Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar.hepimizi tebrik ediyorumazimli bir takım olduğumuzu göstermişiz:)))ruhefza sen de harikasın,aynen böyle devam

şöyle bir geçmişe baktım da quaile ne ceza versem diye düşündüm hemen ama hadi cezaları pazartesi toplu halde vereyim ucunu kaçıranlara:))

ben de menümü yazayım ben de.

sabah

31 gr baklava
1 fincan nescafe

öğle

2 tane haşlanmış tavuk but
1 kase yoğurt

akşam

2 kadeh kırmızı şarap
2 dilim kaşar peyniri

su:4 litre
spor:2 saat bisiklet
mesaj saymayı unuttum yine!!!

yaklaşık 10 gündür günde 4-5 saat uyumaktan maymuna döndüm ben ya.sıpamın yediğinde içtiğinde bir değişiklik yok ama deli bir gazla boğuşuyoruz.hani mutfak tüpünün üstüne oturtsam 1 günde doldurur gazla.ne adam gibi uyku uyuyor ne yemek yiyor ne emiyor..zinkoyla rezene çayıyla rahatlatmaya çalışıyorum ama bana mısın demiyor.dün akşam artık bütün delilerim çıktı tepeme,yemek koymuştum kendime,yiyemedim.açtım şarabı bari azıcık gevşeyeyim diye.aç karnına olunca biraz fazla gevşemişim))

Günaydın kızlarrr

canım ya sen,n bebe 10 aylıkdeğilmiydi ne gazı bu saate gazmı kalır bence diştir.kimyonda iyi geliyor gaza. menü biraz sağlıksız olmuş o kadar azşeyle nasıl ayakta durdun.benim midem sırtıma yapışırtı hepsini toplasan 1 tabak eder.aman neyse nmasum kaçamaklar bunlar :9

bence güzel menü enazından ekmek yok pilav üzeri kuru yerine ku yanında pilav daha iyi olurmuş

aksam gevsekliktenmi ac yattin
ac yatmayalim lütfen ama,spor süper,su daha süper
bgunkı menum

1 kase corba sabah
aksam 3 kfte 1 kase salata
baska bsey yok
ama 2 bardk yesılcay ıccem smdk
1 tanede yatıoken nescafe ve 2.5 ltre su
1050 kalorılık spor
bu ne cnm ya,sen bütün günmü yedin bunu,bu 1 ögün oluyor,diger 2 ögün nerde,amacimiz hasta olmak degil lütfen,saglikla kilo vermek,sen bu sekilde devam edersen kilo vermen duracak,o kadar spora ac geziyorsunlütfen yediklerini arttir biraz
bendde bu hafta daha dikkatli olacağım pizza yok ekmek yok spor çok
hadi cnm,güveniyorum takimima ben
ev dsinda oldunmu,kendini tutmakta zor oluyor evet,yinede fena degil,gözlemeler aksama kadar gitmistir zaten,hafta ici toparlarsin,zaten kilo vermeyenlerede ceza verme gibi planlarim var

kimsecikler yokkmuş. bende menümü yazayım fırsat bulmuşken

sabah; nesfit yulaf ezmesi meyve süt karışıı 1 kase
öğle saat 3-4 gibi büyük bir tabak kuru fasulye 2 dilim kepeklş emek ve bolca acı biber turşusu
akşam : öğlen geç yediğimiçin çok azcık peynir bir lokma ekmek

su 2-3 ltre
spor: 1 saat yoğun ev işi :)
mesaj sayısı 6-7 arası bişey

canlarım bana fazla gelıo ama yıyemıorum fazla
hem 1 kase crba falan dıosam o kase 3 kepce alır yanı crba yaklasık 150 kalorı eder buda 3 dlım ekmege denk gelır kndıme gre fazla ble yıorum

canlarım bana fazla gelıo ama yıyemıorum fazla
hem 1 kase crba falan dıosam o kase 3 kepce alır yanı crba yaklasık 150 kalorı eder buda 3 dlım ekmege denk gelır kndıme gre fazla ble yıorum

bence zorla,bir ögünü 150 kaloriyle atlatmak saglikli degil,ara ögünler olur ancak bu,tabi yine sen daha iyi bilirsin ama bana göre cok az

