Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dukana devam edemeyeceğimi anladım ben de.1 haftada şaftım kaydı.vallahi en güzeli etini de ye,otunu da,meyveni de ye ayarında ye.bu arada ben benim kızı 3 gündür emziremiyorum.daha yan yatırdığım anda delisi geliyor,eliyle ayağıyla ittiriyor resmen.geçen ısırınca yüzümün şekli çok mu değişti naptı?öyle sesimi çıkarmadım ama anlamışmıdır can yaktığını bilmiyorum.aylar önce saç çekmeye başlamıştı,ben de ağlıyomuş gibi yaptım bi keresinde o gün bugündür saçlarıma dokunmuyor.

vallahi şu çocukları kullanma klavuzuyla beraber gönder allahım.bişey olduğuna o mudur bu mudur demekten ömrüm tükendi.

menün de sporun da çok güzel olmuş.mekik ceznı derhal sildim notlarımdan ama 660 kalorilik ilave spor cezan duruyor.1 saat daha jillianla halledersin bu cezanı.bugün 2 tur,yarın 2 tur jillian yaparsan cezan kalmaz mesela:))

Ya size bakınca benimde iştahım kaçıyor gruba alınamasam bile takip etmeyi istiyorum grup psikolojisi cok iyi geldi

şekerim aktif olarak burada olduğun müdetçe gruba alınmaman söz konusu değil.aynı amaç için bir araya gelmiş insanlardan daha motive edici ne olabilirki??biz bunun için buradayız,gözümüz birbirimizin üstünde hedefimize adım adım ulaşıyoruz:))

ekmek varsa makarna yok,makarna varsa ekmek yok.nolursa olsun akşam 2 dilim ekmek yok.1 dilimle sınırla kendini bence öğünlerde.senin standart yürüyüşün 40 dk ydı yanlış hatırlamıyorsam.50 dk nı cezandan düşüyorum.1 saat daha ilave yürüyüş göreyim yarın ve hala 300 mekik cezan duruyor!!!haftasonu yediğin çikolatalar yerleşti göbeğine,bak o simiti görüyor musun,oradan el sallıyorlar sana.o yüzden cumaya kadar cezalarını tamamla yoksa faiz işleyecek!!

bugün yürüyüş yaparken izmiri benim için kokla,çok özledim çoooooook

Kızlar eve spor aleti almak istiyorum gönlüm yürüyüş bandından yana ama yerim yok ne tavsiye edersiniz?

ben bisikletten memnunum fazlasıyla ama yerin yoksa sıkıntı yaratabilir.stepper daha az yer kaplıyor herhalde.trambolin kullanan arkadaşlar vardı,işleri bitince duvara yaslıyorlardı..aklıma ilk bunlar geldi:))

valla benimkiler hiç kendi istekleriyle bırakmadılar o yüzden bilmiyorum cidden kullanma kılavuzu gerek :))

menün güzel olmuş.sporunda güzel.100 mekik cezan vardı,hala duruyor mu öyle yaptın da ben mi gözden kaçırıyorum??kısa devre mi yaptım yoksa.300 kalorilik ilave spor cezan vardı.o da leslinin içindemi??sani yarım saat yapıyordun normalde dşye hatırlıyorum.

sanırsam bu cezaları önemsiyorum.ama kızlar bu, kaçamaklara karşı kendimizi koruma mekanizmamız.sağolsun bizden önceki kaptanımızla yardımcımız böyle bir sisteme sahip olmamı sağladılar.takımın en çok ceza alan üyesi bendim galiba.kaçamaksız günüm yoktu.sonra baktım bu sistem süper.1 dilim kek mi yiyeceğim,önce kalorisine bakıyorum değer mi değmezmi diye tartıyorum,değer diyorsam afiyetle yiyip üstüne bi keyif kahvesi içip çıkıyordum bisikletin tepesine yediğim kadar kalori yakıyordum.yoksa dört ayda 20 kiloyu biraz zor verirdim.bu otokontrolü sizde yapabilirsiniz..menünüze not düşün sadece,mesela 3 dilim çikolata yedim karşılığında yarım saat yürüdüm.üstelik sistemin adı ceza istediğiniz kiloya ulaştığınızda aslında harika bir ödül:))

dukan süper:))ama vücudu ısıtmadan mekik çekersen sadece boşuna yorulursun.20 dk vücudu ısıtmadan kasa yönelik hareketler yapmanın faydası yok diye biliyorum,yanlışsam düzeltin.

