kizlar nerdesiniz,alooo,ne bu pasiflik,hadi toparlaninnn
canım ya bana kızacaksınız belki sürekli aynı şeyi söylediğim için ama söylemeden edemeyeceğim.zaten dukan dayı emziren annişlere dukanı yapmayın diyor. bende emzirmeyi 2 ay önce bıraktım (o bıraktı ben değil :) ) dukana başlama konusunda çok kararsız kalmıştım. emzirme bittikten sonra başladım güzelde vermiştim ama uygulaması çok zor gerçekten. bedensel olarak bir yan etki gözlemlemedim ama spor yapmadığım içinde olabilir. meyvenin ekmeğin hiç olmaması paso yumurta yenmesi haşlanmış sebze filan sıfır yağ. bide koruma evresi var. zaten o kadarsüre bu kadar şeyden mahrum kalabilsem normal diyetlede o kiloyu veririm diye düşündüm.daha doğrusu kendimi bildiğim için bıraktım.
İyi geceler herkese
Yatmadan once herzamanki gibi menumu yazayım ben
Sabah
1,5 haslanmıs yumurta
1 kibrit kutusu tulum peyniri
3 zeytin
Yarım gözleme (kızlardan artanlar)
Kahvaltılık sos 1 kasık
Oglen
1 porsiyon bulgur pilavı
2 kasık yogurt
Ara
Yarım cigkofte
1 ceviz
Aksam
Yarım porsiyon spagetti
1,5-2 tane patates
Yogurt
Gece
1 elma
(Kalorisepetinden baktım 1300 kalori ediyor hepsi)
Su
2,5-3 lt
Spor
30 dk jillian
5 dk twister
380 mekik (180i cezam)
Dısarılarda yurudum bide :)
Mesaj sayısı 7
Hadi yattım ben iyi gecelerrrr
Ya size bakınca benimde iştahım kaçıyor gruba alınamasam bile takip etmeyi istiyorum grup psikolojisi cok iyi geldi
Eh napıyım bende dünkü menümü yazayım bari:) kahvaltı yapamadım gec kalktım;(
Öğle
1kase tarhana corbası
1dilim ekmek yesillik
Ara
3kasık makarna
1kase yogurt
Aksam
2dilim ekmek
Enginar yemegi
2kasık yoğurt
1kasık makarna
Yemekten sonra teyZeme caya gittik 4tane fındık 1tanede antep fıstık yedim:) 3litre su içtim
Bugün izmirde hava cok güzeldi 1buçuk saat yürüyüş yaptım iki mesaj atmışım
Kızlar eve spor aleti almak istiyorum gönlüm yürüyüş bandından yana ama yerim yok ne tavsiye edersiniz?
dukana devam edemeyeceğimi anladım ben de.1 haftada şaftım kaydı.vallahi en güzeli etini de ye,otunu da,meyveni de ye ayarında ye.bu arada ben benim kızı 3 gündür emziremiyorum.daha yan yatırdığım anda delisi geliyor,eliyle ayağıyla ittiriyor resmen.geçen ısırınca yüzümün şekli çok mu değişti naptı?öyle sesimi çıkarmadım ama anlamışmıdır can yaktığını bilmiyorum.aylar önce saç çekmeye başlamıştı,ben de ağlıyomuş gibi yaptım bi keresinde o gün bugündür saçlarıma dokunmuyor.
vallahi şu çocukları kullanma klavuzuyla beraber gönder allahım.bişey olduğuna o mudur bu mudur demekten ömrüm tükendi.
menün de sporun da çok güzel olmuş.mekik ceznı derhal sildim notlarımdan ama 660 kalorilik ilave spor cezan duruyor.1 saat daha jillianla halledersin bu cezanı.bugün 2 tur,yarın 2 tur jillian yaparsan cezan kalmaz mesela:))
şekerim aktif olarak burada olduğun müdetçe gruba alınmaman söz konusu değil.aynı amaç için bir araya gelmiş insanlardan daha motive edici ne olabilirki??biz bunun için buradayız,gözümüz birbirimizin üstünde hedefimize adım adım ulaşıyoruz:))
ekmek varsa makarna yok,makarna varsa ekmek yok.nolursa olsun akşam 2 dilim ekmek yok.1 dilimle sınırla kendini bence öğünlerde.senin standart yürüyüşün 40 dk ydı yanlış hatırlamıyorsam.50 dk nı cezandan düşüyorum.1 saat daha ilave yürüyüş göreyim yarın ve hala 300 mekik cezan duruyor!!!haftasonu yediğin çikolatalar yerleşti göbeğine,bak o simiti görüyor musun,oradan el sallıyorlar sana.o yüzden cumaya kadar cezalarını tamamla yoksa faiz işleyecek!!
