Veeeee müthiş pazar menüm
Sabah
2bucuk adet pişi yumurta peynir ve puding
Öğle
1adet diyet çikolatalı bisküvi
1tablet cikolata
1portakal
AKsam
1dilim ekmek balık ıZgara salata üstünede tahinli helva kac gündür tuttum kendimi tatlı yememek için ama bugün olmadı olduramadııııım
Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım:
Sabah 1/4 muz
öğle 1 pizza:18::18:
Akşam acıkmadım 1/3 muz 2 ceviz yarım kase puding
cezalarımı bekliyorum:18::18::18:
Spor yok
mesaj sayım 4 yada 5
haftada 3 kilo basit şok diyetlerle verilebilir.bu hesap sadece yağ yakmaya yönelik olan bir hesap.şok diyetlerle su ve kas kaybı da gerçekleşiyor.örneğin ben dukandaki ilk 2 günde 1.8 kilo verdim.o kadar kalori yaktımmı?hayır.su da kaybettim.o yüzden böyle bir sonuç aldım.
ilk spora başladığım zamanlar akşam spor yapmazsam tartıda gram oynamıyordu,yaparsam ertesi gün 1 kilo vermiş olduğumu görürdüm mesela.e 7000 kalori harcatacak spor yapmadığıma göre iyi ter atıyormuşum demekki.sonradan düzene girdi zaten,ilk etapta vücut da şaşırdı haliyle,ulen dedi senelerdir yan gelip yatıyordum şimdi niye vakitli vakiştsiz hareket ediyorum diye şoka girdi:))
menümü yazmayı unutmuşum:))
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
yarım çay kaşığı kaymak
yarım çay kaşığı bal
çay
akşam
250 gr antrikot
100 gr billur
2 çorba kaşığı soğan salatası
1 bardak diyet kola
gece
1 fincan türk kahvesi
spor:bol bol gezmece
su:4 litre
sabah kahvaltıda kaymakla bala dayanamadım artık.dukanı accık ezdim((
veeeee müthiş pazar menüm
sabah
öğle
1tablet cikolata
1portakal
aksam
1dilim ekmek balık ızgara salata üstünede tahinli helva kac gündür tuttum kendimi tatlı yememek için ama bugün olmadı olduramadııııım
sabah 1 kase domates crbası
öglen 2 kasık salata
aksamsa tavuk yedım ama tzsuz haslanmıs olarak yanında ekmek yok tavkta oyle byuk deıl
bgun 2 ltre su
bgun sporum yktu halamla alsverse gttık oyle eve geldım
2 lre su ıcmsmdr aksam gne ıcerım 2.5 olur
msaj sayıma bakmadm canlarım
benim zaten merak ettiğim şu mesela sen bu hafta 3 kgverdin ama bazıları varki 3- 4 hafta üstüste 2 şer3 er kg veriyor ben ona hayret ediyorum hadi ilk hafta sudan verdin 2 . haftada öyle 3. 4. hafta nasıl veriyorlar. acaba kiloları fazla olduğu için (100-120kg)2000den dahamı çok yakıyor. dediğin gibi spor şart. mantıklıolan bu zaten. ben daha önce bi diyetisyene gidiyordum ilk bir kaç ay spor yapma sadece hafif yürüyüş yapdiyordu. vücudun tepkisini ölçelim diordu. şimdi amaddi kaygılar için bunu söylediğini düşünmee başladım. Allah bozmasın burası bana çok iyigeldi.inşallah hevesimiz kırılmadan devam ederiz.
YARIm çay kaşığıbal bence o kadarıda nefsimizi köreltmk için gerekli. benmi çok gevşeğim diyet konusunda:26nun dışında zaten gayetgüzel bir menü. bu arada billur ne
günaydın, herkese iyi haftalar
dünkü menümü yazayım hanımlar
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
zeytin
ara
1 çatal
çay
öğlen
2 galeta
b.peynir
çay
akşam
yarım tabak yeşil mercimek
yarım tabak bulgur pilavı
yoğurt
spor
20 dk bisiklet
su 2.5 lt
mesaj 2
ohhh yarasın hem helva hem puding hem bisküvi :)
günyadın kızlar hafta sonu dukanı bozdum ama çok az yedim. bugün güne yumurtayla başlayacaktım ki evde yumurta kalmamış eee simete talip olduk öylende evde sebze yemeği var artık dukana yarın devam ederim.
seni kendime çok benzetiyorum.evde tatlı olmaya görsün,gözümü açıp o tatlının yanında soluklanırım.ama hadi sabah yedin öğlen kastın kendini diyet çikolatalı bisküvi yedin e tablet çikolatayla menünün üstüne kuş mu kondurdun.e hadi nefsine yenildin oldu diyelim,akşamki tahin helvası noluyor arkadaşım.şimdi bunların kalorisini toplayıp ona göre ceza vereyim diyorum,e o zaman da bütün günün sporla geçecek.nasıl yapsak???
yaklaşık 750 kalori tatlıgillerden ve pişiden yüklenmişsin.bu yüzden 2 gün normal sporuna ilave 325 kalori yakacağın bir spor yapıyorsun.üzerine 150şer mekik çekiyorsun 2 gün.bir daha da kaçamak yapacaksan öğleden önce kaçamağı yapıyorsun ve abartmıyorsun!!!
