Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlar ,güzel günler
Başım döndü :111: Ev işlerinden öfff
doğru söylüyosun bu ev temizliği bitmiyo mu yaaaa:)))

menün gayet güzel canım bu arada geçmiş olsun canım

canım çok iyisin kendimden utanıyorum, oburum ben oburum

uyu sen uyu et olsun

menum
sabah 1 salatalık 1 kbrt ktusu peynr 1 yumurta 2 zeytın
3 gbı 1 bardak ayran
aksamada mercmek crbası 1 kase ve 1 kase salata
yatmadn nescafe ıccem ama üçü br arada
2.5 ltre su
çok iyi yine bize göre aç yaşamışsın

ankarada esimin akrabalari var pokemon, onlari ziyaret ettik, cankaya, kizilay , kecioren, etlik, dikmen :)
yogunlastirilmis gezi programi vardi yani bu haftasonu..:)

ya valla gozleme kac kaloridir ? Elde acilmis, kiymali ,? Cok mu? (
sen de benden sin galiba cezalık olabilirsin

bugün
sabah
2 tane peynirli börek
çay bir küp şeker
domates
ara
muz, nescafe
akşam
bulgur salatası bir tabak yağsız
çay bir küp şeker

su 2 lt,daha içerim,spor yok yarın telafi edeceğim
menü fena değil canım hafta sonu sporlar biraz kaçıyo zaten, napalım kaptanlar bizi zorla zayıflatacaklar:))

2 dilim yaş pasta

2 dilim baklava
3 tane tutku
2 tane sarma börek
bide ekmek çok kaçtı sanki
ceza alacağımı düşündüğüm mamalar
Ver cezamı zeburus:18:hakkettim
allah sen de bizdensin cezalara hoşgeldin, neyse bu hafta yanlız kalmıycam

o yaradan bebişi olan herkeste var canısı merak etme zamanla alışırsın gerçi ben hala alışamadım 2. çocuk beni çok fena dağıttı, 24 saat bana yetmiyo (

ooooo zumba sporların en iyisi becede hem keyifli hem de süper kilo verdiriyor 6 ay kadar falan ders almıştım zumbayla ilgili çok keyifliydi
aslinda stepperim varda,komsu baskisindan kullanamiyorum
günaydıııın

pegasus dukana tam gazdiyorsun
aksama kadar gidiyorumda,aksam zorlaniyorum biraz,ama alisirim heralde:44:
gecmisolsun cnm
yediklerin güzel,kacamaksiz

bende pek beceremiyorum cnm,ama ben anladim,suclu hareketler

cnm bu pazar günki,lütfen diger iki günüde yazarmisin,asil kacamaklar ordami yoksa
günaydınlar ,güzel günler
başım döndü :111: ev işlerinden öfff
sen yapmissin,bende baslim artik
bu ne cnm ya,kitliktanmi ciktinbir ögün kacamaga izin var,bir haftasonu degilseni direkkk zeburusa havale ediyorum

benim moralim bozulunca çok yiyorum iş yerinde beklediğim bişey kötü gitti( kendimi içkiye değil yemeğe verdim, pişmanım((

ufff kise yok bende gidiyorum
cnm,kimse yoksa sen varsin
küsme ya ben geldim bugün korkuyorum biraz foruma girmeye, acayip ceza alıcam sanırım:))
bencede kork,zeburusssssssss geliyorrrrrrrrrrr
benim moralim bozulunca çok yiyorum iş yerinde beklediğim bişey kötü gitti( kendimi içkiye değil yemeğe verdim, pişmanım((

ahh ahh yerken güzel oluyorda,sonrasinda niye yedim diyorsun,off,benim kacamak yapmamam lazim,13 mart hedefim ve bu hafta icin 62 olma gibi bir hedefim var,
artik sende yiyecegini yemissin zatenbundan sonra cumaya kadar dikkat et bari

kizlar,nerdesiniz,az önce b kac arkadasin smi burdaydi,niye yazmadan ciktiniz,okumayami geliyorsunuz sadece,herkes öyle yapsa biz nasil motive olucaz,nasil spor yapma istegimiz olucak,hafta ici geldi hadi bakalim,ne yediysek yedik geride kaldi,biz kaldigimiz yerden devam edicez,simdi musait olanlar spora,olmayanlarda su icsin

ben artık hedef koymuyorum çünkü kendimi kasınca daha zor veriyorum vücutta tutuyor ama doğru cumaya kadar dikkatli gidicem tatlım

kızlar yeniden merhaba.sabah buraya menümü yazdım sonra küçük kızı uyuttum.hadi o uyumuşken evi de temizleyeyim dedim.sıpayla ev temizlenmiyor.uyuyunca da süpürge açamıyorum,yerlerde fırçayla sürüne sürüne 1 saatlik işi kırk saatte ancak yaptım.sonra öğlen yemeği molası verdim.hadi yarınki yemeğimi de yapayım hazır gebermişken dedim:))

bu arada pegasus hatırlatmış cumartesi menünü yazmamışsın diye.cumartesi akşamı buraya geldim ama hakikaten menü yazmamışım

cumartesi

sabah

1 dilim ekmek üzerine tereyağ,bal(ben kızçeyi doyururken eşim ekmeğe sürüp verdi,hangisinden ne kadar bilmiyorum)
çay

öğle

2 tane tuzlu kuru pasta

akşam

150 gr ızgara köfte
100 gr beyin söğüş
1 kase yoğurt

su:3 lt
spor:tatil yaptırdım yağlarıma:))

suyumu içtim, bir buçuk lt. olmak üzere şimdi de yemek söyledim onu yiycem, benim nikim hep açık ama F5 yapmayınca bazen kapalı görünüyor, yan ekranda işimi yapıp arada buraya bakıyorum:)

canım haklısın da tek başıma ne yapabilirim,netten diyet konusunda alıntı yapar buraya eklerim ama herkes ne yememesi,ne yapması gerektiğini biliyor bence,burada motive oluyoruz,sohbet ederken zaman akıyor şahsen ben mutfakla oda arasında mekik dokumaktan kurtuluyorum

suyumu içtim, bir buçuk lt. olmak üzere şimdi de yemek söyledim onu yiycem, benim nikim hep açık ama F5 yapmayınca bazen kapalı görünüyor, yan ekranda işimi yapıp arada buraya bakıyorum:)

ne söyledin bakem
bankada memurmusun canım

Son düzenleme:
ne söyledin bakem
bankada memurmusun canım

yok canım bankada memur değilim, eşimle birlikte çalışıyoruz biz, ofiste işlerle uğraşırken forumu da açık bırakıyorum.
Bu öğlene kepekli ekmeğe ciğerli sandviç söyledim.

aaaaaaaaa ben nergistim gül olmuşum bu ne demek forumda terfi mi ettim

yok canım bankada memur değilim, eşimle birlikte çalışıyoruz biz, ofiste işlerle uğraşırken forumu da açık bırakıyorum.
Bu öğlene kepekli ekmeğe ciğerli sandviç söyledim.

afiyet olsun canım,her öğlen dışarda diyet menüsü bulmak zor olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…