Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

listeli diyetlerin en kötü yanı da bu galiba.liste içeriği tastamam elinin altında olmalı.neyse bi mola gibi olmuştur sana:))

EVET YAA mola ii geldi hem dukanda mola verip tekrar yaptığından çok daha hızlı gidiyor sizde zamanla göreceksiniz. am benim ara 3. gününde bugün :)

3 kişi olduk o zaman dukan yapan, çok ii oldu bu birbirimizi anlarız bu arada aktivyada şekerli baya dukanda şeker hiç yok onu bi araştır istersen yok ben çok katı yapmak istemiyorum dersen ye gitsin :)

ah kıyamam.geçmiş olsunn.nefret ediyorum bu aşılardan ya.içim kıyım kıyım kıyılıyor.

haftasonun ölçülü geçmiş.o güzelim şeyleri tadında bırakmayı bilmişsin:))

ah kıyamam.geçmiş olsunn.nefret ediyorum bu aşılardan ya.içim kıyım kıyım kıyılıyor.

haftasonun ölçülü geçmiş.o güzelim şeyleri tadında bırakmayı bilmişsin:))

ben hiç tutamıyorum gerçekten,içim eriyor,babamız ilgileniyor neyse
çok az tükettim ama spor hiç yok
neler neler yiyemedim ,ama zayıflamışın lafı bile yetti

Allah hepinize kolylık versin,zor valla

meraba ben geldım
sabah yarım dlım ekmek 1 yumrta
1 salatalık 3 zeytn yarm kbrt ktusu pynr yedım

öglen yok gbı smdı 4 tane badm yedım
aksam brokolı salatası yapcam ama ustune lıght ygrt krmızı bıber ve sarmsak koycam ve uzerıne 2 kasık tavuk etı ılave etcem
2.5 ltre su toplam
sporla yaktgm kalorıde 1050 kalorı

gofret olmasaymıs menun gzelmıs cnıkom

iyi bir yontem o zaman herkez yedgının vucudunu nekadar acıya soktgunu analar blkıde yemez

yavrum napıyorsun sen pudng ckolata falan bskuvı asmıssın kndını abartmasaydn keske

geçmiş olsun fıstığıma.

kendi evinde olmayınca olmuyor,ne yapılrsa onu yiyorsun,ama farkındayım düzenli olmadı,çok oldu
trambolini araştırıyım sağol

evini dışındaki birine göre bence gayet insaflı menü

evet canım ama o artık bna cok gelıo ama yedklermın yerını ve trunu degstrerek gne mtabolızmamı calstrıorum zaten spor yapıorum hep snunda basrıcam

bende tutamıyorum bazen tadına mecburen bakıyorum güzelse 1 kaşık götürüyorum

teşekkürler canım

Kızlar merhaba..9.takımdan misafir geldim size
Nasıl verdiniz o kiloları bu arkadaşınıza da bi sır verin noooolurrrrrrrrrrr:18:

sen bu şekilde haftada kaç kilo veriyosun canısı, hiç yemeden spor yapıyon

Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım:

Sabah 1/4 muz
öğle 1 pizza :18::18:
Akşam acıkmadım 1/3 muz 2 ceviz yarım kase puding

cezalarımı bekliyorum:18::18::18:

Spor yok
mesaj sayım 4 yada 5

pizza ve pudıng yerıne dha dyet tru bseler yeseydn canım super olurdu ama sen basarırsın sadece yapmamız gerekn kndımıze guvenmek

kızlar merhaba..9.takımdan misafir geldim size
Nasıl verdiniz o kiloları bu arkadaşınıza da bi sır verin noooolurrrrrrrrrrr:18:

hoşgeldiiinn, spor spor spor başka türlü verilmiyo bu meretler, burada hiç spor sevmeyen de gaza gelip spor yapıyo:))

sen bu şekilde haftada kaç kilo veriyosun canısı, hiç yemeden spor yapıyon

canım ben dyete 3 ocakta basladım 93.5 tu işte evde kılo verdım snra spora gdıorum bu ıkıncı haftam oldu gttgmde spora ılk gun 86.900 dum smdık ıkı hafta gectı yemek yemedn tartldgmda suan 82 yım
1 hfta once hmn hmen aranıza geldm o zaman ymek yemedn 83 ckıodum
bu 3 hftam sporda ...
karnemı vercekler ayın 23 de ama bn 21 de alcam karnemı orda ölclerım hep yazıyor aradakı farkı sze solıcem

hoşgeldiiinn, spor spor spor başka türlü verilmiyo bu meretler, burada hiç spor sevmeyen de gaza gelip spor yapıyo:))

Ay topraks cetveline bakınca gözlerim yuvalarından fırladı:))))))))))))) Bende 7 leri görecekmiyim allahım..Tebrik ederim bu arada bu hafta ki başarınızı.Devamını dilerim bol bol..
Öğle saatlerinde kendimi ofisten atıyorum tam 1 saat tam gaz.Arada 10 dk bi kaç vitrin bakmayı saymazsak.45 50 dk tempolu yürüyüş yapabiliyorum.Akşamları da minnacık bi bebişim var onu oynatırken azıcık mekik le mide hareketleri yapmaya çalışıyorum yerde.Hepsi bu.Daha fazlasına gücüm yetmiyor şimdilik((

Kızlar ben kahve içmeye kaçıyorum, nikimi hiç kapatmıyorum fakat f5 basmayınca kapatmış gibi görünüyorum buralardayım yani haberiniz ola:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…