bugün yürüyüş yaparken izmiri benim için kokla,çok özledim çoooooook
ben bisikletten memnunum fazlasıyla ama yerin yoksa sıkıntı yaratabilir.stepper daha az yer kaplıyor herhalde.trambolin kullanan arkadaşlar vardı,işleri bitince duvara yaslıyorlardı..aklıma ilk bunlar geldi:))
Dünkü menümü hemen yazayım kızlar;
sabah 1dilim emek ve domatesli sos
öğle 1 tabak bamya etli 2 dilim ekmek
ara: 1 tane cicibebe küçük bir dilim muz
akşam 1 kase yoğurt çorbası
spor: 1 saat leslie
su 2-3lt
mesaj sayısı 10
günaydinnnnnnnn
hemen menümü yaziyorum,sonra gelip gecmise bakicam
sabah
bi kac parca tavuk gögsü,1 bardak süt(aslinda gec yaptim,öglene geliyordu)
ara
bir ananasli yogurt
ögleden sonra
4 ufak köfte
aksam
1 tavuk budu,ayran
su
2 lt
spor
200 mekik
mesaj 12
bide kizlar sürekli yazmayi unutuyorum,günde 3 kupaya kaadr yesil cay iciyorum,yazmazsam bilin
günaydınlar
dünkü menü:sabah
1.5 peynir kibrit,2 zeytin,3 dilim kızarmış ekmek,azıcık tereyağı,çay bir küp şeker
ara:havuç
öğle
4 köfte,bir dilim ekmek
ara
neskafe
akşam:1 kase brokoli çorbası,1 dilim ekmek
3 lt su
5 mil leslie
sırt egzersizi
10 dk jullian kızım durmadı tamamlıyamadım,zaten tamamlayamazdım 10 da bile öldüm
günaydın hanımlar:)
dünkü menümü yazayım hemencik
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
kaşar peynir
zeytin
çay
öğlen
tavuklu salata
1 dilim ekmek
akşam
1 kase domates çorba
1 kaşık pilav üzerine türlü koydum ekmeksiz yedim
su 2 lt
spor bisiklet yapamadım dün o kadar çok yürüdüm ki akşam yorgunluktan uyuya kalmışım
mesaj da dün olmadığım için sanırım son attığım 3 mesaj vardı
kızlaaaaaaar bugün bi sürü şeyi atlamışım işyerinde kriz var(
müşteriden fırça yiycem hazırlık yapıyorum, öğlen tatilinden sonra şu işi atlatayım geçmişe bakıcam
offf of benim kafa uçtu, İnşallah kazasız belasız atlatırım, dua edin
boşver iş bitmiyo nasılsa, tadelle bence de iyi seçim :))) şu bisikletin 2 saatini 2 postada yapıyosun di mi? ben daha 1 saat bir kerede yapamıyorum, yoruluyorum( çok kondisyonsuzum galiba
bu arada ben de bugün forumun yayında çıkan resimlere takıldım, aynı resimleri mi görüyoruz bilmiyorum ama sağdaki siyah süper:)))
bı sne önce dyete baslasaydım hıc kılo almazdm yaklasık 1 bck yılda 25 kılo aldm canımgünaydınlaaaaar :)))
arkadaşım senle aynı kilodayız aynı yerden başladık bu demektirki bende 12 martta 68 olabilirim. Birbirimizi gazlayalım 1 ayda kg yani verebiliriz aslında
canım sağlıklı verelimde önemli olan istikrarlı olmak düşünsene bundan 1 yıl önce diyete başlasaydın ve ayda sadece 2kg verseydik 24kiloeksik olacaktık. Bence önemli olan istikrarlı bir şekildedüşmek.
