Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ızmirlim birde her diyetri herkesde ayın etkiyi göstermiyor. Ben, kardeşim ve babam aynı anda kalp vakfı diyetini yaptık .ben 0,5, kardeşim 1,5, babam 2 kg.vermişti. Ok adr sıkıntıya rağmen veremiyeblirsin. ısveç diyetinide yapmıştım 7 gün zor dayandım ben..

Böyle şoklayacağına sporunu düzene soksan ve mesela akşam 5den sonra yemesen. Daha iyi olur bence.

slm herkese cadılar,
ne iş holiwodlar isveçler uçuşuyo o diyetler geberdiyo sadece açlıktan adam gibi düzenli diyetinizi yapın ya attırmayın benim kafamı,
akrep takıma girmiş sanırım hoş gelmiş hayırlı olsun...

şebom ağrılarım oluyor gene tatlım
cma günü ilaçlı tomografi çektirdim byugün akşam 17:30 da sonuçları alıp doktora göstercem bakalım tatlım ne var ne yok neden ağrılarım doktor aplam bakcek :))
cumadan beri ne yapsam ağrım nasıl oluyo vs takip et dedi ediyorum bakalım gülüm be ,
sen nasılsın
herkes nasıl fıstıklar...

]
a.s.99.ETAP BİREYSEL SIRALAMADA DERECE ALAN ARKADAŞLARIMIZa.s.

ahleyar 4.TAKIM( 6.67% ) ETAP 1.Sİ :hooray:a.s.

hayal_gözlü 4.TAKIM( 3.85% ) ETAP 2.Sİ a.s.
üzgünkız8.TAKIM ( 3.32% ) ETAP 3.SÜa.s.

4. TAKIM * *99.etap * * ETAP 1.Sİ:lepi::hooray:
*JUJU* ( 62,90 / 62,30 / 0,60 / % 0,95 ) Mezuna.s.
Esmeralda ( 68,70 / 67,80 / 0,90 / % 1,31 )
open_sea ( 70,00 / 69,40 / 0,60 / % 0,86 ) Mezuna.s.
toplight ( 63,90 / 63,90 / 0,00 / % 0,00 )
nurcanogretmen ( 73,00 / 73,00 / 0,00 / % 0,00 )
hayal_gözlü ( 78,00 / 75,00 / 3,00 / % 3,85 ) Mezuna.s.
sebnemselayfurkan ( 69,60 / 69,70 / -0,10 / % -0,14 )
ahleyar ( 60,00 / 56,00 / 4,00 / % 6,67 ) Mezuna.s.
fguler ( 84,10 / 84,10 / 0,00 / % 0,00 )
kuzuzuzubambino ( 69,70 / 70,90 / -1,20 / % -1,72 )
simiryna ( 74,00 / 73,40 / 0,60 / % 0,81 )
yellowdaisy ( 71,30 / 70,40 / 0,90 / % 1,26 )
4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 845,20 / 835,90 / 9,30 / % 1,10 )
[/B]

anam ben bunları yeni gördüm tebrik ederim herkesi fıstıklar,
ahleyarim çok çok tebrik ederim gülüm...​

"]99. Etapta Neler Oldu? yerimseniben
* 99. etapta; 4. Takım üyesi arkadaşlarımız; sevgili *JUJU*, open_sea, hayal_gözlü, ahleyar ve 9. Takım üyesi arkadaşımız; sevgili esra_karyarışmamızdan mezun olmuştur. :hooray:
Bir etap bitiminde 5 mezun vererek 99 haftadır devam eden CUMA Zayıflama Yarışması'nda bir rekor kırılmıştır. :lepi:

*JUJU* ' nun mezuniyet karnesi için tıklayınız.
hayal_gözlü' nün mezuniyet karnesi için tıklayınız.
open_sea' nın mezuniyet karnesi için tıklayınız.
ahleyar' ın mezuniyet karnesi için tıklayınız.
esra_kar' ın mezuniyet karnesi için tıklayınız.
Bugüne kadar mezun olanları görmek için tıklayınız.
Hangi takım, kaç kişiyi mezun etti? Görmek için tıklayınız.

