,bir gözüm kurumayı bekleyen ojelerimde, üçüncü gözümle de menülerimi yazayım:
dün
sabah
2 yemek kaşığı pastırmalı yumurta
yarımşar domates,salatalık
yarım dilim peynir
1 çay kaşığı bal
1 dilim ekmek
çay
öğle
3 tane etsiz çiğköfte (avrupa birliğinden neffrett ediyorum!!!neymiş uyum yasalarıymış!kardeşim ben niye sana uyayım yahu,sen otur çiğ köfte ye!!!)
yarım lavaş
akşam
2 tane tavuk pirzola
çeyrek dilim ekmek
salata
1 tek rakı
gece
yarım fincan dondurma
bugün
sabah
2 yemek kaşığı pastırmalı yumurta
1 dilim ekmek
yarımşar domates salatalık
çay
öğle yemeği niyetine
1 tane bira
1 avuç fındık
akşam
4 yemek kaşığı et sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
acı biber turşusu
su her iki günde de 4 litre
spor:vakit bulmuşken bol bol temizlik:)))
bu arada dikkat ediyorum hepinizin menüsü üç satırda bitiyor,vallahi komplekse giriyorum.midemde fil mi var acep???
canım umarım ciddi birşey yoktur, sen de kendine iyi bakmerhaba arkadaslar
bazi özel sebeplerden dolayi,ailemin yaninda olmam gerekiyor ve buraya bir süre gelemiyecegim
sorunlari halleder halletmez tekrar araniza dönecegm
cuma günü kilo bildiriminde bulunmaya calisacagim,eger olurda bulunamazsam,tubis gereken neyse onu yazarsin
hepinizi öpüyorum
sıkı yemişsin maaşallah:)) mı desem yeter yeme mi desem ne desem:))) eylülcüm yine mi kıskançlık, yapma kendine eziyet ediyosun, bence biraz araştırma yap belki kitap ya da yazı bulursun at üstünden güvensizliğini artık evleneceksin sen, napıcaksın evlenince???kızlar günaydın bakıyorumda pazar kimsenin sesi soluğu çıkmamış şimdi size bir soru ben bu kıskançlığı nasıl yenicem ?ilişkimi yıpratıyorum ben bu şekilde yardım edin.
neyse dün ayrılık krizini atlattığıma göre menüm
sabah
4 diyet mısır patlağı bu eti form varya yuvarlak bişisi.
öğlen
kfc menü
ıce tea
ara
sıcak çiki içtim
ara
türk kahvesi arkasından bira 33 cl.
akşam
3 kaşık makarna ve et yemeği yedim azcık ekmek ucuna peynir zeytin yedim. yuhhhh ya yuhhh dünyayı yemişim sizin dolaplardaki yiyecekler bende olabilir mi?
aslında kızın hareketleri bana da biraz yapmacık geldi fakat yine de filmin duygusu güzeldi, o yüzden bence seyredilebilir:)) Ben de eşimle birlikte gittim o da filmin müziklerini beğendiğini söyledi, bir de love story filmine benzetmişler diye yorum yaptı:))) erkekler biraz daha mantıklı oluyorlar ben ağlamama baktım:)))hiç sorma yogayı deniyim dediğimde vazgeçmiştim bile benbende seni kocaman kocaman tebrik ederim canım benim.
ah canım bende teşekkür ederim sana çok saol
ben beğendim kimisi çok yapmacık diyo ama bence gayet güzel bir film duygulu ağlattı beni.bütün salondan burun çekme sesi geliyordu ahhh ahh:2:
bayılıyorum sana ya çok pozitifsin
o bendede başladı aç hissedip uyanıyorum çok fena bişiankarada çok fena
işte anlatmak istediğim buydu bende çok sıcak bir filmdi ki nişanlım o duygusuz insan 2 kere izledi.
valla baya araştırdım millet çocuklarına karne hediyesi olarak falan almış, sonra ailecek kullandık falan diyor işe yarıcağını düşünüyorum şunu aldım bi baksana nasıl? Cosfer Ultra-Deluxe Trampolin 40'' (102 cm) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
kırmızısını aldım tabiki de
selamlaarrrrbugün çok mutluyum spor salonunda bugün ölçüm günümdü 12.12.12 batıl inançlarım hiç bir zaman olmadı ama bugün sanırım bana uğurlu geldi 84.6 çıktım geçen ayki ölçümlerime göre 6.6 kg vermişim beden ölçümlerim inanılmaz değişmiş yağ oranım %1.7 oranında düşmüş hiç kaslardan vermemişim salonun 5 kg üstünde verenlere hediyesi olan tşörtlerden kaptım tabiki hakkım olarak dünki menümüde vereyim hemen pazara gidicem;
sabah 09:30
1 yumurta yağsız peynir omlet,adaçayı
ara büyük fincan türk kahvesi,bitter çikolata bir adet(arkadaşıma nişan tebriğine gittim kızını nişanladı kıramadım o miniklerden 1 adet)
öğle 15:00
diyet lazanya,süzme yoğurtlu kereviz salatası,1 çay bardağı zero kola
ara 9lu çay bir fincan
akşam 20:00
1 tabak havuçlu pırasa yemeği(1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla )
yulaf kepekli kuzu dalak kavurma yağsız
közlenmiş patlıcan kırmızı biber salatası yoğurtlu..
