senin kızın 10 aylık değilmi,canım çok erken aslında,tabi senin kararın
ben oğlumu 22 .ayda bıraktırmıştım zor bir süreç
bugün bende çok iş var
çamaşır ütü ,ev.....silp parlatıyım geliyorum
günaydin kizlar,bu siralar burayi ihmal ettim ,özür dilerim hepinizden
dun tüm yazilanlari alintiladim,tam cevap yazacaktim,pc kapandi,bu siralar sorun var pc de kendi kendine kapaniyor,daha sonra yeniden alintiladim,esim aradi kaynanam geliyormus,mecburen kapatmak zorunda kaldim,az öncede geldim,yine kapand,kapandigi zaman tüm yazdiklarim siliyor,simdi gecmisi yeniden alintilamaktan usandim,dünden beri alntiliyorum,kusura bakmazsaniz bu günden itibaren yorum yapmak istioyrum
simdi tekrar kapanmadan menümü yazayim
sabah
2 tabak tavuk corbasi
ara
2 kasik activia
ögle yemedim,kahvaltim gec yemistim
aksam
yarim tavugun yarisini teflonda pisirdim,15 yemek kasigi yulaf kepeginden krep yaptim,o tavugun da yarisini anca yedim,krep de bitmedi,o nasil bir tat allahim,saman yiyoruz resmen
su
2lt
spor
30 dk stepper
bu gün elimden geldigi kadar aktif olmaya caba gösterecegim
olamıııııııııış!!!!patlamış mısırı yağsız yaptığını ve 100 gr yediğini varsayıyorum etti sana 380 kalori (daha az yediysen veya fazla gereken düzeltmeyi yaparım).arada götürdüğün ağlayan pasta da yaklaşık 280 kalori.durduk yere 660 kalori almışsın!!! jillian yarım saatte 300-350 arasında kalori kadar yaktırıyor diye biliyorum.
şimdi gelelim cezana.normal sporunu yapıyorsun her zamanki gibi.üstüne ister 1 saat daha jillian yapıyorsun,ister 2 saate yakın yürüyüş yapıyorsun.seçim senin,yak o 660 kaloriyi.sonra da yere yatıp 180 mekik çekiyorsun.tüm bunları gün içinde 2 ye 3 e bölerek tamamlayabilirsin.bir daha da mısırla o canım ağlayan keke elin gittiğinde kaslarının acısı gelsin aklına...
bizim kız artık emmektense çiğnemeyi tercih ediyor.iş çin işkencesine döndü.ben de 1 yaşını bari doldursun diye bakıyorum.açıkçası sütüm varken bıraktırmak da haksızlıkmış gibi geliyor ama bakalım napacağız.hoş aylardır doymak için emmiyor,uyumak için emiyor.uyku halleri dışında emmek istemiyor.
ay şu enerjinizden üfleyin bana da.benim anca gece iş yapasım geliyor.dün kızı uyuttuktan sonra dip köşe mutfak temizliği yaptım,eşimde mesaideydi boşver diyende olmadı dolayısıyla.öyle attım enerjimin kalanını.oh dedim sabah kalkınca hemen evimi güzelce temizleyeyim.bu saat oldu hala yapasım gelmedi.bir de bugün temizle yarın gene aynı.en çok da ona bozuluyorum.
cnm,kalori patlamasi yasamissin,cezayi hak ediyorsunİyi geceler hanımlaar,
Ben bugunku menumu yazayım yatmadan once
Sabah
1 porsiyon ıspanaklı makarna fırında
Ara
1 ufak dilim aglayan pasta
Oglen
1 kepçe sehriye corbası
Aksam
3-4 kasık tavuk sote
1 porsiyon bulgur pilavı
Yogurt
Gece
Patlamıs mısır ( esimle oturup film izleyelim dedik, aaaa bi de mısır patlatalım dedik, ne gerek varsa...)
Su
2,5-3 lt
Spor
Jillian ile 30 dk
Twister 5 dk
Aksam 11 de sporumu yapmam lazım deyip kalktım ayaga, patlamıs mısırı da yiyince daha da mecbur hissettim kendimi ...
