Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben bu ara kilo veremediğime göre seni bekliyorum galiba:)) bu gidişle sollarsın sen beni:)

Kızlar bu ara bende tubişte yoğunluktan siiznle ilgilenemiyoruz sizden tek ricamız dağılmadan takıma sahip çıkarak biz olmasakta hep burada olmanız sizi çok seviyorum

ben bu ara kilo veremediğime göre seni bekliyorum galiba:)) bu gidişle sollarsın sen beni:)
:) inşallah yetişirim en kısa zamanda 80lerden çabucak kurtulurum,bu arada yarın 83lü bir bildirim yapma yolunda ilerliyorum
Kızlar bu ara bende tubişte yoğunluktan siiznle ilgilenemiyoruz sizden tek ricamız dağılmadan takıma sahip çıkarak biz olmasakta hep burada olmanız sizi çok seviyorum

ben gün içinde mutlaka uğruyorum merak etmeyin,illa yoğun olduğumuz günler olacak birbirimize destek olmak görevimiz

Günaydın kızlar takımı bu kadar pasif görmek çok üzücü ama herkes çok yoğun sanırım ben bu hafta çok koşturdum çok yoruldum ama diyetimi sporumu eksik etmemeye çalıştım sonuçlarım güzel. lütfen 12ye kadar kilo bildirimlerimizi yapalım ki ben de öğlen arası listeyi hazırliyim çünkü Eylül de yoğun ben de Etap dışı kalmayalım :43 Öptüm hepinizi

***4. TAKIM 287. ETAP**

tubis87: ( 70.8 / 69.3 / 1.5 / %2.12)
tfneyll: ( 56.8 / / / % )
pegasus07: (60.3 / / / %)
zeburus: ( 72.1 / / / % )
topraks: ( 78.3 / / / % )
eftelya_blue: ( 65.0 / / / %)
ozgekrd: (86.0 / / / % )
yumukum: ( 85.3 / / / % )

4. TAKIM ORTALAMASI: %

Veeee nihayet 6'lı kilolar

kızlar günaydın yıllık izindeyim ama hiç giremiyorum çünkü duruyla resmen bilgisayar kavgası yapıyoruz bir yanda televizyon açık bir yanda pcden video oyuncakları önünde bana elletmiyor şimdi o ağlıyor ben yazıyorum hep sen bakıyorsun diyor birde utanmadan
akşamda eşim ele geçiriyor bilgsayarı bu ne ya

***4. TAKIM 287. ETAP**

pegasus07: (60.3 / / / %)
zeburus: ( 72.1 / / / % )
topraks: ( 78.3 / / / % )
eftelya_blue: ( 65.0 / / / %)
ozgekrd: (86.0 /86,0 /0.0 / % 0)
yumukum: ( 85.3 / / / % )

4. TAKIM ORTALAMASI: %

benim kilo bildrimim bu şekilde regl döneminde aldığımı yok etmeye çalıştım ancak:26:

tebrikler tubiş Allah 5 leri görmeyi de nasip etsin

Günaydin
Öncelikle kendimi tanitayim,helin benim yengem oluyor,yani amcamin esi
Kendisi su anda hastanede oldugu icin benim yazmami istedi
Hastanede tartilmis ve 63 kg gelmis,ne kadar dogru oldugunu bilmiyor ,bunuda size bildirmemi istedi
Bazi olumsuzluklar yasiyoruz su anda,bunun sebebiyle hastanede ve serum aliyor,sizi cok özledigini bildirmemi istedi
Bende görevimi yerine getiridigime göre gidebilirim,herkese mutlu ve saglikli günler

kızlar günaydın.benim baskülde bu hafta hiç fark yok.72.1 im hala.gıdım oynamamış yerinden.bu hafta spor yapmadığım kendini göstermiş hemen...tabi bir de regl olmayı bekliyorum bugün yarın,sanırsam accık da şişkinlik var.

tubiş seni de tebrik ediyorumdarısı tüm 6 ları görmek isteyenlerin başına:)))

çok geçmiş olsun.umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda..

günaydıııınnnn.. hepinize hayırlı cumalar..vee kalktım soyundum tartıya çıktım gözlerime inanamadım 83 kiloyummmm

ve hemen dünki menümüde vereyim spora gidicem..

sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta,adaçayı

öğle 15:00
dukan usulü mantı,tere yeşil soğan minik bir havuç..

1 fincan türk kahvesi

akşam 20:00
ıspanaklı tavuk sarma, salatalık turşusu,yoğurt

gece limonlu adaçayı..

