İyi geceler herkese
Yatmadan once herzamanki gibi menumu yazayım ben
Sabah
1,5 haslanmıs yumurta
1 kibrit kutusu tulum peyniri
3 zeytin
Yarım gözleme (kızlardan artanlar)
Kahvaltılık sos 1 kasık
Oglen
1 porsiyon bulgur pilavı
2 kasık yogurt
Ara
Yarım cigkofte
1 ceviz
Aksam
Yarım porsiyon spagetti
1,5-2 tane patates
Yogurt
Gece
1 elma
(Kalorisepetinden baktım 1300 kalori ediyor hepsi)
Su
2,5-3 lt
Spor
30 dk jillian
5 dk twister
380 mekik (180i cezam)
Dısarılarda yurudum bide :)
Mesaj sayısı 7
Hadi yattım ben iyi gecelerrrr
günaydınlar .....
pegasus benim dogum gunum de 12 mart :) ve ben de kendime hedef koydum , lohusayken aldıgım ve zayıflayıp giyicem bunu dedigim bir kıyafetim var, onu giyicem dogumgunumde.. En az 68 kilo olucak dogumgunumde... :) kendime hedefim simdilik bu:) bugun ku menum cok cok iyiydi:) tam gaz devam
oo dsuncelerımız aynıymıs hedef konusunda
bnde hedef koydum 5 martta vallaha bı 75 dussemcok var ama blkı bı umut dserım :d
ya size bakınca benimde iştahım kaçıyor gruba alınamasam bile takip etmeyi istiyorum grup psikolojisi cok iyi geldi
eh napıyım bende dünkü menümü yazayım bari:) kahvaltı yapamadım gec kalktım;(
öğle
1kase tarhana corbası
1dilim ekmek yesillik
ara
3kasık makarna
1kase yogurt
aksam
2dilim ekmek
enginar yemegi
2kasık yoğurt
1kasık makarna
yemekten sonra teyzeme caya gittik 4tane fındık 1tanede antep fıstık yedim:) 3litre su içtim
bugün izmirde hava cok güzeldi 1buçuk saat yürüyüş yaptım iki mesaj atmışım
kızlar eve spor aleti almak istiyorum gönlüm yürüyüş bandından yana ama yerim yok ne tavsiye edersiniz?
İyi geceler herkese
Sabah
1,5 haslanmıs yumurta
3 zeytin
Kahvaltılık sos 1 kasık
Oglen
1 porsiyon bulgur pilavı
2 kasık yogurt
Ara
Yarım cigkofte
1 ceviz
Aksam
Yarım porsiyon spagetti
1,5-2 tane patates
Yogurt
Gece
1 elma
Su
2,5-3 lt
Spor
30 dk jillian
5 dk twister
380 mekik (180i cezam)
Mesaj sayısı 7
Eh napıyım bende dünkü menümü yazayım bari:) kahvaltı yapamadım gec kalktım;(
Öğle
1kase tarhana corbası
1dilim ekmek yesillik
Ara
3kasık makarna
1kase yogurt
Aksam
2dilim ekmek
Enginar yemegi
2kasık yoğurt
1kasık makarna
Yemekten sonra teyZeme caya gittik 4tane fındık 1tanede antep fıstık yedim:) 3litre su içtim
Bugün izmirde hava cok güzeldi 1buçuk saat yürüyüş yaptım iki mesaj atmışım
Kızlar eve spor aleti almak istiyorum gönlüm yürüyüş bandından yana ama yerim yok ne tavsiye edersiniz?
