merabalar
misafirlri uğurladım,yorucu ama güzeldi,ipin ucu kaçtı müsait olunca menülerimi yazıcam cezamıda 1 hafta çekerim artık,çek çek bitmez:18:
Selamlar
Ankaradan donuyoruz artik, 2,5 saat filan kaldi.. Bu nedir yaaa , arabanin icinde otur otur , 3 cocukla zor valla...
Artik firsat bulursam menumu yazmaya calisicam da.. Bir yandan da cezalarimdan korkuyorum
tatlıslarım
menum sabah 2 kofte 1 kbrt ktsu peynır 3 zeytn 1 salatalık bakın ısrarınızdan fzla yedım
5 gbı 4 tane badem
aksamsa 1 kase crba ve 1 kase salata
smdk 1 bardak nescafe
2.5 ltre su
1050 kalorılık spor
Ankarada esimin akrabalari var pokemon, onlari ziyaret ettik, cankaya, kizilay , kecioren, etlik, dikmen :)
Yogunlastirilmis gezi programi vardi yani bu haftasonu..:)
Ya valla gozleme kac kaloridir ? Elde acilmis, kiymali ,? Cok mu?(
boşver canım kaç kaloriyse afiyet olsun,öyle zevklerden mahrum kalarak diyet yaparsak bir yerde patlar,spor yap fazladan erit hafta içi olsun bitsin,
canım burada bir haftadır menülerine bakıyoruz gerçekten çok az,(sana göre çok ama),diyete girmeden önce nasıl besleniyordun,yanlış anlama acaba diyorum tiroidlerinde sorun falan vardır belki, baktırsan,çünkü böyle diyet yapabilen kişi normaldede çok tüketmez nasıl bu kadar kilo alır
bugün
sabah
2 tane peynirli börek
çay bir küp şeker
domates
ara
muz, nescafe
akşam
bulgur salatası bir tabak yağsız
çay bir küp şeker
su 2 lt,daha içerim,spor yok yarın telafi edeceğim
cezalr seni bekliyor muhahhhhahahahah :)
ankaradan nereye dönüyorsunuz. nerelere gittin bakiiiim ankarada
canım bende yeni yeni araştırıyorum henüz uygulamaya geçmedim ama L -CARNITINE diye bi zımbırtı var spor yapanlarda çok etkiliymiş sende düzenli spor yapıyorsun zaten bi araştırmanı tavsiye ederim.
iyi geceler kızlar hafta sonu neler olmuş bi bakıyım bakıyım:))) burada olanlara selamlar, ben geçmişe bakmaya gidiyorum
günaydın herkeseuzun bir aradan sonra nihayet aranıuza geri dönebildim
öncelikle anlayışınız için hepinize teşekkür ederim bu aralar zor bir dönem geçiriyorum o yüzden gelemedim ama şimdi biraz daha iyiyim artık katılabilirim
öncelikle menümü yazarak başlıyım;
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yumurta
3 sucuk
3 tane zeytin
çay
öğle yemeğinde bişey yiyemedim uyudum çünkü:)
akşam
yine kahvaltı yaptık hafif olsun die:)
peynir zeytin
biraz da reçel
spor dün yapamadım ama bugünden itibaren başlıyorum...
herkese sevgiler
öncelıkle hosgeldın bnde aranıza yenı katıldm smdıden tanıstgmza memnun oldum cnm menunde ıyı gzukuyo ama ne kadar su içtgını belırtmeyı untmusun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?