Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın arkadaşlar
mutlu bir gün d,liyorum

isveç diyetinden bahsetmişsiniz
ben o diyti öğrencilik yıllarımda yaptım ve ara ara uygulayarak 18 kilo verdim
akat asla ters etkilerini görmüş biri olarak önermiyorum
çünkü diyeti bıraktıktan sonra yemek yemeye başlayamadım ve kilo vermeye devam ettim
çok halsizleştim ve sürekli hasta gibi dolaşıamıyodum resmen
vee yıllar sonra şimdi kilo vermekte zorlanıyorum çünküüü vücut bir kez yıkım yemiş kısınca hemen kendini kormaya alıp yağ depolyor
ve ayda 2 kilo verdiğimde aman çok verdim diye seviniyorum ki herkesin 1 kiloyu haftada berdiği diyetle
çoğu ay 1 kiloya bile ulaşmakta zorlanıyorum

bu diyeti yapacaklar 4 kez düşünüp mütalaa edip öyle yapsınla

ve illede yapmakta ısrarlı iseniz 4 günden fazlasını yapmayını

şebnemcim saol canım kızdan fırsat buldukça gireceğim..valla geçen yıl çok katılımda bulunuyordum..bu sene baya az olacak ona nazaran..kızla düzen tutturmaya alışmaya çalışıyoruzda....inşallah güzel paylaşımlar yapar atarız kilocukları...
izmirlim sakın isveç dyetini yapayım deme canım..babam 2 kez yaptı ikisinde de süper kilo verdi.bıraktı ve aynı hızla geri aldı..bırak canım onları..sen düzenli beslen egzersizini yap geçde olsa en azından doğru yöntemle kalıcı giderler...

evet cnm akşamları çok kaçırıyordum ben.. birde spor sorunum vardı... o hala var gerçi..
ama akşamlarıma dikkat ediyorum artık..
ya birde yeni diyet arayışı içine girdim.. ben 4.gruba dahil olmadan önce başlamıştım diyete. aranızda yeniydim ama diyete başlamam yeni değildi.. 85 kiloydum ilk başladığımda…
şimdi bu düzenle veremiyorum fazla.. böyle şok etkisi yaratıp hızlı verip onu koruyup, sonra yine 3günlük haftalık değişik kürler uygulayarak kurtulmak istiyorum şu kilolardan…
yazda geliyor ya iyice cnm sıkılıyooor…

günaydın hatunlarr a.s. kaydirigubbakcemile5 size de günaydın zuzu hanım :dilcikar:

günaydın a.s

GEçmiş olsun canım ya troid sorunun olmana çok üzüldümm...
Ben merak ettim valla özelen bildirirsen sevinirim canım...

Canım inşallah hep beraber vericez seni de aramızda görmeyi çok isteriz...

isveç diyetini tavsiye eden yok bence sen unut o diyetiiii

ben şimdi tuzlu kraker yedimmm
saat 11 de 1 paket hazır çorba içicem
öğlen yine çıkmayı planlıyorum yarım saat yürürüm hiç değilse...

bende sabah1 dilim ekmek, 1 dilim peynir,3 zeytin,domates,tere yedim.1 bardak çok açık şekersiz çay içtim
ara öğünde bir kaç tane çilek yiyeceğim..öğlenede yayla çorbası ve bol salata yiyeceğim..3 kaşıkta yemekten alırım.
kızı şimdi uyuttum egzersiz yapacağım..
öpüldünüz..

Son düzenleme:
şebnemcim geçmiş olsun cnm ... inş kısa sürede hiç bir sorun kalamz tiroid sorunun kilo vermenide etkiliyor dimi böyle iniş çıkışlarının nedeni bu olabilirmi ???

nurcanım nerelerde yaaa yine kayıplarda...
ben dün akşm 2 tane ızgara köfte ve patlıcan salatası yedim ...
sabah bir yumurta 2 dilim buğday ekmeği....
öğlen kızartma yicem kıslar şimdi aradım ne yemek var diye karışık kızartma demezler mi dayanamadım valla neyse akşma bir saat yürüyüşüm var birde salata yerim sadece dengeler heralde ..
birde reglim yaklaştı 2-3 günüm var bende sadece tatlı isteği değil iştahımı açıyor bu dönem tamamen ....

canlarım nasılsınız
geçen cıma elma kroma başladım
ve süper gidiyor
bombayı patlatıcam istediğim kiloya inince
70 kiloya çıkmıştım geçen cumadan beri 68im
aburcubur isteklerim bittti şükür frenletiyor kendimi
şnl daha iyi olacak

bengi süpersin tatlım inş ulaşırsın istediğin killoya nasıl gidiyor iş ev arası yoruluyosundur da ufaklıklar nasıl öp benim yerime ...
elma kroma tatlı istediğini engelliyormuş kuzum abur cubur yemiyorsun takviye ediyo işte ...

anamm şebnem demek doktorum süprizi varmış merak ettim yaa ....

iyiyim pınarım kuzum sizler de iyisiniz inşaallah.evet ev iş zor oluyor buggün öğle sonu dersim yok şimdi temizlik yapıyorum
buna da şükür.

ben bugün 1 saat yürüdüm resmen yağ fışkırdı vücudumdan
evde kese yaptım bi güzel
sonra tartya çıktım ve 71 olmuşum
72 de kaldım diyodum
dün 71 800 dü bugün 71im çok şükür

Kızlarr selamm
ıŞlerımden dolayı uĞrayamıyoeum bı bakımm dedım ne var ne yok..

Akrep hoŞ geldınn

özgemm nasılsınnn....epeydir uğrayamıyorumm ne durumdasın merak ettim walla kaldımıki kilo sendee...

topkekcim=)) benim arkadaşımda yaptı bu diyeti oda aynı senin gibi normal yemek yiyemedi bir süre… saçları filen döküldü baya.. ama bunun bir sebebi vardı 13günlük olan İsveç diyetini 1bçk – 2 ay uygulamasaydı. Zorla bıraktırdık diyeti ona biz. Kilo verdiğini görünce bırakmak istemedi. fazlalıklarını attı İsveç diyetiyle, geriye kalan 4-5gibi bir kiloyu da normal yeme düzenine geçince birazda spor yaparak verdi. ama şuan çok iyi. İstediği kiloya indi o diyetle ve 1sene olacak hala almadı geriye.. beslenmesi de normale döndü.
sen tam 13mü uyguladın yoksa fazlamı yaptın acaba ondan mı sendede olumsuz etkileri oldu???

BeyazLilyum… canım… çok sıkıldım artık biran önce gitsin istiyorum kilolarım. Yaz geliyor, yine kendimden vücudumdan nefret etmeye başlıycam. Bu yazı iyi geçirmek istiyorum. En yakın arkadaşımın da bu diyetle veridiğini görünce yapıp yapmamayı düşünmeye başladım.
O başlarken sende yap demişti ama ben yapamamıştım o zaman. Açıkçası çokta kilo vermeye niyetim yoktu o zamanlar.
Birde babanın kilo almasını anlayamadım dikkat mi etmedi ki yediklerine. Arkadaşım almadı çünkü geriye.. hatta düzenli beslenmesine geri dönünce, sporu da ekleyerek kalanını bile verdi. Çok kararsızım napayım bilmiyorum…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…