Simdi de banyo yapıp yatıcam
Sporu gunduz yapamadım cunku kızım uyurken ders secimleriyle ugrastım, cok uzun surdu... Yani aslında o uyurken sporumu da yaparım diyordum , ama neyse gece de olsa yaptım ya, boşgecmedik, iyi oldu
Birde birsey sorucam , jillian yapanlara , jillian ile 30 days shred 1. Level i yapmak kaç kaloridir?
aralarda meyve yesen daha saglikli olur,bide spor lütfenGünaydın hamımlar ben dünkü menümle baslıyım sabah
1kase corba 1dilim ekmek
Ögle
Yarım d.ekmek bir yumurtalı peynirli omlet salata
Aksam
Enginar yemegi bes kaasık makarna az yogurt su 3litre mesaj 12
20 mekik cok az,ütü kalori yaktirir fakat,spordan sayilmaz,sikilasmak icin spor sartİki saat ütü yirmi tam mekik
günaydinnnnnnnnnnnnngunaydınnlarrrr :!6:
cok güzel cnm,tebrik ederimgünaydın kızlar.menümü yazayım önce
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
çeyrek bağ maydanoz
nescafe
öğle
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 yemek tabağı salata
1 kase yoğurt
ara
1 fincan sade nescafe
akşam
3 paça haşlanmış tavuk but
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
gece
1 fincan kış çayı
spor:2 saat bisiklet,400 mekik
su:4 litre
mesaj 20
gecmis olsun cnm,aksam az olmus,gecistirmissin sankigünaydın kızlar;
kızım hastaydı sabaha kadar uyumadı ve uyutmadıda boğazı ağrıyor sanırım bugün doktora götüreceğim
belki zamanım olmaz enümü hemeh yazayım;
sabah müsli (nesfit yulaf ezmezi muz süt toplamda1 büyükkase)
öğle:yarım porsiyondan birazfazla etli patatesli mantarlı(mantarı çok) 1 dilim ekmek beyaz
akşam 1 çay bardağı kadar yoğurt ve 1 dilim ekmek
gece 1 bardak süt ve 3 tane kayısı kurusu(midem kazındı akşam yemeyince)
spor. cezamı henüz yapamadım ama ayrıca 20 dakika zumba yaptım bide sayılıyorsa sabaha kadar kızımı salladım gram uyumadım
yulaf kepegi =saman cnm,yani o kadar kötü,ker lokmada 1 bardak su iciyorum yutak icinmenün güzel ,mısırda yağsız tuzsuzsa sorun olmaz ama yağlı tuzlu isezeburustan çekeceğin var
bence çok az aralara mutlaka öğün ekle,hamile kalmayı düşünüyorsan canım çok sıkı diyet yapma,herşeyden az az,bol egzersiz
dukana tam gaz,
yulaf kepeğinn tadı nasıl,hoş ben kahvaltılık gevrek bile yiyemem ama merak ettim
tesekkürler cnm,sanadagünaydın hanımlar:126::126:
güzel az kalorili ,bol egzersizli bir gün olur inşalla:118::118:
kolay gelsinbugün bende çok iş var
çamaşır ütü ,ev.....silp parlatıyım geliyorum
ohh,kolay gelsin cnm,bakma göz yaslarinaver cezalariolamıııııııııış!!!!patlamış mısırı yağsız yaptığını ve 100 gr yediğini varsayıyorum etti sana 380 kalori (daha az yediysen veya fazla gereken düzeltmeyi yaparım).arada götürdüğün ağlayan pasta da yaklaşık 280 kalori.durduk yere 660 kalori almışsın!!! jillian yarım saatte 300-350 arasında kalori kadar yaktırıyor diye biliyorum.
şimdi gelelim cezana.normal sporunu yapıyorsun her zamanki gibi.üstüne ister 1 saat daha jillian yapıyorsun,ister 2 saate yakın yürüyüş yapıyorsun.seçim senin,yak o 660 kaloriyi.sonra da yere yatıp 180 mekik çekiyorsun.tüm bunları gün içinde 2 ye 3 e bölerek tamamlayabilirsin.bir daha da mısırla o canım ağlayan keke elin gittiğinde kaslarının acısı gelsin aklına...
aksam yapilan temizlik en iyisi oluyor,sabah kalkiyorsun her yer temiz ohh misssbizim kız artık emmektense çiğnemeyi tercih ediyor.iş çin işkencesine döndü.ben de 1 yaşını bari doldursun diye bakıyorum.açıkçası sütüm varken bıraktırmak da haksızlıkmış gibi geliyor ama bakalım napacağız.hoş aylardır doymak için emmiyor,uyumak için emiyor.uyku halleri dışında emmek istemiyor.
ay şu enerjinizden üfleyin bana da.benim anca gece iş yapasım geliyor.dün kızı uyuttuktan sonra dip köşe mutfak temizliği yaptım,eşimde mesaideydi boşver diyende olmadı dolayısıyla.öyle attım enerjimin kalanını.oh dedim sabah kalkınca hemen evimi güzelce temizleyeyim.bu saat oldu hala yapasım gelmedi.bir de bugün temizle yarın gene aynı.en çok da ona bozuluyorum.
