zahmet olacak cnm sanada,tskürlerya bi türlü cesaret edemiyorum.kahvede öyle kötü olduki emeğime yazık mı olur diye düşünüyorum.ama dur bakalın şöyle muhallebi tarzı bişey yapayım tadı nasıl olacak.hem basit hem de çok az yaparım malzemeye de yazık olmaz:))şimdiden nice yıllara diyeyim ufaklığa.e sizin sevgileler günü hediyeniz her yıl yanıbaşınızda:))ne güzel..
olur mu canım burada bbirbirimizi tamamlamak için bulunuyoruz:))şarküteri ürünleri tuz oranı yüksek olduğu için tüketilmemeli diye bişey okumuştum.sana yazarken baktım bi şarküteri jambonmuş o.salam sosi vb gözden mi kaçırıyorum ne??ben onları yiyemediğim için zaten yemiyorum diye geçtim galiba??bi daha inceleyeyim.
ohh cnm,bol bol yag yakmalar,benim 3 numara uyusaydi bende yapacaktim ama nerde,uykusuzluktan düsüyor ama uyumuyorleslimi,sırt egzersizimi yaptım müzik eşliğindeduyrulur hadi egzersiz yapmayanları piste alılım
pegasus kolay gelsin bende ütüyü yarına salladım
zeburus tatlı yemiyeceğim:13: ,kendime söz verdim zayıflıyacağım
zeburus tatli demisken,sütlü tatliyi denedinmi,ben daha tatlandirici almadim,cikamadim bir türlü,yarin cikarim alisverise
14 subat bizim 2 numaranin dogum günü var,kresde kutlama yapiyolar,pasta almam lazim,biraz da kurabiye yaparim,bide evde kutlama icin pasta alirim,yani cikmisken tatlandiriciyida almaya calisirim,umarim basarili olurum tatli konusunda,hic beceremem böyle pasta islerini,baklava olsa acarim ama yulaf kepegiyle baklavami:18:
ohhhhhhhh vallahi rahaat rahaat keyif yaparsın artık:))e o zaman napıyoruz,sözümüzü tutup yaza formda girip bir dolap dolusu cicişler alıyoruz kendimize hediye olarak!!!harikasın
Tebrikler zeynepcer, gercekten de erken yapmak sporu beni de cok motive ediyor, almanyadayken sabah sekizde cocukları alıp cıkıyordum evden , buyugu krese bırakıp kostur kostur spor salonuna gidiyordum kucugumle.. Oglen eve donmus oldugumda kendimi dinc ve cok iyi hissediyordum, sabah sporu herseye bedel yani... Ama simdi okulm baslicak ancak aksam eve geldikten sonra yapabilirsem yapıcam...
Bu arada bende jillianı twisteri ve mekiklerimi halletttimmmm:))
sabah erken kalkıp spor yap ,hafif kahvaltı oh mis
öğretmenmisin,bekar olan sendin değilmi,kaç çocuğun var canım
ne kadaaa meraklıyım
Canım benim evliyim ben iki kızım var, biri 5, digeri 1,5 yasında.. Ogretmen ddegilim ogrenciyim henuz:) yurtdısına gittiğim için okulu dondurmustum, simdii turkiyeye dondum devam ediyorum..
brokoli çorbasını süt veya krema katmadan yapan oldumu
şimdi yapacağım ama sebzeli yapıyım diyorum ,böyle yapan varmı
heyy kizlarrr,nerdesiniz,kacamakmi yapiyorsunuz yoksa
leslimi,sırt egzersizimi yaptım müzik eşliğindeduyrulur hadi egzersiz yapmayanları piste alılım
geçmiş olsun size de.ya şu yaz gelse artık da şu çocuklar rahatlasa.
menün güzel olmuş.aman küçüğümün keyfi yerine gelsin de cezaları er geç yaparsın.
