ben bu ara kilo veremediğime göre seni bekliyorum galiba:)) bu gidişle sollarsın sen beni:)selamlar..yağmurlu kasvetli karanlık günlerden sonra izmir kendine geldi sıcak güneşli güzel günlere devambende sporumu yaptım geldim aletli kardiyo çalışması vardı o arada başka bi grup minderde karın bölgesi çalışıyolardı hoca hemen banada bi göz attı bide karın çalıştım yani anlıyacağınız yine geberdim ama spor yapınca şu salgılanan hormon saolsun bittiğinde yorgunluk falan kalmıyor..hemen menümü de vereyim;
11:00 türk kahvesi(dün ölçümlerim vardı spora kahvaltı yapmadan gitmiştim,ödül olarak türk kahvesi yaptı arkadaşım saolsun)
12:30 2 haşlanmış yumurta,adaçayı
16:00 sardalya haşlama,tere,yeşil soğan,1 çay bardağı zero..
20:00 sardalya buğulama,dukan ekmeği(1 günlük ölçüden)
1 fincan türk kahvesi
1 bardak şekersiz çay..
2 lt su,1 saat bosu..
:) inşallah yetişirim en kısa zamanda 80lerden çabucak kurtulurum,bu arada yarın 83lü bir bildirim yapma yolunda ilerliyorumben bu ara kilo veremediğime göre seni bekliyorum galiba:)) bu gidişle sollarsın sen beni:)
Kızlar bu ara bende tubişte yoğunluktan siiznle ilgilenemiyoruz sizden tek ricamız dağılmadan takıma sahip çıkarak biz olmasakta hep burada olmanız sizi çok seviyorum
Günaydın kızlar takımı bu kadar pasif görmek çok üzücü ama herkes çok yoğun sanırımben bu hafta çok koşturdum çok yoruldum ama diyetimi sporumu eksik etmemeye çalıştım sonuçlarım güzel. lütfen 12ye kadar kilo bildirimlerimizi yapalım ki ben de öğlen arası listeyi hazırliyim çünkü Eylül de yoğun ben de Etap dışı kalmayalım :43 Öptüm hepinizi
Veeee nihayet 6'lı kilolar
Günaydin
Öncelikle kendimi tanitayim,helin benim yengem oluyor,yani amcamin esi
Kendisi su anda hastanede oldugu icin benim yazmami istedi
Hastanede tartilmis ve 63 kg gelmis,ne kadar dogru oldugunu bilmiyor ,bunuda size bildirmemi istedi
Bazi olumsuzluklar yasiyoruz su anda,bunun sebebiyle hastanede ve serum aliyor,sizi cok özledigini bildirmemi istedi
Bende görevimi yerine getiridigime göre gidebilirim,herkese mutlu ve saglikli günler
canım öncelikle verdiğin kilo ve 6 lar için tebrik ederim. Gerçekten de bu ara takım oldukça pasif elimden geldiğince hergün uğramaya çalıştım, önümüzdeki günlerde daha iyi olacağına inanıyorum. Yıl sonu doğal olarak herkesin işleri yoğun oluyor.Günaydın kızlar takımı bu kadar pasif görmek çok üzücü ama herkes çok yoğun sanırımben bu hafta çok koşturdum çok yoruldum ama diyetimi sporumu eksik etmemeye çalıştım sonuçlarım güzel. lütfen 12ye kadar kilo bildirimlerimizi yapalım ki ben de öğlen arası listeyi hazırliyim çünkü Eylül de yoğun ben de Etap dışı kalmayalım :43 Öptüm hepinizi
***4. TAKIM 287. ETAP**
tubis87: ( 70.8 / 69.3 / 1.5 / %2.12)
tfneyll: ( 56.8 / / / % )
pegasus07: (60.3 / / / %)
zeburus: ( 72.1 / / / % )
topraks: ( 78.3 / / / % )
eftelya_blue: ( 65.0 / / / %)
ozgekrd: (86.0 / / / % )
yumukum: ( 85.3 / / / % )
4. TAKIM ORTALAMASI: %
Veeee nihayet 6'lı kilolar
aynen ben de evdeyken aynı oluyor, çocuklar fırsat vermiyor çok zor giriyorum.:)kızlar günaydın yıllık izindeyim ama hiç giremiyorum çünkü duruyla resmen bilgisayar kavgası yapıyoruz bir yanda televizyon açık bir yanda pcden video oyuncakları önünde bana elletmiyor şimdi o ağlıyor ben yazıyorum hep sen bakıyorsun diyor birde utanmadan
akşamda eşim ele geçiriyor bilgsayarı bu ne ya
çok geçmiş olsun, bir an önce herşeyin yoluna girmesi dileğiyle, biz de kendisini çok özledik, selamlarGünaydin
Öncelikle kendimi tanitayim,helin benim yengem oluyor,yani amcamin esi
Kendisi su anda hastanede oldugu icin benim yazmami istedi
Hastanede tartilmis ve 63 kg gelmis,ne kadar dogru oldugunu bilmiyor ,bunuda size bildirmemi istedi
Bazi olumsuzluklar yasiyoruz su anda,bunun sebebiyle hastanede ve serum aliyor,sizi cok özledigini bildirmemi istedi
Bende görevimi yerine getiridigime göre gidebilirim,herkese mutlu ve saglikli günler
evet spor yapamayınca olmuyo gerçekten ben de dökülüyorum bu haftakızlar günaydın.benim baskülde bu hafta hiç fark yok.72.1 im hala.gıdım oynamamış yerinden.bu hafta spor yapmadığım kendini göstermiş hemen...tabi bir de regl olmayı bekliyorum bugün yarın,sanırsam accık da şişkinlik var.