begenilirmi o yulaf kepegi,ayy icim kalkiyor resmen,2 evrede bugday kepegiyle karistirabliyorsun diye biliyorum ben,belki yenilebilir bir tat olur,denemek lazimdukana geçiş güzel olmuş.yulaf kepeğini beğenmeyen bir ben değilim demekki.yoğurtla karıştırıyorum ama o bet tadı yoğurt bile alamıyor:)))iyi tarafından bakalım,içindeki biotinle saçlarımız güzelleşir artık:))
ninni söylimmişu kızçeyi uyutmayı deneyeyim bi uyursa...posteki gibi halının üstüne serilmiş:))
cnm o tatliyi cikar hemen aklindan,haftasonundan yeni ciktik,kacamak yok hafta ici lütfen,kendiniz icin dikkat edin,cezalari agir olur bak.söylemedi demequil yandın sen
bugünü cezasız atlatırsam iyi ,tatlı istiyorum
quil yandın sen
bugünü cezasız atlatırsam iyi ,tatlı istiyorum
yinede emiyordur kuzu, emzirmek harika bir duygu bence,ayakaları elleride emerken oynuyorya yerim onları ben yerim
çoçuklar daha sağlıklı ,akıllı oluyormuş anne sütü ile
bende mola verdim ,buraya bakıyım dedim
sorma evişi nankörrr,her gün aynı iş,akşamdan yapınca mi gibi temiz eve uyanıyorsun süper oluyor
yukarıda okudum evişleri yapınca kas olmuyormu,düzenli olmadığı içinmi
ev işi yapmak kalori yaktırıyor ama spor yaparkanki kadar nabzınız yükselmiyor.yağ yakmak için de belli bir süre yaşınıza bağlı olarak nabzınızı belli bir hızda tutmanız gerekiyor.
ev işi zayıflatmazmı??ben 1 ay hergün evi silip süpürerek 3 kilo vermiştim 2sene önce:))o zaman bir kural belirlemiştim,eşimi gönderince işimi yapıp saçımı makyajımı yapıp giyinip süslenip rahat rahat oturuyordum evimde:))sonra ne oldu,eşim 1 yıllığına yurt dışına gitti geldi,ben annemlerde geçirdim bu süreyi,peşinden bebek oldu geldi ev işinden nefret eden nilay(
bu arada tatlı istiyorsan yarım porsiyon sütlü tatlı yiyebilirsin bence.diyetisyenim bana akşam 1 bardak süt vermişti,istersen bu hakkını sütlü tatlı oarak kullanabilirsin demişti.çok katı diyetlerin patlaması çok fena olur çünkü,kendimden biliyorum:))
(((
Herkes yuklenmiş bana , bi patlamıs mısır yedim diye yaaa, işin kotusu o kadar da bayılmam:) esimle havaya girince film izlerken guzel oldu yani...
Neyse bugunum iyi gecicek soz veriyorum, simid buyugu okula yollayıp kucugu de uyutunca spor baslicam insallah... Bugunum cooookk guzel gecicek, düne inat.. Cezalarımı da cekerim artık ne yapayım...
tamam cnm,elinden geldigi kadar gelmeye calis,yenisin daha,motivasyonun düsmesinSlm kızlar iş yerinde işler yoğun siteye giremiyorum ama arada yazdıklarınızı ouyorum sakın beni paylaşımda bulunmuyor diye takımdan atmayın ben burdayım tamam mı kızlar :)
zeburus tatli demisken,sütlü tatliyi denedinmi,ben daha tatlandirici almadim,cikamadim bir türlü,yarin cikarim alisverise
14 subat bizim 2 numaranin dogum günü var,kresde kutlama yapiyolar,pasta almam lazim,biraz da kurabiye yaparim,bide evde kutlama icin pasta alirim,yani cikmisken tatlandiriciyida almaya calisirim,umarim basarili olurum tatli konusunda,hic beceremem böyle pasta islerini,baklava olsa acarim ama yulaf kepegiyle baklavami:18:
zeburus cnm,cok sisirdim kafani ama,hindi sosis yiyebiliyormuyuz,sabah kahvaltida bir alternatif olabilir benim icin:26:
leslimi,sırt egzersizimi yaptım müzik eşliğindeduyrulur hadi egzersiz yapmayanları piste alılım
pegasus kolay gelsin bende ütüyü yarına salladım
zeburus tatlı yemiyeceğim:13: ,kendime söz verdim zayıflıyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?