2 lt su.1 saat aletli kardiyo..

canım öncelikle verdiğin kilo ve 6 lar için tebrik ederim. Gerçekten de bu ara takım oldukça pasif elimden geldiğince hergün uğramaya çalıştım, önümüzdeki günlerde daha iyi olacağına inanıyorum. Yıl sonu doğal olarak herkesin işleri yoğun oluyor.

aynen ben de evdeyken aynı oluyor, çocuklar fırsat vermiyor çok zor giriyorum.:)

çok geçmiş olsun, bir an önce herşeyin yoluna girmesi dileğiyle, biz de kendisini çok özledik, selamlar

evet spor yapamayınca olmuyo gerçekten ben de dökülüyorum bu hafta(

günaydıııınnnn.. hepinize hayırlı cumalar..vee kalktım soyundum tartıya çıktım gözlerime inanamadım 83 kiloyummmm
çok sevindim, tebrik ederim

sana söyliycek bişey bulamıyorum, bravo çok iyi gidiyosun, azminin devamını diliyorum:)

gelelim kiloma( takıma girdiğimden beri ilk defa artı bildirim yapıcam çok üzgünüm((

78.3/78.6/-0.3/ %-0.38

hepinizden özür diliyorum takımın ortalamasını düşürdüm fakat sıkıntılar ve belirsiz bekleyen işler beni kilo konusunda zorlar hep zaten((
haftaya daha iyi olması için çalışacağım

merhaba kızlar,

bugün malesef kötü haber vericem çünkü kilo almışım

65.00/65.4/-0.4/ %-0,62

bu hafta daha çok dikkat edicem söz, gerçi adet olmak üzereyim o da etken olabilir

öptüm hepinizi:)

hee menüm

sabah
çeyrek simit
çay

ara
7 otlu çay

öğle
bulgur pilavı yoğurt

akşam
yavuk
pilav
diet kola

***4. TAKIM 287. ETAP**

pegasus07: (60.3 / 63 / -2.7 / -%4.48)
zeburus: ( 72.1 / 72.1 / 0 / %0 ) kilosu aynı
topraks: ( 78.3 / 78.6 / -0.3 / -%0.38 )
eftelya_blue: ( 65.0 / 65.4 / -0.4 / -%0.62)
ozgekrd: (86.0 / 86,0 /0.0 / % 0) kilosu aynı
yumukum: ( 85.3 / 83.0 / 2.3 / %2.70 )

4. TAKIM ORTALAMASI: -%0.08

takım olarak dökülmüşüz

yumukum süper kilo vermişsin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr

lütfen sporlarımıza diyetlerimize dönelim bugün müfettişler gidiyo pazartesi daha müsait olcam sanırımm

Son düzenleme:
bir an önce gel bize ceza ver:)) hani bizim işaretimiz, özledik:18:

çok sevindim, tebrik ederim

sana söyliycek bişey bulamıyorum, bravo çok iyi gidiyosun, azminin devamını diliyorum:)
teşekkür ederim
eminim en kısa zamanda toparlayacaksın

teşekkürlerr inş. hep böyle devam eder verdikçe daha da motive oluyorum,ayrıca senide tebrik ederim 6lı rakamları görmek benimde en büyük hedefim

bende sporumu yaptım geldim,kızım gelecek okuldan birazdan bi duşa girip çıkıcam alışverişe gidicez,çocuklar çok çabuk büyüyorlar aldığın şey 1 sene dayanmıyor yav çizme almamız lazım malum izmir çok soğuk bi şehir deil ama yağmurumuz yağdımı sular seller götürüyor geçen yağmurlarda çizmeyi halletmiş,anacım o değilde 13 yaşında(ki eylülde girdi daha 12 sayılır) ve 39-40 giyiyor 1.60 boy suyunu bolmu verdikki boy açısından bana çekmişde ayaklar kime benzedi anlayamadım neyse hepinize hayırlı günler görüşmek üzre akşam girip son durumlara bakarım

***7. TAKIM 287. ETAP***

Ganfed(54/58.7/-4.7/-%0.16)227. ETAPTA AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 60'A BÖLÜNDÜ
maviyesil1999 (70,5/69,5/1/1,42)
anşaa (72.0/71,6/0,4/%0,56)
ecemavi (72.8/ KİLOSUNU BİLDİRMEDİ
ananee (69.3/68.7/0.6/%0.43)KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
gerbera1987 (90,9/90,5/0,4/%0,44)
Berenim(85.5/85,5/0/0 ) KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
Bahayk(64.4/54.4/10/%0.35)243. ETAPTA AYRILAN ÜYRNİN KİLOSU 44'E BÖLÜNDÜ
Azerikizi(56.5/61.5/-5/%0.12)215.ETAPTA AYRILAN UYENIN KILOSU 72 'YE YE BÖLÜNDÜ
7. Takım Ortalaması:%0.38
kizlar bu bizim takimin sonuclari bi bakarmisiniz dogru olmusmu kontrol istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…