arkadaşlar da söylemişler ama ben kusur kalmayayım,ekmeği sınırlarsan güzel bir menü.jilliana da alışırsın zamanla,kondisyonun artar.ben ilk yaptığımda bu kadın beni öldürmeye çalışıyor diye düşünüp 7. dk da bırakmıştım nefes nefese:)

güzel menü olmuş.spora bişey diyemiyorum eşdeğerinde yorulmuşsun,telafisini yaparsın nasılsa:))

benim dua gelene kadar allah bilir işler halledilmiştir.geç geldim bugün buraya.ama inşallah tereyağından kıl çeker gibi halledersiniz işleri:))

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
ben bankaya çıkıyorum bu demektir ki 30 dk yürüyüş yapıcam, başka zaman olsa çıkmazdım ya da dolmuşa binerdim ama şimdi spor olsun diye yürüycem :)))

eveeet aynı resimleri görüyoruz.ben de siyahta takıldım.sitesindeki en hoş gecelikte o bence:))

evet.1 er saat 2 veya 3 kere.düzenli yaparsan 1 haftada alışırsın.mesela 30 dk dan başla.her gün 5 er dk arttır.
araştırmışsındır belki ama bisikletten verim almanın yolunu anlatayım sana.30 dk dan başlıyosun her gün 5 er dk arttırarak 1 veya 1 buçuk saate çıkıyorsun.bir süre öyle devam ediyorsun.artık bacakların zorlanmadığında bisikletin pedal sertliğini arttırıyorsun biraz.yine 30 dk dan başlıyorsun.5 er dk arttırıyorsun,böyle devam ediyorsun.kaslarını çok hırpalamamış olursun böylece,hem de zorlanmadığın için sıkılmzsın.

Son düzenleme:
bı sne önce dyete baslasaydım hıc kılo almazdm yaklasık 1 bck yılda 25 kılo aldm canım (((((((

valla canım dukandan anlamadgm ıcın yrum yapmıorum ama tavuk gsu serbestmı oda muhalebı snucta ....

canm bn bı tereyagnı fazlalık grdum menunde brde btkı cayı iç tatlım

canım peynırlerın mktarını yaz azsa guzel ama coksa helekı kasr peynır amma yag yapar dyeyım bebegım .....

inşallah işlerını yoluna koymusundur canım ... oluyor ınsanlık halı hepımız untup druoruz

canlarım bu arada ygurt tok tutar dıe söluodm ya şu bılgıyı sizle paylaşmak istedım

Yararları saymakla bitmeyen yoğurdun, yağ yakma özelliğiyle çabuk kilo vermek ve özellikle karın bölgesindeki fazla kilolardan kurtulmak isteyenler için ideal bir besin olduğu belirlendi.

ABD de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet programı uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.

Tennessee Üniversitesi'nde yapılan araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin kas kütlesinin de diğerlerine oranla iki kat fazla koruduklarını belirtti.

valla canım dukandan anlamadgm ıcın yrum yapmıorum ama tavuk gsu serbestmı oda muhalebı snucta ....
fıstık benim oradaki tavuk göğsünden anladığım tatlı olan değil tavuk eti idi yoksa birkaç parça yazmazdı diye düşündüm:) en iyisini pegasus bilir.

fıstık benim oradaki tavuk göğsünden anladığım tatlı olan değil tavuk eti idi yoksa birkaç parça yazmazdı diye düşündüm:) en iyisini pegasus bilir.

bılmıorum valla ıkı kere tavuk gecıoduya mnude ben farklıdır dye dsundm brden ıns ettır de

inşallah işlerını yoluna koymusundur canım ... oluyor ınsanlık halı hepımız untup druoruz

sanırım hallettim en azından şimdilik, teşekkür ederim.
canım peynırlerın mktarını yaz azsa guzel ama coksa helekı kasr peynır amma yag yapar dyeyım bebegım .....
evet çok abartmadığım için yazmamıştım ama doğru söylüyorsun kaşarı ara sıra yiyorum( 2-3 tane yemiştim.
tamam canım söylediğin şekilde artırmaya çalışıcam:)) öptüm
bu arada trambolin de yapmak istiyorum ama henüz fırsat yaratamadım, onu da halledicem yakında, aldığım ilaç bana uyku yapıyo o yüzden de akşam erken yatıp sabah da erken kalkamıyorum ama bunu da yenicem :)))

ev temizliyeceğim diye öldüm valla,sabahtan beri çok yoruldum

ee sizler ne yaptınız

yoğurt olayıda süper öğle ile akşama eklerim öğüne eklerim
ben kendi yoğurdumu kendim mayalarım ,tamamen organiksüt köyden geliyor hatta yumurtam,tavukum

kızlar kilo verdikçe yüzüm küçüldü ,elmacıklar fırladı,ne yapsam bu şekilde çirkin hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…