ufff kise yok bende gidiyorum
küsme ya ben geldim bugün korkuyorum biraz foruma girmeye, acayip ceza alıcam sanırım:))
doğru söylüyosun bu ev temizliği bitmiyo mu yaaaa:)))günaydınlar ,güzel günler
Başım döndü :111: Ev işlerinden öfff
menün gayet güzel canım bu arada geçmiş olsun canımgünydın kızlar;
dünkü menüm;
sabah 1 kase müsli meyveli sütlü
öğle :1 dilim kepekli ekmek ve 1 yumurtalı 3-4 sosis
akşam:1 dilim kpekli ekmek ve 3 köfte kadar balık yağsız tarafndan
gün içerisinde 4-5 kuru kayısı 1 ceviz
spor yok;ayağımı cam kesti sadece 1 saat yürğyğş alışveriş yaptım
su;:2-3 ltre
ömesaj sayım:2
canım çok iyisin kendimden utanıyorum, oburum ben oburumgüüüüüünayyyyyyddiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
önce 2 günlük menümü yazayim,sonra kucagimdaki izin verirse gecmise bakarim
C.tesi
sabah
1 yumurta,biraz peynir,1 kupa süt
ögle
200 gr kadar tavuk cigeri
aksam
300 gr kadar firinda sardalye
salata
su
3 lt
spor
30 dk zumba
pazar
sabah
1 peynirli,salamli tost,az yagli kasar peynrli ve,kepekli tost ekmegiyle yani belirteyim,bi kac tane zeytin
ögle
100 gr tavuk cigeri,1 sogan,1 domatesle yapilmis yemek,2 kasik yogurt
aksam
150 gr kadar ispanak,üzerine 2 adet izgara köfte,üzerinede yogurt (köftede cok az galeta un u vardi )
saat 6 da dükkani kapatmistim ki tam regl oluyorum tatli istegim tuttu,2 adet sade bisküvi,6 tanesi 80 kalori yaziyordu üzerinde ben 2 tane yedim
spor
30 dk zumba
su
2.5 lt
mesaj yok
simdi gecmise bakip kahvalti hazirlim
uyu sen uyu et olsungünaydın herkeseUzun bir aradan sonra nihayet aranıuza geri dönebildim
öncelikle anlayışınız için hepinize teşekkür ederim bu aralar zor bir dönem geçiriyorum o yüzden gelemedim ama şimdi biraz daha iyiyim artık katılabilirim
öncelikle menümü yazarak başlıyım;
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yumurta
3 sucuk
3 tane zeytin
çay
öğle yemeğinde bişey yiyemedim uyudum çünkü:)
akşam
yine kahvaltı yaptık hafif olsun die:)
peynir zeytin
biraz da reçel
spor dün yapamadım ama bugünden itibaren başlıyorum...
Herkese sevgiler
çok iyi yine bize göre aç yaşamışsınmenum
sabah 1 salatalık 1 kbrt ktusu peynr 1 yumurta 2 zeytın
3 gbı 1 bardak ayran
aksamada mercmek crbası 1 kase ve 1 kase salata
yatmadn nescafe ıccem ama üçü br arada
2.5 ltre su
sen de benden sin galiba cezalık olabilirsinankarada esimin akrabalari var pokemon, onlari ziyaret ettik, cankaya, kizilay , kecioren, etlik, dikmen :)
yogunlastirilmis gezi programi vardi yani bu haftasonu..:)
ya valla gozleme kac kaloridir ? Elde acilmis, kiymali ,? Cok mu?(
menü fena değil canım hafta sonu sporlar biraz kaçıyo zaten, napalım kaptanlar bizi zorla zayıflatacaklar:))bugün
sabah
2 tane peynirli börek
çay bir küp şeker
domates
ara
muz, nescafe
akşam
bulgur salatası bir tabak yağsız
çay bir küp şeker
su 2 lt,daha içerim,spor yok yarın telafi edeceğim
allah sen de bizdensin cezalara hoşgeldin, neyse bu hafta yanlız kalmıycam2 dilim yaş pasta
2 dilim baklava
3 tane tutku
2 tane sarma börek
bide ekmek çok kaçtı sanki
ceza alacağımı düşündüğüm mamalar
Ver cezamı zeburus:18:hakkettim
o yaradan bebişi olan herkeste var canısı merak etme zamanla alışırsın gerçi ben hala alışamadım 2. çocuk beni çok fena dağıttı, 24 saat bana yetmiyoçok haklısın canım ama ben sporu çok seviyorum aslında hatta doğumdan önce her sabah 7 de yüzmeye gidiyordum oradan işe geçiyordum. şu anda evdeyim (doğum izninde) kızımı bırakabileceğim hiçkimse yok. Zaten çok aşırı hareketli durmuyor sürekli ilgi istiyor evde kendimce spor yapmaya çalışıyorum oda uyuduğu kısıtlı zaman içerisinde. Sabah zaten çok erken kalkıyoruz anda uyuduğu 1-2 saat süre var ondada temizlikmi yapayım yemekmi. Televizyonun karşısına koysam durur ama zihinsel ve dil gelişimi için bunu yapmaya gönlüm el vermiyor. Ama kendimede zaman ayırmak işstiyorum.çok bunaldım açıkçası. Sadece spordeğil diğer konulardada hiç zaman ayıramıyorum kendime. Yaramı deştin :)) çenem açıldı. Neyse kafanı şişirdim.
