Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydin kizlar,bu siralar burayi ihmal ettim ,özür dilerim hepinizden
dun tüm yazilanlari alintiladim,tam cevap yazacaktim,pc kapandi,bu siralar sorun var pc de kendi kendine kapaniyor,daha sonra yeniden alintiladim,esim aradi kaynanam geliyormus,mecburen kapatmak zorunda kaldim,az öncede geldim,yine kapand,kapandigi zaman tüm yazdiklarim siliyor,simdi gecmisi yeniden alintilamaktan usandim,dünden beri alntiliyorum,kusura bakmazsaniz bu günden itibaren yorum yapmak istioyrum

simdi tekrar kapanmadan menümü yazayim

sabah

2 tabak tavuk corbasi
ara
2 kasik activia
ögle yemedim,kahvaltim gec yemistim
aksam
yarim tavugun yarisini teflonda pisirdim,15 yemek kasigi yulaf kepeginden krep yaptim,o tavugun da yarisini anca yedim,krep de bitmedi,o nasil bir tat allahim,saman yiyoruz resmen
su
2lt
spor
30 dk stepper

bu gün elimden geldigi kadar aktif olmaya caba gösterecegim

senin kızın 10 aylık değilmi,canım çok erken aslında,tabi senin kararın
ben oğlumu 22 .ayda bıraktırmıştım zor bir süreç

bizim kız artık emmektense çiğnemeyi tercih ediyor.iş çin işkencesine döndü.ben de 1 yaşını bari doldursun diye bakıyorum.açıkçası sütüm varken bıraktırmak da haksızlıkmış gibi geliyor ama bakalım napacağız.hoş aylardır doymak için emmiyor,uyumak için emiyor.uyku halleri dışında emmek istemiyor.

bugün bende çok iş var
çamaşır ütü ,ev.....silp parlatıyım geliyorum

ay şu enerjinizden üfleyin bana da.benim anca gece iş yapasım geliyor.dün kızı uyuttuktan sonra dip köşe mutfak temizliği yaptım,eşimde mesaideydi boşver diyende olmadı dolayısıyla.öyle attım enerjimin kalanını.oh dedim sabah kalkınca hemen evimi güzelce temizleyeyim.bu saat oldu hala yapasım gelmedi.bir de bugün temizle yarın gene aynı.en çok da ona bozuluyorum.

dukana geçiş güzel olmuş.yulaf kepeğini beğenmeyen bir ben değilim demekki.yoğurtla karıştırıyorum ama o bet tadı yoğurt bile alamıyor:)))iyi tarafından bakalım,içindeki biotinle saçlarımız güzelleşir artık:))

quil yandın sen
bugünü cezasız atlatırsam iyi ,tatlı istiyorum

yinede emiyordur kuzu, emzirmek harika bir duygu bence,ayakaları elleride emerken oynuyor ya yerim onları ben yerim
çoçuklar daha sağlıklı ,akıllı oluyormuş anne sütü ile
bende mola verdim ,buraya bakıyım dedim
sorma evişi nankörrr,her gün aynı iş,akşamdan yapınca mi gibi temiz eve uyanıyorsun süper oluyor
yukarıda okudum evişleri yapınca kas olmuyormu,düzenli olmadığı içinmi

off ya ben o kadar yazdim tam gönderiyodum yine pc kapandiisin tuhafi,alinti yaptiklarim duruyor,cevaplar gitmissil bastan yeniden yazayim artik
cnm,kalori patlamasi yasamissin,cezayi hak ediyorsun
Günaydın hamımlar ben dünkü menümle baslıyım sabah
1kase corba 1dilim ekmek
Ögle
Yarım d.ekmek bir yumurtalı peynirli omlet salata
Aksam
Enginar yemegi bes kaasık makarna az yogurt su 3litre mesaj 12
aralarda meyve yesen daha saglikli olur,bide spor lütfen
İki saat ütü yirmi tam mekik
20 mekik cok az,ütü kalori yaktirir fakat,spordan sayilmaz,sikilasmak icin spor sart
gunaydınnlarrrr :!6:
günaydinnnnnnnnnnnnn
cok güzel cnm,tebrik ederim
gecmis olsun cnm,aksam az olmus,gecistirmissin sanki,sporu arttirmaya ugras yapabildigin kadar
yulaf kepegi =saman cnm,yani o kadar kötü,ker lokmada 1 bardak su iciyorum yutak icin
günaydın hanımlar:126::126:

güzel az kalorili ,bol egzersizli bir gün olur inşalla:118::118:
tesekkürler cnm,sanada
bugün bende çok iş var
çamaşır ütü ,ev.....silp parlatıyım geliyorum
kolay gelsin
ohh,kolay gelsin cnm,bakma göz yaslarinaver cezalari
aksam yapilan temizlik en iyisi oluyor,sabah kalkiyorsun her yer temiz ohh misss

begenilirmi o yulaf kepegi,ayy icim kalkiyor resmen,2 evrede bugday kepegiyle karistirabliyorsun diye biliyorum ben,belki yenilebilir bir tat olur,denemek lazim
icinde biotinmi varmis,sayende ögrendim cnm tesekkürler,o zaman her yedigimde midem bulanmasin diye aklimda tutarim
şu kızçeyi uyutmayı deneyeyim bi uyursa...posteki gibi halının üstüne serilmiş:))
ninni söylimmi
quil yandın sen
bugünü cezasız atlatırsam iyi ,tatlı istiyorum
cnm o tatliyi cikar hemen aklindan,haftasonundan yeni ciktik,kacamak yok hafta ici lütfen,kendiniz icin dikkat edin,cezalari agir olur bak.söylemedi deme

