listeli diyetlerin en kötü yanı da bu galiba.liste içeriği tastamam elinin altında olmalı.neyse bi mola gibi olmuştur sana:))
slmmm kizlar,firsat bulup gelebildim cok sükürr
veee bomba haberimi veriyorum,bu gün itibari ile dukana baslamis bulunmaktayimmmm
hadi bakalim gazam mübarek olsun
sabah kalktim,dukan corbami yaptim ictim,sonra mutfagi termizledim,cöpleri cikardim,camasir serdim,bir makina daha attim,her tarafi köse bucak süpürdüm sildim,tozlari aldimm,simdide burdayim,oglusumuda uyutursam tamamen buraya ait olacagimm
simdi tecrübeli dukancilar,ben netten arastirdigim kadariyla,kitabi yok maalesef,meyveli yogurt yeniliyormus,günde 2 adet e kadar ve yag orani en az olanindan,bende sabah esime bir sürü cesit cesit 0,1 yagli meyveli yogurt aldirdim,dogrumudur diyede sormak istedim
ve yine arastirdigim kadariyla yiyecek kisitlamasi yok,doyana kadar yiyorsun,veee light kola serbestmiss
kirmizi ette yiyebilirmiyiz,kuzu eti yagli olabilir fakat dana eti yenilirmi
benim tatli krizim yoktur ama,cocuklara meyve tabagi hazirlarken agzima atistirma aliskanlgim vardir,mesela sabah kizlaza üzüm yikarken,yememek icin zor tutttum
umarim gecer
bide dukani denemistim bi defa cok kötü kabizlik sorunu yasamstim,o yüzden activia nin yogurdundan aldim,yasak degil sanirim,insallah degildir
simdi oglusu uyutup,biraz spor yapayim diyorum
mrabalar
geçmişi okuyamadım,bi türlü kız durmadı ,bugün kuzuma aşı yapıldı:2:,kuş çok ağladı,şimdide huysuz onunla uğraşıyorum
şimdi cumartesi:
sabah:az pide
1 kibrit k. peynir
6 tane patates kızartmasıdayanamadım
çay
öğle
yok
akşam:
1 lahmacun
1 bardak ayran
salata
1 muz
pazar sabak
az pide
peynir
çay
akşam
etsiz çiğköfte 8-9 yedim
marul
ayran
2 tane içli köfte
1 hoş beş
ah kıyamam.geçmiş olsunn.nefret ediyorum bu aşılardan ya.içim kıyım kıyım kıyılıyor.
haftasonun ölçülü geçmiş.o güzelim şeyleri tadında bırakmayı bilmişsin:))
EVET YAA mola ii geldi hem dukanda mola verip tekrar yaptığından çok daha hızlı gidiyor sizde zamanla göreceksiniz. am benim ara 3. gününde bugün :)
3 kişi olduk o zaman dukan yapan, çok ii oldu bu birbirimizi anlarız bu arada aktivyada şekerli baya dukanda şeker hiç yok onu bi araştır istersen yok ben çok katı yapmak istemiyorum dersen ye gitsin :)
Gunaydin hanimlaaarrr
Dunku menumu yazayim hemen
Sabah
1 porsiyon kuymak
Ayva receli 2 tatli kasigi
2 catal beyaz peynir
2-3 lokma simit
Oglen kaynadi arada, kahvaltiyi 12 de yaptik cunku
Aksam
Firinda ispanakli makarna
2 tane gofret (uhh, yazarken cok zor oldu , yerken eglenceliydi amaaaa)
Su 2 lt
Mesaj 5-6 tane
Spor yok
iyi bir yontem o zaman herkez yedgının vucudunu nekadar acıya soktgunu analar blkıde yemezşimdi kızlar oylamaya sunmak istediğim bir konu var ceza sistemiyle ilgili.
gün içinde aldığımız boş kalorilerin (hamur işleri,tatlılar,bisküviler vb),yani kaçamakların kalori değerine göre cezalar olsun diyorum ben.yani 100 kalorilik kaçamak yaptıysanız 100 kalori harcatan spor,1000 kalori aldıysanız gereksiz yere 1000 kalorilik bir spor.ve kaçamağın boyutuna göre en az 30 dan başlayan mekik cezaları.ne dersiniz bu konuyla ilgili veya başka önerileriniz var mı konu hakkında?
