- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
tesekkür ederim cnmnice senelere ,cücükler büyüyorAllah uzun ömür sağlık versin inşallah
vala çok rahatladım bundan sonra sabah kalkar kalkmaz yapmayı düşünüyorum,bide benim egzersiz yapınca iştahım kapanıyor,iyi oluyor
kıyafet konusunda kendime hedef seçtim bile
deme yaapegasusçum stevyalı muhallebiyi denedim iğrençti.boşuna almışım.ağızda acımsı tatlımsı garip bir tat bırakıyor.2 çay kaşığı yedim,attım gerisini.ben canderelin stevyasını almıştım belki farklı markalar farklı tat yakalamış olabilir ama benim damak tadıma göre bu çok fena(
gecmisolsun cnm,nesi var kizinin,senin 2 kizmiydi bu arada:26:cok unutkan olmusum yaaben buradayım doktora götürdüm kızımı.
süpersin canım ya arada bi hatırlatmak lazım birbirimize
bakalım bugün cezMIGECİKTİRMEDEN YAPMAYA ÇALIŞACAĞM
bu kadaryoğunlukta sporu alışkanlık edinmen çok güzel
ev işinden nefret ediyoruuuum. ben 4-5 ay önce taşındım o zamn bi 3 kilo filan vermiştim geri aldım muhahahah o zamanlar buraya girseydim devam ederdim.
ayni seyi ben dün yasadim,her dusa girenin arkasindan feryat,figan aglayip,paldir küldür kendini küvete atan bzim 3 numara,dün dusu görünce kacacak delik aradi,niye bilmiyorum,onu yikayana kadar bende yikandim,insallah bir an önce eskisi gibi olurlar,yoksa pisliklerinden kokarlarayyy ya kızçeme banyo yaptırdım,1 saat sporda bu kadar ter akıtmıyorum.geçenlerde antibiyotik kullanırken poposu çok fena pişik olmuştu.salak ben düşünemedim,üstüste çok terledi rahatsız oluyordur diye banyo yaptırayım dedim.banyo filesi acıttı poposunu herhalde şimdi daha küvete yaklaşırken kedi gibi boynuma dolanıyor.suya alıştırana kadar ben de sırılsıklam oluyorum(ilk banyosundan beri suyu çok seviyordu oysa,resmen sevinç çığlıkları atıyordu,benim de o hali çok hoşuma gittiği için hergün yıkıyordum.bakalım yeniden nasıl sevdireceğim???
bu arada sabahtan beri 2 saat sporumu tamamladım.son bir daha hareketlenip 1 saat daha yaparsam süper olacak.kilo vermem durmuş 2 gündür.bakalım bu haftayı -1 kiloda bitirebilecek miyim.biraz zor gibi ama elimden geleni yapayım ya tutarsa??
cnm senin oglan 8 yasinda degilmiydi,uyku ve sinir ilaci verilmesi dogrumu o yastaki cocuga:26:benimde büyügü 8 yasinda kiskanclik 2. oldugunda yasadik,simdi kalmadi o sorun,asmasi gerekiyordu normalde:26:selam kızlar şimdi geldim yorgunluktan geberiyorum, kaç saat yürüdüm bilmiyorum.
oğluma iki ilaç verdi doktor uyku sorunu ve sinirleri için, bir de aile görüşmesi randevusu verdi kardeş ile ilgili kıskançlıkta neler yapabiliriz konuşucaz.