günaydin kizlar,bu siralar burayi ihmal ettim ,özür dilerim hepinizden
dun tüm yazilanlari alintiladim,tam cevap yazacaktim,pc kapandi,bu siralar sorun var pc de kendi kendine kapaniyor,daha sonra yeniden alintiladim,esim aradi kaynanam geliyormus,mecburen kapatmak zorunda kaldim,az öncede geldim,yine kapand,kapandigi zaman tüm yazdiklarim siliyor,simdi gecmisi yeniden alintilamaktan usandim,dünden beri alntiliyorum,kusura bakmazsaniz bu günden itibaren yorum yapmak istioyrum
simdi tekrar kapanmadan menümü yazayim
sabah
2 tabak tavuk corbasi
ara
2 kasik activia
ögle yemedim,kahvaltim gec yemistim
aksam
yarim tavugun yarisini teflonda pisirdim,15 yemek kasigi yulaf kepeginden krep yaptim,o tavugun da yarisini anca yedim,krep de bitmedi,o nasil bir tat allahim,saman yiyoruz resmen
su
2lt
spor
30 dk stepper
bu gün elimden geldigi kadar aktif olmaya caba gösterecegim
ev işi yapmak kalori yaktırıyor ama spor yaparkanki kadar nabzınız yükselmiyor.yağ yakmak için de belli bir süre yaşınıza bağlı olarak nabzınızı belli bir hızda tutmanız gerekiyor.
ev işi zayıflatmazmı??ben 1 ay hergün evi silip süpürerek 3 kilo vermiştim 2sene önce:))o zaman bir kural belirlemiştim,eşimi gönderince işimi yapıp saçımı makyajımı yapıp giyinip süslenip rahat rahat oturuyordum evimde:))sonra ne oldu,eşim 1 yıllığına yurt dışına gitti geldi,ben annemlerde geçirdim bu süreyi,peşinden bebek oldu geldi ev işinden nefret eden nilay(
bu arada tatlı istiyorsan yarım porsiyon sütlü tatlı yiyebilirsin bence.diyetisyenim bana akşam 1 bardak süt vermişti,istersen bu hakkını sütlü tatlı oarak kullanabilirsin demişti.çok katı diyetlerin patlaması çok fena olur çünkü,kendimden biliyorum:))
canısı dönem dönem değişiyo banyo sevgileri bizimki de doğduğunda bile ağlamıyodu banyo yaparken bir ara istemedi şimdi yine iyi, seninki de düzelir fakat ben hiç filede yıkamadım çocuklarımı doğrum mu duydum bilemem ama idrar yolu enfeksiyonu yapıyomuş çocuklar üşütüyo sanırım, çok da emin değilim dediğim gibi...ayyy ya kızçeme banyo yaptırdım,1 saat sporda bu kadar ter akıtmıyorum.geçenlerde antibiyotik kullanırken poposu çok fena pişik olmuştu.salak ben düşünemedim,üstüste çok terledi rahatsız oluyordur diye banyo yaptırayım dedim.banyo filesi acıttı poposunu herhalde şimdi daha küvete yaklaşırken kedi gibi boynuma dolanıyor.suya alıştırana kadar ben de sırılsıklam oluyorum(ilk banyosundan beri suyu çok seviyordu oysa,resmen sevinç çığlıkları atıyordu,benim de o hali çok hoşuma gittiği için hergün yıkıyordum.bakalım yeniden nasıl sevdireceğim???
bu arada sabahtan beri 2 saat sporumu tamamladım.son bir daha hareketlenip 1 saat daha yaparsam süper olacak.kilo vermem durmuş 2 gündür.bakalım bu haftayı -1 kiloda bitirebilecek miyim.biraz zor gibi ama elimden geleni yapayım ya tutarsa??
