günaydinn kizlarr
hemen menümü yazayim,okullar tatil,kücügüde krese götürmedim bu gün anca kalktim,simdide kahvalti yapacam,öncesinde menümü yazayim dedim,sonra gelip gecmise bakarim,
sabah
1 dl pide,2 catal yumurta,beyaz peynir
ögle
biraz gec oldu puzzle dalmistik,ögle yemegini unutmusuz,önceki günden kalan,tavuklu patates,1 dl ekmek
aksam
gec yedigim icin ac degildim,oglusumun kalan 2 catal spagettisi,2 bardak ayran,4-5 adet süs biberi
2 saat sonra 2 dl mango
su
2.5 lt
spor yokkk:26:1000 parcalik puzzle birlestirmeye ugrastim,spor sayilirmgerci anca 250 parcasi birlesti,cocuklardan ne yaptigimi anlamadim, aksam büyük kizimla biraz yaptik
mesaj 1 tane
haftasonu geride kaldi,takimmmm toparlannnnn!!!
hadi kizlar bana afiyet olsun,sizede iyi ceza cekmeler,zeburus cnm önerini okudum evet diyorum,ceza alan kizlar sizede sabir diliyorumhadi hadi anca yaparsinizzzz
günaydinn kizlarr
hemen menümü yazayim,okullar tatil,kücügüde krese götürmedim bu gün anca kalktim,simdide kahvalti yapacam,öncesinde menümü yazayim dedim,sonra gelip gecmise bakarim,
sabah
1 dl pide,2 catal yumurta,beyaz peynir
ögle
biraz gec oldu puzzle dalmistik,ögle yemegini unutmusuz,önceki günden kalan,tavuklu patates,1 dl ekmek
aksam
gec yedigim icin ac degildim,oglusumun kalan 2 catal spagettisi,2 bardak ayran,4-5 adet süs biberi
2 saat sonra 2 dl mango
su
2.5 lt
spor yokkk:26:1000 parcalik puzzle birlestirmeye ugrastim,spor sayilirmgerci anca 250 parcasi birlesti,cocuklardan ne yaptigimi anlamadim, aksam büyük kizimla biraz yaptik
mesaj 1 tane
haftasonu geride kaldi,takimmmm toparlannnnn!!!
hadi kizlar bana afiyet olsun,sizede iyi ceza cekmeler,zeburus cnm önerini okudum evet diyorum,ceza alan kizlar sizede sabir diliyorumhadi hadi anca yaparsinizzzz
Arkadaslar bu arada jillian ile 30 days shred i denemeye karar verdim.. Yapan varmi?
30 gun boyunca aksatmadan yapmaya calisicam insallah, deneyelim bakalim, guzel hareketler yApiyor.. Zorlasada biraz....
bu arada bizim sayfanın yanlarında beliren nutella reklamını kaldırsınlar yahuu!!sabahtan beri öldürdü beni!!arkadaş diyet diyoz,spor diyoz,kilo diyoz ne çeliyon aklımızı!!!yani evde olsa dalacağım kavanoza,o hale getirdi beni!!!
jillianı ben ara ara yapıyorum.alan lazım olduğu için ve boyum uzun olduğu için mecbur olunca yapıyorum.hoplama hareketlerinde genelde avizeye pat küt çarpıyorum sinir oluyorum o yüzden.o sırada kızçenin de mutlaka uykuda olması gerekiyor,diğer türlü ezilme tehlikesi yaşıyor:))ama çok güzel bir egzersiz programı.ona düzenli devam etseydim hem daha hızlı zayıflardım hem de daha güzel şekillenirdim gibi geliyor.bence güzel bir seçim yapmışsın.ilk günler yorar ama yılmadan devam edersen bir haftaya kadar kondisyonunu arttırıp hareketleri daha rahat yapmaya başlayabilirsin.
ekrarnın darlaşması beni rahatsız etmişti ama nutella dikkatimi çekmemişti heh he demekki tatlı krizim bitmiş:)) bu arada büyük harf yazdığımı sonradan farkettim, çalıştığım diğer ekranda büyük harf yazmam gerekiyor, silmeye üşendim de bir ton yazı yazmaya üşenmedim
Gunaydin hanimlaaarrr
Dunku menumu yazayim hemen
Sabah
1 porsiyon kuymak
Ayva receli 2 tatli kasigi
2 catal beyaz peynir
2-3 lokma simit
Oglen kaynadi arada, kahvaltiyi 12 de yaptik cunku
Aksam
Firinda ispanakli makarna
2 tane gofret (uhh, yazarken cok zor oldu , yerken eglenceliydi amaaaa)
Su 2 lt
Mesaj 5-6 tane
Spor yok
vallahi benim tatlı krizim doğduğum gün başladı sanırsam ölünce de biter herhalde..kızçeye hiç tatlı bişey yediremiyorum,meyve dahil.bazen diyorum dna testi mi yaptırsamki,bu çocuk benden değil???