dünkü menümü yazayım
sabah
kepekli tost
çay
öğlen
yeşil mercimek yemeği yarım tabak,yarım dilim ekmek
ara
1 sütlü neskafe
1 lokma kek
akşam
yarım tabak türlü
yarım tabak bulgur pilavı
cacık
1 dillim tam buğday
spor 40 dk bisiklet, 10 dk twister
su 3 lt su
mesaja 13
gecmisolsun cnm
tavuklu salata icin tebrik ederim cnmbugün hastaneden çıkışta avm ye gittik bilin bakalım ben ne yedim :))) tavuklu salata ve ayran :))) hani bana alkış
burada da bahar havası var bugün:))
fıstıkım menün dukan için uygun anladığım kadarıyla, hiç bana göre değil, tatsız görünüyor:)))
Ben 3 miles olan var ya 45 dk onun 2 milini yapıyordum 3 mil bir kaç kez yaptım ilk yarım saati bile yetiyo bence :))
burasi buz gibiii
uygun oldurmaya ugrasyorum cnm,13 mart benim dogum günüm ve hedef koydum o zamana kadar 59 olacagim insallah
ya benim stepper isi yatti,asagidaki cok rahatsiz oluyor,bendemi lessie yapsam acaba:26:
görüsürüz cnmmkızlar peşpeşe oldu ama hastaneden dönüşte işyerine geldik o yüzden girebildim foruma gelmişken hem menümü yazayım hem geçmişe bakayım dedim, birazdan eve geçicem tabi yine gece gelemiycemYarın sabah görüşürüz fıstıklaaar:))
Ha bir de bişey diycem onu unuttum, çalışan ve bebeklerini bırakan anneler varsa ben doktordan fırça yedim bilginize; sabah giderken kaçıyorum diye, ağlasa da işe gideceğinizi söyleyin ve çıkın dedi. Güvenilir anne olmak için ağlamasına dayanmalısınız diyor. Nasıl kıyıcam bilmiyorum ama yarın sabahtan itibaren kaçmak yok(((
brokolli cok saglikli cnm,cocuklara sevdirmeye calis,allahtan bizimkiler seviyor da ugrasmiyorumsadece sebze koydum,bir kaşıkta un kavurdum koydum
baktım sütsüz olmuyor sütünü döktüm ,eh iştezaten brokoliyi severek yemem
oğlumda yemez belki çorba içer diye yapıyorum
kalorisini arastirip yarin bende baslayayim diyorum,insallah ise yararben lesli de 10 dk sonra terlemeye başlıyorum,vucüt spora alışık değil belki ondandır,3 mili mutlaka bitiriyorum
bugün ikincisinide yapacağım,cumartesi pazarı telafi edeceğim inşallah
menünde güzel
kolay gelsin cnmmesaj sayım 13 ,menümü bende sabah paylaşıyım bütünlüğü bozmayım
şimdi juliana uçuyorum
gecmisolsun cnm,sen yinede melegi dinle,seytana uya uya bu hale geldik zaten14 şubatta 10. ayını bitirecek.bu arada erkencikten uyudu bugün.haftalar sonra ayağımı uzatıp dizimi seyredebileceğim.
bu arada benim dukan ayvayı yedi akşam.bir baş dönmesi,bir mide bulantısı bende.gittim bir tane portakal yedim.azıcık uzandım.sonra aklıma geldi bir tansiyonuma bakayım dedim küçük tansiyonum 8 e çıkmış.o şaşırttı dengemi herhalde.akşam da etin kokusuna dahi tahammül edemedim.3 kaşık mercimekle yoğurt yarım dilim de ekmek yedim.diyete alışık olmayan adam diyet yaparsa böyle alt üst oluyor demekki.kociş de gelirken hoby çikolata almış bana.şimdi bakışıyoruz.şeytan diyo nasılsa bozdun diyeti götür onu da.melek de diyor ki yapma nilay zararın neresinden dönsen kardır.elini çikolataya bulama:))ben şeytanı çooooooooook seviyorum:))
cok azzzzz,cnm bünyen zayif düsecek,hastalanirsin sonra,o kadar spor yapip,bu kadar az yeme,kilo vermen durur,metabolizman yavaslar,arttir biraz,meyve yok,et yok,hic olmamis,sana yemek cezasi veriyorum cnm,yarin lütfen düzgün bir menüyle gelmeraba ben geldım canlarım
bgun menulere yrum yapmadm sanırsam kendımı yorgun hıssettım eve gelınce uyuyuncada sersem gıbı oldum
sabah yarım dlım ekmek yarım salata 3 zeytın 1 kbrt ktusu peynır yedım
kahvaltdan once 4 bardak su 1 bardakta yesılcay vardı
spordayken 4 tane badem yedım
aksam yemegıme gelınce 1 kase salata ve 1 kase crba yedım
bgun 2 ltre su içtim 2.5 a ckarcam ama
sporda hedeflenılen yanı bnım hdefım 1050 kalorı yakıldı
hastayım ve uyku mdndayım kızlar k.bkmayın
aksam btane nescafe ıccem yazmayı unttum