Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlarrr!!!!

kilom:72.9/72.1/0.8/%0.58

kilo vermeye salı gününden itibaren devam edersem işte böle olur.salıya kadar aynı kiloda kalmıştım.

menüme gelirsem

sabah

1 tane haşlanmış yumurta
30 gr peynir
1 dilim ekmek
yarım bağ maydanoz dereotu

öğle

4 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt

ara

1 tane elma
15 tane badem

akşam

1 bağa yakın maydanoz dereotu
30 gr peynir
1 dilim ekmek

gece

2 tane mandalina
çeyrek elma

spor:1 saat bisiklet,baştan aşağı ev temizliği
su:4 litre

kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorumyine güzel yüzdeler var

***4. TAKIM 286. ETAP**

tubis87: ( 70.7 / 70.8 / -0.1 / -%0.14)
tfneyll: ( 58.0 / 56.8 / 1.2 / %2.07)
pegasus07: (60.4 / 60.3 / 0.1 / % 0,17)
zeburus: ( 72.9 / 72.1 / 0.8 / %0.97)
topraks: ( 78.5 /78.3 /0.2 / %0.25)
eftelya_blue: ( 65.0 / 65.0 / 0 / %0) KİLOSU AYNI KARDEŞİ TOPRAKS'A TELEFONLA BİLDİRİM YAPTI.
ozgekrd: (86.5 / 86.0 / 0.5 / %0.58)
yumukum: ( 87.2 / 85.3 / 1.9 / %2.18)

4. TAKIM ORTALAMASI: %0.76

Kızlar Eylül'ün neti çökmüş listeyi yayınlıyorum kilo veren herkesi kutluyorum çok yoğunum beni bir iki hafta idare edin Öptüm seviyorum sizleriii

Son düzenleme:
ya arkadaş ben niye bugün yüzde hesaplamasını yapamadım.sabah yanlış hesaplamışım şimdi iyice içinden çıkamadım.nolur kusura bakmayın.diyetle beynimi eritiyorum sanırsam.

herkese tebrikler, öpüldünüz:))

selam kızlar hepinizi kutluyorum:)

ben bugün çok hastayım işler de yoğun sanbahtan beri de sistemde arıza var anca yazabiliyorum...
öpücükler herkese çok halsizim kalamıcam

hepinizi tebrik ediyorum kizlar,harikasinizzz
yumukum ve eylül sizide ayrica tebrik ediyorum,bireyselde takima 2 derece getirdiniz

bu gün hic gelemedim kizlar,özür dilerim,haftasonuna misafirim var yatili,temizlik ve hazirliktan basimi alamdim,bi ara bulmusken sonuclara bakim dedim

haftaya regl olanlarin sikinligide inice 1. olacagiz insallah
hepinizi kocaman öpüyorum,kuzularinizida öpüyorum,hafta sonu ugrayamam,p.tesi tekrar görüsürüzz

iyi geceler benim süper takımım.kendimizi tebrik ediyorumyumukum,eylül harikasınız

ben bugünkü ödevlerimi de bitirdim.tatlı yatağıma gitmeden menümü yazayım zira yarın çok işim var çoooooooook.

sabah

1 tane haşlanmış yumurta
yarım demet maydanoz ve dereotu
1 dilim ekmek
30 gr peynir

öğle

haşlanmış ıspanak
1 kase yoğurt
haşlanmış yarım patates
1 dilim ekmek

ara

1 tane armut
15 tane badem

akşam

100 gr sucuk köfte
1 kadeh kırmızı şarap(bozdum ulen yeminimi)
1 dilim ekmek

gece

2 tane mandalina

eşim yıllık izninin kalanını da almış.10 gün tam zamanlı beraberiz.inşallah yoldan çıkmam:))salı günü de kayınvalidemler gelecek.onlar gelmeden,kociş de evdeyken yapılacak işlerimi yapayım da içim rahat olsun.yarın yağmur yağmazsa camlara girişeyim yine.niye kirlenirler anlamam ki!!!!