Veeeee müthiş pazar menüm
Sabah
2bucuk adet pişi yumurta peynir ve puding
Öğle
1adet diyet çikolatalı bisküvi
1tablet cikolata
1portakal
AKsam
1dilim ekmek balık ıZgara salata üstünede tahinli helva kac gündür tuttum kendimi tatlı yememek için ama bugün olmadı olduramadııııım
geçmiş olsun fıstığıma.mrabalar
geçmişi okuyamadım,bi türlü kız durmadı ,bugün kuzuma aşı yapıldı:2:,kuş çok ağladı,şimdide huysuz onunla uğraşıyorum
şimdi cumartesi:
Sabah:az pide
1 kibrit k. Peynir
6 tane patates kızartmasıdayanamadım
çay
öğle
yok
akşam:
1 lahmacun
1 bardak ayran
salata
1 muz
pazar sabak
az pide
peynir
çay
akşam
etsiz çiğköfte 8-9 yedim
marul
ayran
2 tane içli köfte
1 hoş beş
menümden memnun değilim cezalara razıyım:18::18:
Toparlarım 4 günde,
haftasonu eşimin memleketindedik herkes kilo verdiğimi farketti,çok mutlu oldum
Bu yüzden tam gaz devam
bu arada kaptanım süper bilgiler veriyorsun ,
spor aleti olarakta bisiklet düşünüyorum arkadaşlar fikir verirmisiniz
kendi evinde olmayınca olmuyor,ne yapılrsa onu yiyorsun,ama farkındayım düzenli olmadı,çok oldu
trambolini araştırıyım sağol
of of of sen bize sıkı kilo verdirirsin :)) kaptanımıza hoşgeldin:)) pegasusla birlikte hepimizi dal gibi yapmadan burdan gitmek yok ona göre
ciddi cezalık olmuşsun canım ya, çok dengesiz olmuş
çok kaçırmışsın aman dikkat yanlız söylemeden edemeyeceğim balık da helvasız eksik kalıyor, ben tahin helvasını limon suyu ile ezip yapıyorum bazen süper oluyor:)))
evet ama tartı oynamıyor sanırım direniyor bu arada karnım acıyo sanırım mekik yüzünden :)))
canısı çok az yemişsin dikkat et kendine
kola zeroda kalori yok diye biliyorum aslında uzun zamandır kola almıyorum eve değişiklik olsun dedim, kek ile bebe bisküvisi için bişey diyemiycem(
azcık kaçmış mı ne:)) börekler mörekler
bende tutamıyorum bazen tadına mecburen bakıyorum güzelse 1 kaşık götürüyorumslmmm kizlar,firsat bulup gelebildim cok sükürr
veee bomba haberimi veriyorum,bu gün itibari ile dukana baslamis bulunmaktayimmmm
Hadi bakalim gazam mübarek olsun
sabah kalktim,dukan corbami yaptim ictim,sonra mutfagi termizledim,cöpleri cikardim,camasir serdim,bir makina daha attim,her tarafi köse bucak süpürdüm sildim,tozlari aldimm,simdide burdayim,oglusumuda uyutursam tamamen buraya ait olacagimm
simdi tecrübeli dukancilar,ben netten arastirdigim kadariyla,kitabi yok maalesef,meyveli yogurt yeniliyormus,günde 2 adet e kadar ve yag orani en az olanindan,bende sabah esime bir sürü cesit cesit 0,1 yagli meyveli yogurt aldirdim,dogrumudur diyede sormak istedim
ve yine arastirdigim kadariyla yiyecek kisitlamasi yok,doyana kadar yiyorsun,veee light kola serbestmiss
Kirmizi ette yiyebilirmiyiz,kuzu eti yagli olabilir fakat dana eti yenilirmi
benim tatli krizim yoktur ama,cocuklara meyve tabagi hazirlarken agzima atistirma aliskanlgim vardir,mesela sabah kizlaza üzüm yikarken,yememek icin zor tutttum
Umarim gecer
Bide dukani denemistim bi defa cok kötü kabizlik sorunu yasamstim,o yüzden activia nin yogurdundan aldim,yasak degil sanirim,insallah degildir
Simdi oglusu uyutup,biraz spor yapayim diyorum
lahananın fazla tüketilmesi tiroid hormonlarının canına okuyor.ondan sonra ömür boyu onunla uğraşırsın.kilo vermen yavaşlayınca bir kaç gün şaşırtma amaçlı yiyebilirsin ama sakın daha diyetin başında ve uzun süreli böyle bir uygulamanın içine girme derim ben.
meraba ben geldım :d
sabah yarım dlım ekmek 1 yumrta
1 salatalık 3 zeytn yarm kbrt ktusu pynr yedım
öglen yok gbı smdı 4 tane badm yedım
aksam brokolı salatası yapcam ama ustune lıght ygrt krmızı bıber ve sarmsak koycam ve uzerıne 2 kasık tavuk etı ılave etcem
2.5 ltre su toplam
sporla yaktgm kalorıde 1050 kalorı
Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım:
Sabah 1/4 muz
öğle 1 pizza:18::18:
Akşam acıkmadım 1/3 muz 2 ceviz yarım kase puding
cezalarımı bekliyorum:18::18::18:
Spor yok
mesaj sayım 4 yada 5
kızlar merhaba..9.takımdan misafir geldim size
Nasıl verdiniz o kiloları bu arkadaşınıza da bi sır verin noooolurrrrrrrrrrr:18:
sen bu şekilde haftada kaç kilo veriyosun canısı, hiç yemeden spor yapıyon
hoşgeldiiinn, spor spor spor başka türlü verilmiyo bu meretler, burada hiç spor sevmeyen de gaza gelip spor yapıyo:))
Kızlar ben kahve içmeye kaçıyorum, nikimi hiç kapatmıyorum fakat f5 basmayınca kapatmış gibi görünüyorum buralardayım yani haberiniz ola:))
Kızlar merhaba..9.takımdan misafir geldim size
Nasıl verdiniz o kiloları bu arkadaşınıza da bi sır verin noooolurrrrrrrrrrr:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?