Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merabalar
misafirlri uğurladım,yorucu ama güzeldi,ipin ucu kaçtı müsait olunca menülerimi yazıcam cezamıda 1 hafta çekerim artık,çek çek bitmez:18:

Selamlar

Ankaradan donuyoruz artik, 2,5 saat filan kaldi.. Bu nedir yaaa , arabanin icinde otur otur , 3 cocukla zor valla...
Artik firsat bulursam menumu yazmaya calisicam da.. Bir yandan da cezalarimdan korkuyorum

merabalar
misafirlri uğurladım,yorucu ama güzeldi,ipin ucu kaçtı müsait olunca menülerimi yazıcam cezamıda 1 hafta çekerim artık,çek çek bitmez:18:

cezalr seni bekliyor muhahhhhahahahah :)

Selamlar

Ankaradan donuyoruz artik, 2,5 saat filan kaldi.. Bu nedir yaaa , arabanin icinde otur otur , 3 cocukla zor valla...
Artik firsat bulursam menumu yazmaya calisicam da.. Bir yandan da cezalarimdan korkuyorum

ankaradan nereye dönüyorsunuz. nerelere gittin bakiiiim ankarada

canım bende yeni yeni araştırıyorum henüz uygulamaya geçmedim ama L -CARNITINE diye bi zımbırtı var spor yapanlarda çok etkiliymiş sende düzenli spor yapıyorsun zaten bi araştırmanı tavsiye ederim.

2 dilim yaş pasta

2 dilim baklava
3 tane tutku
2 tane sarma börek
bide ekmek çok kaçtı sanki
ceza alacağımı düşündüğüm mamalar
ver cezamı zeburus:18:hakkettim

Son düzenleme:
bugün
sabah
2 tane peynirli börek
çay bir küp şeker
domates
ara
muz, nescafe
akşam
bulgur salatası bir tabak yağsız
çay bir küp şeker

su 2 lt,daha içerim,spor yok yarın telafi edeceğim

Ankarada esimin akrabalari var pokemon, onlari ziyaret ettik, cankaya, kizilay , kecioren, etlik, dikmen :)
Yogunlastirilmis gezi programi vardi yani bu haftasonu..:)

Ya valla gozleme kac kaloridir ? Elde acilmis, kiymali ,? Cok mu? (

Ankarada esimin akrabalari var pokemon, onlari ziyaret ettik, cankaya, kizilay , kecioren, etlik, dikmen :)
Yogunlastirilmis gezi programi vardi yani bu haftasonu..:)

Ya valla gozleme kac kaloridir ? Elde acilmis, kiymali ,? Cok mu? (

boşver canım kaç kaloriyse afiyet olsun,öyle zevklerden mahrum kalarak diyet yaparsak bir yerde patlar,spor yap fazladan erit hafta içi olsun bitsin,

boşver canım kaç kaloriyse afiyet olsun,öyle zevklerden mahrum kalarak diyet yaparsak bir yerde patlar,spor yap fazladan erit hafta içi olsun bitsin,

Harikasin zeynepcer, dogru soyluyorsun.. Ne zaman kendimi cok sikarak, yemeyerek diyet yapsam sonrasinda o yemediklerime olan hasretle geri aliyordum kilolari.. En en en dogrusu sporla zayiflamak ve bunu yasam biicimi haline getirmek..

canım kan ılacı iştahımı acmıstı ve ınanılmaz derecede cok yemeye baslamıstım
yanı ne dsem gnde bı ekmek yerdm kızartma falan yerdım kola ıcerdm cnku dymuodm
troıdlerım nrmalms snra kndı kndme ıstahmı kestım dedımkı kndıme bu kıloyu grdun nereye gdıyorsn o an mdemı ılk bı hfta alstrdm snra gectı nrmala dndum
o ilçtan oncede az yıyen brıydım

menum
sabah 1 salatalık 1 kbrt ktusu peynr 1 yumurta 2 zeytın
3 gbı 1 bardak ayran
aksamada mercmek crbası 1 kase ve 1 kase salata
yatmadn nescafe ıccem ama üçü br arada
2.5 ltre su

ben arastırdımda canım zararsız vcudmda bsey erıtcek olan bseye ınancım yok spor hocalarda onerıo bnu ben eskı spor yaptgm yerdede satıodular ınanmadm vallahı

iyi geceler kızlar hafta sonu neler olmuş bi bakıyım bakıyım:))) burada olanlara selamlar, ben geçmişe bakmaya gidiyorum

fıstıkım hoşgeldin, geçmişi okuyup geldim fakat cevap yazamıycam kız mızıldanıyo, öpüyorum iyi geceler

Selamlar kizlar , hafta sonu burasi cok issizmis, hadi artik toplanin!:)
Ben birazdan derse giricem ama firsat bulunca menulerimi yazmaya calisicam
Hascakaliinnn

günaydın herkese uzun bir aradan sonra nihayet aranıuza geri dönebildim
öncelikle anlayışınız için hepinize teşekkür ederim bu aralar zor bir dönem geçiriyorum o yüzden gelemedim ama şimdi biraz daha iyiyim artık katılabilirim
öncelikle menümü yazarak başlıyım;

sabah
2 dilim ekmek
peynir
yumurta
3 sucuk
3 tane zeytin
çay

öğle yemeğinde bişey yiyemedim uyudum çünkü:)

akşam
yine kahvaltı yaptık hafif olsun die:)
peynir zeytin
biraz da reçel

spor dün yapamadım ama bugünden itibaren başlıyorum...
herkese sevgiler

öncelıkle hosgeldın bnde aranıza yenı katıldm smdıden tanıstgmza memnun oldum cnm menunde ıyı gzukuyo ama ne kadar su içtgını belırtmeyı untmusun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…