günaydinnnnnnnn
hemen menümü yaziyorum,sonra gelip gecmise bakicam
Sabah
bi kac parca tavuk gögsü,1 bardak süt(aslinda gec yaptim,öglene geliyordu)
ara
bir ananasli yogurt
ögleden sonra
4 ufak köfte
aksam
1 tavuk budu,ayran
su
2 lt
spor
200 mekik
Mesaj 12
bide kizlar sürekli yazmayi unutuyorum,günde 3 kupaya kaadr yesil cay iciyorum,yazmazsam bilin
günaydınlar
dünkü menü:sabah
1.5 peynir kibrit,2 zeytin,3 dilim kızarmış ekmek,azıcık tereyağı,çay bir küp şeker
ara:havuç
öğle
4 köfte,bir dilim ekmek
ara
neskafe
akşam:1 kase brokoli çorbası,1 dilim ekmek
3 lt su
5 mil leslie
sırt egzersizi
10 dk jullian kızım durmadı tamamlıyamadım,zaten tamamlayamazdım 10 da bile öldüm
Canım benim, ekmek biraz fazla kacmış sanki, gunde toplam 5 dilim ekmek olmuş , daha az olmalı:)
hu hu kimse yokmu
kizlar eksik yazmisim menümügünaydinnnnnnnn
hemen menümü yaziyorum,sonra gelip gecmise bakicam
sabah
bi kac parca tavuk gögsü,1 bardak süt(aslinda gec yaptim,öglene geliyordu)
ara
bir ananasli yogurt
ögleden sonra
4 ufak köfte
aksam
1 tavuk budu,ayran
su
2 lt
spor
200 mekik
mesaj 12
bide kizlar sürekli yazmayi unutuyorum,günde 3 kupaya kaadr yesil cay iciyorum,yazmazsam bilin
kizlar nerdesiniz,alooo,ne bu pasiflik,hadi toparlaninnn
canısı menün güzel, bu yulaf keğeğini kimse sevmiyor nasıl içiyosun bi de ben de yeşil çayın çok faydalı olduğunu biliyorum ama düzenli içemiyorum bir türlü bu hafta aklıma geldikçe bir iki fincan içtim ama hergün içmek lazımkizlar eksik yazmisim menümü
bir ara daha var
50 gr kadar beyaz peynir,1 dal maydanoz
aksam
1,5 yemek kasigi yulaf kepegi,suyla karistirip icitim
ve spora ek olarak 40 dk yürüyüs
tesekkürler
5 mil leslie çok iyi yapmışsın 1 saat 15 dk eder iyi performansgünaydınlar
dünkü menü:sabah
1.5 peynir kibrit,2 zeytin,3 dilim kızarmış ekmek,azıcık tereyağı,çay bir küp şeker
ara:havuç
öğle
4 köfte,bir dilim ekmek
ara
neskafe
akşam:1 kase brokoli çorbası,1 dilim ekmek
3 lt su
5 mil leslie
sırt egzersizi
10 dk jullian kızım durmadı tamamlıyamadım,zaten tamamlayamazdım 10 da bile öldüm
çok iyi bence menü de spor da başarılı:)) aynen devamDünkü menümü hemen yazayım kızlar;
sabah 1dilim emek ve domatesli sos
öğle 1 tabak bamya etli 2 dilim ekmek
ara: 1 tane cicibebe küçük bir dilim muz
akşam 1 kase yoğurt çorbası
spor: 1 saat leslie
su 2-3lt
mesaj sayısı 10
yürüyüş bandı çok yer kaplıyo benim teyzemde var en son yatak odasında askılık olarak kullanılıyo:))) trambolin alabilirsin bence güzelKızlar eve spor aleti almak istiyorum gönlüm yürüyüş bandından yana ama yerim yok ne tavsiye edersiniz?
menü güzel, misafirliği de kaçamaksız atlatmışsın aferiiiiiiiiiiiiiiiiin saaaaaaanaaaaaaaaaEh napıyım bende dünkü menümü yazayım bari:) kahvaltı yapamadım gec kalktım;(
Öğle
1kase tarhana corbası
1dilim ekmek yesillik
Ara
3kasık makarna
1kase yogurt
Aksam
2dilim ekmek
Enginar yemegi
2kasık yoğurt
1kasık makarna
Yemekten sonra teyZeme caya gittik 4tane fındık 1tanede antep fıstık yedim:) 3litre su içtim
Bugün izmirde hava cok güzeldi 1buçuk saat yürüyüş yaptım iki mesaj atmışım
fıstık biraz KARBONHİDRAT AĞIRLIKLI OLMUŞ gibi aman dikkatİyi geceler herkese
Sabah
1,5 haslanmıs yumurta
3 zeytin
Kahvaltılık sos 1 kasık
Oglen
1 porsiyon bulgur pilavı
2 kasık yogurt
Ara
Yarım cigkofte
1 ceviz
Aksam
Yarım porsiyon spagetti
1,5-2 tane patates
Yogurt
Gece
1 elma
Su
2,5-3 lt
Spor
30 dk jillian
5 dk twister
380 mekik (180i cezam)
Mesaj sayısı 7
benim doğum günüm 21 şubat o yüzden benim hedefim evlilik yıldönümümüz mayıs sonu :)))Pegasus benim dogum gunum de 12 mart :) ve ben de kendime hedef koydum , lohusayken aldıgım ve zayıflayıp giyicem bunu dedigim bir kıyafetim var, onu giyicem dogumgunumde.. En az 68 kilo olucak dogumgunumde... :) kendime hedefim simdilik bu:) bugun ku menum cok cok iyiydi:) tam gaz devam
Allah bağışlasın canım ismi de çok güzelmişolsun bakalım bu kadarcık şımartalım kendimizi.