* 99. etapta ilk üçe dereyece giren takımları ve ilk üç bireysel dereceyi alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. a.s.

99. Etap Birincisi : 4. Takım (6. kez birinci)

yav biz giderken ne güzel şeyler yapmışzı meğer ahleyarım,jujum,pınarım Şeniz kıslar size...

yaa off benim kız uyyor uyanıyor dalamıyor tam...uyusun bende yürüyüşümü yapacağım...egzersizleri yaptım...

izmirlim valla canım şebonun dediği gibi herkeste farklı etki ediyor bu diyetler..seni çok ii anlıyorum yaza az kaldı güzel görünmek istiyorsun..hakkın tabiki..ama yanlış bişey yapma..kalıcı olsunlar...yinede sen bilirsin..

hanifecim napayım anamdan geldim kendimi burda buldum..kız kilo kalmazmı bende hemde 9 kilo aynı yani hiç veremedim..gerçi ödem hala duruyor anlamadım neden duruyor..aman neyse veririz...sen nasılsın

ben kaçar herkese ii ve hayırlı günler,
bida gelene kadar ii bakın benim fıstıklarım kendinize çok çok kocaman öptüm sizi...

hayal tatlım hoşgeldinnn.... gidiyormuşsun :) güle güle.....
evet pınarcım ahhh başarabilsekkkk ahhhhhh....

selam kızlarr yataktan kalkamadığım için bi türlü buralara gelemedim yarın işbaşı yapacağım ama nasıl olacak bilmiyom
şebom okuduğum kadarıyla yeni kaptanımız sensin hayırlı uğurlu olsun canım bu arada dr un süprizi de güzelmiş tuttum ben bu dr u
kızlar gerçekten çok müthiş b,ir başarı bizim takımın ki darısı benim başıma diyecem ama ben kokrkudan tartıya bile çıkmadım antalyada abartmanın üstüne çıktım hasta olunca dönüşte de dikkat etmedim açıkcası bu hafta sonuç ne çıkacak bilmiyorum
bengi canım demek elme krom iştah kesiyor bende mi başlasam ne
hayal cim bana bi ara telini göndersene uğrayayım yeni işyerine yakınmış madem benim yerime
özgem zeynep hanım maşallh 38 günlük olmuş neyseryse 40 ı çıkacak hadi bakalım daha dün gibi hamile kaldığın günler neyse kızlar ben accık yatayım oğluş gelmeden sabahtan beri açık ancak bu kadar yazabildim bi de gecen hafta evde olmayınca ev almış başını gitmiş kendimde hal bulunca evi toparlamaya çalışıyom görüşürüz

selam kizlar toplight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
toplight canim yine araniza girebilirmiyim kizimin duzensiz uyamasi oglum sunnet oldu sabahlara kadar cocuklar uyutmazlar derken bende gece yemek yemekten kilo aldim

motiviyenize ihtiyacim var beni araniza kabul edermisiniz:)

aysima sürekli katılımda bulunabilecek misin?

Şahnurcum hoşgeldin, Arada olur öyle ipin ucunu bırakmalar,sen uzun zamandır çok istikrarlı gittin zaten, yarın seni bomba gibi aramızda görmek istiyorum artık.

Öğlen 1 hazır çorba 1 top kepek ekmek
1 beşi bir yerde,

Kılzar ben yarından itibaren 8 günüe çıkacağım becerebilirsem. Tabi temek miktarını artırmadan 1 meyveyi yarım yarım yicem mesela.

Kılzar ben yarından itibaren 8 günüe çıkacağım becerebilirsem. Tabi temek miktarını artırmadan 1 meyveyi yarım yarım yicem mesela.
şebnem ben bunu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…