günaydın ...
özgecim hoşgeldin cnm bebişi bizim yerimizde kokla yerim ben onu ne tatlıdır şimdi... fazla bir kilon kalmamış tatlım daha senin üstünde şişliklerin vardır eminim bir kaç aya toplarsın kendini senin gibi azimli olabilse herkes :))
izmirlim bence bu ara iyi gidiyosun sen akşamları kaçırıyordun onuda frenlemeye başladın akşam yemeği çok önemli çünkü ben akşmaları sadece salata yada meyve yiyorum bir sür sonra alışıyorsun ztn ve eminim faydasını da görüüsün ...
hayalin herkese selamı var daha düzenini oturtamadığı için uğrayamıo buralara ....
günaydın hatunlarr a.s. kaydirigubbakcemile5 size de günaydın zuzu hanım :dilcikar:
Günaydın şekerler...
Dün dr. daydım biliyosunuz.
1*Troidim oldu nur topu gibi vatana millete hayırlı olsun. 6 ay bişi yapılmayacak 6ay sonra tekrar ultrason.
2* Anemi(kansızlık)
3*Midede mikrobik bir durum(İlaç tedavisi)
4*Göğüsle ilgili düzeltmede bu ay sonu yapılcak:) Birde dr.un ufak bir hediyesi olacak. Çok merak edenler özelden sorabilir :)
Bende durumlar bu dün çok yoruldum yürüyemedim bitki çaylarımı içemedim. ÇOk yemekde yemedim ama hemen artıya geçmişim
şebnemcim saol canım kızdan fırsat buldukça gireceğim..valla geçen yıl çok katılımda bulunuyordum..bu sene baya az olacak ona nazaran..kızla düzen tutturmaya alışmaya çalışıyoruzda....inşallah güzel paylaşımlar yapar atarız kilocukları...
izmirlim sakın isveç dyetini yapayım deme canım..babam 2 kez yaptı ikisinde de süper kilo verdi.bıraktı ve aynı hızla geri aldı..bırak canım onları..sen düzenli beslen egzersizini yap geçde olsa en azından doğru yöntemle kalıcı giderler...
evet cnm akşamları çok kaçırıyordum ben.. birde spor sorunum vardı... o hala var gerçi..
ama akşamlarıma dikkat ediyorum artık..
ya birde yeni diyet arayışı içine girdim.. ben 4.gruba dahil olmadan önce başlamıştım diyete. aranızda yeniydim ama diyete başlamam yeni değildi.. 85 kiloydum ilk başladığımda…
şimdi bu düzenle veremiyorum fazla.. böyle şok etkisi yaratıp hızlı verip onu koruyup, sonra yine 3günlük haftalık değişik kürler uygulayarak kurtulmak istiyorum şu kilolardan…
yazda geliyor ya iyice cnm sıkılıyooor…
günaydın arkadaşlar
mutlu bir gün d,liyorum
isveç diyetinden bahsetmişsiniz
ben o diyti öğrencilik yıllarımda yaptım ve ara ara uygulayarak 18 kilo verdim
akat asla ters etkilerini görmüş biri olarak önermiyorum
çünkü diyeti bıraktıktan sonra yemek yemeye başlayamadım ve kilo vermeye devam ettim
çok halsizleştim ve sürekli hasta gibi dolaşıamıyodum resmen
vee yıllar sonra şimdi kilo vermekte zorlanıyorum çünküüü vücut bir kez yıkım yemiş kısınca hemen kendini kormaya alıp yağ depolyor
ve ayda 2 kilo verdiğimde aman çok verdim diye seviniyorum ki herkesin 1 kiloyu haftada berdiği diyetle
çoğu ay 1 kiloya bile ulaşmakta zorlanıyorum
bu diyeti yapacaklar 4 kez düşünüp mütalaa edip öyle yapsınla
ve illede yapmakta ısrarlı iseniz 4 günden fazlasını yapmayını
şebnemcim saol canım kızdan fırsat buldukça gireceğim..valla geçen yıl çok katılımda bulunuyordum..bu sene baya az olacak ona nazaran..kızla düzen tutturmaya alışmaya çalışıyoruzda....inşallah güzel paylaşımlar yapar atarız kilocukları...
izmirlim sakın isveç dyetini yapayım deme canım..babam 2 kez yaptı ikisinde de süper kilo verdi.bıraktı ve aynı hızla geri aldı..bırak canım onları..sen düzenli beslen egzersizini yap geçde olsa en azından doğru yöntemle kalıcı giderler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?