Dun aksam oturmus kalorisepeti.com dan hangi yiyecek kac kaloriymiş diye bakıyordum, esimde geldi birlikte uzun uzun o kacmış, bu kaçmış diye diye herseye baktık... O ne oyle yaaa, sundan birsey olmaz deyip de goturdugumuz yiyeceklerden bazıları oyle ucuk ki kalori bakımından... İnsanın aklı basına geliyor wallahi... Msela ben boza cok severim , ama meger oyle cokmus ki kalorisi... 1 bardagı 600 mu neydi... Şaka gibi yaaaa!! Ne yapıcaz bilmiorum, tek cozum spor spor spor spor spor bunu ilir bunu soylerim...
Bu arada bugun tartışdım ve olculerime baktım, 10 gun onceye gore kilom aynı ama belim 2 cm incelmiiiişşşş, gobek kısmı da 2 cm incelmiiiişş, kolum da iki santim incelmiiişşşş, yaptıgım leslie, jillian ve diger egzersizler sayesindee... Tam gaz devammm
Dun aksam oturmus kalorisepeti.com dan hangi yiyecek kac kaloriymiş diye bakıyordum, esimde geldi birlikte uzun uzun o kacmış, bu kaçmış diye diye herseye baktık... O ne oyle yaaa, sundan birsey olmaz deyip de goturdugumuz yiyeceklerden bazıları oyle ucuk ki kalori bakımından... İnsanın aklı basına geliyor wallahi... Msela ben boza cok severim , ama meger oyle cokmus ki kalorisi... 1 bardagı 600 mu neydi... Şaka gibi yaaaa!! Ne yapıcaz bilmiorum, tek cozum spor spor spor spor spor bunu ilir bunu soylerim...
Bu arada bugun tartışdım ve olculerime baktım, 10 gun onceye gore kilom aynı ama belim 2 cm incelmiiiişşşş, gobek kısmı da 2 cm incelmiiiişş, kolum da iki santim incelmiiişşşş, yaptıgım leslie, jillian ve diger egzersizler sayesindee... Tam gaz devammm
Asyanın altını değiştirrken yeminle söylüyorum en az 50 kalori harcıyorumdur. Ya bi altını bağlarken en az 8kez kaçıyor gidiyor bide yürümeyi öğrendi ya fırt fırt kaçıyor. çok hareketli ya günde 2 saat onun taklitini yapsam ayda 10 kilo veririm.
ayyyyyyy bugünkü bütün sporlarımı bitirdim.sanırsam artık sporla daha çok kalori yakıyorum:))küçük cadı kaç gündür gündüz uykusunu rafa kaldırdı.kucak kucağa baby tv karşısında spor yapıyoruz.bir saat bir bi dizimin üstünde bir ötekinde hoplayıp zıplıyor.hoşuna da gidiyor.oyunumuz oldu bi güzel ama şaftımı da kaydırıyor.mekiklerimi falan çektikten sonra da onu dambıl niyetine kullanmaya başladım.yat yere kaldır indir en az 10 ar kere.uyku düzenini yeniden oturtana kadar böyle olacak galiba...
bu arada bu dukanın insanlara kastımı var ne.meyvesiz hayat olur mu yaaaaaaaa???
çikolata krizlerim için de mavi yeşilin çikolatalarından alayım canım çok istediğinde 1 lokma alır nefsimi köreltirim demiştim.migrosta da kipada da bulamadım.artık üretmiyolar mı artık niye bulamıyorum anlamadım.ama stevyayı buldum,gelmiş.bir sütlü tatlı denemesi yapayım yarın bakayım tadı nasıl olacak.türk kahvesinde denedik dün iğrençti,belki sütle bişeye benzer(((
ya niye güzel şeyler hep çok kalorili!!!!ay bak artık isyanım gelmiş!!!
hoşgeldiiinn, spor spor spor başka türlü verilmiyo bu meretler, burada hiç spor sevmeyen de gaza gelip spor yapıyo:))
lahananın fazla tüketilmesi tiroid hormonlarının canına okuyor.ondan sonra ömür boyu onunla uğraşırsın.kilo vermen yavaşlayınca bir kaç gün şaşırtma amaçlı yiyebilirsin ama sakın daha diyetin başında ve uzun süreli böyle bir uygulamanın içine girme derim ben.
Asyanın altını değiştirrken yeminle söylüyorum en az 50 kalori harcıyorumdur. Ya bi altını bağlarken en az 8kez kaçıyor gidiyor bide yürümeyi öğrendi ya fırt fırt kaçıyor. çok hareketli ya günde 2 saat onun taklitini yapsam ayda 10 kilo veririm.
Masallah kızına ya burda ki herkesin bebegi cocugu var ben tek kalmısım
sabah:
2 dilim ekmek(beyaz)
peynir
2 zeytin
bal çay kaşığı
bir yeşil soğan dalı,maydonoz
çay
ara
portakal
öğle
2 dilim kek
ara
elma
akşam
5 kaşık kıymalı makarna
küçük kase yoğurt
yeşil salata
çay,su içtim
bugün kızımda bende çok hastaydık,malesef spor falan yok,biraz daha düzelirsem mekik çekerim
yok canım ben evlı deılımdha genclıgımı yasıorum ve bu drumdan memnunum
senınde cocugun olur ruheyza bekle Allahım vercegı zamanı bılıyor
Hadi ya seni evli sanıyordm bakalım hayırlısı diyorm zaten bende öyle dua ediyorum Allah her seyi bizden daha iyi biliyor bazen sabırsızlanıyorz işte
sadece ben zayıflamak için sabırsızlanıorumbı kurtulsak bunlardan
Sadece ikimiz varız galiba bu gece:)
sadece ben zayıflamak için sabırsızlanıorumbı kurtulsak bunlardan
galıba baksana kımsecıkler yok ama blkı brazdan gelırler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?