1 saat tempolu yürüyüş 393 kalori yaktırıyormuş mesela derhal çık yürü!!!!çabuk çabuk!!
aslında kalori sınırını aşmamışsın ama yanlış kalori almışsın.yağlarını beslemişsin resmen..bu yüzden hangi sporu yapacaksan 300 kalori yakacak kadar yapıyorsun ve göbek çevrene davet ettiğin pizzayla pudingi uğurlamak için 100 mekik çekiyorsun bugün artı günlük rutin sporunu yapıyorsun.derhal seni not alıyorum ve yarın listende bu sporları görmek istiyorum:))
şimdi kızlar oylamaya sunmak istediğim bir konu var ceza sistemiyle ilgili.
gün içinde aldığımız boş kalorilerin (hamur işleri,tatlılar,bisküviler vb),yani kaçamakların kalori değerine göre cezalar olsun diyorum ben.yani 100 kalorilik kaçamak yaptıysanız 100 kalori harcatan spor,1000 kalori aldıysanız gereksiz yere 1000 kalorilik bir spor.ve kaçamağın boyutuna göre en az 30 dan başlayan mekik cezaları.ne dersiniz bu konuyla ilgili veya başka önerileriniz var mı konu hakkında?
of of of sen bize sıkı kilo verdirirsin :)) kaptanımıza hoşgeldin:)) pegasusla birlikte hepimizi dal gibi yapmadan burdan gitmek yok ona göreseni kendime çok benzetiyorum.evde tatlı olmaya görsün,gözümü açıp o tatlının yanında soluklanırım.ama hadi sabah yedin öğlen kastın kendini diyet çikolatalı bisküvi yedin e tablet çikolatayla menünün üstüne kuş mu kondurdun.e hadi nefsine yenildin oldu diyelim,akşamki tahin helvası noluyor arkadaşım.şimdi bunların kalorisini toplayıp ona göre ceza vereyim diyorum,e o zaman da bütün günün sporla geçecek.nasıl yapsak???
yaklaşık 750 kalori tatlıgillerden ve pişiden yüklenmişsin.bu yüzden 2 gün normal sporuna ilave 325 kalori yakacağın bir spor yapıyorsun.üzerine 150şer mekik çekiyorsun 2 gün.bir daha da kaçamak yapacaksan öğleden önce kaçamağı yapıyorsun ve abartmıyorsun!!!
1 saat tempolu yürüyüş 393 kalori yaktırıyormuş mesela derhal çık yürü!!!!çabuk çabuk!!
aslında kalori sınırını aşmamışsın ama yanlış kalori almışsın.yağlarını beslemişsin resmen..bu yüzden hangi sporu yapacaksan 300 kalori yakacak kadar yapıyorsun ve göbek çevrene davet ettiğin pizzayla pudingi uğurlamak için 100 mekik çekiyorsun bugün artı günlük rutin sporunu yapıyorsun.derhal seni not alıyorum ve yarın listende bu sporları görmek istiyorum:))
ciddi cezalık olmuşsun canım ya, çok dengesiz olmuşGünaydın kızlar dünkü menümü yazayım:
Sabah 1/4 muz
öğle 1 pizza:18::18:
Akşam acıkmadım 1/3 muz 2 ceviz yarım kase puding
cezalarımı bekliyorum:18::18::18:
Spor yok
mesaj sayım 4 yada 5
çok kaçırmışsın aman dikkat yanlız söylemeden edemeyeceğim balık da helvasız eksik kalıyor, ben tahin helvasını limon suyu ile ezip yapıyorum bazen süper oluyor:)))Veeeee müthiş pazar menüm
Sabah
Öğle
1tablet cikolata
1portakal
AKsam
1dilim ekmek balık ıZgara salata üstünede tahinli helva kac gündür tuttum kendimi tatlı yememek için ama bugün olmadı olduramadııııım
evet ama tartı oynamıyor sanırım direniyor bu arada karnım acıyo sanırım mekik yüzünden :)))kajburabastıyla pasta accık fazla olmuş.keşke birinden birini tercih etseydin.sporun on numara.yediklerine dikkat edip sporuna bu şekilde devam edersen ay sonuna kadar 3 kilo rahat verirsin:))
menün güzel olmuş.sen de ekmeksiz yapamayanlardansın galiba:))hani 1 tabak mercimeğe 2 dilim ekmek çok geldi gözüme.misafir koşuşturmasıyla menüne dikkat edemeyebilirsin şu aralar belki ama dikkat ettiğin zamanlarda öğünlerine yoğurt da ekle dedim ben.biliyorsun yoğurt diyette en çok önerilen yiyeceklerden.kendisi hem bağırsak dostu,hem de yağ yakmayı hızlandırıyor:))
hafta sonları azıcık kaçabiliyor işin ucu.ailece uzuuuun sabah kahvaltısı,gezme tozma,dışarda atıştırmalar falan istemesek de biyerde nefis galip geliyor.ama ben haftanın bir iki günü yapılan küçük kaçamakları şaşırtma olarak görüyorum.arada vücudun kafasını karıştırmak lazım:)
ah şu arkandan ağlar diye diye bizi bu hale getiren anneler!!!ben de daha yeni yeni özellikle misafirlikte tabağı yarım bırakmayı veya doyacağım kadar tabağıma yemek almayı öğrendim:))menün yazıda hafif pahada yüklü bir menü olmuş.pazartesi düzene girip telafi edersin artık...