sorma canım bende alırım :18:
aslinda stepperim varda,komsu baskisindan kullanamiyorumooooo zumba sporların en iyisi becede hem keyifli hem de süper kilo verdiriyor6 ay kadar falan ders almıştım zumbayla ilgili çok keyifliydi
aksama kadar gidiyorumda,aksam zorlaniyorum biraz,ama alisirim heralde:44:günaydıııın
pegasus dukana tam gazdiyorsun
gecmisolsun cnmgünydın kızlar;
dünkü menüm;
sabah 1 kase müsli meyveli sütlü
öğle :1 dilim kepekli ekmek ve 1 yumurtalı 3-4 sosis
akşam:1 dilim kpekli ekmek ve 3 köfte kadar balık yağsız tarafndan
gün içerisinde 4-5 kuru kayısı 1 ceviz
spor yok;ayağımı cam kesti sadece 1 saat yürğyğş alışveriş yaptım
su;:2-3 ltre
ömesaj sayım:2
eveeeeeeet katılıyorum çok eğlenceli.ben oradaki hareketlleri beceremiyorum yapmayı. benmi çok yeteksizim :))))))
zumba süper olmuş menünde gyet iyi bnce gidecek bu kiolar :)
canım menün iyi. sporun acısını sen zaten hafta içi çıkartırsın.
hoşgeldin canım. menün abartı değil ama sağlıklıda değil. pazr günün günahı olmaz :)))
ufff kise yok bende gidiyorum
küsme ya ben geldim bugün korkuyorum biraz foruma girmeye, acayip ceza alıcam sanırım:))
cnm bu pazar günki,lütfen diger iki günüde yazarmisin,asil kacamaklar ordami yoksakızlar selam.haftasonu uğrayamadım.bol bol uyuyarak geçirdim iki günü.uyumadığım zaman da da haftalık alış veriş ve kızçe günümü doldurdu. dünkü menümü yazayım,sonra 2 günlük geçmişe dalayım.bakalım kimler cezalık olmuş:))
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
yarım domates
çay
akşamüstü
1 tane light bira
yarım avuç kuruyemiş
akşam
peynirli omlet
yarım domates
spor:tatildeydi yine
su:3 litre
sen yapmissin,bende baslim artikgünaydınlar ,güzel günler
başım döndü :111: ev işlerinden öfff
bu ne cnm ya,kitliktanmi ciktinevet sıra geldi yaramazlıklarıma:26:
cuma
sabah
2 poğaça
çay
öğlen
2 kır pidesi
ayran
akşam
1 kase çorba
1 tabak barbunya yemeği
azcık şehriye pilavı
1 dilim ekmek
su 2,5 lt
spor 40 dk bisiklet 20+20 dk
c.tesi
sabah
2 dilim ekmek
b.peynir
zeytin
2-3 kaşar
çay
öğlen
tarhana çorbası
1 galeta
ara
1 intense
akşam
1 tabak barbunya
1 tabak makarna
spor yok temizlik
su 1,5 lt
pazar
sabah
2 dilim ekmek
3 sucuk+yumurta
b.peynir
zeytin
çay
domates
öğlen
2 küçük sosis
accıcık patates kızartması
makarna
ara
1 dilim kek
akşam
2 dilim ekmek
b.peynir
dil peyniri
zeytin
çay
spor yok( yine temizlik
su 2 lt
arada bir iki unuttuğum olabilir ama zaten cezalıkları yeterince yazdım bu hafta yandım ben
cnm bu pazar günki,lütfen diger iki günüde yazarmisin,asil kacamaklar ordami yoksa
sen yapmissin,bende baslim artik
bu ne cnm ya,kitliktanmi ciktinbir ögün kacamaga izin var,bir haftasonu degil seni direkkk zeburusa havale ediyorum
cnm,kimse yoksa sen varsinufff kise yok bende gidiyorum
bencede kork,zeburusssssssss geliyorrrrrrrrrrrküsme ya ben geldim bugün korkuyorum biraz foruma girmeye, acayip ceza alıcam sanırım:))
benim moralim bozulunca çok yiyorum iş yerinde beklediğim bişey kötü gitti( kendimi içkiye değil yemeğe verdim, pişmanım ((
cnm,kimse yoksa sen varsin
Bencede kork,zeburusssssssss geliyorrrrrrrrrrr
Ahh ahh yerken güzel oluyorda,sonrasinda niye yedim diyorsun,off,benim kacamak yapmamam lazim,13 mart hedefim ve bu hafta icin 62 olma gibi bir hedefim var,
artik sende yiyecegini yemissin zatenbundan sonra cumaya kadar dikkat et bari
kizlar,nerdesiniz,az önce b kac arkadasin smi burdaydi,niye yazmadan ciktiniz,okumayami geliyorsunuz sadece,herkes öyle yapsa biz nasil motive olucaz,nasil spor yapma istegimiz olucak,hafta ici geldi hadi bakalim,ne yediysek yedik geride kaldi,biz kaldigimiz yerden devam edicez,simdi musait olanlar spora,olmayanlarda su icsin
cnm,kimse yoksa sen varsin
bencede kork,zeburusssssssss geliyorrrrrrrrrrr
ahh ahh yerken güzel oluyorda,sonrasinda niye yedim diyorsun,off,benim kacamak yapmamam lazim,13 mart hedefim ve bu hafta icin 62 olma gibi bir hedefim var,
artik sende yiyecegini yemissin zatenbundan sonra cumaya kadar dikkat et bari
suyumu içtim, bir buçuk lt. olmak üzere şimdi de yemek söyledim onu yiycem, benim nikim hep açık ama F5 yapmayınca bazen kapalı görünüyor, yan ekranda işimi yapıp arada buraya bakıyorum:)
ne söyledin bakem
bankada memurmusun canım
yok canım bankada memur değilim, eşimle birlikte çalışıyoruz biz, ofiste işlerle uğraşırken forumu da açık bırakıyorum.
Bu öğlene kepekli ekmeğe ciğerli sandviç söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?