evet ya bende çok memnunun bu durumdan allah bozmasın
oh mis ya hergün yürüyebilsek harika olur
bence koşu bandına gerek yok lesli ile yürüyüş yap daha iyi en azından bıktırmıyor.
valla canım dukandan anlamadgm ıcın yrum yapmıorum ama tavuk gsu serbestmı oda muhalebı snucta ....günaydinnnnnnnn
hemen menümü yaziyorum,sonra gelip gecmise bakicam
sabah
bi kac parca tavuk gögsü,1 bardak süt(aslinda gec yaptim,öglene geliyordu)
ara
bir ananasli yogurt
ögleden sonra
4 ufak köfte
aksam
1 tavuk budu,ayran
su
2 lt
spor
200 mekik
mesaj 12
bide kizlar sürekli yazmayi unutuyorum,günde 3 kupaya kaadr yesil cay iciyorum,yazmazsam bilin
günaydınlar
dünkü menü:sabah
1.5 peynir kibrit,2 zeytin,3 dilim kızarmış ekmek,azıcık tereyağı,çay bir küp şeker
ara:havuç
öğle
4 köfte,bir dilim ekmek
ara
neskafe
akşam:1 kase brokoli çorbası,1 dilim ekmek
3 lt su
5 mil leslie
sırt egzersizi
10 dk jullian kızım durmadı tamamlıyamadım,zaten tamamlayamazdım 10 da bile öldüm
günaydın hanımlar:)
dünkü menümü yazayım hemencik
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
kaşar peynir
zeytin
çay
öğlen
tavuklu salata
1 dilim ekmek
akşam
1 kase domates çorba
1 kaşık pilav üzerine türlü koydum ekmeksiz yedim
su 2 lt
spor bisiklet yapamadım dün o kadar çok yürüdüm ki akşam yorgunluktan uyuya kalmışım
mesaj da dün olmadığım için sanırım son attığım 3 mesaj vardı
kızlaaaaaaar bugün bi sürü şeyi atlamışım işyerinde kriz var(
müşteriden fırça yiycem hazırlık yapıyorum, öğlen tatilinden sonra şu işi atlatayım geçmişe bakıcam
offf of benim kafa uçtu, İnşallah kazasız belasız atlatırım, dua edin
kizlar nerdesiniz,alooo,ne bu pasiflik,hadi toparlaninnn
fıstık benim oradaki tavuk göğsünden anladığım tatlı olan değil tavuk eti idi yoksa birkaç parça yazmazdı diye düşündüm:) en iyisini pegasus bilir.valla canım dukandan anlamadgm ıcın yrum yapmıorum ama tavuk gsu serbestmı oda muhalebı snucta ....
fıstık benim oradaki tavuk göğsünden anladığım tatlı olan değil tavuk eti idi yoksa birkaç parça yazmazdı diye düşündüm:) en iyisini pegasus bilir.
inşallah işlerını yoluna koymusundur canım ... oluyor ınsanlık halı hepımız untup druoruz
evet çok abartmadığım için yazmamıştım ama doğru söylüyorsun kaşarı ara sıra yiyorumcanım peynırlerın mktarını yaz azsa guzel ama coksa helekı kasr peynır amma yag yapar dyeyım bebegım .....
tamam canım söylediğin şekilde artırmaya çalışıcam:)) öptümeveeet aynı resimleri görüyoruz.ben de siyahta takıldım.sitesindeki en hoş gecelikte o bence:))
evet.1 er saat 2 veya 3 kere.düzenli yaparsan 1 haftada alışırsın.mesela 30 dk dan başla.her gün 5 er dk arttır.
araştırmışsındır belki ama bisikletten verim almanın yolunu anlatayım sana.30 dk dan başlıyosun her gün 5 er dk arttırarak 1 veya 1 buçuk saate çıkıyorsun.bir süre öyle devam ediyorsun.artık bacakların zorlanmadığında bisikletin pedal sertliğini arttırıyorsun biraz.yine 30 dk dan başlıyorsun.5 er dk arttırıyorsun,böyle devam ediyorsun.kaslarını çok hırpalamamış olursun böylece,hem de zorlanmadığın için sıkılmzsın.
bı sne önce dyete baslasaydım hıc kılo almazdm yaklasık 1 bck yılda 25 kılo aldm canım(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?