tubiş seni de tebrik ediyorumdarısı tüm 6 ları görmek isteyenlerin başına:)))
çok sevindim, tebrik ederimgünaydıııınnnn..hepinize hayırlı cumalar..vee kalktım soyundum tartıya çıktım gözlerime inanamadım 83 kiloyummmm
sana söyliycek bişey bulamıyorum, bravo çok iyi gidiyosun, azminin devamını diliyorum:)ve hemen dünki menümüde vereyim spora gidicem..
sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta,adaçayı
öğle 15:00
dukan usulü mantı,tere yeşil soğan minik bir havuç..
1 fincan türk kahvesi
akşam 20:00
ıspanaklı tavuk sarma, salatalık turşusu,yoğurt
gece limonlu adaçayı..
2 lt su.1 saat aletli kardiyo..
bir an önce gel bize ceza ver:)) hani bizim***4. TAKIM 287. ETAP**
pegasus07: (60.3 / 63 / -2.7 / -%4.48)
zeburus: ( 72.1 / 72.1 / 0 / %0 ) kilosu aynı
topraks: ( 78.3 / 78.6 / -0.3 / -%0.38 )
eftelya_blue: ( 65.0 / 65.4 / -0.4 / -%0.62)
ozgekrd: (86.0 / 86,0 /0.0 / % 0) kilosu aynı
yumukum: ( 85.3 / 83.0 / 2.3 / %2.70 )
4. TAKIM ORTALAMASI: -%0.08
takım olarak dökülmüşüz
yumukum süper kilo vermişsin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
lütfen sporlarımıza diyetlerimize dönelim bugün müfettişler gidiyo pazartesi daha müsait olcam sanırımm
teşekkür ederimçok sevindim, tebrik ederim
sana söyliycek bişey bulamıyorum, bravo çok iyi gidiyosun, azminin devamını diliyorum:)
eminim en kısa zamanda toparlayacaksıngelelim kiloma( takıma girdiğimden beri ilk defa artı bildirim yapıcam çok üzgünüm ((
78.3/78.6/-0.3/ %-0.38
hepinizden özür diliyorum takımın ortalamasını düşürdüm fakat sıkıntılar ve belirsiz bekleyen işler beni kilo konusunda zorlar hep zaten((
haftaya daha iyi olması için çalışacağım
***4. TAKIM 287. ETAP**
pegasus07: (60.3 / 63 / -2.7 / -%4.48)
zeburus: ( 72.1 / 72.1 / 0 / %0 ) kilosu aynı
topraks: ( 78.3 / 78.6 / -0.3 / -%0.38 )
eftelya_blue: ( 65.0 / 65.4 / -0.4 / -%0.62)
ozgekrd: (86.0 / 86,0 /0.0 / % 0) kilosu aynı
yumukum: ( 85.3 / 83.0 / 2.3 / %2.70 )
4. TAKIM ORTALAMASI: -%0.08
takım olarak dökülmüşüz
yumukum süper kilo vermişsin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
lütfen sporlarımıza diyetlerimize dönelim bugün müfettişler gidiyo pazartesi daha müsait olcam sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?