Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler hanımlaar,
Ben bugunku menumu yazayım yatmadan once

Sabah
1 porsiyon ıspanaklı makarna fırında

Ara
1 ufak dilim aglayan pasta

Oglen
1 kepçe sehriye corbası

Aksam
3-4 kasık tavuk sote
1 porsiyon bulgur pilavı
Yogurt

Gece
Patlamıs mısır ( esimle oturup film izleyelim dedik, aaaa bi de mısır patlatalım dedik, ne gerek varsa...)

Su
2,5-3 lt

Spor
Jillian ile 30 dk
Twister 5 dk

Aksam 11 de sporumu yapmam lazım deyip kalktım ayaga, patlamıs mısırı da yiyince daha da mecbur hissettim kendimi ...

Simdi de banyo yapıp yatıcam

Sporu gunduz yapamadım cunku kızım uyurken ders secimleriyle ugrastım, cok uzun surdu... Yani aslında o uyurken sporumu da yaparım diyordum , ama neyse gece de olsa yaptım ya, boşgecmedik, iyi oldu

Birde birsey sorucam , jillian yapanlara , jillian ile 30 days shred 1. Level i yapmak kaç kaloridir?

Günaydın hamımlar ben dünkü menümle baslıyım sabah
1kase corba 1dilim ekmek
Ögle
Yarım d.ekmek bir yumurtalı peynirli omlet salata
Aksam
Enginar yemegi bes kaasık makarna az yogurt su 3litre mesaj 12

günaydın kızlar.menümü yazayım önce

sabah

2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
çeyrek bağ maydanoz
nescafe

öğle

200 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 yemek tabağı salata
1 kase yoğurt

ara

1 fincan sade nescafe

akşam

3 paça haşlanmış tavuk but
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği

gece

1 fincan kış çayı

spor:2 saat bisiklet,400 mekik
su:4 litre
mesaj 20

geçmiş olsun ikinize de..çabucak toparlanırsınız inşallah.

menün öğle haricinde güzel olmuş.keklerle öğün yapmışsın ama hasta olduğun için bişey diyemiyorum,afiyet olsun:))

zeburus sen emziriyomusun kızını

emziriyorum ama artık istemiyorum.bakalım nasıl yapacağız??

günaydın kızlar;

kızım hastaydı sabaha kadar uyumadı ve uyutmadıda boğazı ağrıyor sanırım bugün doktora götüreceğim

belki zamanım olmaz enümü hemeh yazayım;

sabah müsli (nesfit yulaf ezmezi muz süt toplamda1 büyükkase)
öğle:yarım porsiyondan birazfazla etli patatesli mantarlı(mantarı çok) 1 dilim ekmek beyaz

akşam 1 çay bardağı kadar yoğurt ve 1 dilim ekmek

gece 1 bardak süt ve 3 tane kayısı kurusu(midem kazındı akşam yemeyince)
spor. cezamı henüz yapamadım ama ayrıca 20 dakika zumba yaptım bide sayılıyorsa sabaha kadar kızımı salladım gram uyumadım

Hadi ya seni evli sanıyordm bakalım hayırlısı diyorm zaten bende öyle dua ediyorum Allah her seyi bizden daha iyi biliyor bazen sabırsızlanıyorz işte

bence hiç sabırsızlanma,ellerinin serbest olmasının tadını çıkar:)))tümm zaman senin:))şaka bi yana ben kızıma 7. yılda hamile kaldım.şimdi düşünüyorumda benim için en doğru zamanmış.fazlasıyla gezdim tozdum.herşeyin tadını doyasıya çıkardım.aklımda hiç keşke kalmadı.eminim senin için de doğru zaman vardır:))

kızım 12.5 aylık . Kök söktürüyo valla bugün hiç huzur vermedib i 20 dakikazumba ancakyapabildim hemen pc ye saldırıyor

ah maşallah!!!
alt değiştirme maceranızı anlatırken aaa ben buna benzer bir sahneyi sürekli görüyorum sanki dedim:))altını değiştirirken ve giydirirken ter akıtıyorum çoğunlukla
ben hep derdimki benim çocuğum akıllı uslu olmasın,bıraktığım yerde kalmasın,yaramaz olsun.şimdi benimle inatlaşırken,çekmece-dolap boşaltırken,en olmadık şeylerin içine girerken öyle çok hoşuma gidiyorki:)))

menün güzel ,mısırda yağsız tuzsuzsa sorun olmaz ama yağlı tuzlu ise zeburustan çekeceğin var

1kase corba 1dilim ekmek
Ögle
Aksam

bence çok az aralara mutlaka öğün ekle,hamile kalmayı düşünüyorsan canım çok sıkı diyet yapma,herşeyden az az,bol egzersiz

dukana tam gaz,
yulaf kepeğinn tadı nasıl,hoş ben kahvaltılık gevrek bile yiyemem ama merak ettim

senin kızın 10 aylık değilmi,canım çok erken aslında,tabi senin kararın
ben oğlumu 22 .ayda bıraktırmıştım zor bir süreç

olamıııııııııış!!!!patlamış mısırı yağsız yaptığını ve 100 gr yediğini varsayıyorum etti sana 380 kalori (daha az yediysen veya fazla gereken düzeltmeyi yaparım).arada götürdüğün ağlayan pasta da yaklaşık 280 kalori.durduk yere 660 kalori almışsın!!! jillian yarım saatte 300-350 arasında kalori kadar yaktırıyor diye biliyorum.

şimdi gelelim cezana.normal sporunu yapıyorsun her zamanki gibi.üstüne ister 1 saat daha jillian yapıyorsun,ister 2 saate yakın yürüyüş yapıyorsun.seçim senin,yak o 660 kaloriyi.sonra da yere yatıp 180 mekik çekiyorsun.tüm bunları gün içinde 2 ye 3 e bölerek tamamlayabilirsin.bir daha da mısırla o canım ağlayan keke elin gittiğinde kaslarının acısı gelsin aklına...

1kase corba 1dilim ekmek
Ögle
Aksam

İki saat ütü yirmi tam mekik

menün güzel olmuş.şimdi iki saat ütüyle 324 kalori yakmışsın:))ama sadece yakmışsın,yağlar ölece yorulmuş sadece kas olmaya çalışmamış.750 kalorilik spor cezan duruyor hala yapılmamış ufacığı bile.ütü yaptım deme bak sporun yeri ayrı:))hadi kalk yürü yürü!!!

geçmiş olsun size de.ya şu yaz gelse artık da şu çocuklar rahatlasa.

menün güzel olmuş.aman küçüğümün keyfi yerine gelsin de cezaları er geç yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…