arkadaşım böyle spor yap 75 köpeğin olur senin!!sakın azminden vazgeçme,ben inanıyorum olacaksınnn.artııııı evrene ne diyorduk???"75 olmak istiyorum umarım" değil."75 kilo olacağım!!"
hafta içi börek yok!!!zafer var!!haftasonları spor sekteye uğruyor ya.ama kuzucuklarla geçirilen zamandan da çalmak istemez insan herhalde.
puzzle diyince,2010 da 2000 parça puzzle almıştım bi hevesle,yarısı 1 yılda anca bitti.artık içime bayıntı geldi attım halının altına öylece bekliyor.benim gibi sabırsız bir insan niye gaza gelip böyle bişey alırsa???kızçe büyüyüp puzzle yapmayı severse tamamlar artık anasının eserini..
menün çok az olmuş.zaten spor yapacak enerjin kalmamıştır.aman diyeyim yediklerin dozunda olsun,metabolizmanı yavaşlatırsan bir de onu hızlandırayım diye uğraşırsın.işte o zaman su içsem yarıyor durumları olur.
canısı çok az yemişsin dikkat et kendinesabah 1 kase domates crbası
öglen 2 kasık salata
aksamsa tavuk yedım ama tzsuz haslanmıs olarak yanında ekmek yok tavkta oyle byuk deıl
bgun 2 ltre su
bgun sporum yktu halamla alsverse gttık oyle eve geldım
2 lre su ıcmsmdr aksam gne ıcerım 2.5 olur
msaj sayıma bakmadm canlarım
kola zeroda kalori yok diye biliyorum aslında uzun zamandır kola almıyorum eve değişiklik olsun dedim, kek ile bebe bisküvisi için bişey diyemiycembebegım su aradakı kekı kolayı bve bebe bskuvsını atsak 300 kalorı kafadn grmıcktı vcuduna yememeye calş
slm kizlar,dün gezecektim güya,gezemedim,cocuklar kizak kaymaya gitmek istedi,bende üsendim cikmaya,ev islerine daldim,bi türlü cikamadim,bu günde puzzle yapiyoruz,ancak köseleri taktik,biraz dinlenip tekrar baslicaz kizlarla,bu arada bende menülerimi yazim dedim,haftasonu oldumu cocuklar evde oluyor,onlarla ilgilenmek gerekiyor ve ugrayamiyorum,haftaya okullar tatil kizlar,elimden geldigince sik gelmeye calisirim
cuma
sabah
2 dl ekmek arasi peynirli tost
öglen
yarim karniyarik,1 parca izgara et,1 dl ekmek
ara
4 adet kurabiye ile bisküvi arasi bisey,4 tanesi 125 kl idi,cocuklardan asirdim
aksam
1 dl pirasali,peynirli börek,2 ufak dl etli börek
su
2.5 lt ve 2 kupa yesil cay
spor yok
cumartesi
sabah
yarim brötchen (kücük yuvarlak beyaz ekmek,türkcesini bilmiyorum:26: ),beyaz peynir,1 c.k cilek receli
öglen
2 dl etli börek
ayran
aksam
firinda patatesli tavuktan 1 but,bi kac dl patates,1 dl ekmek
spor yine yokk
su 3 lt
bu gün de spor yapabilecegimi sanmiyorum maalesef,pazar günleri tatil oldugu icin ses yapma gibi bir lüksüm yokbelki zumba yapabilirsem yapicam,su puzzle bitseydi,1000 parca ya nasil bitecek:44:
gecmise bakip,cevaplari yazarim,sonrada is basi kizlarrr
Ama hani cezalar pazartesiden itibaren geliyordu:hep esimin yüzünden o çeksin mekikleri:)pudingde k.annem lerin dolapta öyle tatlıtatlı bana
bakıyorduperşembe akşamı onu yememek için eşime evimize gidelim diye tutturdum ama dün bütün gün orda olunca dayanamadım yedim
şimdi kızlar oylamaya sunmak istediğim bir konu var ceza sistemiyle ilgili.
gün içinde aldığımız boş kalorilerin (hamur işleri,tatlılar,bisküviler vb),yani kaçamakların kalori değerine göre cezalar olsun diyorum ben.yani 100 kalorilik kaçamak yaptıysanız 100 kalori harcatan spor,1000 kalori aldıysanız gereksiz yere 1000 kalorilik bir spor.ve kaçamağın boyutuna göre en az 30 dan başlayan mekik cezaları.ne dersiniz bu konuyla ilgili veya başka önerileriniz var mı konu hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?