ben bu aralar sabah yapamıyorum ama sabah sporu cidden çok iyi oluyo insan dinç hissediyo kendini, beim de çok güzel hedeflerim var bu yaz inşallahnice senelere ,cücükler büyüyorAllah uzun ömür sağlık versin inşallah
vala çok rahatladım bundan sonra sabah kalkar kalkmaz yapmayı düşünüyorum,bide benim egzersiz yapınca iştahım kapanıyor,iyi oluyor
kıyafet konusunda kendime hedef seçtim bile
bugün ben de bol bol yürüdüm fakat nabzım yükselmediği için sanırım sadece kalori harcadım zeburus daha iyi bilir akşama bisiklet yapıcamleslimi,sırt egzersizimi yaptım müzik eşliğindeduyrulur hadi egzersiz yapmayanları piste alılım
bugün hastaneden çıkışta avm ye gittik bilin bakalım ben ne yedim :))) tavuklu salata ve ayran :))) hani bana alkışheyy kizlarrr,nerdesiniz,kacamakmi yapiyorsunuz yoksa
öglen olmadan yerleri süpürmem lazim,sonrada kizimi alcam kresten,hemde yürüyüs yapmis olurum
bu arad disarida kar var ve -3 derece:18:
benim kızım da aynı durumdaydı 14 aylıkken bıraktırdım, en az bir sene diyolar tabi 2 sene emzirmek iyiymiş ama bizimkiler yalancı emzik muamelesi yapıyolar insana:) birkaç ay daha versen iyi olur canısıbizim kız artık emmektense çiğnemeyi tercih ediyor.iş çin işkencesine döndü.ben de 1 yaşını bari doldursun diye bakıyorum.açıkçası sütüm varken bıraktırmak da haksızlıkmış gibi geliyor ama bakalım napacağız.hoş aylardır doymak için emmiyor,uyumak için emiyor.uyku halleri dışında emmek istemiyor.
ay şu enerjinizden üfleyin bana da.benim anca gece iş yapasım geliyor.dün kızı uyuttuktan sonra dip köşe mutfak temizliği yaptım,eşimde mesaideydi boşver diyende olmadı dolayısıyla.öyle attım enerjimin kalanını.oh dedim sabah kalkınca hemen evimi güzelce temizleyeyim.bu saat oldu hala yapasım gelmedi.bir de bugün temizle yarın gene aynı.en çok da ona bozuluyorum.
fıstıkım menün dukan için uygun anladığım kadarıyla, hiç bana göre değil, tatsız görünüyor:)))günaydin kizlar,bu siralar burayi ihmal ettim ,özür dilerim hepinizden
dun tüm yazilanlari alintiladim,tam cevap yazacaktim,pc kapandi,bu siralar sorun var pc de kendi kendine kapaniyor,daha sonra yeniden alintiladim,esim aradi kaynanam geliyormus,mecburen kapatmak zorunda kaldim,az öncede geldim,yine kapand,kapandigi zaman tüm yazdiklarim siliyor,simdi gecmisi yeniden alintilamaktan usandim,dünden beri alntiliyorum,kusura bakmazsaniz bu günden itibaren yorum yapmak istioyrum
simdi tekrar kapanmadan menümü yazayim
sabah
2 tabak tavuk corbasi
ara
2 kasik activia
ögle yemedim,kahvaltim gec yemistim
aksam
yarim tavugun yarisini teflonda pisirdim,15 yemek kasigi yulaf kepeginden krep yaptim,o tavugun da yarisini anca yedim,krep de bitmedi,o nasil bir tat allahim,saman yiyoruz resmen
su
2lt
spor
30 dk stepper
bu gün elimden geldigi kadar aktif olmaya caba gösterecegim
kolay gelsiiiiiiiiiinn benim de çok ütüm varbugün bende çok iş var
çamaşır ütü ,ev.....silp parlatıyım geliyorum
ben de evlendikten 8 sene sonra bebişim oldu çalışmam gerekiyordu ve bakacak kimse yoktu yanımda aynı şeyleri ben de düşünüyorum senin gibi, evliliğin daha sağlam olmasını sağlıyor herşeyi yaşıyosun,gezip eşinle zaman geçiriyorsun, çocuktan sonra kısıtlanıyo insanbence hiç sabırsızlanma,ellerinin serbest olmasının tadını çıkar:)))tümm zaman senin:))şaka bi yana ben kızıma 7. yılda hamile kaldım.şimdi düşünüyorumda benim için en doğru zamanmış.fazlasıyla gezdim tozdum.herşeyin tadını doyasıya çıkardım.aklımda hiç keşke kalmadı.eminim senin için de doğru zaman vardır:))
ah maşallah!!!