canım benim ilk ve tek. asyam biricik kızım 12.5aylık :)
eğer süte zararlıysa bence de bu kadar zorlama zeburuscum, yine de sen bilirsin tabicanım ya bana kızacaksınız belki sürekli aynı şeyi söylediğim için ama söylemeden edemeyeceğim.zaten dukan dayı emziren annişlere dukanı yapmayın diyor. bende emzirmeyi 2 ay önce bıraktım (o bıraktı ben değil :) ) dukana başlama konusunda çok kararsız kalmıştım. emzirme bittikten sonra başladım güzelde vermiştim ama uygulaması çok zor gerçekten. bedensel olarak bir yan etki gözlemlemedim ama spor yapmadığım içinde olabilir. meyvenin ekmeğin hiç olmaması paso yumurta yenmesi haşlanmış sebze filan sıfır yağ. bide koruma evresi var. zaten o kadarsüre bu kadar şeyden mahrum kalabilsem normal diyetlede o kiloyu veririm diye düşündüm.daha doğrusu kendimi bildiğim için bıraktım.
ah şu şeytan:) bizi bir es geçse, neyse yine de ucuz atlatmışsın fıstık :))şeytana uydum şeytana uydum!!!25 gr çikolata yedim.gece gece 137 kalori aldım.halim olsa çıkacam bisikletin tepesine yakçam ama halim yok.eh napalım sabaha kadar yağ olsunlar sabah yakarım.artı 100 mekik cezası veriyorum kendime!!!!yaktın beni şeytan!!!
evet canım 8 yaşında aslında ben de ilaca karşıyım bir durumu öğrenmek için gittim fakat doktorun verdiği ilaç hem çok düşük doz bu sıkıntılı dönemi rahat atlatması için hem de direk uyku ilacı değil uyku etkisi varmış.tesekkür ederim cnmcümlemizin cocuklarina allah uzun ömürler versin
deme yaabende yarin gidip bi bakim markette varmi,sabah pasta alisverisine cikacaz,persembeye hazirlik,bulamazsam eczanede vardir,ordan alirim artik,bide buraninkiyle deneyelim,belkide dedigin gibi markadan olabilir:18:
gecmisolsun cnm,nesi var kizinin,senin 2 kizmiydi bu arada:26:cok unutkan olmusum yaa
ayni seyi ben dün yasadim,her dusa girenin arkasindan feryat,figan aglayip,paldir küldür kendini küvete atan bzim 3 numara,dün dusu görünce kacacak delik aradi,niye bilmiyorum,onu yikayana kadar bende yikandim,insallah bir an önce eskisi gibi olurlar,yoksa pisliklerinden kokarlar
cnm senin oglan 8 yasinda degilmiydi,uyku ve sinir ilaci verilmesi dogrumu o yastaki cocuga:26:benimde büyügü 8 yasinda kiskanclik 2. oldugunda yasadik,simdi kalmadi o sorun,asmasi gerekiyordu normalde:26:
gecmisolsun cnm
tavuklu salata icin tebrik ederim cnmafiyet olsun
burasi buz gibiii
uygun oldurmaya ugrasyorum cnm,13 mart benim dogum günüm ve hedef koydum o zamana kadar 59 olacagim insallah
ya benim stepper isi yatti,asagidaki cok rahatsiz oluyor,bendemi lessie yapsam acaba:26:
görüsürüz cnmm
brokolli cok saglikli cnm,cocuklara sevdirmeye calis,allahtan bizimkiler seviyor da ugrasmiyorum
kalorisini arastirip yarin bende baslayayim diyorum,insallah ise yarar
kolay gelsin cnm
gecmisolsun cnm,sen yinede melegi dinle,seytana uya uya bu hale geldik zaten
cok azzzzz,cnm bünyen zayif düsecek,hastalanirsin sonra,o kadar spor yapip,bu kadar az yeme,kilo vermen durur,metabolizman yavaslar,arttir biraz,meyve yok,et yok,hic olmamis,sana yemek cezasi veriyorum cnm,yarin lütfen düzgün bir menüyle gel