cnm,aksam hafif atlatman cok güzel ama bu da cok hafif olmus,gerci öglenle dengelenmis
ev isi haricinde spor yapamayanlar cogaliyormu ne
su güzel

ohhh gezin bakalim,topk kalmis bir basina,ben yine cikamadim,evdeki hesap carsiya uymadi,ev islerine daldim gitti yine
simdide yemek indirecem,sonrada gelebilirmiyim bilmiyorum,uykumda geldi sanki

bence zorla,bir ögünü 150 kaloriyle atlatmak saglikli degil,ara ögünler olur ancak bu,tabi yine sen daha iyi bilirsin ama bana göre cok az

mıde aza alısınca cok gbı gelıo
ara ogun yapamıorum sporda olurum spor srasındada bse yıyınce malum kılo yapıo spordan 1 saat snra yemem lazm eve gelncede aksam oluo aksamı agr yapamam snucta

tatlıslarım
menum sabah 2 kofte 1 kbrt ktsu peynır 3 zeytn 1 salatalık bakın ısrarınızdan fzla yedım
5 gbı 4 tane badem
aksamsa 1 kase crba ve 1 kase salata
smdk 1 bardak nescafe
2.5 ltre su
1050 kalorılık spor

ohhh gezin bakalim,topk kalmis bir basina,ben yine cikamadim,evdeki hesap carsiya uymadi,ev islerine daldim gitti yine
simdide yemek indirecem,sonrada gelebilirmiyim bilmiyorum,uykumda geldi sanki

bnımde cktgım yok evden 6 gun spor bı yarın bosum işte uyuycam vallaha

slm kızlar;

bugünkü menümü yazayım;

sabah 1 kase nesfit
öğle geç yedim biraz. 1 kase mercimek çorbası ve 1 porsiyon ciğer 2 dilim kepekli ekmek
akşam 1 kase yoğurt
gece 1.5 mandalina ve 1/8 ayva
spor yok pöfff yapamıyorum bu ara motive edin beni ya lütfeeeen
su 2-3litre
mesaj 5

yaparsın bebegım bu arada menunde ıyı gzukuyo
emın ol hıc brımız severek yapmıoruz su spor denen haltı ama kendıne bı hedef koy hedefıne kucukce basla ama hergun hdefını yap ınsan kendı ruhunuda bazen cock gbı kandrmalıdr ne kadar üşensende dene bı sure snra alısacaksn yapmaman sna tuhaf gelmeye baslayacak hayatım

çok haklısın canım ama ben sporu çok seviyorum aslında hatta doğumdan önce her sabah 7 de yüzmeye gidiyordum oradan işe geçiyordum. şu anda evdeyim (doğum izninde) kızımı bırakabileceğim hiçkimse yok. Zaten çok aşırı hareketli durmuyor sürekli ilgi istiyor evde kendimce spor yapmaya çalışıyorum oda uyuduğu kısıtlı zaman içerisinde. Sabah zaten çok erken kalkıyoruz anda uyuduğu 1-2 saat süre var ondada temizlikmi yapayım yemekmi. Televizyonun karşısına koysam durur ama zihinsel ve dil gelişimi için bunu yapmaya gönlüm el vermiyor. Ama kendimede zaman ayırmak işstiyorum.çok bunaldım açıkçası. Sadece spordeğil diğer konulardada hiç zaman ayıramıyorum kendime. yaramı deştin :)) ÇENEM AÇILDI. Neyse kafanı şişirdim.

Son düzenleme:
yok canım kafami şişirmedn ben bunları dusunmemıstım anlatman iyi olmus tatlım evet tv karsısına koyman ii olmazdı ama byuyunce rahatlarsın canım zaten işinde zor o zmanda hangı brıne yetseceksın zaten cocugunla ilglenmen spor gbı oluyordur sna canım

mıde aza alısınca cok gbı gelıo
ara ogun yapamıorum sporda olurum spor srasındada bse yıyınce malum kılo yapıo spordan 1 saat snra yemem lazm eve gelncede aksam oluo aksamı agr yapamam snucta

canım burada bir haftadır menülerine bakıyoruz gerçekten çok az,(sana göre çok ama),diyete girmeden önce nasıl besleniyordun,yanlış anlama acaba diyorum tiroidlerinde sorun falan vardır belki, baktırsan,çünkü böyle diyet yapabilen kişi normaldede çok tüketmez nasıl bu kadar kilo alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…