ama evrene küstüm ben,annemler gelene kadar 70 olcam diyordum.4 günde nasıl 2 kilo gider acaba???

annemler gidene kadar çok paylaşım yapamayabilirim,mümkün olduğunca burada olmaya çalışacağım ama fazla gelemezsem kusuruma bakmayın.telafisini yaparım:)))

kızlar günaydın ..... yumukum tebrik ederim bebişim bravo takımıda tebrik ederim...
sabah
1 dilim buğday ekmeği
2 çatal peynir
2 zeytin

ara
yeşil çay
1 diyat bisküvi

ara
nescafe

öğlen
sulu köfte
yarım pors pilav
2 kaşık yoğurt

ara
bitki çayı 7 otlu

akşam
2 dilim buğday ekmeğine tost

su:1 ltre
spor:15 dk bacak egzersizi

herkese günaydın...
teşekkürler 2.olmuşum demek çok sevindim ayrıca takımı ve eylül senide tebrik ederim bu hepimizin başarısı haftaya yine güzel dereceler bizi bekliyor bu sabah tartıda 84ü gördüm
kızım ve eşim kayınvaldemi almaya köye gittiler,bugün kendimle başbaşa sakin bir gün geçiricem 12de spora gidicem kardiyo var,öncesinde hemen dünki menümü yazayım;

sabah 10:00
peynirli yulaf kepekli omlet ama yine 2 çatal şekersiz çay(ama bugün güzel kahvaltı yaptım )
ara 12:00
az şekerli türk kahvesi
öğle 15:00
uskumru buğulama 2 parça
akşam 20:00
dukan usulü karnıbahar böreği,süzme yoğurtlu havuç salatası

ödül :26: 1 dilim baklava

1 fincan şekersiz çay..

3lt su
45dk saat bosu,20 dk yoga..bu yoga dedikleri şey ne zormuş anam geberdik

canısı kolay gelsin, inşallah haftaya birinci oluruz, bu hafta da ikinci olmuşuz hepimize

sana da eşimle iyi tatiller:)) işlerini bitir sonra tadını çıkar:)))

eylülcüm tebrik ediyorum, hem sıralamada hem de bireysel listede bizden birilerini görmek insanı mutlu ediyor:))

ödülü hak etmişsin, tebrik ediyorum arkadaşım, devamını bekliyoruz:)) listeli diyet yaptığın için menün zaten güzel oluyor

kızlar dünkü menümü yazayım, işerimi bitirmem gerek.
teyzemden izin çıktı:)) çocukları bırakıp eşimle sinemaya gidicez, "evim sensin" için güzel diyorlar bakalım nasılmış:))
geceye bıraktım web sitesi çalışmasını artık napıyım ben de felekten bir gün çalayım bari, yarın da teyzemin evi temizliycem, bizim eftelya yine yatak döşek hasta iğne oluyo, ne kadar zayıf bünyesi var.

sabah
nesfit
süt

ara
2 diyet bisküvi

öğlen
5 ızgara köfte
az pilav
salata

akşam
mercimek çorba
çok az pilavla nohut
bir yemek kaşığı borani( haşlanmış patates ve sarımsaklı yoğurt)

su 2 lt
spor ((

Selam kızlarrrr sabahın köründe yine dişçiye gittim 2 saatlik uykuyla nasıl takıldı o köprü valla uyuyodum dişçi koltuğunda

Diyetisyene gittim vücudumda 2.5 kg ödem varmış yani 6'lı kilolara düşmüşüm ama tartıya yansımıyo ödemden dolayı ve regl dolayısıyla yağ oranım çok düşük çıktı 2,6 kg yağdan vermiş görünüyorum ama o yanlış dedi doktor. Regl esnasında doğru değerler çıkmaz dedi. Ama ben yine de pek bi sevindirik oldum %30 yağ oranını görünce.

Yağ değerlerim normalde 13-25 kg arası olması gerek 22 kg yağ çıktı

Bu hafta sporuma ve diyetime daha fazla dikkat edecem 6'ları tartıda görsün artık

Gelemiyorum malum müfettişin işleri vs.