Bu arada işyeri için bulduğun çözüm güzel olmuş.annemler de dükkana öğlen yemeklerini evden götürüyorlar 16 yıldır.hazır şeyleri yiyemezler,dokunuyormuş onlara nasıl oluyorsa:))bence de en sağlıklısı bu şekilde imkanı olanlar için.ne yediğinizi biliyorsunuz hiç değilse.
kızın nasıl oldu bu arada canım, ben de yarın büyüğü doktora götürücem daha doğrusu psikiyatriste, hem kardeş hem ergenliğe yaklaşıyoruz önceden önlemimizi alalım bu aralar pek bir aksi
yemek konusuna gelince ne kadar tutarlı olabiliriz bilmiyorum hergün yemek taşımak biraz zor olabilir ama yine de bir alternatifimiz olması güzel bazen simit yemekten içim çıkıyor:)) bu ara kekleri lüplettim tatlı sorununu şimdilik çözdüm:)) bu ay fazla kaçamak yapmadan atlatsam iyi olacak
slmmm kizlar,firsat bulup gelebildim cok sükürr
veee bomba haberimi veriyorum,bu gün itibari ile dukana baslamis bulunmaktayimmmm
hadi bakalim gazam mübarek olsun
sabah kalktim,dukan corbami yaptim ictim,sonra mutfagi termizledim,cöpleri cikardim,camasir serdim,bir makina daha attim,her tarafi köse bucak süpürdüm sildim,tozlari aldimm,simdide burdayim,oglusumuda uyutursam tamamen buraya ait olacagimm
simdi tecrübeli dukancilar,ben netten arastirdigim kadariyla,kitabi yok maalesef,meyveli yogurt yeniliyormus,günde 2 adet e kadar ve yag orani en az olanindan,bende sabah esime bir sürü cesit cesit 0,1 yagli meyveli yogurt aldirdim,dogrumudur diyede sormak istedim
ve yine arastirdigim kadariyla yiyecek kisitlamasi yok,doyana kadar yiyorsun,veee light kola serbestmiss
kirmizi ette yiyebilirmiyiz,kuzu eti yagli olabilir fakat dana eti yenilirmi
benim tatli krizim yoktur ama,cocuklara meyve tabagi hazirlarken agzima atistirma aliskanlgim vardir,mesela sabah kizlaza üzüm yikarken,yememek icin zor tutttum
umarim gecer
bide dukani denemistim bi defa cok kötü kabizlik sorunu yasamstim,o yüzden activia nin yogurdundan aldim,yasak degil sanirim,insallah degildir
simdi oglusu uyutup,biraz spor yapayim diyorum
canım kolay gelsin nedir bu dukan aşkı herkeste ben başta yok yapamam dediklerimi sonradan acaba denesem mi diyorum ama nedense bu dukan bana çok uzak geliyor:))slmmm kizlar,firsat bulup gelebildim cok sükürr
veee bomba haberimi veriyorum,bu gün itibari ile dukana baslamis bulunmaktayimmmm
Hadi bakalim gazam mübarek olsun
sabah kalktim,dukan corbami yaptim ictim,sonra mutfagi termizledim,cöpleri cikardim,camasir serdim,bir makina daha attim,her tarafi köse bucak süpürdüm sildim,tozlari aldimm,simdide burdayim,oglusumuda uyutursam tamamen buraya ait olacagimm
simdi tecrübeli dukancilar,ben netten arastirdigim kadariyla,kitabi yok maalesef,meyveli yogurt yeniliyormus,günde 2 adet e kadar ve yag orani en az olanindan,bende sabah esime bir sürü cesit cesit 0,1 yagli meyveli yogurt aldirdim,dogrumudur diyede sormak istedim
ve yine arastirdigim kadariyla yiyecek kisitlamasi yok,doyana kadar yiyorsun,veee light kola serbestmiss
Kirmizi ette yiyebilirmiyiz,kuzu eti yagli olabilir fakat dana eti yenilirmi
benim tatli krizim yoktur ama,cocuklara meyve tabagi hazirlarken agzima atistirma aliskanlgim vardir,mesela sabah kizlaza üzüm yikarken,yememek icin zor tutttum
Umarim gecer
Bide dukani denemistim bi defa cok kötü kabizlik sorunu yasamstim,o yüzden activia nin yogurdundan aldim,yasak degil sanirim,insallah degildir
Simdi oglusu uyutup,biraz spor yapayim diyorum
evet bu kararlarımı devam ettirmek ve mayısın sonunda 63 kiloyu görmek süper olurdu:)) 15 yıl sonra ilk günkü gibisoğuk algınlığını geçirdikte sanırsam bağırsak düzeninin canına okuduğumdan gaz sıkıntısı başladı.bu nedenle tüm uyku düzeni değişti.dolayısıyla hırçınlaşmaya başladı.bakalım zamanla yoluna girer.