canım çok az yiyorsun sorun olmasın sana ayrıca yoğun da spor yapıyosun, bence yiyecekleri biraz arttırmeraba ben geldım canlarım
bgun menulere yrum yapmadm sanırsam kendımı yorgun hıssettım eve gelınce uyuyuncada sersem gıbı oldum
sabah yarım dlım ekmek yarım salata 3 zeytın 1 kbrt ktusu peynır yedım
kahvaltdan once 4 bardak su 1 bardakta yesılcay vardı
spordayken 4 tane badem yedım
aksam yemegıme gelınce 1 kase salata ve 1 kase crba yedım
bgun 2 ltre su içtim 2.5 a ckarcam ama
sporda hedeflenılen yanı bnım hdefım 1050 kalorı yakıldı
hastayım ve uyku mdndayım kızlar k.bkmayın
aksam btane nescafe ıccem yazmayı unttum
canım geçmiş olsun, bu kadar zorlama kendini bence zaten çok az kilon kaldı, sonra kıtlıktan çıkmış gibi saldırıp da kiloları alma geri...14 şubatta 10. ayını bitirecek.bu arada erkencikten uyudu bugün.haftalar sonra ayağımı uzatıp dizimi seyredebileceğim.
bu arada benim dukan ayvayı yedi akşam.bir baş dönmesi,bir mide bulantısı bende.gittim bir tane portakal yedim.azıcık uzandım.sonra aklıma geldi bir tansiyonuma bakayım dedim küçük tansiyonum 8 e çıkmış.o şaşırttı dengemi herhalde.akşam da etin kokusuna dahi tahammül edemedim.3 kaşık mercimekle yoğurt yarım dilim de ekmek yedim.diyete alışık olmayan adam diyet yaparsa böyle alt üst oluyor demekki.kociş de gelirken hoby çikolata almış bana.şimdi bakışıyoruz.şeytan diyo nasılsa bozdun diyeti götür onu da.melek de diyor ki yapma nilay zararın neresinden dönsen kardır.elini çikolataya bulama:))ben şeytanı çooooooooook seviyorum:))
canım leslieyi güzel tutturdun böyle devam et, öptümben lesli de 10 dk sonra terlemeye başlıyorum,vucüt spora alışık değil belki ondandır,3 mili mutlaka bitiriyorum
bugün ikincisinide yapacağım,cumartesi pazarı telafi edeceğim inşallah
menünde güzel
geç oldu ama hepinize merhaba kızlar.bugün bir aşkla uyandım.kızçemi doyurdum,ben kahvaltı ettim.bulaşıkları attım tezgahın üstüne,sıpa uyuyunca yaparım şimdi gürültülü işlerimi yapayım dedim.çamşırları attım makinaya,evi süpürdüm dip köşe.fena aşka geldim camlarımı da sileyim dedim.leğene deterjanı koydum,musluğu açtıııım.aaaaaa sular kesik!!!çamaşır makinası suyu almış kalmış.evren bile karşı arkadaş benim ev işi yapmama!!
menümü de yazayım sonra rahaat rahat siz neler yapmışsınız bakayım:))nasılsa sular kesik:))
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 fincan rezene çayı
öğle
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
ara
2 çay kaşığı deneme amaçlı yaptığım stevyalı muhallebi
1 tane portakal (akşam fenalaşınca elim ilk portakala gitti:))
akşam
3 yemek kaşığı mercimek
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
gece
25 gr tadelle(hobiyle tadelle varmış,oyumu tadelleden yana kullandım:))
spor:2 saat bisiklet,400 mekik
su:4 litre
mesaj saymayı unuttum yine yaaaaaaaa!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?