Bu arada tüm takım süper kilolar verdi bende verebilseydim kesin birinciydik ama haftaya birinci olacağız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Öptüm hepinizii

iyi geceler kızlar,hepinize güzel pazarlar,güzel tatiller:)))bugün haftalar sonra yine pazara gittik.pek aramız yok bizim pazarla,niyeyse bugün gidesimiz geldi.karidesler ucuzlamış,accık alalım dedik.eve geldik ayıklarken (tabi ben ayıklamadım,görünce bile tüyüm tersine dönüyor) bir de ne görelim,poşetin içinde 2 tane çok tatlı deniz yıldızı:))böylece deniz yıldızlarım 4 tane oldu.ilkini izmirde oltayla tutmuştuk,neye niyet neye kısmet.eceli gelmiş zavallının.ikincisi ibrice limanında balık avlarken kayada beliriverdi.onu da aldım hemen.veee karideslerin promosyonları:)))

sonra eve geldik,cam kapı,halı koltuk derken şaftım kaydı.amma velakin aklımda hiç bir iş kalmadı,ohhh multi rahat bir hafta geçireceğim.

şimdi sevgili makinemin çamaşırları yıkamasını bekliyorum,allah teknolojiyi icat edenlerden razı olsun!!!

beklerken menümü de yazayım

sabah

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
maydanoz,dereotu
1 çay kaşığı bal

öğle

1 avuç fındık
1 tane mandalina

akşam

yarım kiloya yakın fırında hamsi (özlemişim yavrucukları,çüşüm kaçtı)
salata
1 dilim ekmek
orta şekerli türk kahvesi

gece

2 yemek kaşığı kabak tatlısı
2 yemek kaşığı dondurma

bu arada eftelyaya geçmiş olsun diyorum.inşallah en kısa zamanda toparlanır...

hayırlı pazarlar hepinize..sizin oraları bilmemde izmir resmen göğü boşaltıyor tepemize bugün,gözgözü görmüyor desem yeridir..
e bu gibi durumlarda yapılan sıcacık evde pazar dinlenmesi yaşanıyor bizde.kahvaltımızı ettik açtık bi film bi yandan izleyip bi yandan kahveler yudumlanıyor bende bi girip sizlere bakayım dedim,kimsecikler yok tabi doğal olarak dünki menümü verip çıkayım bende;

sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta,yarım domates,3 yeşil zeytin,3-4 ince dilim sucuk yağsız tavada kızartılmış,şekersiz çay..

öğle 16:00
dukan usulü tavuk köftesi,ayran,bi tutam maydonoz..

burdan sonra yemek yiyemedim 1 şekersiz çay var 11de yattım gece 2.5da midemde bi ağrıyle uyandım açlık ağrısı resmen 3 tane tavuk köftesi ve yoğurtlu havuç salatası yedim o saatte :26: ama 4.5da uyudum erimiştir sanırsam..
1:20 dk kardiyo çalışması 2.5 lt su...

günaydın kızlar yoğun bir hafta sonundan sonra erkenden menümü yazayım, bugün oğlumun okul gezisi var birlikte gideceğiz:)
bu arada reklamlarda bile ağlayan ben sinemadan gözlerim davul olarak çıktım:)) fena değildi ama iyi ağlayıyo:)))

sabah
2 dilim tam buğday
dil peyniri
2 zetyin
2 salam
domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
kapanış olarak da 1 lokma bal kaymak

öğlen
1 dilim tam buğday
peynir
domates
salam

akşam
yeşil mercimek yemeği 1 tabak
1 dilim tam buğday
yarım tabak salçalı makarna

bugün kaçta döneceğimizi bilmiyorum, geldiğimde uğramaya çalışacağım, öpüldünüz.

hiç sorma yogayı deniyim dediğimde vazgeçmiştim bile ben bende seni kocaman kocaman tebrik ederim canım benim.