Ah ergenlik çok sıkıntılı bi süreç,allah size de ona da yardım etsin.onu mutlu edecek hobilere de yönlendirebilirsiniz,belki bu süreci daha az sinirle atlatmasına yardımcı olur.
Gün oluyor devran dönüyor..zamanında annemize babamıza çektirdiklerimizi çekme sırası bize geldi:))ben anneme kan kusturmuştum ergenlik döneminde.allahtan rahat bir kadında beni öldürmeden atlattık o dönemi:))
spora sarıldın,kaçamak konusunda engeller koydun kendine.e kısa sürede 70 i görürsün o zaman.ne demiştik??evlilik yıldönümünde evlendiğimiz kiloda olmak istiyoruuuzzzz!!!
senin menü de şaşmış hafta sonumrabalar
geçmişi okuyamadım,bi türlü kız durmadı ,bugün kuzuma aşı yapıldı:2:,kuş çok ağladı,şimdide huysuz onunla uğraşıyorum
şimdi cumartesi:
Sabah:az pide
1 kibrit k. Peynir
6 tane patates kızartmasıdayanamadım
çay
öğle
yok
akşam:
1 lahmacun
1 bardak ayran
salata
1 muz
pazar sabak
az pide
peynir
çay
akşam
etsiz çiğköfte 8-9 yedim
marul
ayran
2 tane içli köfte
1 hoş beş
ben de bu sabah kalktım erkenden evden çıkana kadar heryeri topladım o saatte süpürmek olmuyor ama olsun en azından ev düzgün akşama kadar, akşam çoluk çocuk eve girince dağılırız yine:)))hadi bakalım hayırlı uğurlu olsuuuun:))kitaptan öğrendiğim kadarıyla
her türlü et,tavuk,balık,sakatat serbest.yağsız olmak şartıyla.
Meyveli yoğurt günde 2 kutuya kadar izinli.
Diyet kola serbest.ancak diyet kolalar,tatlandırıcıyla yaptığın tatlılar falan toplamda 8 i geçmeyecek.bunu yanlış anlamış olabilirim ama ben günde 8 tane tatlandırıcı serbest olarak algıladım.yanlışsam diğer dukancılar beni düzeltsin lütfen
atak evresinde bir buçuk yemek kaşığı,seyirde,2 yemek kaşığı yulaf kepeğini tüketmek zorunlu kural
porsiyon hesabı yok.doyana kadar yiyorsun etçik butçuk
prebiyotik yoğurtlarla ilgili bir kural görmedim.sanıyorum yiyebilirsin.kabızlık sorunu yaşamamak için bol bol su tüketmelisin.
Bu arada şu enerjinden accık bana yollasana.sabah kalktım evi silip süpürsem iyi olur diye,bu saat oldu ben hala yapsam iyi olur diye oturuyorum.vallahi evinde düzenli olan kadınlara bayılıyorum.her sabah artık derli toplu olacağım ,hergün evi silip süpüreceğim diye uyanıyorum,sonra bi bakıyorum herşey öylece duruyor,günlük hayatımı sürdürecek kadar yapmışım işimi.içime hamaratlık kaçması lazım az biraz.ya da eşyaları kaldırıp camdan atmam lazım:)))
bisikleti ben de sevdim ama hala her ne kadar yapamasam da trambolin favorimmenümden memnun değilim cezalara razıyım:18::18:
Toparlarım 4 günde,
haftasonu eşimin memleketindedik herkes kilo verdiğimi farketti,çok mutlu oldum
Bu yüzden tam gaz devam
bu arada kaptanım süper bilgiler veriyorsun ,
spor aleti olarakta bisiklet düşünüyorum arkadaşlar fikir verirmisiniz
canım kolay gelsin nedir bu dukan aşkı herkeste ben başta yok yapamam dediklerimi sonradan acaba denesem mi diyorum ama nedense bu dukan bana çok uzak geliyor:))
evet bu kararlarımı devam ettirmek ve mayısın sonunda 63 kiloyu görmek süper olurdu:)) 15 yıl sonra ilk günkü gibi
senin menü de şaşmış hafta sonu
ben de bu sabah kalktım erkenden evden çıkana kadar heryeri topladım o saatte süpürmek olmuyor ama olsun en azından ev düzgün akşama kadar, akşam çoluk çocuk eve girince dağılırız yine:)))
bisikleti ben de sevdim ama hala her ne kadar yapamasam da trambolin favorim
Lahana çorbası deneyen varmı işe yarıyormu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?