Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tesekkür ederim cnmcümlemizin cocuklarina allah uzun ömürler versin
deme yaa bende yarin gidip bi bakim markette varmi,sabah pasta alisverisine cikacaz,persembeye hazirlik,bulamazsam eczanede vardir,ordan alirim artik,bide buraninkiyle deneyelim,belkide dedigin gibi markadan olabilir:18:
gecmisolsun cnm,nesi var kizinin,senin 2 kizmiydi bu arada:26:cok unutkan olmusum yaa
ayni seyi ben dün yasadim,her dusa girenin arkasindan feryat,figan aglayip,paldir küldür kendini küvete atan bzim 3 numara,dün dusu görünce kacacak delik aradi,niye bilmiyorum,onu yikayana kadar bende yikandim,insallah bir an önce eskisi gibi olurlar,yoksa pisliklerinden kokarlar
cnm senin oglan 8 yasinda degilmiydi,uyku ve sinir ilaci verilmesi dogrumu o yastaki cocuga:26:benimde büyügü 8 yasinda kiskanclik 2. oldugunda yasadik,simdi kalmadi o sorun,asmasi gerekiyordu normalde:26:
gecmisolsun cnm
tavuklu salata icin tebrik ederim cnm afiyet olsun

burasi buz gibiii
uygun oldurmaya ugrasyorum cnm,13 mart benim dogum günüm ve hedef koydum o zamana kadar 59 olacagim insallah
ya benim stepper isi yatti,asagidaki cok rahatsiz oluyor,bendemi lessie yapsam acaba:26:
görüsürüz cnmm
sadece sebze koydum,bir kaşıkta un kavurdum koydum
baktım sütsüz olmuyor sütünü döktüm ,eh işte zaten brokoliyi severek yemem
oğlumda yemez belki çorba içer diye yapıyorum
brokolli cok saglikli cnm,cocuklara sevdirmeye calis,allahtan bizimkiler seviyor da ugrasmiyorum
ben lesli de 10 dk sonra terlemeye başlıyorum,vucüt spora alışık değil belki ondandır,3 mili mutlaka bitiriyorum
bugün ikincisinide yapacağım,cumartesi pazarı telafi edeceğim inşallah

menünde güzel
kalorisini arastirip yarin bende baslayayim diyorum,insallah ise yarar
mesaj sayım 13 ,menümü bende sabah paylaşıyım bütünlüğü bozmayım

şimdi juliana uçuyorum
kolay gelsin cnm
gecmisolsun cnm,sen yinede melegi dinle,seytana uya uya bu hale geldik zaten
cok azzzzz,cnm bünyen zayif düsecek,hastalanirsin sonra,o kadar spor yapip,bu kadar az yeme,kilo vermen durur,metabolizman yavaslar,arttir biraz,meyve yok,et yok,hic olmamis,sana yemek cezasi veriyorum cnm,yarin lütfen düzgün bir menüyle gel

şeytana uydum şeytana uydum!!!25 gr çikolata yedim.gece gece 137 kalori aldım.halim olsa çıkacam bisikletin tepesine yakçam ama halim yok.eh napalım sabaha kadar yağ olsunlar sabah yakarım.artı 100 mekik cezası veriyorum kendime!!!!yaktın beni şeytan!!!

Cezayı iyi yapmıssın , gece gece oldu mu simdi?? Yarın cezanı cekmeyi unutma canımcım:) kolay gelsiiinnn

canım ya bana kızacaksınız belki sürekli aynı şeyi söylediğim için ama söylemeden edemeyeceğim.zaten dukan dayı emziren annişlere dukanı yapmayın diyor. bende emzirmeyi 2 ay önce bıraktım (o bıraktı ben değil :) ) dukana başlama konusunda çok kararsız kalmıştım. emzirme bittikten sonra başladım güzelde vermiştim ama uygulaması çok zor gerçekten. bedensel olarak bir yan etki gözlemlemedim ama spor yapmadığım içinde olabilir. meyvenin ekmeğin hiç olmaması paso yumurta yenmesi haşlanmış sebze filan sıfır yağ. bide koruma evresi var. zaten o kadarsüre bu kadar şeyden mahrum kalabilsem normal diyetlede o kiloyu veririm diye düşündüm.daha doğrusu kendimi bildiğim için bıraktım.

olsun bakalım bu kadarcık şımartalım kendimizi.

gecmisolsun cnm,nesi var kizinin,senin 2 kizmiydi bu arada:26:cok unutkan olmusum yaa

canım benim ilk ve tek. asyam biricik kızım 12.5aylık :)

az evvel banada geldi de kovaladim ben

Pegasus benim dogum gunum de 12 mart :) ve ben de kendime hedef koydum , lohusayken aldıgım ve zayıflayıp giyicem bunu dedigim bir kıyafetim var, onu giyicem dogumgunumde.. En az 68 kilo olucak dogumgunumde... :) kendime hedefim simdilik bu:) bugun ku menum cok cok iyiydi:) tam gaz devam

oo dsuncelerımız aynıymıs hedef konusunda
bnde hedef koydum 5 martta vallaha bı 75 dussemcok var ama blkı bı umut dserım

İyi geceler herkese

Yatmadan once herzamanki gibi menumu yazayım ben

Sabah
1,5 haslanmıs yumurta
1 kibrit kutusu tulum peyniri
3 zeytin
Yarım gözleme (kızlardan artanlar)
Kahvaltılık sos 1 kasık

Oglen
1 porsiyon bulgur pilavı
2 kasık yogurt

Ara
Yarım cigkofte
1 ceviz

Aksam
Yarım porsiyon spagetti
1,5-2 tane patates
Yogurt

Gece
1 elma

(Kalorisepetinden baktım 1300 kalori ediyor hepsi)

Su
2,5-3 lt

Spor
30 dk jillian
5 dk twister
380 mekik (180i cezam)
Dısarılarda yurudum bide :)

Mesaj sayısı 7

Hadi yattım ben iyi gecelerrrr

ohhhhhhhh vallahi rahaat rahaat keyif yaparsın artık:))e o zaman napıyoruz,sözümüzü tutup yaza formda girip bir dolap dolusu cicişler alıyoruz kendimize hediye olarak!!!harikasın

Aynen hedeflerimize ulasırız insallah yaza kalmadan

Ya size bakınca benimde iştahım kaçıyor gruba alınamasam bile takip etmeyi istiyorum grup psikolojisi cok iyi geldi

Gündüz baya yoğundum giremedm şimdide doğal olarak kimsecikler yok herkese tatlı rüyalar kendinizi istediğiniz kiloda görün de şevkiniz artsın insallah

Eh napıyım bende dünkü menümü yazayım bari:) kahvaltı yapamadım gec kalktım;(
Öğle
1kase tarhana corbası
1dilim ekmek yesillik
Ara
3kasık makarna
1kase yogurt
Aksam
2dilim ekmek
Enginar yemegi
2kasık yoğurt
1kasık makarna
Yemekten sonra teyZeme caya gittik 4tane fındık 1tanede antep fıstık yedim:) 3litre su içtim
Bugün izmirde hava cok güzeldi 1buçuk saat yürüyüş yaptım iki mesaj atmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…