alt değiştirme maceranızı anlatırken aaa ben buna benzer bir sahneyi sürekli görüyorum sanki dedim:))altını değiştirirken ve giydirirken ter akıtıyorum çoğunlukla
ben hep derdimki benim çocuğum akıllı uslu olmasın,bıraktığım yerde kalmasın,yaramaz olsun.şimdi benimle inatlaşırken,çekmece-dolap boşaltırken,en olmadık şeylerin içine girerken öyle çok hoşuma gidiyorki:)))
canım çok geçmiş olsun, menün de gayet başarılıgünaydın kızlar;
kızım hastaydı sabaha kadar uyumadı ve uyutmadıda boğazı ağrıyor sanırım bugün doktora götüreceğim
belki zamanım olmaz enümü hemeh yazayım;
sabah müsli (nesfit yulaf ezmezi muz süt toplamda1 büyükkase)
öğle:yarım porsiyondan birazfazla etli patatesli mantarlı(mantarı çok) 1 dilim ekmek beyaz
akşam 1 çay bardağı kadar yoğurt ve 1 dilim ekmek
gece 1 bardak süt ve 3 tane kayısı kurusu(midem kazındı akşam yemeyince)
spor. cezamı henüz yapamadım ama ayrıca 20 dakika zumba yaptım bide sayılıyorsa sabaha kadar kızımı salladım gram uyumadım
her zamanki gibi süpersin canımgünaydın kızlar.menümü yazayım önce
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
çeyrek bağ maydanoz
nescafe
öğle
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 yemek tabağı salata
1 kase yoğurt
ara
1 fincan sade nescafe
akşam
3 paça haşlanmış tavuk but
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
gece
1 fincan kış çayı
spor:2 saat bisiklet,400 mekik
su:4 litre
mesaj 20
güzeeeeeeeeeeelllllllllllllll :)) enginar ben hiç sevmiyorumGünaydın hamımlar ben dünkü menümle baslıyım sabah
1kase corba 1dilim ekmek
Ögle
Yarım d.ekmek bir yumurtalı peynirli omlet salata
Aksam
Enginar yemegi bes kaasık makarna az yogurt su 3litre mesaj 12
keşke pasta ile patlamış mısırı yemeseydin herşey çok güzel olacaktı.İyi geceler hanımlaar,
Ben bugunku menumu yazayım yatmadan once
Sabah
1 porsiyon ıspanaklı makarna fırında
Ara
1 ufak dilim aglayan pasta
Oglen
1 kepçe sehriye corbası
Aksam
3-4 kasık tavuk sote
1 porsiyon bulgur pilavı
Yogurt
Gece
Patlamıs mısır ( esimle oturup film izleyelim dedik, aaaa bi de mısır patlatalım dedik, ne gerek varsa...)
Su
2,5-3 lt
Spor
Jillian ile 30 dk
Twister 5 dk
Aksam 11 de sporumu yapmam lazım deyip kalktım ayaga, patlamıs mısırı da yiyince daha da mecbur hissettim kendimi ...
Simdi de banyo yapıp yatıcam
Sporu gunduz yapamadım cunku kızım uyurken ders secimleriyle ugrastım, cok uzun surdu... Yani aslında o uyurken sporumu da yaparım diyordum , ama neyse gece de olsa yaptım ya, boşgecmedik, iyi oldu
Birde birsey sorucam , jillian yapanlara , jillian ile 30 days shred 1. Level i yapmak kaç kaloridir?
mercimek bulgur pirinç ekleyerek yapabiirsin içine patates havuç ve kerevizde koy. üzerine yalısalçasını yak çok güzel olur
ayyy ya kızçeme banyo yaptırdım,1 saat sporda bu kadar ter akıtmıyorum.geçenlerde antibiyotik kullanırken poposu çok fena pişik olmuştu.salak ben düşünemedim,üstüste çok terledi rahatsız oluyordur diye banyo yaptırayım dedim.banyo filesi acıttı poposunu herhalde şimdi daha küvete yaklaşırken kedi gibi boynuma dolanıyor.suya alıştırana kadar ben de sırılsıklam oluyorum(ilk banyosundan beri suyu çok seviyordu oysa,resmen sevinç çığlıkları atıyordu,benim de o hali çok hoşuma gittiği için hergün yıkıyordum.bakalım yeniden nasıl sevdireceğim???
bu arada sabahtan beri 2 saat sporumu tamamladım.son bir daha hareketlenip 1 saat daha yaparsam süper olacak.kilo vermem durmuş 2 gündür.bakalım bu haftayı -1 kiloda bitirebilecek miyim.biraz zor gibi ama elimden geleni yapayım ya tutarsa??
senin kızın ne kadarlıktı cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?