ara
türk kahvesi
şekersiz çay
9lu çay,
1.5 lt su spor yok..
selam kızlarr!!2 gündür büyük ailemizle keyif yapıyoruz.sıkılmışız sakinlikten sanırsam,çangada çungada derken göz açıp kapatana kadar gün bitiyor.bugünkü menümü yazayım hemen:
sabah
yarım dilim ekmek
1 tane yumurta
1 dilim peynir
çay
öğle
2 yemek kaşığı balkabağı yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
yarım dilim ekmek
4 tane fırında mantar
1 kadeh kırmızı şarap
1 yemek kaşığı havuç tarator
gece
çeyrek nar
spor:annemler gidene kadar biraz zor.bugün ancak 45 dk yürüyüş yaptım.
su:3 litre
bu arada eylül kıskançlık ne acayip bişeymiş arkadaşım ya.bugün saçma sapan bir hadise oldu,tüyüm tersine döndü resmen.nereden girdiyse bünyeme derhal defetmem lazım bu hissi yoksa yaşlanır insan.yedi yıldır ilk defa kocişin yasağı oldu.o da şaşırdı zaten ne oluyor diye.akşamdan beri egosu tavan yapmış vaziyette sırıtıyordu!!!en iyisi ben uyuyayım eski ben olarak uyanayım.yok yok bu ben değilim!!
hepinize iyi geceler...
teşekkür ederim canımsüpeeeeer, tebrik ediyorum, harika bir haber:)))
menün evde misafir olmasına rağmen yinede çok güzel,misafir çoğu zaman dengeleri bozar sen iyi götürüyosunselam kızlarr!!2 gündür büyük ailemizle keyif yapıyoruz.sıkılmışız sakinlikten sanırsam,çangada çungada derken göz açıp kapatana kadar gün bitiyor.bugünkü menümü yazayım hemen:
sabah
yarım dilim ekmek
1 tane yumurta
1 dilim peynir
çay
öğle
2 yemek kaşığı balkabağı yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
yarım dilim ekmek
4 tane fırında mantar
1 kadeh kırmızı şarap
1 yemek kaşığı havuç tarator
gece
çeyrek nar
spor:annemler gidene kadar biraz zor.bugün ancak 45 dk yürüyüş yaptım.
su:3 litre
bu arada eylül kıskançlık ne acayip bişeymiş arkadaşım ya.bugün saçma sapan bir hadise oldu,tüyüm tersine döndü resmen.nereden girdiyse bünyeme derhal defetmem lazım bu hissi yoksa yaşlanır insan.yedi yıldır ilk defa kocişin yasağı oldu.o da şaşırdı zaten ne oluyor diye.akşamdan beri egosu tavan yapmış vaziyette sırıtıyordu!!!en iyisi ben uyuyayım eski ben olarak uyanayım.yok yok bu ben değilim!!
hepinize iyi geceler...
kolay gelsin,en kısa zamanda toparlanırsın inşallahgünaydın kızlar, dünkü menümü yazayım
sabah
tost
yolda işe giderken yedim yanında bişey içmedim
ara
nesfit
süt
öğlen
tombik döner
ayran
ara
1 kek
akşam
1 tabak şehriye çorba
patlıcanlı, köfte sarma
patates püresi
su 2 lt
evimde ve işte dengeler bozuk, eve iş getirmek zorunda kalıyorum, kafamda bin tane iş birbirini kovalıyor o yüzden rejime de spora da motive olamıyorumşu cendereden bir an önce çıkmak ümidiyle
akşamki pürede olmasaymış menü süper..ve suda az olmuş,bazen bende okadar zorluyorumki içmek için 1.5 ltden sonra gitmiyor yavvgünaydınlar kızlarr herkeseee:)
dün kü menümü paylaşıyım hemen
sabah
patatesli börek
çay
ara
7 otlu çay
öğle
mercimek çorbası
piliç madalyon
salata
yoğurt
akşam
patlıcanlı köfte
patates püresi
1 lt su
kimsecikler kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?