ah canım bende teşekkür ederim sana çok saol

ben beğendim kimisi çok yapmacık diyo ama bence gayet güzel bir film duygulu ağlattı beni.bütün salondan burun çekme sesi geliyordu ahhh ahh:2:

bayılıyorum sana ya çok pozitifsin

o bendede başladı aç hissedip uyanıyorum çok fena bişi ankarada çok fena

işte anlatmak istediğim buydu bende çok sıcak bir filmdi ki nişanlım o duygusuz insan 2 kere izledi.

kızlar günaydın bakıyorumda pazar kimsenin sesi soluğu çıkmamış şimdi size bir soru ben bu kıskançlığı nasıl yenicem ? ilişkimi yıpratıyorum ben bu şekilde yardım edin.

neyse dün ayrılık krizini atlattığıma göre menüm
sabah
4 diyet mısır patlağı bu eti form varya yuvarlak bişisi.

öğlen
kfc menü
ıce tea

ara
sıcak çiki içtim

ara
türk kahvesi arkasından bira 33 cl.

akşam
3 kaşık makarna ve et yemeği yedim azcık ekmek ucuna peynir zeytin yedim. yuhhhh ya yuhhh dünyayı yemişim sizin dolaplardaki yiyecekler bende olabilir mi?

günaydınlar..izmir yine yağmurlu ve ben spora gitmek için dışarı çıkamıyorum sabah arabayı eşim aldı,benim şemsiye kızda eşiminki annesinde kalmış,kızınkini kullanayım dedim neden benim şemsiyemi yürüttüğü çıktı piyasaya şemsiye paramparça velhasıl spor bugün gümledi hemen dünki menüme geçeyim;

sabah 11:00
az yağlı menemen,peynir,şekersiz çay

ara:büyük fincan türk kahvesi

öğle 15:00
2 dilim karnıbahar böreği(dukan usulü),yoğurtlu havuç salatası

akşam 19:00
az yağlı taze fasulye,tavuk köftesi 4 adet,salata

gece:şekersiz çay...

2lt su,30 dk pilates..

merhaba arkadaslar
bazi özel sebeplerden dolayi,ailemin yaninda olmam gerekiyor ve buraya bir süre gelemiyecegim
sorunlari halleder halletmez tekrar araniza dönecegm
cuma günü kilo bildiriminde bulunmaya calisacagim,eger olurda bulunamazsam,tubis gereken neyse onu yazarsin
hepinizi öpüyorum

iyi geceler kızlarrrr!!!2 gündür uğrayamadım,sayfalar almış başını gitmiştir dedim ama galiba herkes çok yoğun:))yarın beklenen misafirlerim geliyor.şanslarına hava acayip soğudu.bugün depoya giriştim,2 saat ne var ne yoksa elden geçti,temizlendi toparlandı.tabi ben heşat!!bir gözüm yatakta,bir gözüm kurumayı bekleyen ojelerimde, üçüncü gözümle de menülerimi yazayım:

dün

sabah

2 yemek kaşığı pastırmalı yumurta
yarımşar domates,salatalık
yarım dilim peynir
1 çay kaşığı bal
1 dilim ekmek
çay

öğle

3 tane etsiz çiğköfte (avrupa birliğinden neffrett ediyorum!!!neymiş uyum yasalarıymış!kardeşim ben niye sana uyayım yahu,sen otur çiğ köfte ye!!!)
yarım lavaş

akşam

2 tane tavuk pirzola
çeyrek dilim ekmek
salata
1 tek rakı

gece

yarım fincan dondurma

bugün

sabah

2 yemek kaşığı pastırmalı yumurta
1 dilim ekmek
yarımşar domates salatalık
çay

öğle yemeği niyetine

1 tane bira
1 avuç fındık

akşam

4 yemek kaşığı et sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
acı biber turşusu

su her iki günde de 4 litre
spor:vakit bulmuşken bol bol temizlik:)))

bu arada dikkat ediyorum hepinizin menüsü üç satırda bitiyor,vallahi komplekse giriyorum.midemde fil mi var acep???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…