ben kactim kizlar,daha kahvalti yapmadim,oglumda huysuzlandi,sonra isim bittikten sonra gelirim
bu arada daha puzzle savasiyoruz,aksamlari ancak 1 saat yapabiliyoruz,bakalim bu hafta biter heralde

ev işi yapmak kalori yaktırıyor ama spor yaparkanki kadar nabzınız yükselmiyor.yağ yakmak için de belli bir süre yaşınıza bağlı olarak nabzınızı belli bir hızda tutmanız gerekiyor.
ev işi zayıflatmazmı??ben 1 ay hergün evi silip süpürerek 3 kilo vermiştim 2sene önce:))o zaman bir kural belirlemiştim,eşimi gönderince işimi yapıp saçımı makyajımı yapıp giyinip süslenip rahat rahat oturuyordum evimde:))sonra ne oldu,eşim 1 yıllığına yurt dışına gitti geldi,ben annemlerde geçirdim bu süreyi,peşinden bebek oldu geldi ev işinden nefret eden nilay(

bu arada tatlı istiyorsan yarım porsiyon sütlü tatlı yiyebilirsin bence.diyetisyenim bana akşam 1 bardak süt vermişti,istersen bu hakkını sütlü tatlı oarak kullanabilirsin demişti.çok katı diyetlerin patlaması çok fena olur çünkü,kendimden biliyorum:))

zeburus tatli demisken,sütlü tatliyi denedinmi,ben daha tatlandirici almadim,cikamadim bir türlü,yarin cikarim alisverise
14 subat bizim 2 numaranin dogum günü var,kresde kutlama yapiyolar,pasta almam lazim,biraz da kurabiye yaparim,bide evde kutlama icin pasta alirim,yani cikmisken tatlandiriciyida almaya calisirim,umarim basarili olurum tatli konusunda,hic beceremem böyle pasta islerini,baklava olsa acarim amayulaf kepegiyle baklavami:18:

(((
Herkes yuklenmiş bana , bi patlamıs mısır yedim diye yaaa, işin kotusu o kadar da bayılmam:) esimle havaya girince film izlerken guzel oldu yani...
Neyse bugunum iyi gecicek soz veriyorum, simid buyugu okula yollayıp kucugu de uyutunca spor baslicam insallah... Bugunum cooookk guzel gecicek, düne inat.. Cezalarımı da cekerim artık ne yapayım...

zeburus cnm,cok sisirdim kafani ama,hindi sosis yiyebiliyormuyuz,sabah kahvaltida bir alternatif olabilir benim icin:26:

kolay gelsin cnm,anca biter zaten,sen bi an önce basla

öglen olmadan yerleri süpürmem lazim,sonrada kizimi alcam kresten,hemde yürüyüs yapmis olurum
bu arad disarida kar var ve -3 derece:18:

Slm kızlar iş yerinde işler yoğun siteye giremiyorum ama arada yazdıklarınızı ouyorum sakın beni paylaşımda bulunmuyor diye takımdan atmayın ben burdayım tamam mı kızlar :)

Slm kızlar iş yerinde işler yoğun siteye giremiyorum ama arada yazdıklarınızı ouyorum sakın beni paylaşımda bulunmuyor diye takımdan atmayın ben burdayım tamam mı kızlar :)
tamam cnm,elinden geldigi kadar gelmeye calis,yenisin daha,motivasyonun düsmesin

eski takim arkadaslarimizda ayni sebeplerden ugrayamiyorlardi,sonrada hic gelmez oldular

leslimi,sırt egzersizimi yaptım müzik eşliğinde duyrulur hadi egzersiz yapmayanları piste alılım

pegasus kolay gelsin bende ütüyü yarına salladım
zeburus tatlı yemiyeceğim:13: ,kendime söz verdim zayıflıyacağım

ya bi türlü cesaret edemiyorum.kahvede öyle kötü olduki emeğime yazık mı olur diye düşünüyorum.ama dur bakalın şöyle muhallebi tarzı bişey yapayım tadı nasıl olacak.hem basit hem de çok az yaparım malzemeye de yazık olmaz:))şimdiden nice yıllara diyeyim ufaklığa.e sizin sevgileler günü hediyeniz her yıl yanıbaşınızda:))ne güzel..

zeburus cnm,cok sisirdim kafani ama,hindi sosis yiyebiliyormuyuz,sabah kahvaltida bir alternatif olabilir benim icin:26:

olur mu canım burada bbirbirimizi tamamlamak için bulunuyoruz:))şarküteri ürünleri tuz oranı yüksek olduğu için tüketilmemeli diye bişey okumuştum.sana yazarken baktım bi şarküteri jambonmuş o.salam sosi vb gözden mi kaçırıyorum ne??ben onları yiyemediğim için zaten yemiyorum diye geçtim galiba??bi daha inceleyeyim.

ohhhhhhhh vallahi rahaat rahaat keyif yaparsın artık:))e o zaman napıyoruz,sözümüzü tutup yaza formda girip bir dolap dolusu cicişler alıyoruz kendimize hediye olarak!!!harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…